|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
odkąd pamiętam to był on na ul Słonecznej. Jest tam nadal mimo częściowej rozbiórki. Z tego co wiem autobusy rzadziej jeżdżą niż kiedyś. http://maps.google.pl/maps?hl=pl&um=...ed=0CB0QtQMwAA ![]() http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=7881 Litowałam się ciągle nad sobą, ponieważ nie miałam butów i musiałam chodzić boso - aż do chwili, gdy spotkałam pewnego człowieka i zobaczyłam, że nie miał nóg Wisła Kraków- jest dla mnie jak narkotyk, moja prywatna odmiana heroiny...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Jak nazywa się przystanek najbliżej boiska Płaszowianki? i jakie autobusy tam jadą? Wiem, że tak chyba teraz remont jest.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Dzieki wielkie murray
![]() ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Jeśli ktoś mieszka w Zakopanem bardzo proszę o kontakt na PW.
Proste pytanie dotyczące Krupówek. Z góry dziękuje. ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
-ja osobiscie nie mam na kompie juz tego pzdro |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Poszukuje jakiegoś dobrego forum z linkami do filmów gier na rapida
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
peb.pl
........... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
powiedz jaka to strona
![]()
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)
"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP ! ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
W sumie kiedyś w jakimś reportażu o stronie na którą się logowałeś i mogłeś pobierać filmy, muzykę bez limitów. Po jakimś czasie z tejże strony przysyłali rachunek do zapłaty za ściągnięte GB.
Dla tego trzeba czytać regulaminy!!! Bo z tego co pamiętam, zgodnie z prawem to robią. Ale może to nie ta strona, trzymam kciuki za pozytywne zakończenie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
ile mogą plus minus kosztować bilety na LE u nas?
|
|
|
|
sssssssss..
Od: 10.2003
Offline |
|
Już było o nich w mediach Olej ich i dodaj do spamu ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
O której jest walka Fedora dziś? Chodzi o samą walkę nie całą gale.
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
Jeśli to jest naprawdę duża kwota to możesz mieć problem (wszystko też zależy od ich regulaminu czy jest on zgodny z prawem), ale jeśli parę złotych chcą wydusić od Ciebie to ja bym ich zlał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
^^
Poszperałem w goglach, podobna akcja była ze stroną pobieraczek.pl http://di.com.pl/news/27826,0,UOKiK_...eraczekpl.html Generalnie miałbym wyjebane totalnie na to. ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Wie ktoś może czy jest jeszcze gdzieś dostępna niebieska meczówka w promocyjnej cenie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
sam wiesz ze nasz zarzad lubi zaskakiwac. jednak sadze ze przynajmniej na pierwszy mecz nie powinny byc drozsze jak 15-20zeta. jak otworza wszystkie trybuny lub przynajmniej 3 to na dalsze rundy ceny moga skoczyc moim zdaniem najwyzej o 5zl.
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
macie już zwrot podatku?
i kiedy się mogę spodziewać jak oddałem pit tuż przed koncem terminu....? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Da się wyłączyć jakąś te reklamę u góry? bo mnie wkurza, nie chce mi się co chwile klikać na wycisz
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Chce zakupić telewizor 37/40/42 cale. Plazma czy lcd? Jakby ktoś kto zna sie na tym polecił mi jakis do 2500 zł. Nie ufam doradzcą klienta w sklepie jakoś. Prosił bym bardzo.
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Polecam Samsunga LCD (wszystkie maja matryce SONY). Plasm nie kupuj bo w cholere pradu zra. Z Samsunga polecam Ci serie B65x albo C65x.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Poleciłbym też coś Toschiby (matryce Sharp'a) albo właśnie Sharpa. Samsung też jak najbardziej. I oczywiście LCD. W modelach się niestety nie orientuję.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Piszą coś o 90-100zł z tego co pamietam. Znalazłem wczesniej coś na necie że zostali ukarani jakąs grzywną w kwietniu coś kilkaset tysięcy, ale nic nie pisało co mają zrobić użytkownicy. Jacy ****a złodzieje.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Ja już dostałem.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|