|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Pytanie do użytkowników CB radia. Chciałbym kupić radio+antenę i przy tym zamknąć się w przedziale 250-300 zł. Jakiś godny polecenia zestaw?
![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Byl ktos w tym sklepie w Sosnowcu
Opłacalny jest naprawde warto sie wybrac |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Ja mam ten model.Czasem poharczy ale zasięg ma na około 2km. Obejrzyj sobie, a jak Ci przypasuje to kupuj ; ) |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
I taka mała ciekawostka,ostatnio jak tam byłem to była wyprzedaż koszulek meczowych Wisły ![]() ![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Niestety raczej nie bedzie w necie cennika. Ogólnie ceny niestabilne. Jak dobrze trafisz to może być dużo ciekawych promocji, a w inny dzień żadnej. Wiem bo sam bywam czasami (raz na 2-3 miesiące). Ogólnie jechać sie opłaca , zwłaszcza ,ze sklep od jakiegoś czasu jeszcze rozbudowany.........
![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
ok dzieki
. A z innej beczki pytanie co do wyjazdów. Jak jest zakaz stadionowy wydany na Rzeczpospolita Polską to nie bedzie problemow jak sie wyruszy na Litwe na meczyk |
|
|
|
Member
Od: 12.2007
Offline |
|
Ta gierka to FINAL FIGHT ! Spędziło się nad nią troszkę czasu na fliperach |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
Mam jeszcze pytanie odnośnie modelu Uniden 520 XL. Słyszałem, że ma bardzo dobry stosunek ceny do jakości, ale z tego co widzę to w ogóle nie ma odbiorników tej firmy w sprzedaży tak na Allegro jak i w sklepach. Warto szukać tego konkretnego modelu? ![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Ja posiadam Unidena, mimo, że współpracuje z najzwyklejszą anteną Hustler IC100, działa bardzo w porządku. Jeśli tylko masz możliwość, to polecam. A nie ma ich ponieważ nie posiadają homologacji.
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Ubiegam się o pracę jako ulotkarz - roznosiciel ulotek, jak kto woli.
Muszę przesłać swoje CV (mailem) wraz ze zdjęciem i tu pytanie: Przesyłam zdjęcie legitymacyjne zrobione 2 lata temu (wyładniałem od tamtej pory ), czy mogę przesłać mniej oficjalne, a aktualne - może pracodawca wybaczy ze względu na młody wiek (18 lat)![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Mam problem z kompem.Zrobiłem format jakis czas temu,wszystko śmigało elegancko,zainstalowałem avasta co by wira nie łapać na wejsciu.Ku mojemu zdziwieniu nie moge teraz otworzyć ' normalnie ' dysku C i D,pojawia mi się otwieranie dysku za pomocą.Zmuszony jestem to eksploracji.Skanowałem kompa,pousuwałem wiry,ale dalej to samo.Orientuje sie ktoś co można wykombinować oprócz ponownego formatu?
![]()
Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi.K.Błaszczykowski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
nie wiecie kiedy ma się skończyć budowa estakady na nowohuckiej ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Poszukaj na stronie ZIKIT, czy jak oni się tam nazywają
Ostatnio edytowane przez crazykaro : 27.06.2010 o godz. 16:40.
|
|
|
|
Wiślacki Miechów
Od: 07.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Są jakieś ciekawe imprezy sportowe (ewentualnie rozrywkowe) organizowane w naszym kraju w czasie wakacji, na które zdecydowanie warto się wybrać?
Szukam jakiegoś wyjazdu na coś co przykuło by uwagę, orientujecie się coś? ![]() ![]()
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
http://xfd2010.com/index.html tyle że pod koniec wakacji i ograniczona ilość wejściówek. ![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Gdzie w Krakowie sa jakies sklepy z butami do wycieczek po górach
potrzebuje bo wybieram sie na pare tras i musze miec ![]() ktos cos poleca,jakis sklep,jakas firma z gory dziekuje ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Sklep koło Domu Turysty, od strony kasyna. Mieli spory wybór i fachową kadrę. Nie byłem tam od roku, ale podejrzewam że dalej tak jest.
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez DYRU : 28.06.2010 o godz. 15:48.
![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
jeszcze jedna gierka była. tez sie chodzilo chłopkiem z tym, że lałeś brudasów, pierwszy boss o ile dobrze pamietam to taki pojeb z piłą motorową na jakimś samochodzie na pace. nastepna z plansz była chyba w metrze. tzn. w pociągu. pamieta ktoś co to za gra była
![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
może metal slug ? ![]() ![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Metal Slug jest wybitną gra na flipery ale do opisu nie pasuje
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
Dorzucę też do poszukiwanych grę na amigę chyba, chodizło się chłopkiem po przedziałach pociągu cały czas w lewo zdaje się, ten pociąg jechał i pokonywało się co raz to trudniejsze przedziały. Pociąg trzebabylo zatrzymać... . E. yareq nie to nie ta, ta gra jest bardzo podobna do Final Fight
Ostatnio edytowane przez tomo : 28.06.2010 o godz. 17:20.
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
moze "franco" ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Mam pytanie panowie, czy ktos z forumowiczow aktualnie przebywa w Wiedniu, bo chcialbym pozwiedzac miasto, a nie mam z kim
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 08.2007
Offline |
|
-Punisher (był motyw metra) -Cadillac & Dinosaurs (był motyw z typem na pace ale z minigunem w 3 planszy z tego co pamiętam) Tą drugą mam na dysku, więc jak ktoś chce to pisać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
To te gry !! Jeszcze na starym dworcu autobusowym pamiętam był właśnie Punisher albo Cadillac & Dinosaurs. Dzięki !
![]()
|
|
|