|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
W tym linku który zapodał grzesiek632 jest chyba napisane że zapadła decyzja o przenosinach do
Wisły... ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Na ile ja znam włoski to Makinwa w Wiśle
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
mniej wiecej
co do linku http://www.tuttomercatoweb.com/lazio...dnotizia=12880 "Agent Makinwy: Mamy nadzieje ze dzis sie wszystko wyjasni. Do Polski moze przeniesc sie napastnik Lazio Stephen Ayodele Makinwa. W kilka godzin moze sie wszystko wyjasnic. W negocjacjach biora udzial Claudio Lotito Biancocelesti (ktos z Lazio), prezes Wisly Bogdan Basalaj i .. bodaj agent Makinwy "Tak, zaplanowano na dzis rano w Mediolanie spotkanie, w ktorym wszystkoi powinnno sie wyjasnic, mowi Paolo Fabbri, agent Makinwy, bede tam w celu sprawdzenia sytuacji. Zobaczymy, czy za kilka godzin bedzie mozna zlozyc podpis. Larissa? Nie rozmawialem z zadnym Greckim przedstawicielem. Oni tylko wysylali faks w ktorym prosili o spotkanie. Ale Wisla jest zdecydowana .. cos tam co do tego http://www.tuttomercatoweb.com/lazio...d&idtmw=214797 Ze ma dojsc do krotkiego spotkania.. i wszystko powinno sie wyjasnic.. tylko koncowka jakas dziwna.. jakos tak "nigeryjski napastnik w zespole Wisly Krakow" od 1 do 2 linku troche czasu dzielilo.. widocznie rozmowy nie trwaly dlugo ![]() moglem jakas literowke zaliczyc wiec nie bic )
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 25.06.2010 o godz. 13:01.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
http://www.footballpress.net/index.p...ad&idsel=63439 |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
Specjalne dla takich krzykaczy jak ty zrobiłem porównanie, ja nie wiem czy ty to widziałeś czy tylko zdjęcie z pierwszego posta. Ale nie bedziesz wmawiał że to nie prawda, że coś pokazałeś. Bo oprócz postu na poziomie dna to nic nie pokazałeś. Dlatego sobie zobacz, ale pewnie dalej będziesz cwaniaczył że to na 100% nie prawda. http://img267.imageshack.us/img267/8848/etame2.jpg ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
Czytać to proszę cie sam się naucz.. Napisałem: "A tu masz caly dokumet w pdf z kadrami zespołów z tego turnieju. http://www.fifa.com/mm/document/tour...yers_57410.pdf " I tez nie zauważyłeś tego co napisałem na samym początku: że podobny to on sobie może byc.. ale to jest inna osoba. Wiele murzynów jest podobnych i czy to musi oznaczać że mamy na świecie 15 Kalu Uche i 20 Makinw? Dlatego stul dziób i przyznaj się to tego że popełniłeś głupotę. Kończę rozmowę z toba bo wyraźnie próbujesz zabłysnąć. I nie mówię że ten piłkarz nie ma przekręconego rocznika w papierach ale ten przypadek który podałeś chyba należy wykluczyć.
Ostatnio edytowane przez grzesiek632 : 25.06.2010 o godz. 13:11.
![]()
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.." |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
nie ma co szukac sensacji ze ten Etamane jest z 5 latstarszy!!!! Chlopak pewnie tylko tak wyglada i nic wiecej
![]() ![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
"Secondo indiscrezioni raccolte da Tmw all'Atahotel Executive di Milano, ci sarà a breve un incontro tra la Lazio e il procuratore di Stephen Ayodele Makinwa (27). La squadra interessata all'attaccante nigeriano è il Wisla Cracovia." (http://www.tuttomercatoweb.com/lazio...d&idtmw=214797)
czy tu czasem nie jest napisane ze wedlug niepotwierdzonych informacji do spotkania jednak NIE dojdzie? niech to przetlumaczy ktos kto zna wloski lepiej niz ja. ![]()
Jazda, Jazda, Jazda - BIAŁA GWIAZDA!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Oby wreszcie coś sie udało z tymi transferami, bo w poniedziałek wyjazd na zgrupowanie. Nie ukrywam że byłem bardzo spokojny i do tego nawoływałem jednak mimo że nadal wieże w klub to przydało by sie, aby przynajmniej 2 zawodników już doskoczyło do kadry.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
niby tak ale 20 latek jeszcze się może rozwinąc a 25 letni zawodnik to już jest ukształtowany gracz ,no ale 3 liga Hipszańska to i tak wysoki poziom.Uche przychodził jak miał 19 lat i na takich bym wolał żeby stawiano.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 25.06.2010 o godz. 14:18.
|
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Ja chciałem tylko dodać, że wychwalany pod niebiosa na tym forum Glik grał w Hiszpanii dokładnie w tej samej klasie rozgrywkowej co Etamane Zuluguludzięcioł, Tercera Division. Jeśli tylu tutaj widziałoby tego obrońcę w naszym skłądzie, to nie rozumiem sprzeciwów wobec testowania Kameruńca
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co do Makinwy tego meczu nie zapomnę długo.
http://www.youtube.com/watch?v=BVEOb6Iabgs Do momentu gdy nie grał w Lazio spisywał się naprawdę bardzo dobrze we Włoszech. Napewno sporo lepiej niż Ba we Francji. Jak Heniek do niego trafi, to będzie ogromne wzmocnienie. |
|
|
|
Banita
Od: 07.2008
Offline |
|
TŁUMACZENIE TEKSTU PRZEZ PRZEGLĄDARKĘ GOOGLE CHROME: Według niedyskrecji zebrane przez TMW all'Atahotel Executive Milan, nie będzie krótkie spotkanie pomiędzy Lazio i adwokat Stephen Ayodele Makinwa (27). Zespół zajmuje nigeryjski napastnik Wisły Kraków. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Też 75% użytkownikow tego forum
wciąż ma nadzieje, że dobry los uchowa nas przed oglądaniem popisów Glika na codzień |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Na razie wychodzi na to, że jeśli mieliśmy do czynienia z jakąś "zasłoną dymną", to stawiali ją wśród kibiców tzw. dobrze poinformowani informatorzy, odwracając uwagę od prawdziwych posunięć klubu, które widzimy dziś "na testach". Ale jest jeszcze czas, mam nadzieję, że się tu pomylę. Na chwilę obecną, potężnie osłabiliśmy się (Głowa + grupa "odstrzelonych"), a dalej bardziej prawdopodobne są kolejne oslabienia niż wzmocnienia, którą są póki co niczym słynny Latający Holender - gdzieś płyną w odległej mgle, ale nikt nie wie gdzie i czy rzeczywiście. To nie wygląda dobrze. A Legia znów pokazuje, że klub z równie istotnym długiem, potrzebami kadrowymi, w dodatku bez wpływów z pucharów i sprzedaży filarów obrony, jest w stanie spokojnie, szybko i sprawnie kontraktować wielu zawodników mających być dużymi wzmocnieniami. Stawiają tym samym wysoko poprzeczkę naszym działaczom, pokazując jak bardzo Ci ostatni są nieoperatywni i "w lesie". Niestety. Ale czy można się temu dziwić widząc takiego Zdzisia?
Ostatnio edytowane przez Markus : 25.06.2010 o godz. 14:31.
![]()
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...) "Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze" |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
Garguła to wielka niewiadoma. Trzymam mocno kciuki, by wrócił do dawnej dyspozycji, bo na razie to jedyna szansa na to, by Wisła grała lepiej. Słusznie zauważyłeś (to takie uzupełnienie do mojej diagnozy) - na chwilę obecną tylko Paweł Brożek jest zdrowy. W dzisiejszym Dzienniku Polskim mowa o: - drobnej kontuzji Małeckiego - bolącej bliźnie Boguskiego + enigmatyczne stwierdzenie Kasperczaka, że "piłkarz musi to zaleczyć". Więc na chwilę obecną mamy raptem 1 (słownie: jednego) zdrowego napastnika. Pomijając to, że Boguski i Małecki to nie są typowi snajperzy. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
http://www.tuttomercatoweb.com/lazio...dnotizia=12884
o Makinwie. Jakby ktoś mógł to dobrze przetłumaczyć to niech wrzuci na forum |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
a jaby można wiedzieć co tam pisze xD ?
![]()
WISŁA WCIĄŻ WYGRYWA,
ZWYCIĘSTW NIKT NIE LICZY. PUCHARÓW TEŻ WIELE, LECZ Z POLSKIEJ MENNICY. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
niedobrze, coś pisza że Larissa włączyła sie do walki o Makinwe a to bogatszy od Nas klub
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
No i nie będzie transferu przynajmniej jak na razie. Za niecałe 3 tygodnie puchary a tu tylko tylko bramkarza zakontraktowali a gadki o transferach było tyle w klubie jakby co najmniej pięciu miało przyjść.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pogrubionym pisze mniej więcej, że "Czekają na powrót zawodnika z Nigerii. Trzeba uważać na Greków (
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|