|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Informacje bardzo budujące. Zobaczymy, czy prawdziwe.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Nie ma innego wyjścia to musi być Żurawski
i |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ile bramek strzelil zuraw w zeszlym sezonie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
A ile bramek strzelił Frankowski w Anglii i Hiszpanii
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Myślę, że nie jest to tak bardzo istotne. Nie ma się co oszukiwać lepszego zawodnika niż Żurawski na atak nie jesteśmy wstanie sprowadzić
|
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ucieszyłem się , że Maciek wróci ( o ile wróci ) . Nie wiem czy będzie wzmocnieniem , ale w naszej żałosnej lidze powinien sobie poradzić. No i to jednak Żuraw , nie ?
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Ucieszyłem się , że Maciek wróci ( o ile wróci ) . Nie wiem czy będzie wzmocnieniem , ale w naszej żałosnej lidze powinien sobie poradzić. No i to jednak Żuraw , nie ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Ja pie... po pierwsze zbymak - gratulacje, po drugie, szok, szok, szok !!
To jakis sen... ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Czekam do juta jak zobaczę to uwierzę
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Bardzo się cieszę, że Żurawski wraca do Wisły. Nawet nie z powodu podniesienia poziomu sportowego, tylko z pozytywnej atmosfery, jaką wniesie do szatni. Jako kapitan z pewnością podoła zadaniu utemperowania "machaczy rąk".
|
|
|
|
Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
onet.pl:
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Strzelił 8 bramek w 20 meczach.
Więc pytanie było nie na miejscu jeśli ktoś chce udowadniać że transfer bez sensu. ![]() |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Żuraw to klasa, co innego wakacje na Cyprze a co innego gra w Wiśle u nas na pewno będzie dawał 100% tego co potrafi
15 goli murowane! |
|
|
|
Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
onet.pl:
Cytat:
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Ja bardzo lubię i szanuję Maćka Żurawskiego. Uważam, że był najlepszym piłkarzem Wisły od czasów Tele-foniki i Cupiała.
Ale mam teraz spore wątpliwości i obawy. Żuraw we wrześniu skończy 34 lata. Na Cyprze ostatni sezon nieudany. Owszem, na polską ligę może wystarczyć i pewnie strzeli z 10 goli w przyszłym sezonie. Ale musi być zdrowy... No i podstawowa kwestia - ile jeszcze Żuraw jest w stanie pograć na solidnym poziomie. Ten sezon, czy może jeszcze następny? Na pewno pozytywnie wpłynie to na atmosferę w zespole, choć Maciek to nie jest typ Kosowskiego-przywódcy, podrywającego zespół do walki. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Żurawski, nawet w obecnej formie i wieku, to jest gwarancja 10 - 15 bramek w sezonie. Gdybyśmy mieli takiego piłkarza w poprzednim sezonie, to bylibyśmy mistrzami. Poza umiejętnościami stricte piłkarskimi, wypełni lukę w szatni po Głowackim.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Żurawski, nawet w obecnej formie i wieku, to jest gwarancja 10 - 15 bramek w sezonie. Gdybyśmy mieli takiego piłkarza w poprzednim sezonie, to bylibyśmy mistrzami. Poza umiejętnościami stricte piłkarskimi, wypełni lukę w szatni po Głowackim.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja nie wierzę w nic póki zawodnika w koszulce nie zobaczę równie dobrze jutro przyjdzie do nas EL Fenomeno... no dobra to może być mniej prawdopodobne ale uwierzę jak zobaczę
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Potwierdzenie:
http://www.wislakrakow.com/www/showa...rticleid=23357 Pamiętam jak Maciek wbijał symboliczną łopatę pod budowę południowej i mówił, że raczej nie doczeka by zagrać na nowym stadionie, no a tu niespodzianka... Ja tam się cieszę ![]()
Nie! Jeszcze trochę! Mamy czas! Bo widzicie
Do stracenia nikt z nas nie ma nic - i tyle! A więc krzyczmy! Krótką chwilę - całe życie! Nim znikniemy - głośno krzyczmy krótką chwilę! Kasperczak trzymaj się!!! |
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Wiecie coś o Marko Milinkoviciu ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
bo onet tak napisal ?
![]() i o jaka im zmyle chodzi? a po co mieli mydlic komus oczy odnosnie Makinwy chcac sprowadzic tak na prawde Zurawskiego bo kompletnie tego nie rozumiem i calkowity brak logiki w rozumowaniu redaktora onet.pl ![]() ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|