The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
wiślak1906forever
Senior Member

Od: 06.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.06.2010, 20:03
koyoot napisał(a):Wyświetl post
A co mozemy innego zrobic?
Fakt nic nie możemy niestety...
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 24.06.2010, 20:06
Ludzie o co te placze w sprawie testow? To nie Wisla sciaga testowanych tylko im podsylaja i to nie Wisla placi za przelot tylko menago albo sam zawodnik bo to jest bardziej w ich interesi .
Kazdy moze zadzwonic do Wisly i powiedziec ze chcialby sie zaprezentowac i nikt go nie wysmieje tylko zaproponuja trening- do odwarznych swiat nalerzy. Gdyby 20% mlodych ludzi mialo odwage zadzwonic i poprosic w Polsce o wiele wiecej bylo by dobrych kopaczy.
Jak sie nie sprawdzi to wyjazd i tyle, przyklad Kuby ktorego musial wujek promowac bo inaczej by pewnie jeszcze w III lidze biegal.

Co wy myslice ze Barcelony, Reale, Arsenale nie robia testow? robia i to setki rocznie tylko nie w pierwszej druzynie tylko w rezerwach i to nie takie badziewia.
Chelsea testowala Korzyma ktory w Legi nie wyrobil, Real chyba kilku polakow ktorzy sie nie zalapali nawet do 10 skladu ale oni maja rezerwy silniejsze od naszej ligi.

A w polsce ktory klub ma rezerwy tak silne zeby moc sobie pozwolic zaprosci na testy kilku chlopakow? a no zaden wiec biora do pierwszej jedenastki i robi sie chalo ze ktos przyjechal.

Kasperczak dzisiaj dobrze powiedzial testowac nie zaszkodzi bo to za wiele nie kosztuje a mozna znalesc dobrego kopacza. a dobry zawodnik sobie na to nie pozwoli.

A juz ocenianie zawodnika po lydkach to juz przesada a co on k..wa na 100 metrow bedzie biegal razem z Boltem, popatrzcie na Roneya to w takim razie on powinnien Szrekowi taczki pchac z jego postura a kim jest wszyscy wiedza.
,
Odpowiedz cytując
wislakrakow124
Senior Member

Od: 02.2009

oby to okazalo sie prawda bo to czekanie juz meczy!! A wracajac do testowanych to tylko Kamerunczyk jako tako wyglada
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
Odpowiedz cytując
K4millo
Senior Member

Od: 05.2003

Tak jak już dzisiaj napisałem, różnie bywa z tym wiekiem afrykańczyków. Tak więc postanowiłem poszukać informacji o tym testowanym kameruńczyku Paolo Etame Etamane, urodzonym 12 lutego 1990.

W składzie Kamerunu na mistrzostwa świata w piłce plażowej znalazłem takiego o imieniu: Joan Paulo Etame Atanga, urodzony 21 stycznia 1985.

Znalazłem więc zdjęcie tego zawodnika no i porównując je z tym z oficjalnej strony Wisły to jest ten sam koleś. Zobaczcie, gość z numerem 6:

http://img202.imageshack.us/img202/5686/etame.jpg
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 24.06.2010, 20:09
brylant17 napisał(a):Wyświetl post
Ja coś czuje, że ten Paolo Etame Etamane. może okazać się wzmocnieniem raz młody dwa Kameruńczyk a trzy im się chce grać oby
Prosze Cie brylamt,nie szukaj pozytywów na siłe....
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
Maćko
Urodzony optymista

Od: 07.2005

Stary 24.06.2010, 20:13
K4millo napisał(a):Wyświetl post
Tak jak już dzisiaj napisałem, różnie bywa z tym wiekiem afrykańczyków. Tak więc postanowiłem poszukać informacji o tym testowanym kameruńczyku Paolo Etame Etamane, urodzonym 12 lutego 1990.

W składzie Kamerunu na mistrzostwa świata w piłce plażowej znalazłem takiego o imieniu: Joan Paulo Etame Atanga, urodzony 21 stycznia 1985.

Znalazłem więc zdjęcie tego zawodnika no i porównując je z tym z oficjalnej strony Wisły to jest ten sam koleś. Zobaczcie, gość z numerem 6:

Nie szukajcie na siłę teorii spiskowych. Po pierwsze - to tylko testy. Po drugie - jedne co mają podobne to zarost(wystarczy spojrzeć chociażby na brwi).
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
Odpowiedz cytując
Pastor777
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 24.06.2010, 20:14
Cytat:
Maciej Sadlok zostaje w Ruchu
Jeden z najlepszych piłkarzy Ruchu Chorzów Maciej Sadlok przedłużył swój kontrakt z klubem. Nowa umowa będzie obowiązywała do końca czerwca 2012 roku.

Reprezentant Polski przymierzany był do wielu klubów z polskiej ligi. W barwach Ruchu rozegrał 54 mecze w Ekstraklasie, a za kadencji Franciszka Smudy zadebiutował w drużynie narodowej (w spotkaniu przeciwko Rumunii). Od tamtej pory nie opuścił już żadnego meczu kadry.
źródło: Ruch Chorzów

P.S. To ostatecznie kończy epopeję Sadlok w Wiśle...
Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 24.06.2010, 20:15
To porownanie mi wystarczylo. Zwracam honor skeba. Ten pilkarz na pewno nie bedzie wzmocnieniem.

Macko - to ta sama morda.

Abstrachujac od tego faktu - pilkarz plazowy raczej nie bedzie robil szalu w profesjonalnym futbolu.
Ostatnio edytowane przez koyoot : 24.06.2010 o godz. 20:20.
Odpowiedz cytując
grogoriogreg
Senior Member

Stary 24.06.2010, 20:20

Hehe, jedynym podobieństwem jest to, że obaj są piłkarzami ciemnoskórymi.

Nie szukajcie na siłe sensacji.
Odpowiedz cytując
twardybidon
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 24.06.2010, 20:21
snyrting napisał(a):Wyświetl post
W porównaniu z brazylijczykami ten Etamane to prawdziwa perełka:
- jego drużyna wywalczyła z pierwszego miejsca awans do 2nda Divison.
Sprostujmy pewne rzeczy:

Badajoz nie awansowało do Segunda Division (II liga).
Oni awansowali z Tercera Division (IV liga) do Segunda Division B (III liga).
Odpowiedz cytując
SĘDZIA ZGRED
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 24.06.2010, 20:23
Pastor777 napisał(a):Wyświetl post
źródło: Ruch Chorzów

P.S. To ostatecznie kończy epopeję Sadlok w Wiśle...
I dobrze, bo za pół roku albo rok, ceny za Sadloka i Sobiecha pójdą w dół, a kolesie albo zmarnują się w Ruchu albo ktoś wkońcu ich kupi za dużo mniejsze pieniądze...Coś czuję w kościach że Ruch się przejedzie na ich trzymaniu...i dyktowaniu zaporowych cen.
WIERNY ZAWSZE WIŚLE
Odpowiedz cytując
martinius028
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 24.06.2010, 20:39
Ten kameruńczyk co na testy przyjechał jest jakiś jaśniejszy na twarzy od tego gościa z plaży.
Odpowiedz cytując
K4millo
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 24.06.2010, 20:41
Nie szumam żadnej sensacji, a tym bardziej na siłę. Jak ktoś nie widzi podobieństwa to jego sprawa. Ja patrząc na kolejną jego fotkę nie mam żadnych wątpliwości, że to ten sam.

Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 24.06.2010, 20:45
martinius028 napisał(a):Wyświetl post
Ten kameruńczyk co na testy przyjechał jest jakiś jaśniejszy na twarzy od tego gościa z plaży.
Pewnie trochę wystraszony to zbladł, zresztą na plazy słońce mocniej operuje.
Odpowiedz cytując
Maćko
Urodzony optymista

Od: 07.2005

Stary 24.06.2010, 20:47
Nie szumam żadnej sensacji, a tym bardziej na siłę. Jak ktoś nie widzi podobieństwa to jego sprawa. Ja patrząc na kolejną jego fotkę nie mam żadnych wątpliwości, że to ten sam.

Ale gdzie on się tak opalił?!
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
Odpowiedz cytując
gris
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 24.06.2010, 20:47
Taki piłkarz istnieje naprawdę i ma 20 lat. W tym artykule dobre jest to, że pojawia się nazwisko Issa Ba (czyżby się nie załapał przed rokiem do tej drużyny?).
http://www.terrassafc.cat/es/noticie...namientos.html
Odpowiedz cytując
element
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 24.06.2010, 20:50
Może stał pod lampą. Lepiej się przyjrzyjcie na jego lewą nogę i tą niewielką kropeczkę. Ma ktoś zdjęcie lewej nogi typa, który zawitał do Zakopca?
A tak przy okazji to czemu on nie ma na sobie korków? Ogółem to jakieś dziwne łydy i ta gruba ręka. Ciekawe czy jest na naszej klasie.
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
"Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze"
"Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center"
cdn..
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 24.06.2010, 20:50
wislakrakow124 napisał(a):Wyświetl post
a kto to jest?
(Roger Mila?)
brat Sebastiana Mili
Ostatnio edytowane przez FraMat : 24.06.2010 o godz. 20:54.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
rw88
Senior Member

Od: 01.2010

Stary 24.06.2010, 20:53
SĘDZIA ZGRED napisał(a):Wyświetl post
I dobrze, bo za pół roku albo rok, ceny za Sadloka i Sobiecha pójdą w dół, a kolesie albo zmarnują się w Ruchu albo ktoś wkońcu ich kupi za dużo mniejsze pieniądze...Coś czuję w kościach że Ruch się przejedzie na ich trzymaniu...i dyktowaniu zaporowych cen.
Finansowo być może tylko trochę i to w najgorszym przypadku (a zapowiada się tu raczej na przypadek podobny do Lewandowskiego, nie Matusiaka), ale przynajmniej mają dalej potencjalnie ekipę zdolną osiągnąć miejsca 5-8 w Ekstraklasie, a wyobraź sobie, że bezpieczna pozycja w tabeli i uniknięcie relegacji ich bardziej interesuje, niż opchnięcie Wiśle swojego kluczowego zawodnika za 500 tys. euro, które w porównaniu z 2 mln euro które dostali od C+ w tamtym sezonie za osiągnięcia sportowe (w dużej mierze dzięki Sadlokowi i Sobiechowi) jest niewielką kwotą. Dodatkowo łącznie kasą z miasta za 3 miejsce w lidze i tym, co mogą zarobić w pucharach dochodząc do III czy IV rundy (około miliona euro wzwyż), nie widzę z punktu widzenia Ruchu sensu oddania tych dwóch zawodników za mniej niż 2 mln euro - tym bardziej, że nie są to gotowi zawodnicy do grania w tym momencie na wysokim poziomie i Ruch jest dla nich idealnym klubem do porpawienia swoich niedoskonałości w przygotowaniu fizycznym czy technicznym - np. Sobiech (podobnie jak Lewandowski na początku przygody z Lechem) ma problemy z równowagą, staniem twardo na nogach w walce z obrońcami i w też momencie strzału z nie do końca wypracowanej pozycji (vide Polska - Finlandia czy sytuacje z Lechem).

Sprzedaż Sadloka i Sobiecha byłaby tylko doraźnym zastrzykiem finansowym, a na koniec sezonu mogliby się bardzo przejechać na pozbyciu się kluczowych zawodników - sportowo (ewentualny spadek, niska pozycja) i za czym idzie finansowo (mniejsza kasa), a sam spadek równałby się groźbie bankructwa i graniu juniorami, jak teraz szykuje się to w Wodzisławiu Śląskim. To tak dla tych co patrzą na te transfery tylko okiem kibica Wisły.
Odpowiedz cytując
tomasz_19
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 24.06.2010, 20:53
jaka beka to ten sam gość! a najśmieszniejsze jest to, że podrabianie paszportów jest karalne! zresztą już mamy podobny przypadek z naszej ligi a mowa oczywiście o M. Traore... jestem ciekaw jak to się wszystko potoczy to zakrawa o kpinę...

przyjrzyj się dokładnie, chociażby na brwi... ChG
Ostatnio edytowane przez tomasz_19 : 24.06.2010 o godz. 20:55.
Odpowiedz cytując
ChG
Senior Member

Stary 24.06.2010, 20:54
To nie on, nie szukajcie sensacji.
Odpowiedz cytując
Syn Kangura z 1984
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 24.06.2010, 20:58
ChG a czy ten Kameruńczyk to nie przypadkiem ten sam gość co w twoim awatarze Widzę dużo podobieństw! Ktoś nas chyba w buca robi! Lepiej się mu dokładniej przyjrzeć!!!!
Odpowiedz cytując
ChG
Senior Member

Stary 24.06.2010, 21:01
No podobny strasznie, tak teraz patrze, ten sam kolor skóry nawet mają, więc to na pewno ten sam gość. :|
Odpowiedz cytując
BigLeb
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 24.06.2010, 21:39
WislaOnly napisał(a):Wyświetl post
Ale szydzenie, dawno takiego nie było.... JA TEŻ CHCE NA TESTY!
Czyli co Misiu lubisz szydzić z Wisły, bo nie nie za bardzo rozumiem tok twojego myślenia?

Nie masz co napisać, to zamknij dupe.
Odpowiedz cytując
tomasz_19
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 24.06.2010, 21:41
BigLeb napisał(a):Wyświetl post
Czyli co Misiu lubisz szydzić z Wisły, bo nie nie za bardzo rozumiem tok twojego myślenia?

Nie masz co napisać, to zamknij dupe.
dyskusja powoli spada do poziomu niższego niż dno i wodorosty... dzieci spać!
Odpowiedz cytując
snyrting
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 24.06.2010, 21:44
BigLeb ma takie ciśnienie, bo jego na testy nie wzieli...
Odpowiedz cytując
czera84
Senior Member

Stary 24.06.2010, 21:54
Uuu właśnie sobie przypomniałem.Gdzie jest niejaki misiek007Co pisał,że najpóźniej do środy będzie przedstawiony obrońcaJuż się dawno schował.A tak żebym był w temacie to zbymaka i maciosa nie ma to forumowicze u-13 kłócą się i wyśmiewają z testowanych.A przy okazji im odbija!!
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Stary 24.06.2010, 21:59
Moze w sloncu stal, wescie ludzie wyluzujcie bo wpadniecie w taka sama paranoje jak Jarek K.wszedzie ukaldy i spiski.
A tak na powaznie dla mnie chlop moze byc i po 40 byle byl wzmocnieniem Wisly.
,
Odpowiedz cytując
zbymak
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 24.06.2010, 22:01
http://www.tuttomercatoweb.com/?action=read&id=214712
Odpowiedz cytując
rozan
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 24.06.2010, 22:10
Z tego artykułu wychodzi że Makinawa w Wiśle... pożyjemy zobaczymy. a co do testów to im więcej tym lepiej może kogoś znajdziemy, a jak nie to świat się nie skończy.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów