|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
jak widać na podstawie forum powstaje dość sporo artykułów, proponował bym zastanowić się czasami wcześniej co się pisze:
http://www.sport.pl/pilka/1,65050,80...y__Dzwon_.html ![]()
Czesław Michniewicz : Wszyscy ci, którzy dziś bez opamiętania - łącznie z niektórymi zawodnikami Wisły - krytykują Petrescu, po pewnym czasie zrozumieją, że właśnie mieli okazję przez dziewięć miesięcy dotknąć prawdziwego zawodowstwa bez konieczności wyjazdu z kraju.
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
smutne, ale... prawdziwe. niestety. ![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Takie same mam odczucia jak kolega morgenes. Niestety, smutne acz prawdziwe.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
a mnie to nie boli. niech testują - nie są to wielkie koszty, a można trafić na "perełkę". ok, szanse są bardzo małe, ale co jest do stracenia? trener jest świadomy tego, że zawodnicy, którzy przyjeżdżają na testy to nie są jakieś "gwiazdy" więc nie ma co się obawiać
![]() e: oczywiście pomijając złośliwość dziennikarską.
Ostatnio edytowane przez DarekK_11 : 26.06.2010 o godz. 19:00.
![]()
VLEPKI WISŁA ZŁOCIEŃ - SERIA II
http://img411.imageshack.us/img411/3343/wizualh.jpg Pakiet - 8 PLN Kontakt: Facebook: WISŁA ZŁOCIEŃ / Gadu-Gadu: 44162245 / priv tutaj |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
No to jak na razie słabiutko z transferami ale że one bd to jest pewne
Muszą być! Czy to Pinto czy Kameruńczyk ale będą i tego chyba jesteśmy pewni. Teraz wszystko zależy od tego jak potoczą się negocjacje, my oczekujemy piłkarzy ale nie znamy prawdziwego stanowiska piłkarza, klubu, więc nam jest łatwiej o oszczerstwa. Z każdym dniem na forum będzie coraz gorzej niestety, coraz większa frustracja ale miejmy nadzieję, że uda się nam to okienko transferowe Jakby przyszli bramkarz Jovanic, stoper ? , prawy obrońca Kowalczyk, lewoskrzydłowy Milinkovic, napastnik Makinwa + jakaś niespodzianka to wydaję mi się, że bylibyśmy zadowoleni Jeszcze sprzedać kirma i kupić kogoś młodego za niego i byłoby git ale jak na razie jest krucho ;/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Drodzy koledzy. Tak Was czytam już kilkadziesiąt dni codziennie i z dnia na dzień bardziej nakręcacie się. Transfery będą lub nie..to proste. Temat brzmi: "Polityka transferowa Wisły", dlatego najlepiej dla Waszego i mojego zdrowia byłoby gdyby został on zamknięty do końca okna transferowego. Wtedy może rozpocząć się dyskusja na temat ewentualnych transferów lub zaniechań. W tym momencie dyskutujecie o wszystkim i o niczym. O tym na co wpływu nie macie. Taka "wolna amerykanka" lub sposób na wyładowanie skumulowanych emocji z całego mijającego dnia. Porozmawiajmy o konkretach za miesiąc, a nie komentujmy doniesień "proroków", "faktów" i innych dziwactw.
Pozdrawiam. Worcester ![]() ![]()
"O, jakże szybko nastrój prysnął wzniosły!
Albowiem w kraju tym zaczarowanym, gdzie — jak w złej bajce — ludźmi rządzą osły, jakież tu mogą być właściwie zmiany? Tu tylko szpiclom coraz większe uszy rosną, milicji — coraz dłuższe pałki, i coraz bardziej pustka rośnie w duszy, i coraz bardziej mózg się staje miałki. Tu tylko może prosperować gnida, cwaniak i k...a, łotr i donosiciel ." Janusz Szpotański |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Jeżeli jeszcze raz w tym temacie zobaczę posty z informacjami pozyskanymi z własnych źródeł będą bany. Posty poleciały do Gdybym był bogaty
Bany będą również za dyskusję, kto jest, jaką gwiazdą forum i kto komu ufa. Ostatnie ostrzeżenie więcej nie będzie. Radzę jeszcze raz przeczytać Zasady pisania w temacie, żeby nie było rozczarowań |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Czy to jest tylko moje fałszywe złudzenie czy BOSSOWI już nie zależy tak na Wiśle?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Co z Alemao
![]() "Gdy nadchodzi burza ludzie pokazują swoją prawdziwą naturę. Jedni chowają się ze strachem. Inni rozpościerają szeroko skrzydła do lotu."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
A może trzymają tych ogórków, bo kogoś trzeba wystawić, a nasza kadra szczupła?
Ale znowu, dlaczego na te parę dni nie wezmą juniorów? Nie łapię. Ten klub to zagadka. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Garguła i Singlar...pierwszy to pewnie minimum pół roku jak znów mu coś nie strzeli, drugi niby ok ale po kontuzji i coś też przebąkuje że nie jest do końca ok - Boguski - standardowo już kontuzja.Minus Głowa,Ba,Alvarez(ci co jak byli zdrowi to zazwyczaj grali). Tak więc kombinują licząc na cud...ja sam ciekaw jestem jak oni te 'konkretne' transfery załatwią bo żeby liczyć na cokolwiek muszą być 2 nowe postacie w przodzie i to tacy co faktycznie będą o wiele lepsi od tych , których mamy ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
ja nie wiem,rozumiem ze zasada testow jakiegoklwiek zawodnika odbywala by sie na jakisch zasadach,tzn mial by to byc ktos np mlody ,persepktywiczny ,grajacy juz gdzie w swoim poprzednim klubie. ale jak widze kogos takiego jak ten Pinto i ten Alemao to nie widze ze zadnej logiki ,nie widze nic.Kapserczak moglby sie w koncu ogarnać i obydwoch wysłac na testy na Izalotora Biguchwala ,bo gdzie indziej by kots ich chcial. jesetm za testami,ale ludzi ktorzy rokują jakie nadzieje ze to nie jest strata czasu jak w przypadku tego stalego kilenta Mc'Donalda z Portugalii. co do Makiniwy to obysmy sie nie obudzili z reka w nocniku....napalili sie na goscia ktory w ost 3 latach strzlil moze z 2 ,3 bramki ,ale z uwagi ze polska liga to amatorka ,u nas mogly cos grać.....ciekawe wiec czy gadaja z innymi ,bo bez napastnika to bedzie bida. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Za testami pilkarzy ktorych juz ogladamy od jakiegos czasu a nie ogorkow ktorych nam podrzucaja managerowie na zasadzie "przegladnijcie ten worek ziemniakow, moze akurat trafi sie pomidor".
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
żeby zapraszać zawodników których się obserwowało trzeba mieć jakichkolwiek scoutów a jak ich nie było to go mamy zapraszać. Jesteśmy obecnie w takiej sytuacji kiedy możemy łykać zawodników z poleceń managerów bądź też po znajomościach. Tylko kto ma jakieś znajomości w kręgach zajmujących się wyszukiwaniem piłkarzy, przecież nie ma Mielcarskiego, Bednarza więc kto by się miał tym zajmować a Basałaj przyszedł do nas już po sezonie i dopiero zaczął robić jakiś porządek więc aktywne ligi były już tylko północno wschodnie + że tak powiem egzotyka do której nie mieliśmy kogo wysłać...
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
A być może trafimy na drugiego Roberta Sowę... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Może obciążenia jakie aplikuje się juniorom są inne? Może juniorzy mają jakieś rozgrywki? Może po prostu są cieniutcy?
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Taki junior przebywając z lepszymi od siebie zawodnikami może tylko podnieść swoje umiejętności skoro Kasperczak stwierdził że lepiej będzie jeśli Kazimierz Moskał będzie trenować bądź poganiacze bydła i sprzedawcy pizzy TO PO JAKEIGO CH*** trzymają u nas tych juniorow ? Skoro tam nikt nie rokuje perspektyw niech wywalą wszystkich. Niech przejdą się po miesicie i pościągają chłopaków z boisk. U nas wszystko odbywa się poprzez znajomości, ojciec przyprowadzi grubaska na trening i zróbcie z niego grajka.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
Dodam do tego przykład Małeckiego kiedy to Łobo (jak zwykle) nie zachwycał i Skorża (który nie lubi młodych kopaczy) musiał z Patrykiem zaryzykować. I opłaciło się. A jeśli są za słabi to po co ich trzymamy? Tak jak piszesz, znajomości to za mało żeby zostać drugim Messim ![]() ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
http://wislasoccer.com/news_item_11404.htm
Cytat:
![]() Nurtuje mnie tylko jedno pytanie, na co nam pomocnik skoro mamy bardziej palace sprawy? Chyba ze chcą kupic 2 obroncow, pomocnika i napastnika, choć ciężko liczyć na 5 wzmocnien w jednym okienku. No ale zobaczymy co bedzie |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Nazwisko drugiego gracza na tą pozycję może być dla Was sporą niespodzianką. Nie jest wykluczone, że napastnik ten zostanie zaprezentowany już na jutrzejszej konferencji prasowej. I kto wie, czy nie zostanie nowym kapitanem drużyny.
czyzby Zurawski ? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
na TWSD piszą, że przyjdzie napastnik, który prawdopodobnie będzie kapitanem.... hmm pomyślałem Żurawski, ale to może być zbyt piękne
![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Przepraszam skąd to info bo nie jestem w temacie ![]() edit: już wiem TWSD ![]()
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 27.06.2010 o godz. 20:53.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Milinkovic był na testach medycznych w Krakowie i jutro prawdopodobnie zostanie zaprezentowany
![]() cytuje wislasoccer...
Ostatnio edytowane przez tomasz_19 : 27.06.2010 o godz. 20:56.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Fajnie by było jakby to byli nie tylko zagraniczni zawodnicy ale przede wszystkim polscy
![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|