|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
naśmiewaliście sie co to bedzie za transfer z 3 ligi hiszpanskiej to macie....Fernando Soriano oficjalnie w Osasunie Pampeluna...
![]()
MISIEK
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 12.2006
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
Można przyznać się do błędu, ale ubliżanie jest raczej nie na miejscu, zresztą Macios z tego co pamiętam odgarniał na Wisle śnieg w lutym, więc raczej do pikników nie nalżey - przynajmniej moim zdaniem. Tak samo jak ja nie należę do fanklubu rzeczonego kolegi. pozdrawiam i radzę nie brać każdego posta osobiście ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Milinkovic to zawodnik z ogórkowego zespołu, który dostawał bęcki od każdego w lidze słowackiej
![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Co do transferu Żurawskiego, bardzo dobry strzał marketingowy, w jakimś sposób przyciągnie na stadion kibiców, parę bramek w sezonie też za pewne strzeli ( mam nadzieję że więcej niż parę) ważne żeby był w pełni zdrowy, obrońcy skupią się na nim i być może wróci stary dobry Paweł z poprzednich sezonów, mam nadzieję że Żuraw dobrze wpłynie na atmosferę w zespole, po odejściu Głowy potrzeba takiej osoby obok Sobola oczywiście. Może Małecki przestanie gwiazdorzyć, weźmie się do pracy i przestanie machać rękami bo konkurencja w składzie zacznie się robić w końcu większa niż w ostatnim czasie co zmusi do podniesienia swoich piłkarskic umiejętności. Oby ten transfer wyszedł nam na dobre do tego jeszcze jak dziś zaprezentują tego Milinkovića to będzie bardzo dobry Wiślacki Dzień. W końcu skończą się narzekania że Legia już ma 4 nowych zawodników że nasi działacze śpią, bo jak widać cicho sprawnie pracują oby tak dalej. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
no dobra Panowie, cieszymy się z powrotu Żurawia ale mamy najkrótszą ławkę obrońców chyba w lidze !
Broziu, Marcelo, Cleber, Singlar i Kowalski jako rezerwowy.. nie za mało trochę graczy ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Po co to się martwić na zapas ?
32 lata to nie jest tak dużo , z dwa sezony na wysokim poziomie minimum powinien pograć . Ile Mięciel miał lat ? W każdym razie jeden zawodnik to żadna reguła - czy to Frankowski czy Mięciel . Następna rzecz , w końcu Wisła będzie przynajmnie , może conajmniej .... 2 solidnych napastników . To naprawdę robi różnicę , oby jeszcze tylko Garguła był w formie , to nie tylko atak będzie ale i rozgrywający ofensywny pomocnik . Na tym oczywiście nie można skończyć , potrzebna są jeszcze wzmocnienia i uzupełnienia składu - zresztą nie zapowiada się żeby to był koniec . Chcąc niechcąc wchodzimy w inną erę naszej piłki ligowej , to jednoczesnie i zachęca i wymusza niektóre ruchy . ![]()
"Wspaniałość przejawia się nie w tym, gdzie jesteśmy, ale w jakim kierunku się poruszamy. Musimy żeglować czasem z wiatrem, czasem pod wiatr, ale żeglować, nie dryfować ani stawać na kotwicy."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
Wez ty sprawdz zanim cos napiszesz. Az dziw bierze, ze przynajmniej zalogowac sie potrafisz. |
|
|
|
Banita
Od: 12.2006
Offline |
|
takze w maci0sa i zbymaka tam prosze nie wierzyc!!![]() http://www.xn--maopolska-rub.tv/port...b2xza2EudHY%3D |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
ok
czekam z niecierpliwoscia na ta konferncje tylko zeby serwer nie padl![]() ![]()
"c’est en faisant n’importe quoi, qu’on devient n’importe qui !"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
labtec -Wyluzuj chłopie ![]() ![]()
"Można wyjechać za granicę, można też grać całe życie w jednym klubie. Ja wybrałem drugą opcję i jestem z tego dumny" - Arkadiusz Głowacki
"Na jednej z konferencji po zakończeniu przygody z reprezentacją mówiłem, że chciałbym zostać w Wiśle nawet do 40. roku życia...Jeżeli zależałoby to tylko ode mnie, to chciałbym zostać" - Radosław Sobolewski." "Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub." - Bogusław Cupiał |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Taki Javier Zanetti z Interu ma prawie 38 lat , Diego Milito 31 a zdobyli Ligę Mistrzów.Wiem że to może nie jest trafne porównanie ale Żuraw może pograć na wysokim poziomie jeszcze ze 2-3 lata.Pamiętamy wszyscy powrót Frankowskiego.Nasza Liga jest słaba a Ci piłkarze i tak będą wciąż się wyróżniać.Cieszę się że wraca.Jeśli chodzi o atak mamy naprawdę niezłą paczkę.Wierzę też że w końcu Garguła wróci do dawnej dyspozycji,uzupełnimy jeszcze nieco skład i powrót WIELKIEJ WISŁY!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Widze że w czerwcu mamy wysyp inteligentnych i kumatych uzytkowników
... Maciej Żurawski! ![]()
-Ale panie Franku...
-****a won! Wypierdalaj!...Panie Franku.. Matoł XxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXx XxXxXxXxXx http://www.youtube.com/watch?v=IT86Y...elated&search= Banjo Boy is godlike >.<
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Żurawski to dobry ruch, zarówno sportowy jak i marketingowy. Mimo 33 lat powinien być sporym wzmocnieniem i zapewnić przynajmniej kilkanaście bramek oraz asyst w sezonie.
Jedna jaskółka nie czyni jednak jeszcze wiosny. Dlatego czekam z niecierpliwością na kolejne zapowiadane wzmocnienia (dodatkowy napastnik, skrajny i środkowy pomocnik, boczny obrońca i stoper), mając nadzieję, że zostaną zarówno Marcelo jak i Diaz. I wierząc, że nowymi zawodnikami zostaną gracze na poziomie, a nie pokroju "brazylijskiego pączka". ![]()
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...) "Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze" |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Sam Żurawski jest na konferencji ?
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nie ma jeszcze obrazu
![]()
"Można wyjechać za granicę, można też grać całe życie w jednym klubie. Ja wybrałem drugą opcję i jestem z tego dumny" - Arkadiusz Głowacki
"Na jednej z konferencji po zakończeniu przygody z reprezentacją mówiłem, że chciałbym zostać w Wiśle nawet do 40. roku życia...Jeżeli zależałoby to tylko ode mnie, to chciałbym zostać" - Radosław Sobolewski." "Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub." - Bogusław Cupiał |
|
|
|
Banita
Od: 11.2009
Offline |
|
|
bardzo ciekawy jestem na jakie pieniądze przystał Maciek, skoro nie mogli znaleźć młodszego i bardziej perspektywicznego gracza z zagranicy
tylu jest utalentowanych napastników ze słabszych lig niewątpliwie jest to ukłaon w stronę kibiców i nie zdziwiłbym się widząc w przyszłym tygodniu newsy: Franek i Żuraw w ataku Wisły oraz Szymek wraca do treningów z Białą Gwiazdą... |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Cytat:
![]() ![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
rozumiem że obrazu dalej nie macie ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
No niestety, serwer padł. Także jeżeli ktoś ogląda, to proszę dawać jakieś informacje!
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
na malopolska.tv dodali dopisek, że konferencja rozpoczenie się z opóźnieniem
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Dobrały się dzieci do chatu i serwer padł... Mówcie jak macie jakieś info co się dzieje.
BTW. Mi nie pisze o żadnym serwer errorze tylko mi się wyświetla okienko i w okienku pisze:"Kanal nie posiada jeszcze materiałów". |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Nie oszukujmy się, dziś będzie tylko Maciek, ale miejmy nadzieje że w tym tygodniu kogoś jeszcze zakontraktuja.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
w sumie tylko się cieszyć... wczoraj podawano, że jeśli nastąpi opóźnienie, to będzie one spowodowane oczekiwaniem na wyniki testów medycznych Marko M. z Koszyc
![]() modlę się, aby tak było ![]()
Jazda , Jazda , Jazda Biała Gwiazda!!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|