|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
Także zostawiania transferów do przejścia Litwinów to kompletne nieporozumienie. Pewnie negocjują transfery od jakiegoś czasu, tylko dlaczego tak długo to trwa? Ja rozumiem, że rozmowy się przeciągają, ale z wszystkimi zawodnikami, których chcemy sprowadzić? Chyba, że tylko jednego sprowadzamy - Makinwa. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
A pamiętacie 73 rok? Mecz na Wembley? Wtedy to dopiero było... Tylko dzisiaj mamy rok 2010, Schalke spokojnie pojedzie nas rezerwami.
I tego że nasz klubowy futbol osiągnął dno nie zmienią nawet 2-3 poważne wzmocnienia naszego składu. Ja tam każdy zwycięski dwumecz (oby był taki chociaż jeden) w europucharach będę traktował jako sukces. ![]()
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)" |
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
Dopiska: tutaj na forum dzieje sie cos niesamowitego...Nie kupujemy ZLE (wiadomo) Probujemy sciagnac Makinwe ZLE! Bo nie gral tyle i nie gra w Lazio. Tak bo my jestesmy taka firma, ze z seria A zawodnikow mozemy brac na peczki...Dziewie sie, ze nikt bramkarza nie skrytykowal za to, ze nie jest wyzszy. Mesi zly, bo za niski pewnie, a Rooney "gruby". Proponuje sie zastanowic, bo gdyby Makinwa byl ciagle w meczowym skladzie to na Wisle nie chcialby nawet spojrzec. Niektorym sie juz w dupach poprzerwacalo. Powód: Dopiska
Ostatnio edytowane przez Glova91 : 26.06.2010 o godz. 12:12.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
![]() ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Cytat:
Nie rozumiem co Cie dziwi w tym, ze Basałaj negocjuje... Przeciez ze strony Lazio tez rozmawial prezydent klubu, wiec? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
No z tym Ba, to chyba przesadziłeś, przecież spisywał się całkiem przyzwoicie, na pewno lepiej od chimerycznego i diabelnie nieskutecznego Ćwielonga (inna sprawa, że to dwie różne pozycje). Jak dla mnie pozybycie się senegalczyka to błąd, zwłaszcza jeśli nie mamy zamiaru na jego miejsce ściągać nikogo.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Gość który komentuje nasz dzisiejszy sparing powiedział że Makinwa jest już "nasz" z tym że aktualnie przebywa na wakacjach
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Koles prowadzacy relacje live z meczu sparingowego http://pinotv.pl/kanal/krakow-na-zywo
jego slowa "czego sie dowiedzial podczas przerwy to ze transfer Makinwy do Wisly jest juz dogadany.. ale czekaja az pilkarz wroci z Nigerii.. kwestia paru dni".. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
To byłaby świetna wiadomość. Może w końcu niektóre osobniki z forum zamilkną i przestaną tylko narzekać. Widać, że Wisła chce kupować i wydaje się, że robi to z głową.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Czyli nic nowego nie wpoeidzial, bo wczoraj to samo mowily wloskie media.
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Była by, gdyby przyszedł i poprawił swoją średnią z ostatnich 10 lat = 1.5 gola na sezon.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Komentator pobiegł w przerwie meczu się czegoś dowiedzieć, podobno się dogalli z Lazio jedynie problemem jest to że Makinwa jest teraz w Nigerii. Nie padły z jego ust słowa o podpisaniu kontraktu. Niczego innego nie powiedział także nie siejcie plotek.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
na malopolska.tv piszą że Makinwa podpisał 3,5 letni kontrakt może ktoś to potwierdzić lub zaprzeczyć?
![]()
WISŁA WCIĄŻ WYGRYWA,
ZWYCIĘSTW NIKT NIE LICZY. PUCHARÓW TEŻ WIELE, LECZ Z POLSKIEJ MENNICY. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Przecież się podszywają pod nich. Żadne info nie jest potwierdzone
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Tak jak piszą koledzy wyżej - jedyne pewne info to to od komentatora, że Makinwa właściwie jest już w Wiśle, ale obecnie przebywa na wakacjach. Nic więcej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Nawet się ktoś pod Zbymaka chyba podszywa. Oj co za ludzie.
Miejmy nadzieję |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sorry, ale po prostu widac ze ktos sobie robi jaja z nich. Najlepszy tekst jednego kolo tam na tym czacie: "****a, tyle pieniedzy za Aracicia..."
(bo ponoc mamy go kupic za 750 tys euro) . EOT. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Lepsze było to, że Małecki do Cracovii odchodzi
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Podszywają się pod Zbymaka i Maci0sa gadałem ze zbymakiem.
![]()
"Można wyjechać za granicę, można też grać całe życie w jednym klubie. Ja wybrałem drugą opcję i jestem z tego dumny" - Arkadiusz Głowacki
"Na jednej z konferencji po zakończeniu przygody z reprezentacją mówiłem, że chciałbym zostać w Wiśle nawet do 40. roku życia...Jeżeli zależałoby to tylko ode mnie, to chciałbym zostać" - Radosław Sobolewski." "Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub." - Bogusław Cupiał |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mają ucieche , że się pod kogoś podszyją
A tak na serio to ciekawe co z transferami |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Szlak już człowieka trafia jak się na to wszystko patrzy! obiecanki cacanki już które okienko transferowe z rzędu? hmm..3?4?5? kolejni wytransferowani nasi najlepsi piłkarze za dobre pieniądze, a w wzmocnień brak! Ja się pytam czym jest spowodowana taka niudolność naszych działaczy od kilku lat?!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Nie chce wkurzać innych forumowiczów, ale włoskie serwisy, zwłaszcza la Lazio siamo noi, mówią coś "zupełnie" innego. Według informacji z wczoraj wieczorem grecki klub Larissa poprosił Włochów o możliwość spotkania "sondującego". Zdaniem agenta wszystko miałoby się wyjaśnić we środę - czwartek, kiedy Stephen [Makinwa] miałby wrócić z Nigerii. Natomiast "jazda" z dzisiejszego poranka (26 czerwca, 9:53) była dla nas już mniej wesoła:
Cytat:
Przetłumaczcie mi to z polskiego na nasze albo powiedzcie więcej - o co tu k... chodzi? Agent znowu podbija cenę, strasząc Wisłę Larissą (wcześniej była Ossasuna), czy też naprawdę jesteśmy w czarnej d... z transferami? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
el Nuero w czarnej dupie z transferem Makinwy tak, z transferami wogole - raczej watpie. Gosc gra na zwloke by tylko podbic stawke Makinwie. Przypuszczam, ze powiedzial mu by sie wstrzymal z podjeciem decyzji (dlatego tez informacja o pojawieniu sie Larissy sie dzisiaj pojaiwla) pochopnie bo moga wyciagnac od nas wiecej kasy. Z obu stron chodzi tutaj o zmiekczenie stron negocjacyjnych.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
To całe czekanie na Makinawe to jedna wielka strata czasu, oczywiście jeśli to co piszą włosi to prawda... ![]()
Nie! Jeszcze trochę! Mamy czas! Bo widzicie
Do stracenia nikt z nas nie ma nic - i tyle! A więc krzyczmy! Krótką chwilę - całe życie! Nim znikniemy - głośno krzyczmy krótką chwilę! Kasperczak trzymaj się!!! |
|
|
|
Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Też tak myśle ale jestem pewny ze do tej środy czy czwartku beda jakies rozmowy i zaklepia jakies wzmocnienie/a, a 1 lipca(Czwartek) zaprezentują kogoś, być może też Makinwe.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ta sprawa z Makinwą przypomina serial z Neiem w roli głównej. Wtedy już były momenty w których wiedziałem że jest nasz, a tu się okazało że nic nie wyszło z "wielkiego transferu". Pamiętam ten zawód, dlatego teraz nie napalam się na ten ruch transferowy.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|