|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
A ja czekam na szydekę 'autorytetów' i mediów na to, że Kaczyń.... łoj przepraszam, że Tusk był jedynym kandydatem na szefa partii. Wodzowska partia. Czysty faszyzm. Co za żądza władzy, co za strach wśród współpracowików. Wszyscy się boją Jarosł... łoj przepraszam, wszyscy się boją Donaldowi sprzeciwić.
Hipokryzja sialalala ! ![]() ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
dziarski chłop
Od: 04.2005
Offline |
|
![]() pocałunkiem tego nazwać nie można ale pomijając stado wykształciuchów, które w czasach kiedy Wałęsa miał władzę robili w pieluchy to wydaje mi się, że dość piękna większość na słowa trafności w podejmowaniu przez Wałęsę trafnych decyzji puknie odruchowo w czółko, niezależnie od przekonań politycznych. Dla betonu wykształciuchowskiego im więcej Wałesa wywali ekskrementów na PIS tym bardziej się będą cieszyć, jednakże dla umiarkowanych zwolenników PO mających swoje lata i którzy w latach 90 mieli sympatie promazowieckie takie deklaracje Wałęsy mogą wywołać mieszane uczucia. Sam byłem kiedyś zwolennikiem Wałęsy. -------------------------\\ http://fakty.interia.pl/raport/wybor...borcow,1498295 he he he - straszne
Ostatnio edytowane przez sambo : 26.06.2010 o godz. 14:13.
![]()
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Mi tam PO przypomina Lecha Poznan
Tacy oni wspaniali, wielcy, wszyscy sa za nimi, tacy europejscy, profesjonalni, jedyni sprawiedliwi a jak sie blizej przyjrzec to sloma z butow wystaje i takie same buraki sa w PO jak i w PiSie i taki sam profesjonalizm w tym Lechu jak w innym klubie No ale poparcie mediow, mydlenie oczu ludziom wiele robi, marketingowcy Lecha wmowili ludziom ze to najlepszy klub a osoby z PO wmawiaja np ze PO jest takie slodziutkie i mile a tak samo klamia, szczekaja i ublizaja jak PiS. Ale ludzie sa ciemni i lykaja to (oczywiscie nie mowie ze kazdy zwolennik PO to ciemnota ale napewno wiekszosc jest za nimi bo kreuje sie ich dobry obraz i przypieto im taka latke, tak samo jak wiekszosc za PiSem to popiera ich tylko dlatego ze w Radio Maryja tak kazali ;/)![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pomijając resztę posta, z którą w zasadzie się zgadzam:
Cytat:
Słuchacze RM - 0,5 - 0,8 miliona Gdzie tu większość? Koło 10%, z czego większość z racji konserwatywnych poglądów i tak głosowałaby na PiS (bo na kogo?). Widzę mitologizację wpływu Rydzyka na polską politykę ![]() ![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No, moze nie tylko sluchacze Radia Maryja ale wlasnie osoby wierzace. Oczywiscie nic nie mam do osob wierzacych ale podejscie wiekszosci jest takie ze jestem katolikiem to jestem za PiSem, jestem super nowoczesny, chce podazac z duchem Europy to wybieram PO. Naprawde za glowe sie lapie jak widze jak ludzie dokonuja wyborow. Ale wlasnie taka jest kampania, 10% merytoryki a reszta to obiecanki cacanki, fajne wystapienia, po prostu manipulacja ludzi i mydlenie im oczu. I pozniej jak przychodzi co do czego to nie glosujemy na kandydata za sprawa jego pogladow, tego co chce zmienic w Polsce tylko dlatego ze ma zone i dzieci, jest katolikiem, z litosci bo umarl mu brat, bo ladnie recytuje formulki ktore mu przygotowano. No kupy sie to wszystko nie trzyma.
I ostatni news podsumowujacy ten caly cyrk. Jutro ma byc debata Komor-Kaczor. Dzisiaj troche posluchalem na ten temat i sie dowiedzialem ze w tej debacie kandydaci nie beda sobie na wzajem zadawac pytan bo: w srode sztaby PO i PiSu ustalaly szczegoly debaty. Najpierw PO bylo za tym zeby mozna bylo nawzajem zadawac sobie pytania ale odmowil PiS czy tez wstrzymal sie z odpowiedzia. Tego samego dnia jeszcze zgadali sie i znowu PiS odmowil. Dzis z kolei PiS mowi ze chce zeby kandydaci zadawali sobie pytania ale PO sie teraz nie zgadza buhehe Jeszcze troche to sie tak wku.. ze wcale nie pojde na te wybory. Gdzie tu jest szacunek dla wyborcow, dla Polakow? Raz ci chca a ci nie a na drugi dzien odwrotnie. Zajebiscie. Cos mi to przypomina, sytuacja sprzed dwoch tygodni gdzie sie klocili ze PO chce debate na tematy ogolne a PiS debaty na temat sluzby zdrowia. No dla mnie to to jest robienie sobie jaj z tej calej kampanii i z ludzi. Powinni cale PO i PiS zeslac na Sibir, tam moze by sie dogadali... ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
A co do wyborów to dzisiejszy tekst Jarka - 'Bogactwo dla wszystkich' - coś pięknego - myślałem że cudów Donka nic nie przebije ale jednak konkurent się pojawiłPomijając humor , niestety najpewniej ta cała debata co ma być dziś, to będzie jedna wielka ściema.Jeśli faktycznie nie będzie bezpośrednich pytań a jedynie nasze orły odwalą dawno już wyuczone regułki to ja stawiam na futbol. Też chciałbym się dowiedzieć kto tak na prawdę się posrał bo jak czytam to jeden sztab obwinia drugi.Być może to jest tak że żadnemu to nie jest na rękę ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Czy to się mieści w jakiś granicach przyzwoitości, że Ci sami ludzi występują w spocie namawiającym do głosowania w ogole oraz w spocie jednego z kandydatów ? http://www.joemonster.org/filmy/2628...ie_to_zajmuje_ no chyba, że ten spot jest przysponsorowany z pieniędzy PO więc wtedy nie ma pytania.
![]()
-> Prawda jest jak du*a, każdy ma swoją ...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A kogo dla równowagi możnaby dać z komitetu poparcia JK? Zelnika?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Bardziej myślałem o tym, że powinni wybrać. Albo namawiają do głosowania na "swojego" albo biorą udział w kampanii zachęcającej do głosowania. Teraz to jest troche tak jakby naukowca zaangażowanego czynnie w politykę zaprosić do jakieś debaty publicznej w roli niezależnego eksperta a nie strony w sporze politycznym.
![]()
-> Prawda jest jak du*a, każdy ma swoją ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Wszyscy Żydzi i żydzi głosują na PO i Komorowskiego. Bo żaden Żyd i żyd nie zagłosuje na PiS i Kaczyńskiego. A jaki odsetek żydów jest wśród głosujących na Bronka to nie wiem bo Michnik jeszcze takich badań nie przeprowadzał.
![]() Kod:
W czasach powszechnego fałszu, mówienie prawdy jest rewolucyjnym aktem 9 października wywal Tuska do śmietnika !
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
![]() |
|
|
|
konserwa
Od: 06.2004
Offline |
|
Skąd ci takie treści do głowy w ogóle przychodzą ![]() Z tego co się orientuję (bynajmniej nikomu do gaci nie zaglądając) Wildstein sam się określał, iż jest pochodzenia żydowskiego więc jak to się ma do twojej teorii |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
|
On jest taki jak Ty tylko w drugą stronę
![]() ![]()
alejasienieznam
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dzisiaj się dowiedziałem że jestem masonem, bo nie zamierzam głosować w wyborach. Dobre
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dziwne, że największe media pro żydowskie lobbujące na zamówienie i piszące paszkwile na temat Polaków i Polski skupiające środowiska masońskie,żydowskie i pseudo Solidarnościowe tzw. różowy salon (ITI, Agora) jasno opowiadają się po której stronie barykady stoją.
Musicie się liczyć z tym, że wspierając tą a nie inną partię wspieracie lobby żydowskie i ludzi bogacących się dzięki Wam. Oddany głos na Komorowskiego czy PO to poparcie Gazety Wyborczej i ITI. To przyzwolenie na SBcką działalność ludzi, mających za nic Polskę. Czy jest Wam znane takie pojęcie jak honor, ojczyzna ? To ja już wolę to Radio Maryja czy Nasz Dziennik bo tam wyznają wartości o których niektórzy z Was zapomnieli w dzisiejszym post modernistycznym świecie. Bo ja poza pieniędzmi posiadam w życiu wyższe wartości, którymi mogę się poszczycić. Nigdy w życiu nie splamię wartości o które przelewali krew moi przodkowie. Dlatego w tych wyborach jest wybór pomiędzy 2 innymi światopoglądami. Ale jak chcecie wspierać SBckie układy i karmić media anty-polskie to wiecie na kogo głosować. I skończcie z tym Radiem Maryja bo znam 10 razy więcej mediów, które są wrogo nastawione do wszystkiego co ma wartości chrześcijańskie i Polskie. PiS może się jedynie cieszyć,że reprezentuje wartości najbliższe nauce Kościoła.
Ostatnio edytowane przez harimata : 27.06.2010 o godz. 18:04.
![]() Kod:
W czasach powszechnego fałszu, mówienie prawdy jest rewolucyjnym aktem 9 października wywal Tuska do śmietnika !
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
|
jak chcesz promować PIS to nie pisz najlepiej wcale albo zmień ton bo tylko ośmieszasz wyborców PISu i potwierdzasz w sumie nie słuszna łatke jaką Onii mają w niektórych mediach bo tak jak mnie cieszy każdy wpis Asaosiemdziesiątdwa tak mnie smuci że po drugiej stronie tez niektórzy bzdury pisza :(![]()
alejasienieznam
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Harimata, mimo, że ja też zamierzam głosować na Kaczyńskiego w II turze, to widzenie wszędzie żydostwa, nastawienia antypolskiego, sbków i innego takiego tam to gruba przesada, dzięki czemu skutecznie odstraszasz potencjalnych wyborców do środowisku PiSu... Jest to zwyczajnie działanie na szkodę.
I tak dalej uważam, że tragedią dla Polski byłoby zwycięstwo np. Napieralskiego, a nie Komorowskiego/Kaczyńskiego (zależy od obozu, kto kogo popiera...), dlatego do samych wyborów podchodzę spokojnie. Choć osobiście będę kibicował i głosował za Jarkiem, to nawet ewentualna porażka z Komorowskim, może oznaczać tak naprawdę zwycięstwo PiSu w przyszłorocznych wyborach... opcji jest mnóstwo ![]() ![]()
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
No sądze ze tak naprawde na to liczy Jarek,że minimalnie przegra te wybory ,przez rok bedzie mowil ze rzad + prezydent nic nie robia i bedzie chcial wygrac wybory parlamentarne,pytanie czy przez ten rok Tusk przeprowadzi te ustawy ,ktore mu wczesniej zavetował L.Kaczyński
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
Ostatnio edytowane przez martin_6 : 27.06.2010 o godz. 18:58.
![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Trochę przesadziłem fakt, poniosło mnie. Przepraszam jak kogoś uraziłem. Bo ja tylko chcę aby Polska była silniejsza i nie stała się drugą Szwecją czy Czechami. Chcę aby Polska była wielka ale nie kosztem wyrywania jej korzeni, które kiedyś zrobiły z Nas potęgę i pozwoliły przetrwać. Zależy mi na mojej ojczyźnie aby żyło się tu godnie i nie trzeba było wyjeżdżać za pieniędzmi. I widzę, że to wszystko idzie w złym kierunku dlatego staram się to jakoś naprawić na swój sposób.
![]() Kod:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oglądałem tylko fragment tej debaty w kwestii rozwoju regionalnego, troszkę się orientuję w tym zagadnieniu i Kaczyński gadał takie głupoty że aż zal było słuchać. W ogóle takie czcze gadanie...
![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Pi#$&#lą od rzeczy. Płakać mi się chce jak ich słucham. W drugiej turze wezmę kartę, ale nie oddam głosu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Powiem tylko tyle jeden wart drugiego.Mój głos wędruje do kieszeni.
![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Broń nas bo my ciemny lud zmanipoluwany przez żydowskie media idziemy na zgubę ![]() Ja ci dziękuje i już czuję się bezpieczny ![]() Ide do kościoła. <lol> Super siedzimy w parę osób i twój post jest ogólnie rozweselający. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co do debaty to wygrał Kaczyński. Komorowski się pogubił 2 razy nie odpowiadał na zadane pytanie i łamał zasady debaty.
Gospodarka proponowana przez PiS znacznie lepiej się sprawdzała i będzie sprawdzać niż ta ,,lokomotywa napędowa'' proponowana przez obecny rząd i Komorowskiego. Co do in vitro to obaj kandydaci mają podobne zdanie więc ta kwestia powinna być rozwiązana. Komisja Palikota mająca likwidować biurokrację tak naprawdę nic nie zrobiła przez te 2 lata. A co do dróg to jak mówił Komorowski, że jest więcej pieniędzy na drogi niż w poprzednim rządzie. Mnie nie interesuje ile jest pieniędzy mnie interesują drogi czyli fakty dokonane. Nie żartuj z religii.
Ostatnio edytowane przez harimata : 27.06.2010 o godz. 20:26.
![]() Kod:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wygrał Kaczyński? Chyba żartujesz. Znowu ogromny błąd sztabu PiS, że wypuścili Jarka bez przygotowania od strony wizerunkowej. Na pewno beton nie zwróci na to uwagi, ale siostra która nie zna się kompletnie na polityce zapytała po kilku minutach: "Co on taki sztywny, kij połknął?"
Mają 3 dni na przygotowanie Jarka do debaty i powinni zaryzykować ustalając formę debaty na "wolną amerykankę" wtedy można Bronka zepchnąć w kozi róg wypominając mu niekompetencje. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Trochę bałem się tej debaty... Okazuje się jednak, że Kaczyński chyba nie ma talentu do debat. Oratorsko jest dobry, ale nie potrafi tego wykazać w pojedynku krótkim i bezpośrednim.
Zdecydowanie bardziej pozytywnie wypadł w moim odczuciu Komorowski. Być może jestem stronniczy, ale staram się podchodzić do tej oceny obiektywnie. Nie było miazgi, jak niektórzy starają się nam wmówić, ale na pewno nie można powiedzieć, że JK wypadł lepiej. Potwierdził ponadto zdecydowanie, że emerytury specjalne za jego kadencji nie zostaną zniesione. |
|
|