|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Awe- nie, to nie pierwsze bramki z wolnych na mistrzostwach. Przypomnij sobie pierwszą bramkę Kalu Uche
![]() ![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Makarone zagrali taki piach że należał się wylot po tym żałosnym występie.
Trener matoł bierze połowę składu z Juve które dostaje łupnia i jest bodajże piąte w lidze. Cannavaro to niestety melodia przeszłości, Zambrotta to samo. Di Natale za późno się obudził. Dobrze że Makarone odpadli bo: - De Rossi oszust już nie padnie na pysk udając faul, - Są królami brylantyny - nikt tak się nie czesze na mecze jak oni, - Myśleli że są kozakami - Anglicy darli trawe w ostatnim meczu - Makarone chcieli na minimalu przejść. - Bardzo mi się podobało jak Pirlo beczał do sędziego podczas gdy jeden ze Słowaków "zarabiał sekundy" leżąc na murawie ![]() - Taki ****a jest sport - awans nie należy się za zasługi tylko za zasuwanie na max a nasi sąsiedzi opanowali dzisiaj wszystko - jak strzelili 3 bramę myślałem że spadnę z kanapy )))- byli gorsi. Pozdrawiam ![]()
JESTEM LAMUSEM
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
JESTEM LAMUSEM
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nasze srebrne orły też kiedyś były 3 na olimpiadzie co nie przeszkadza mi uważać Piotra Świerczewskiego za nie do końca normalnego. Kowalczyk i inni....dalej mam wymieniać.
Liczy się tu i teraz. Tak jak pisałem - za zasługi dzisiaj w sporcie nic nie ma. ![]()
JESTEM LAMUSEM
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Cytat:
![]() Chciałbym by Wisłę trenował taki matoł jak Lippi. Ja pier.![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Co to jest kur*a mundial ? Bo komentują to co najmniej jak mecz towarzyski Luxemburgu z San Marino, ja rozumiem że to gra Japonia z Danią, ale bez przesady... Nie wydaje wam się?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ogólnie bardzo słabo prezentują się europejskie drużyny niestety.
![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Za to Honda fantastyczny zawodnik
Naprawde kawał grajka ciekaw jestem jakby sobie poradził w La Liga albo Premirship |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Holendrom akurat tak sie ułozyło, ze jak awansuja do 1/4 to moga zagrac z Brazylia wiec czeka ich nie lada wyzwanie. Francja odpadła wiec pozostaje mi kibicowanie własnie reprezentacji Oranje.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Mimo, że CSKA Moskwa ma w ch** kasy to pewnie już zacierają ręce
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Na miejscu działaczy Wisły poszukałbym jakiś grajków w japońskiej lidze.Tamtejsi zawodnicy są świetnie wyszkoleni kondycyjnie i techcnicznie.A zawsze jest szansa,że trafi się perełka pokroju Hondy
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Honda kosztował 7 milionów E
Więc jakoś nie widzę sensu szukania tam tych perełek ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Są gdzieś bramki z ostatnich meczy? Za chiny nie mogę znaleźć :/
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kocur -->
http://sport.tvp.pl/ po prawej stronie są nowości wyświetlone BiałaGwiazda A to przepraszam, myslałem że Japońce tyle za niego zawołali a tu się okazuje, ze najpierw do Holandii poszedł za darmo mój błąd
Ostatnio edytowane przez bridgeburner : 24.06.2010 o godz. 21:51.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Endo i Honda mają fajnie nogi ułożone
Te wolne tną jak samurajskie miecze. A co do ligi japońskiej, to faktycznie ciekawa. Grał tam również Hulk z Porto czy Doumbia z CSKAA. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Holandia JEST MISTRZEM ŚWIATA, tyle, że nieoficjalnym!!!!!!!!
Tak trochę w formie zabawy i odprężenia proponuję prześledzić historię Nieoficjalnych Mistrzostw Świata w piłce nożnej. Wymyśliła to bodajże grupa Szkotów, a rzecz polega na tym , że od pierwszego w historii międzypaństwowego meczu w piłkę nożną (Szkocja vs Anglia) zwycięzca jest uznawany za nieoficjalnego mistrza świata. Zasada jest taka jak w boksie zawodowym, pretendent musi pokonać mistrza, żeby samemu tym mistrzem zostać. W przypadku remisu obrońca broni tytuł. Polacy byli mistrzami świata 2 razy ![]() http://en.wikipedia.org/wiki/Unoffic..._Championships http://en.wikipedia.org/wiki/List_of..._Championships Szanse na tytuł ma teraz Słowacja |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Krzostka ze Szczesnym to chyba byli rezerwowi komantatorzy ,bo wwczoraj Szpakowski wydawalo mi sie ze cos chory byl i komentował bez emocjii.... Japonczycy mnie dzis zaskoczyli ,grali naprawde fajnie i milo sie to ogladało,nie to co z np Kamerunem. Te mistrzostwa wogole w 1 kolejce byly nudne jak falki z olejem a potem co mecz to ciekawiej. Wlosi odpadaja i nawet po nich nie placze,choc w kocowce mieli sytujacje na remis i tym samym awans. bylo tez ciekawie bo zdajsie jakby Nowa Zelanda wygrala z Paragwajem to by awansowała. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Звезда изнад свега
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Odpadli Duńczycy, w sumie zasłużenie bo kichę grali straszną. Mimo że kibicuję im w każdej imprezie to tym razem zdecydowanie lepiej że wyszli Japończycy. Swoją drogą widziałem ich 3 mecze i podoba mi się jak grają. Niby prostymi środkami ale bardzo skutecznie - takie Niemcy z połowy lat 90. Moim zdaniem powinni przejść Paragwaj z taką grą i w sumie ciekawie by się zrobiło. A mistrzostwa... egzotyczne. I fajnie.
![]()
После пада устајем. Никад не одустајем. Јачи постајем. До краја остајем.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
![]() Ogólnie klęska Afryki - gdyby nie totalna słabość Serbii to nikt by nie wyszedł z grupy. Azja - 2/2 i to bez pomocy sędziów(Korei Pn nie liczę to bo kraj z innej planety) Ameryka PD - najpewniej 4/4 + Meksyk który na PD nie leży ale bliżej im tam niż do USA - USA też solidnie a jewropa.Odpadli Ci o których przed turniejem mówiło się że mogą odpaść. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Ciekawe czy Hiszpania się dziś obroni. Ich odpadnięcie byłoby większą sensacją niż wywrotka żab i włochów.
Co Waszym zdaniem jest powodem, że generalnie cała Europa (poza Holandią) i Afryka grają poniżej swojego poziomu? Klimat - zima - znaczne spadki temperatury wieczorem, trąby (słabe psyche), co innego? Ale jeśli klimat to dlaczego Ameryka Południowa znosi to bez problemu? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
no własnie ci komentatorzy to jest poraża.... jak typ powiedział ze mozemy sie cieszyc i być dumni ze słowacja którą mielismy w grupie awansowała i prawie słowenia to mnie krew w zyłach normalnie zalała... z czego mam byc dumny bo ja nie wiem... w du..e to mam czy amansuja czy nie....tak samo przpomina mi sie sytłacja jak grała szwajcaria z hiszpanią co komentator gdy szwajcarzy byli przy przy piłce to cały czas mówił ze,, atakujemy zle podaliśmy '' itd... to jest poprostu dramat... o sędziowaniu i tych wuwzelach całych nawet nie bede wspominał..
![]()
ale to już było i nie wróci więcej tyle meczy sie przeżyło a za WISŁĄ ciągle bije moje serce
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Kraje z Europy, może poza rokiem 1994 jakoś szału nigdy nie robiły na MŚ odbywających sie poza Europą Francja jest beznadziejna od 3 lat, maja prawdopodobnie najgorszego trenera w historii futbolu Włosi chcieli straszyć podstarzałymi piłkarzami z 15 w Serie A Udinese i zblazowaną ekipą z Juve które zagrało jeden z gorszych sezonów od niepamiętnych czasów Anglicy od 10 lat grają na wielkich imprezach to samo - Lampard przeszkadza sobie z Gerrardem a teraz dodastkowo placze im sie pod nogami Barry, plus na szpicy straszy arcyskuteczny Heskey ( 3 gole w poprzednim sezonie!!) Serbowie jak zwykle przegrali ze swoim rozrośnietym poza granice wszechświata ego Jedynym zaskoczeniem in minus to są Hiszpanie ale to zobaczymy dzisiaj |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Azjaci niby zaskakują ale prawda taka,że tylko oni wykazują chęć i determinację w czasie meczów. Do tego technika nie najgorsza, to samo z wydolnością i już mamy coś na czym możemy budować sukces. Bezlitośni byli wobec Duńczyków.
Ciekawe jak fizycznie na nich odbije się ten mecz,niemożliwe jest aby zapierniczać tak co mecz. Hiszpania może mieć problem jak pierwsza nie strzeli bramki. Europa jest średnia. Mistrz wyłoni się na dziś wg mnie z zespołów Holandii, Argentyny,Brazylii. Portugalczycy nie są poważni ![]() ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|