|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
Po 2 mam nadzieję, że jak już będzie taki niezły to nauczysz się poprawinie pisać jego nazwisko ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
dokładnie Athletic to bardzo konserwatywny klub... kibice nie zgadzają się, żeby w tej drużynie grał ktoś innej narodowości, klub zatrudnia tylko piłkarzy posiadających baskijskie pochodzenie. a jako ciekawostkę dodam, że to jedyny obok Realu i Barcy klub, który nigdy nie spadł z Primera Division
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bożok tez przyszedł ze Słowackiej ligi i raczej niczym wielkim sie nie wyróżnia wiec byłbym ostrożny co do oceny talentu Milinkovica
Ostatnio edytowane przez AYALA : 29.06.2010 o godz. 08:48.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
http://tsw.com.pl/news/We-wtorek-bedzie-ciekawie-317 Działacze Wisły Kraków ostro pracowali w ostatnich tygodniach i teraz przyszedł czas na zbieranie plonów. Dziś graczem Wisły został Maciej Żurawski, który ma z Pawłem Brożkiem stworzyć najlepszy duet napastników w polskiej lidze. Jest to świetny ruch sportowy i marketingowy. Jednak to nie koniec dobrych wieści. We wtorek do Białej Gwiazdy dołączy przynajmniej jeden piłkarz, a może i dwóch. Dziś w Krakowie przechodzili testy medycznie i czekają na nich uzgodnione umowy, które trzeba podpisać. Nie będziemy podawać personaliów, bo konkurencja nie śpi i umowy nie zostały jeszcze oficjalnie podpisane. Nie ma co się jednak czarować i jutro kibice będą mieć kolejne świetnie wieści. Dodamy tylko, że są do gracze zagraniczni i można wiązać z nimi duże nadzieje. Wisła się zbroi i to na poważnie. ![]()
"Można wyjechać za granicę, można też grać całe życie w jednym klubie. Ja wybrałem drugą opcję i jestem z tego dumny" - Arkadiusz Głowacki
"Na jednej z konferencji po zakończeniu przygody z reprezentacją mówiłem, że chciałbym zostać w Wiśle nawet do 40. roku życia...Jeżeli zależałoby to tylko ode mnie, to chciałbym zostać" - Radosław Sobolewski." "Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub." - Bogusław Cupiał |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Czy podczas wszechobecnego zachwytu nad jakims tam Milinkovicem moze ktos mi przypomni jak nazywal sie gosc z Zyliny (tez jakis tam wymiatacz) ktory juz prawie byl nasz w zeszlym roku ale skonczylismy z Kirmem prosze tez o info gdzie gosc teraz kopie oraz z jakim efektem?
![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Ludzie, spokojnie, jeszcze żadnego Milinkovicia nie zakontraktowaliśmy. Poczekajmy spokojnie na oficjalne wieści, a nie napalajmy sie tutaj, żeby później rozczarowania nie było.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Co do chłopców z Bilbao to wydaje mi się że przyjmują też Katalończyków choć do końca nie jestem pewien. Ale chyba narybek tylko z tych dwóch regionów Kraju Basków i Kataloni
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
"kopie" w Salzburg. Zapewne chodzi Ci o Vladavicia
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Admir Vladavić
|
|
|
|
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Możemy już dziś powiedzieć, że jednym z tych piłkarzy jest Marko Milinković, który przeszedł wczoraj pozytywnie testy medyczne. Klub podpisze z nim kontrakt 4 lub 5 letni, a suma transferu wyniesie około 400 - 500 tysięcy euro. Transfer jest już dograny w 100%, bo kluby się dogadały, a piłkarz uzgodnił swoje warunki kontraktowe. Klub powinien dziś oficjalnie to potwierdzić, ale nie można wykluczyć przełożenia sprawy na jutro by zaprezentować kibicom i dziennikarzom więcej nowych piłkarzy Wisły Kraków. http://tsw.com.pl/news/Ciekawy-wtore...Milinkovic-317
chyba już wszystko jasne ![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Nie z Żiliny lecz z Rużemboroka - Miroslav Bożok, kontrakt był już prawie na ławie lecz pojawił się Kirm.
Gdzie kopie? W Gdyni ze śledziami. Z jakim efektem? Zobacz sobie na tabele. ![]() edit: a to chyba nie o tego Ci chodziło. chociaż z tego Twojego opisu byłem pewny, że o Miroslava chodzi.
Ostatnio edytowane przez KacpiTSW : 29.06.2010 o godz. 08:54.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
ja tam czekam na oficjalne potwierdzenie na www.wisla.krakow.pl konferencje sobie mogą robic kiedy chca
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
Trzeba podchodzić do wszystkich wieści z pewnym dystansem, zwłaszcza jeśli chodzi o informacje podawane przez wisla-online i tego typu podobne strony, które już kilkukrotnie w sprawach transferowych pisały rzeczy, zdawać by się mogło, totalnie wyssane z palca. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
![]()
You'll Never Walk Alone!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Admir Vladavic dzieki chlopaki hmm... Czyzby jednak bylo nas dzis stac na wyciagniecie zawodnika z mistrza innej (lepszej? ligi) ?
Co i dlaczego zmienilo sie w klubie ? (oczywisie jesli chlopak do nas przyjdzie) ![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
A czy przypadkiem Milinkovic nie miał kontraktu do czerwca 2010?
![]()
-Ale panie Franku...
-****a won! Wypierdalaj!...Panie Franku.. Matoł XxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXx XxXxXxXxXx http://www.youtube.com/watch?v=IT86Y...elated&search= Banjo Boy is godlike >.<
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Ten Marko Milinković to lewy pomocnik?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
tak ... ale może też grać na lewej obronie
![]()
You'll Never Walk Alone!
|
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Milinkoviciovi w środe wygasa kontrakt to po co Wisła miała by a niego płacić 400-500 tys euro?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Nominalnie, ale gra za napastnikami na całej szerokości boiska. Taki wolny elektron.
A co do kontraktu, to wydaje mi się, że Milinković ma kontrakt do 2011, a nie do 2010, jak podaje zakazana strona.
Ostatnio edytowane przez murray : 29.06.2010 o godz. 09:04.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Na wiadomo jaką stronę nie patrzcie, w sprawie długości kontaktu Milinkovicia. Z tego co słyszałem to ma jeszcze roczny kontakt, ale nie jestem pewien.
Marko może grać na lewej i prawej stronie (pomocy) oraz w środku pomocy. Powód: murray mnie uprzedził
Ostatnio edytowane przez Krystian168 : 29.06.2010 o godz. 09:19.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Zakazana strona ma ogólnie złe dane z Ligi Słowackiej, więc nie ma się co dziwić.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Wygasa mu kontrakt, bo na transfermarkcie tak napisali? Myślcie...
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Johnny B:
"czy cos co do tej pory wisla-online przedstawiła potwierdziło się?" owszem, transfer Alvareza (dzień przed tym, jak wszyscy o tym napisali) transfer Kirma testy Vaska to, że Christian Stuani nie zagra na pewno i świeże, że wczoraj o 14.30 będzie konferencja na której przedstawiony będzie Żurawski - nikt o tym wcześniej nie pisał itd... i przestańcie już wszyscy płakać ![]() swoją drogą, mogę być pewny, że dziś na stronie głównej przeczytamy, że Milinković zasila szeregi naszej drużyny ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Z tego co pamiętam to jego kontrakt był do czerwca, ale 2011.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|