The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Pablooo
Senior Member

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.06.2010, 08:17
Ogarnijcie się z tym licytowaniem.

Fakty są takie:

1. Żurawski podpisał kontrakt z Wisłą.
2. Milinković nie pojechał z Koszycami na obóz do Austrii, ponieważ ma ofertę z zagranicznego klubu, do którego chce odejść i jest nim Wisła. Nie srajcie co godzinę pod siebie, czy już złożył podpis, czy jest na Ruczaju, czy na Reymonta, czy będzie pokazywał "W" jak strzeli gola.
3. Makinwa wraca, według jego menedżera, jutro do Rzymu z urlopu. Powiedział włoskim mediom, że będą gadali z Larissą, o Wiśle nic nie mówił, choć Włosi piszą, że Wisła i Larissa walczą dalej o Makinwę. Nie wiadomo, czy robi podpuchę z tymi Grekami, czy przebili Wisłę i jest Makinwa chętny iść do nich (90 procent, że woli iść do nich, niż do Wisły, o ile się dogadają).
4. Obrońcy będą - "jacyś" - tyle jest wiadome.

Nic się więcej nie dowiecie do ewentualnych konferencji, oficjalnych komunikatów prasowych, więc wyjdźcie się przewietrzyć, róbcie sobie z kolegą dyżury w odświeżaniu strony oficjalnej, a przestańcie pier***ć.
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 29.06.2010, 08:30
dzollo napisał(a):Wyświetl post
To prawda, lecz gdyby byl w świetmej formie napewno by go tak latwo nie odpuscili, radze tylko aby nie podchodzic do tego transferu w ten sposob, ze Zuraw bedzie naszym zbawieniem na wszystkie problemy w ataku, zapewne bedzie niezlym uzupelnieniem skladu, ale czy pokaze cos wiecej mam spore watpliwosci...

Pamietaj, ze na Cyprze spora kariere zrobili tacy zawodnicy jak Sosin i chocby Kosa... wiec, napewno nie jest to Premierschip...;]
Wiadomo, już nie te lata żeby sam mecze wygrywał.
Przypomina mi się sytuacja gdy Podbrożny wracał z USA jakieś 10 lat temu. A i jeszcze pograł parę lat wtedy.
Odpowiedz cytując
Reser
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 29.06.2010, 08:31
rikut1906TSW napisał(a):Wyświetl post
gdzieś czytałem że wczoraj byli dwaj nowi zawodnicy w klubie i przechodzili badanie medyczne
dziś podobno maja byc zaprezentowani
Ten Minkovic mi sie bardzo podoba niezły zakup bedzie.
Po 1 podaj źródło informacji.
Po 2 mam nadzieję, że jak już będzie taki niezły to nauczysz się poprawinie pisać jego nazwisko
Odpowiedz cytując
tomasz_19
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 29.06.2010, 08:38
dokładnie Athletic to bardzo konserwatywny klub... kibice nie zgadzają się, żeby w tej drużynie grał ktoś innej narodowości, klub zatrudnia tylko piłkarzy posiadających baskijskie pochodzenie. a jako ciekawostkę dodam, że to jedyny obok Realu i Barcy klub, który nigdy nie spadł z Primera Division
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Stary 29.06.2010, 08:43
rikut1906TSW napisał(a):Wyświetl post
Ten Minkovic mi sie bardzo podoba niezły zakup bedzie.
Bożok tez przyszedł ze Słowackiej ligi i raczej niczym wielkim sie nie wyróżnia wiec byłbym ostrożny co do oceny talentu Milinkovica
Ostatnio edytowane przez AYALA : 29.06.2010 o godz. 08:48.
Odpowiedz cytując
Adamek21
Senior Member

Stary 29.06.2010, 08:43
Reser napisał(a):Wyświetl post
Po 1 podaj źródło informacji.
Po 2 mam nadzieję, że jak już będzie taki niezły to nauczysz się poprawinie pisać jego nazwisko
Chodziło mu pewnie o tą strone bo na niej pisze o zawodnikach którzy przeszli badania.

http://tsw.com.pl/news/We-wtorek-bedzie-ciekawie-317

Działacze Wisły Kraków ostro pracowali w ostatnich tygodniach i teraz przyszedł czas na zbieranie plonów. Dziś graczem Wisły został Maciej Żurawski, który ma z Pawłem Brożkiem stworzyć najlepszy duet napastników w polskiej lidze. Jest to świetny ruch sportowy i marketingowy. Jednak to nie koniec dobrych wieści.

We wtorek do Białej Gwiazdy dołączy przynajmniej jeden piłkarz, a może i dwóch. Dziś w Krakowie przechodzili testy medycznie i czekają na nich uzgodnione umowy, które trzeba podpisać. Nie będziemy podawać personaliów, bo konkurencja nie śpi i umowy nie zostały jeszcze oficjalnie podpisane. Nie ma co się jednak czarować i jutro kibice będą mieć kolejne świetnie wieści. Dodamy tylko, że są do gracze zagraniczni i można wiązać z nimi duże nadzieje.

Wisła się zbroi i to na poważnie.
"Można wyjechać za granicę, można też grać całe życie w jednym klubie. Ja wybrałem drugą opcję i jestem z tego dumny" - Arkadiusz Głowacki

"Na jednej z konferencji po zakończeniu przygody z reprezentacją mówiłem, że chciałbym zostać w Wiśle nawet do 40. roku życia...Jeżeli zależałoby to tylko ode mnie, to chciałbym zostać" - Radosław Sobolewski."

"Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub." - Bogusław Cupiał
Odpowiedz cytując
AgresywnyChomik
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 29.06.2010, 08:45
Czy podczas wszechobecnego zachwytu nad jakims tam Milinkovicem moze ktos mi przypomni jak nazywal sie gosc z Zyliny (tez jakis tam wymiatacz) ktory juz prawie byl nasz w zeszlym roku ale skonczylismy z Kirmem prosze tez o info gdzie gosc teraz kopie oraz z jakim efektem?
Malinowy król malowanych róż
Odpowiedz cytując
Żuczek
Senior Member

Stary 29.06.2010, 08:46
Ludzie, spokojnie, jeszcze żadnego Milinkovicia nie zakontraktowaliśmy. Poczekajmy spokojnie na oficjalne wieści, a nie napalajmy sie tutaj, żeby później rozczarowania nie było.
Odpowiedz cytując
pawelwislak
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 29.06.2010, 08:47
Co do chłopców z Bilbao to wydaje mi się że przyjmują też Katalończyków choć do końca nie jestem pewien. Ale chyba narybek tylko z tych dwóch regionów Kraju Basków i Kataloni
Odpowiedz cytując
tomasz_19
Senior Member

"kopie" w Salzburg. Zapewne chodzi Ci o Vladavicia
Odpowiedz cytując
wiślak1906forever
Senior Member

Od: 06.2010

AgresywnyChomik napisał(a):Wyświetl post
Czy podczas wszechobecnego zachwytu nad jakims tam Milinkovicem moze ktos mi przypomni jak nazywal sie gosc z Zyliny (tez jakis tam wymiatacz) ktory juz prawie byl nasz w zeszlym roku ale skonczylismy z Kirmem prosze tez o info gdzie gosc teraz kopie oraz z jakim efektem?
Vla coś tam vić chyba ?
Odpowiedz cytując
Wislak35
Member

Stary 29.06.2010, 08:48
Admir Vladavić
Odpowiedz cytując
Magic19
Member

Od: 05.2007

Stary 29.06.2010, 08:48
Możemy już dziś powiedzieć, że jednym z tych piłkarzy jest Marko Milinković, który przeszedł wczoraj pozytywnie testy medyczne. Klub podpisze z nim kontrakt 4 lub 5 letni, a suma transferu wyniesie około 400 - 500 tysięcy euro. Transfer jest już dograny w 100%, bo kluby się dogadały, a piłkarz uzgodnił swoje warunki kontraktowe. Klub powinien dziś oficjalnie to potwierdzić, ale nie można wykluczyć przełożenia sprawy na jutro by zaprezentować kibicom i dziennikarzom więcej nowych piłkarzy Wisły Kraków. http://tsw.com.pl/news/Ciekawy-wtore...Milinkovic-317

chyba już wszystko jasne
Odpowiedz cytując
KacpiTSW
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 29.06.2010, 08:49
Nie z Żiliny lecz z Rużemboroka - Miroslav Bożok, kontrakt był już prawie na ławie lecz pojawił się Kirm.

Gdzie kopie? W Gdyni ze śledziami. Z jakim efektem? Zobacz sobie na tabele.

edit:

a to chyba nie o tego Ci chodziło. chociaż z tego Twojego opisu byłem pewny, że o Miroslava chodzi.
Ostatnio edytowane przez KacpiTSW : 29.06.2010 o godz. 08:54.
Odpowiedz cytując
Wislak35
Member

Stary 29.06.2010, 08:52
ja tam czekam na oficjalne potwierdzenie na www.wisla.krakow.pl konferencje sobie mogą robic kiedy chca
Odpowiedz cytując
sndr
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2008

Stary 29.06.2010, 08:54
Żuczek napisał(a):Wyświetl post
Ludzie, spokojnie, jeszcze żadnego Milinkovicia nie zakontraktowaliśmy. Poczekajmy spokojnie na oficjalne wieści, a nie napalajmy sie tutaj, żeby później rozczarowania nie było.
Dokładnie tak. Nie zapominajmy, że Grigorie i Galamaz już podobno siedzieli w samolocie do Krakowa a co z tego wyszło chyba nie trzeba przypominać
Trzeba podchodzić do wszystkich wieści z pewnym dystansem, zwłaszcza jeśli chodzi o informacje podawane przez wisla-online i tego typu podobne strony, które już kilkukrotnie w sprawach transferowych pisały rzeczy, zdawać by się mogło, totalnie wyssane z palca.
Odpowiedz cytując
tedi100
Senior Member

Od: 10.2008

Magic19 napisał(a):Wyświetl post
Możemy już dziś powiedzieć, że jednym z tych piłkarzy jest Marko Milinković, który przeszedł wczoraj pozytywnie testy medyczne. Klub podpisze z nim kontrakt 4 lub 5 letni, a suma transferu wyniesie około 400 - 500 tysięcy euro. Transfer jest już dograny w 100%, bo kluby się dogadały, a piłkarz uzgodnił swoje warunki kontraktowe. Klub powinien dziś oficjalnie to potwierdzić, ale nie można wykluczyć przełożenia sprawy na jutro by zaprezentować kibicom i dziennikarzom więcej nowych piłkarzy Wisły Kraków. http://tsw.com.pl/news/Ciekawy-wtore...Milinkovic-317

chyba już wszystko jasne
przecież on jak coś to do Wisły za darmo może przejść... kontrakt mu się kończy jutro
You'll Never Walk Alone!
Odpowiedz cytując
AgresywnyChomik
Senior Member

Od: 01.2004

Admir Vladavic dzieki chlopaki hmm... Czyzby jednak bylo nas dzis stac na wyciagniecie zawodnika z mistrza innej (lepszej? ligi) ?

Co i dlaczego zmienilo sie w klubie ? (oczywisie jesli chlopak do nas przyjdzie)
Malinowy król malowanych róż
Odpowiedz cytując
Johnny B
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 29.06.2010, 08:55
A czy przypadkiem Milinkovic nie miał kontraktu do czerwca 2010?
-Ale panie Franku...
-****a won! Wypierdalaj!...Panie Franku.. Matoł
XxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXx XxXxXxXxXx
http://www.youtube.com/watch?v=IT86Y...elated&search=
Banjo Boy is godlike >.<
Odpowiedz cytując
Vuko
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 29.06.2010, 08:56
Ten Marko Milinković to lewy pomocnik?
Odpowiedz cytując
tedi100
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 29.06.2010, 08:58
tak ... ale może też grać na lewej obronie
You'll Never Walk Alone!
Odpowiedz cytując
tkwm
Member

Od: 05.2010

Stary 29.06.2010, 08:58
Milinkoviciovi w środe wygasa kontrakt to po co Wisła miała by a niego płacić 400-500 tys euro?
Odpowiedz cytując
murray
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 29.06.2010, 08:59
Vuko napisał(a):Wyświetl post
Nominalnie, ale gra za napastnikami na całej szerokości boiska. Taki wolny elektron.
A co do kontraktu, to wydaje mi się, że Milinković ma kontrakt do 2011, a nie do 2010, jak podaje zakazana strona.
Ostatnio edytowane przez murray : 29.06.2010 o godz. 09:04.
Odpowiedz cytując
Krystian168
Banita

Od: 07.2008

Stary 29.06.2010, 09:02
Johnny B napisał(a):Wyświetl post
A czy przypadkiem Milinkovic nie miał kontraktu do czerwca 2010?
Na wiadomo jaką stronę nie patrzcie, w sprawie długości kontaktu Milinkovicia. Z tego co słyszałem to ma jeszcze roczny kontakt, ale nie jestem pewien.

Vuko napisał(a):Wyświetl post
Marko może grać na lewej i prawej stronie (pomocy) oraz w środku pomocy.
Powód: murray mnie uprzedził
Ostatnio edytowane przez Krystian168 : 29.06.2010 o godz. 09:19.
Odpowiedz cytując
Nehiar
Senior Member

Od: 01.2008

Zakazana strona ma ogólnie złe dane z Ligi Słowackiej, więc nie ma się co dziwić.
Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Wygasa mu kontrakt, bo na transfermarkcie tak napisali? Myślcie...
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując
Evil_
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 29.06.2010, 09:03
Johnny B:
"czy cos co do tej pory wisla-online przedstawiła potwierdziło się?"

owszem, transfer Alvareza (dzień przed tym, jak wszyscy o tym napisali)
transfer Kirma
testy Vaska
to, że Christian Stuani nie zagra na pewno
i świeże, że wczoraj o 14.30 będzie konferencja na której przedstawiony będzie Żurawski - nikt o tym wcześniej nie pisał
itd...

i przestańcie już wszyscy płakać

swoją drogą, mogę być pewny, że dziś na stronie głównej przeczytamy, że Milinković zasila szeregi naszej drużyny
Odpowiedz cytując
tomasz_19
Senior Member

Stary 29.06.2010, 09:05
Evil_ napisał(a):Wyświetl post
Johnny B:
"czy cos co do tej pory wisla-online przedstawiła potwierdziło się?"

owszem, transfer Alvareza (dzień przed tym, jak wszyscy o tym napisali)
transfer Kirma
testy Vaska
to, że Christian Stuani nie zagra na pewno
i świeże, że wczoraj o 14.30 będzie konferencja na której przedstawiony będzie Żurawski - nikt o tym wcześniej nie pisał
itd...

i przestańcie już wszyscy płakać
a może oni po prostu intensywnie czytają nasze forum
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 29.06.2010, 09:05
tkwm napisał(a):Wyświetl post
Milinkoviciovi w środe wygasa kontrakt to po co Wisła miała by a niego płacić 400-500 tys euro?
Z tego co pamiętam to jego kontrakt był do czerwca, ale 2011.
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów