The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
anthony09
Senior Member

Od: 04.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.06.2010, 19:35
Bez jaj, my tego Litewskiego przeciętniaka musimy walnąć z 2:0 na wyjeździe, a z 4:0 u siebie. Innej opcji nie widzę. Ich bramkarz to jedna wielka pomyłka, piłke łapać nie umie a co dopiero bronić strzały. Nie możemy się nie doceniać, tylko uwierzyć, że musimy dobrze grać, musimy czuć pewność, że są to ogórki, bo wtedy gra się swobodnie a nie z nerwówką. Dla mnie jest to drużyna z Polskiej I ligi i tyle. To taka Sandecja Nowy Sącz.
SĘDZIA ZGRED
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 24.06.2010, 20:32
Przecież jak nasi ich nie pojadą conajmniej po 3:0 to z czym do ludzi ja się pytam....Przecież ta drużyna to jak nasze b-klasowe... Jedyny problem to podejście naszych kopaczy czy im się będzie chciało.. jeśli się zaangażują to możemy być spokojni, a jeśli podejdą jak z Levadią to wszystkich bez wyjątku rozgonić na 4 strony świata....
WIERNY ZAWSZE WIŚLE
bydlaszewski
Banita

Od: 05.2010

Stary 24.06.2010, 21:19
My nie mamy zawodników z zachodu o co błaga Marszałek więc kim mamy straszyć?
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 24.06.2010, 21:22
akcje są w dośc szybkim tempie, sporo mocnych strzałów z dystansu na tym skrócie widze .Bramkarza zbyt dobrego nie mają jak nasz Pawełek.Dostał takiego lobika za kołnierz że szkoda słów.Może sie nie znam na piłce ale dla mnie to jest poziom środkowych rejonów naszej ekstraklasy.Z pewnością zespół klasy Levadii
Ostatnio edytowane przez AYALA : 24.06.2010 o godz. 21:38.
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 24.06.2010, 23:44
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Jeśli Warszawa i Bytom to już bardziej Ursus vs Szombierki.
Trza też dodać że grali z najgorszym zespołem w lidze (2 pkt w 12 meczach i -23 w bramkach) a gdyby nie było podane to za cholerę nie można by się kapnąć który zespół miał 2 a który 18 punktów.

no wlasnie,tu nie ma co sie sugerowac ich miejscem w tabeli itd

zreszta mozna sie domyslec ze beda grac z kontry ,dluga pilka do przodu i tyle ,a w miedzyczasie murowanie bramki...

uff dobrze ze na ma juz Janasa ,bo ten jakby zaczal rozpracowywac to Szawle ........
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
maxipiter
Banita

Od: 09.2005

Stary 25.06.2010, 09:40
Sorry, ale nie wiedziałem gdzie to wkleić
http://www.goool.pl/aktualnoci/liga-...-pucharow.html
Ravers
Senior Member

Od: 04.2010

Stary 25.06.2010, 11:11
A wie ktoś czy będą w otwartym Polsacie?A jak będą na Polsacie Sport to będą transmisje na Ipla?
Billy
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 25.06.2010, 11:12
Ravers napisał(a):Wyświetl post
A wie ktoś czy będą w otwartym Polsacie?A jak będą na Polsacie Sport to będą transmisje na Ipla?

Na pierwsze pytanie nie umiem odpowiedzieć, ale wydaje mi się, że nawet jeśli Polsat zrobi eliminacje to w Ipli transmitowane mecze nie będą z przyczyn licencyjnych. Podobna sprawa ma się do Ligi Światowej, która w PS jest, ale Ipla ich pokazywać na żywo nie może.
matti220
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 25.06.2010, 11:20
oby nie na polsat futbol...a pamietacie jak bylo z levadia bylo na otwartym? czy tylko na polsacie sport?
KaRaSTSW
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 25.06.2010, 11:22
Napisałem do Polsatu jeszcze pare dni temu, czy w ogóle beda transmisje polskich dryzyn w el. Napisali ze jeszcze nic nie moga powiedziec, ale jak wykupia prawa to szybko sie o tym dowiemy, Teraz napisałem czy bedzie to na otwartym Polsacie, czy tylko na polatformie. Mam nadzieje ze tez odpisza.
Syn Kangura z 1984
Senior Member

Stary 25.06.2010, 11:24
Levatywa w sosnowcu była chyba tylko na Polsacie Sport. Rewanżu chyba w ogóle nie pokazali.
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 25.06.2010, 11:24
matti220 napisał(a):Wyświetl post
oby nie na polsat futbol...a pamietacie jak bylo z levadia bylo na otwartym? czy tylko na polsacie sport?
Z tego co pamiętam, to pierwszy mecz był TV 4, jak się mylę to proszę poprawić.
Rewanżu nie było, choć do ostatnich godzin nic nie było wiadomo z rewanżem.
maciek5656
Junior Member

Stary 25.06.2010, 11:26
Billy napisał(a):Wyświetl post
Na pierwsze pytanie nie umiem odpowiedzieć, ale wydaje mi się, że nawet jeśli Polsat zrobi eliminacje to w Ipli transmitowane mecze nie będą z przyczyn licencyjnych. Podobna sprawa ma się do Ligi Światowej, która w PS jest, ale Ipla ich pokazywać na żywo nie może.
Rok temu mecz Lecha z Brugią był pokazywany na Ipla. Ale i tak pewnie będą pokazywać na otwartym Polsacie lub na TV4.
raaadek1
Member

Od: 03.2007

Stary 25.06.2010, 11:27
Mam nadzieję, że mecze polskich drużyn będą w otwartym polsacie a patrząc na ubiegłe rozgrywki LE i transmisje to Finał LE można było obejrzeć na Ipli więc w najgorszym razie mecze Wisły też tam się znajdą.
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 25.06.2010, 11:34
AYALA napisał(a):Wyświetl post
akcje są w dośc szybkim tempie, sporo mocnych strzałów z dystansu na tym skrócie widze .Bramkarza zbyt dobrego nie mają jak nasz Pawełek.Dostał takiego lobika za kołnierz że szkoda słów.Może sie nie znam na piłce ale dla mnie to jest poziom środkowych rejonów naszej ekstraklasy.Z pewnością zespół klasy Levadii
Coś w stylu Korona,Odra,Arka,Lechia?.Czyli pressing i nas już nie ma. Na szczęście nasze ligowe ekipy są średnie kondycyjnie więc problemu nie ma. Ale jak podchodzą wysoko to już nasze asy mają problemy. Problemem jest słabiutkie wyszkolenie techniczne. Więc jeśli Litwini zagrają pressingiem to może być ciekawie w pierwszym meczu. Dobrze,że jest dwu mecz,bo inaczej ciężko byłoby. Na tym ostatnim opieram swój optymizm przed rywalizacją z tymi orełami.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
KaRaSTSW
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 25.06.2010, 11:35
Bedzie na otwartym Polsacie lub TV4, na pewno chca sobie zrobic reklame na otwartych stacjach zeby potem ludzie kupowali dekodery na faze grupowa.
sessegnon
Senior Member

Stary 25.06.2010, 11:38
raaadek1 napisał(a):Wyświetl post
Mam nadzieję, że mecze polskich drużyn będą w otwartym polsacie a patrząc na ubiegłe rozgrywki LE i transmisje to Finał LE można było obejrzeć na Ipli więc w najgorszym razie mecze Wisły też tam się znajdą.
Bozeee nie przezywajcie tak.Nie wazne gdzie Polsat pokaze mecz to i tak to obejrzycie.Od czego jest Ipla(?), Sopcast itp.? Raczej w otwartym Polsacie meczow nie pokaza, ale z transmisjami w TV4 nie powinno byc problemu.Cieszcie sie, ze w ogole zainteresowali sie pucharami, bo nie mieli takiego obowiazku.I jak mecze wrzucą do Polsatu Futbol to nie psioczyć, nie narzekac.
rw88
Senior Member

Od: 01.2010

Stary 25.06.2010, 11:39
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Na szczęście nasze ligowe ekipy są średnie kondycyjnie więc problemu nie ma.
Kolejny slogan. System AMISCO sprawdzający takowe dane wykazał, że i kondycyjnie, i szybkościowo (w sensie rozpędzeniu że tak powiem heh) jesteśmy na podobnym poziomie co najlepsze ligi. To, co nas dzieli to tylko i aż przyśpieszenie (w większości przypadków) i technika (we wszystkich przypadkach w olbrzymim stopniu). Ale jeśli mamy być uczciwi kondycja nie jest tutaj problemem i takie są fakty.
czera84
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 25.06.2010, 11:59
Na szczęscie mam TV4 i nawet jakby nie było na otwartym Polsacie to na TV4 pewnie będzie bo z Levadią było.
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 25.06.2010, 12:06
rw88 napisał(a):Wyświetl post
Kolejny slogan. System AMISCO sprawdzający takowe dane wykazał, że i kondycyjnie, i szybkościowo (w sensie rozpędzeniu że tak powiem heh) jesteśmy na podobnym poziomie co najlepsze ligi. To, co nas dzieli to tylko i aż przyśpieszenie (w większości przypadków) i technika (we wszystkich przypadkach w olbrzymim stopniu). Ale jeśli mamy być uczciwi kondycja nie jest tutaj problemem i takie są fakty.
Jest system to jest już wszystko ale jak widzę oddychających rękawami ligowców w 60 minucie to żaden system mi nie powie,że jest w porządku i kondycyjnie są tak samo przygotowani jak choćby zespoły z Anglii czy Niemiec. Widziałeś kiedyś aby w 90 minucie drużyny grały na pełnych obrotach?Ja tak,ale w Anglii natomiast w Polsce za cholerą takiego meczu nie widziałem. Skurcze,toż to u nas w lidze norma. Koło 70 minuty nie ma meczu aby komuś coś się nie skurczyło. Kondycja nie jest kluczowym elementem ale gdy grasz przeciwko dobrej technicznie ekipie. Ile byś nie biegał i i tak sobie zazwyczaj poradzą z wyjścia z pressingu. A to dlatego,że mają dobrą technikę,która im to umożliwia. Natomiast jeśli będziesz zapierniczał jak motorek przeciwko polskim ligowcom to zaraz zauważysz,że piłkę oddają jak dzieci lub walą w trybuny. Takie sa fakty.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 25.06.2010 o godz. 12:10.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Evil_
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 25.06.2010, 12:25
Mecz będzie w TV4 oraz Polsat Sport/Futbol.
Donki
Banita

Stary 25.06.2010, 12:58
Evil_ napisał(a):Wyświetl post
Mecz będzie w TV4 oraz Polsat Sport/Futbol.
A możesz podać zródło tej informacji
Evil_
Senior Member

Stary 25.06.2010, 13:05
wtyki
niegdyś prowadziłem stronę o sportowych stacjach telewizyjnych.
wislakrakow124
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 26.06.2010, 17:59
Szawle przegralo swoj mecz!!!!! Latwiejszego rywala nie moglismy sobie wyobrazic
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 26.06.2010, 18:08
z 4 druzyna ligi.. jedyna bramka padla w 40 minucie
Ravers
Senior Member

Od: 04.2010

Stary 28.06.2010, 10:19
Wzmacniamy się,więc Siauliai i drużynę w III rundzie powinniśmy przejść spokojnie.

PS.Ma ktoś informację odnośnie tych transmisji? Będą w otwartym czy w Polsacie Sport?
KacpiTSW
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 28.06.2010, 10:25
Raczej będzie tak samo jak rok temu - Polsat Sport oraz TV4.
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 28.06.2010, 10:57
Syn Kangura z 1984 napisał(a):Wyświetl post
Levatywa w sosnowcu była chyba tylko na Polsacie Sport. Rewanżu chyba w ogóle nie pokazali.
Na TV4 też był mecz.
bearex
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 28.06.2010, 10:59
Racja był na TV4 ale później chyba nie było transmisji przez jakies zaklucenia
palczi
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 28.06.2010, 11:21
bearex napisał(a):Wyświetl post
Racja był na TV4 ale później chyba nie było transmisji przez jakies zaklucenia

dokladnie- pierwsza polowa byla prawie cala- druga juz wcale-burza czy cos wtedy byla.Natomiast rewanzu nie bylo wcale-tylko wersja txt na stronkach wislackich,pozdrawiam

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów