|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
oby to okazalo sie prawda bo to czekanie juz meczy!! A wracajac do testowanych to tylko Kamerunczyk jako tako wyglada
![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Tak jak już dzisiaj napisałem, różnie bywa z tym wiekiem afrykańczyków. Tak więc postanowiłem poszukać informacji o tym testowanym kameruńczyku Paolo Etame Etamane, urodzonym 12 lutego 1990.
W składzie Kamerunu na mistrzostwa świata w piłce plażowej znalazłem takiego o imieniu: Joan Paulo Etame Atanga, urodzony 21 stycznia 1985. Znalazłem więc zdjęcie tego zawodnika no i porównując je z tym z oficjalnej strony Wisły to jest ten sam koleś. Zobaczcie, gość z numerem 6: http://img202.imageshack.us/img202/5686/etame.jpg ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Prosze Cie brylamt,nie szukaj pozytywów na siłe....
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Urodzony optymista
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
To porownanie mi wystarczylo. Zwracam honor skeba. Ten pilkarz na pewno nie bedzie wzmocnieniem.
Macko - to ta sama morda . Abstrachujac od tego faktu - pilkarz plazowy raczej nie bedzie robil szalu w profesjonalnym futbolu.
Ostatnio edytowane przez koyoot : 24.06.2010 o godz. 20:20.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Nie szukajcie na siłe sensacji. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Badajoz nie awansowało do Segunda Division (II liga). Oni awansowali z Tercera Division (IV liga) do Segunda Division B (III liga). |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
I dobrze, bo za pół roku albo rok, ceny za Sadloka i Sobiecha pójdą w dół, a kolesie albo zmarnują się w Ruchu albo ktoś wkońcu ich kupi za dużo mniejsze pieniądze...Coś czuję w kościach że Ruch się przejedzie na ich trzymaniu...i dyktowaniu zaporowych cen.
![]()
WIERNY ZAWSZE WIŚLE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Ten kameruńczyk co na testy przyjechał jest jakiś jaśniejszy na twarzy od tego gościa z plaży.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Nie szumam żadnej sensacji, a tym bardziej na siłę. Jak ktoś nie widzi podobieństwa to jego sprawa. Ja patrząc na kolejną jego fotkę nie mam żadnych wątpliwości, że to ten sam.
![]() ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Urodzony optymista
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ale gdzie on się tak opalił?!
![]()
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Taki piłkarz istnieje naprawdę i ma 20 lat. W tym artykule dobre jest to, że pojawia się nazwisko Issa Ba (czyżby się nie załapał przed rokiem do tej drużyny?).
http://www.terrassafc.cat/es/noticie...namientos.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
A tak przy okazji to czemu on nie ma na sobie korków? Ogółem to jakieś dziwne łydy i ta gruba ręka. Ciekawe czy jest na naszej klasie. ![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez FraMat : 24.06.2010 o godz. 20:54.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
Sprzedaż Sadloka i Sobiecha byłaby tylko doraźnym zastrzykiem finansowym, a na koniec sezonu mogliby się bardzo przejechać na pozbyciu się kluczowych zawodników - sportowo (ewentualny spadek, niska pozycja) i za czym idzie finansowo (mniejsza kasa), a sam spadek równałby się groźbie bankructwa i graniu juniorami, jak teraz szykuje się to w Wodzisławiu Śląskim. To tak dla tych co patrzą na te transfery tylko okiem kibica Wisły. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
jaka beka to ten sam gość! a najśmieszniejsze jest to, że podrabianie paszportów jest karalne!
przyjrzyj się dokładnie, chociażby na brwi... ChG
Ostatnio edytowane przez tomasz_19 : 24.06.2010 o godz. 20:55.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To nie on, nie szukajcie sensacji.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
ChG a czy ten Kameruńczyk to nie przypadkiem ten sam gość co w twoim awatarze
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No podobny strasznie, tak teraz patrze, ten sam kolor skóry nawet mają, więc to na pewno ten sam gość. :|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
BigLeb ma takie ciśnienie, bo jego na testy nie wzieli...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Uuu właśnie sobie przypomniałem.Gdzie jest niejaki misiek007
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
A tak na powaznie dla mnie chlop moze byc i po 40 byle byl wzmocnieniem Wisly. ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Z tego artykułu wychodzi że Makinawa w Wiśle... pożyjemy zobaczymy. a co do testów to im więcej tym lepiej może kogoś znajdziemy, a jak nie to świat się nie skończy.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|