The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
kha1
Senior Member

Od: 07.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.06.2010, 13:06
Zresztą jeśli chodzi o Kosowskiego to chyba nie ma co. Wystarczy, że do drużyny doszedł jeden doświadczony zawodnik, nie ma sensu postarzać kadry, nie uważacie? Angaż Żurawskiego to bardzo dobry ruch, pamiętajcie, że to gracz darmowy, na 100% nie ma już takich wymogów finansowych jak wcześniej i jestem niemal przekonany, że pomoże drużynie tak jak Jagielonii pomaga Franek.

Powodzenia Panie Maćku, świetna nowina mnie dziś obudziła!
Odpowiedz cytując
misiek007
Junior Member

Od: 05.2010

Stary 28.06.2010, 13:08
naśmiewaliście sie co to bedzie za transfer z 3 ligi hiszpanskiej to macie....Fernando Soriano oficjalnie w Osasunie Pampeluna...
MISIEK
Odpowiedz cytując
iq1000
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 28.06.2010, 13:08
Cytat:
Wzmocnień zamierzają szukać wśród zawodników, którzy nie mieszczą się w składach mocnych klubów europejskich. Ta strategia będzie obowiązywać do czasu, gdy klub nie stworzy siatki skautów.
http://www.sport.pl/pilka/1,70998,80...a_wielkie.html
Od razu uśmiech pojawia się na twarzy
Odpowiedz cytując
maci0s
Banita

Od: 12.2006

Stary 28.06.2010, 13:09
labtec napisał(a):Wyświetl post
bo co piknik fanie ?
Tak samo można się Ciebie czepiac że używasz herbu ssa, więc zejdź ze mnie internetowy hoolsie w kapciach.

Dzięki panowie za odpowiedź !

PIKNIK FAN i INTERNETOWY HOOLS... dzięki... od dzisiaj tak będę o sobie mówił
Odpowiedz cytując
labtec
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 28.06.2010, 13:10
no dobra Panowie, cieszymy się z powrotu Żurawia ale mamy najkrótszą ławkę obrońców chyba w lidze !

Broziu, Marcelo, Cleber, Singlar i Kowalski jako rezerwowy..

nie za mało trochę graczy ?
Odpowiedz cytując
jacek67
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 28.06.2010, 13:10
czera84 napisał(a):Wyświetl post
Przepraszam bardzo.Ja zawsze wieżyłem i przepatrz sobie moje posty.Ciągle pisałem "chłopaki trochę cierpliwości".Teraz jestem w siódmym niebie!!Ale już wyobrażam sobie posty innych m.in takie "no Żuraw już stary i nic nie będzie grał a ten Milinković to nie na teraz tylko na przyszłość.Nie jest to dobry ruch"..hehe ale zawsze są tacy
no wiara to u Ciebie bardzo duża
Odpowiedz cytując
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Stary 28.06.2010, 13:11
bo co piknik fanie ?
Tak samo można się Ciebie czepiac że używasz herbu ssa, więc zejdź ze mnie internetowy hoolsie w kapciach.

Bo okazuje się kto jest "piknik-fanem" oraz świecisz oczywistą ignorancją w temacie Kosa - Wisła niestety;-)
Można przyznać się do błędu, ale ubliżanie jest raczej nie na miejscu, zresztą Macios z tego co pamiętam odgarniał na Wisle śnieg w lutym, więc raczej do pikników nie nalżey - przynajmniej moim zdaniem.
Tak samo jak ja nie należę do fanklubu rzeczonego kolegi.
pozdrawiam i radzę nie brać każdego posta osobiście
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Milinkovic to zawodnik z ogórkowego zespołu, który dostawał bęcki od każdego w lidze słowackiej
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

SpoXsteR napisał(a):Wyświetl post
Kosowski ma na pienku z Cupialem.. wiec raczej nierealne, choc Boss lubi zaskakiwac
Kasperczak też miał na pieńku z Bossem na ale jak mówisz ostatnio Cupiał lubi zaskakiwać więc nic mnie nie zdziwi.

Co do transferu Żurawskiego, bardzo dobry strzał marketingowy, w jakimś sposób przyciągnie na stadion kibiców, parę bramek w sezonie też za pewne strzeli ( mam nadzieję że więcej niż parę) ważne żeby był w pełni zdrowy, obrońcy skupią się na nim i być może wróci stary dobry Paweł z poprzednich sezonów, mam nadzieję że Żuraw dobrze wpłynie na atmosferę w zespole, po odejściu Głowy potrzeba takiej osoby obok Sobola oczywiście.
Może Małecki przestanie gwiazdorzyć, weźmie się do pracy i przestanie machać rękami bo konkurencja w składzie zacznie się robić w końcu większa niż w ostatnim czasie co zmusi do podniesienia swoich piłkarskic umiejętności.
Oby ten transfer wyszedł nam na dobre do tego jeszcze jak dziś zaprezentują tego Milinkovića to będzie bardzo dobry Wiślacki Dzień.
W końcu skończą się narzekania że Legia już ma 4 nowych zawodników że nasi działacze śpią, bo jak widać cicho sprawnie pracują oby tak dalej.
Odpowiedz cytując
labtec
Senior Member

Stary 28.06.2010, 13:12
no dobra Panowie, cieszymy się z powrotu Żurawia ale mamy najkrótszą ławkę obrońców chyba w lidze !

Odpowiedz cytując
kosaTS
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 28.06.2010, 13:13

Diaz i kontuzjowany Burliga jeszcze
Odpowiedz cytując
jachting
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 28.06.2010, 13:13
Po co to się martwić na zapas ?
32 lata to nie jest tak dużo , z dwa sezony na wysokim poziomie minimum powinien pograć .
Ile Mięciel miał lat ? W każdym razie jeden zawodnik to żadna reguła - czy to Frankowski czy Mięciel .
Następna rzecz , w końcu Wisła będzie przynajmnie , może conajmniej .... 2 solidnych napastników .
To naprawdę robi różnicę , oby jeszcze tylko Garguła był w formie , to nie tylko atak będzie ale i rozgrywający ofensywny pomocnik .
Na tym oczywiście nie można skończyć , potrzebna są jeszcze wzmocnienia i uzupełnienia składu - zresztą nie zapowiada się żeby to był koniec . Chcąc niechcąc wchodzimy w inną erę naszej piłki ligowej , to jednoczesnie i zachęca i wymusza niektóre ruchy .
"Wspaniałość przejawia się nie w tym, gdzie jesteśmy, ale w jakim kierunku się poruszamy. Musimy żeglować czasem z wiatrem, czasem pod wiatr, ale żeglować, nie dryfować ani stawać na kotwicy."
Odpowiedz cytując
Wasiu
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 28.06.2010, 13:15
misiek007 napisał(a):Wyświetl post
naśmiewaliście sie co to bedzie za transfer z 3 ligi hiszpanskiej to macie....Fernando Soriano oficjalnie w Osasunie Pampeluna...
Tak samo szkoda, ze nie przyszli do nas rokujacy napstnik Znicza, Mariusz Lewandowski i utalentowany rozgrywajacy Poloni, Stefan Majewski.

Wez ty sprawdz zanim cos napiszesz. Az dziw bierze, ze przynajmniej zalogowac sie potrafisz.
Odpowiedz cytując
maci0s
Banita

Od: 12.2006

Stary 28.06.2010, 13:15
pierdek18 napisał(a):Wyświetl post
pewne z Tym serbem? nigdzie nie pisze ze zostanie zaprezentowany

transmisja z konferencji tutaj
http://www.xn--maopolska-rub.tv/portal/?p=2087
na czacie ktos sie pode mnie podszywa.. takze w maci0sa i zbymaka tam prosze nie wierzyc!!

http://www.xn--maopolska-rub.tv/port...b2xza2EudHY%3D
Odpowiedz cytując
pierdek18
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 28.06.2010, 13:19
ok czekam z niecierpliwoscia na ta konferncje tylko zeby serwer nie padl
"c’est en faisant n’importe quoi, qu’on devient n’importe qui !"
Odpowiedz cytując
Adamek21
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 28.06.2010, 13:19
bo co piknik fanie ?

labtec -Wyluzuj chłopie
"Można wyjechać za granicę, można też grać całe życie w jednym klubie. Ja wybrałem drugą opcję i jestem z tego dumny" - Arkadiusz Głowacki

"Na jednej z konferencji po zakończeniu przygody z reprezentacją mówiłem, że chciałbym zostać w Wiśle nawet do 40. roku życia...Jeżeli zależałoby to tylko ode mnie, to chciałbym zostać" - Radosław Sobolewski."

"Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub." - Bogusław Cupiał
Odpowiedz cytując
DJ Hazel
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 28.06.2010, 13:20
Taki Javier Zanetti z Interu ma prawie 38 lat , Diego Milito 31 a zdobyli Ligę Mistrzów.Wiem że to może nie jest trafne porównanie ale Żuraw może pograć na wysokim poziomie jeszcze ze 2-3 lata.Pamiętamy wszyscy powrót Frankowskiego.Nasza Liga jest słaba a Ci piłkarze i tak będą wciąż się wyróżniać.Cieszę się że wraca.Jeśli chodzi o atak mamy naprawdę niezłą paczkę.Wierzę też że w końcu Garguła wróci do dawnej dyspozycji,uzupełnimy jeszcze nieco skład i powrót WIELKIEJ WISŁY!!!
Odpowiedz cytując
Johnny B
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 28.06.2010, 13:22
Widze że w czerwcu mamy wysyp inteligentnych i kumatych uzytkowników

...

Maciej Żurawski!
-Ale panie Franku...
-****a won! Wypierdalaj!...Panie Franku.. Matoł
XxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXx XxXxXxXxXx
http://www.youtube.com/watch?v=IT86Y...elated&search=
Banjo Boy is godlike >.<
Odpowiedz cytując
nesta
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 28.06.2010, 13:25
Haha ten czat tam jest masakryczny
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 28.06.2010, 13:34
Żurawski to dobry ruch, zarówno sportowy jak i marketingowy. Mimo 33 lat powinien być sporym wzmocnieniem i zapewnić przynajmniej kilkanaście bramek oraz asyst w sezonie.

Jedna jaskółka nie czyni jednak jeszcze wiosny. Dlatego czekam z niecierpliwością na kolejne zapowiadane wzmocnienia (dodatkowy napastnik, skrajny i środkowy pomocnik, boczny obrońca i stoper), mając nadzieję, że zostaną zarówno Marcelo jak i Diaz. I wierząc, że nowymi zawodnikami zostaną gracze na poziomie, a nie pokroju "brazylijskiego pączka".
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 28.06.2010, 13:34
Sam Żurawski jest na konferencji ?
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
Adamek21
Senior Member

Stary 28.06.2010, 13:35
nie ma jeszcze obrazu
"Można wyjechać za granicę, można też grać całe życie w jednym klubie. Ja wybrałem drugą opcję i jestem z tego dumny" - Arkadiusz Głowacki

"Na jednej z konferencji po zakończeniu przygody z reprezentacją mówiłem, że chciałbym zostać w Wiśle nawet do 40. roku życia...Jeżeli zależałoby to tylko ode mnie, to chciałbym zostać" - Radosław Sobolewski."

"Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub." - Bogusław Cupiał
Odpowiedz cytując
massoud
Banita

Od: 11.2009

Stary 28.06.2010, 13:38
bardzo ciekawy jestem na jakie pieniądze przystał Maciek, skoro nie mogli znaleźć młodszego i bardziej perspektywicznego gracza z zagranicy

tylu jest utalentowanych napastników ze słabszych lig

niewątpliwie jest to ukłaon w stronę kibiców
i nie zdziwiłbym się widząc w przyszłym tygodniu newsy: Franek i Żuraw w ataku Wisły oraz Szymek wraca do treningów z Białą Gwiazdą...
Odpowiedz cytując
wislakrakow124
Senior Member

Od: 02.2009

Cytat:
Prezentacja nowych Wiślaków!
czyli wiecej niz jeden
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
Odpowiedz cytując
labtec
Senior Member

rozumiem że obrazu dalej nie macie ?
Odpowiedz cytując
rafalek
Senior Member

Od: 11.2007

No niestety, serwer padł. Także jeżeli ktoś ogląda, to proszę dawać jakieś informacje!
Косово је СРБИЈА!!
Odpowiedz cytując
zordon
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 28.06.2010, 13:42
na malopolska.tv dodali dopisek, że konferencja rozpoczenie się z opóźnieniem
zapraszam fanów trance ---> www.globaltrance.pl
Odpowiedz cytując
Proximus
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 28.06.2010, 13:42
Dobrały się dzieci do chatu i serwer padł... Mówcie jak macie jakieś info co się dzieje.

BTW. Mi nie pisze o żadnym serwer errorze tylko mi się wyświetla okienko i w okienku pisze:"Kanal nie posiada jeszcze materiałów".
Odpowiedz cytując
marcinb88
Member

Stary 28.06.2010, 13:43
Nie oszukujmy się, dziś będzie tylko Maciek, ale miejmy nadzieje że w tym tygodniu kogoś jeszcze zakontraktuja.
Odpowiedz cytując
jonaf
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 28.06.2010, 13:46
w sumie tylko się cieszyć... wczoraj podawano, że jeśli nastąpi opóźnienie, to będzie one spowodowane oczekiwaniem na wyniki testów medycznych Marko M. z Koszyc

modlę się, aby tak było
Jazda , Jazda , Jazda Biała Gwiazda!!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów