The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.06.2010, 09:37
Szedł chłopak po Krupówkach, zobaczył, że grają w piłe
to stwierdził czemu by sobie nie spróbować

Ktoś tu kiedyś miał koncepcje, żeby udawac obcokrajowca i się zgłosic na testy
potrenował by tydzień z Wisłą, pomieszkał w dobrym hotelu za darmo
i do tego miałby dobre info z pierwszej ręki- darmowe wakacje
Odpowiedz cytując
rafal777
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 24.06.2010, 09:40
W sumie nasi piłkarze muszą od czasu do czasu dostac mocno w kość żeby wiedzieli, że nie sa gwiazdami. Muszą dostać opier**l od kibiców żeby zacząć ruszać się po boisku. Zarzucamy im brak profesjonalizmu i ambicji ale teraz dopiero pomyślałem jak na ich psychikę musi wplywac taka sytuacja. Trenują w Zakopcu w 13 osób. Nawet nie da się zagrac pewnie gierki porządnej. Co chwilę na testy wpadają jacyś goście co nie potrafią kopnąć piłki prosto. Co chwilę mówi się że zaraz będą wielkie transfery. Wymaga się od nich cały czas samych zwycięstw. Szczerze mówiąc, i jestem w sumie zdziwiony że tak pomyślałem o nich, jest mi po prostu ich żal...Na epwno inaczej trenuje się w drużynie mocnej, z wieloma dobrymi zawodnikami, można się czegoś nauczyć. Obecna sytuacja na pewno nie sprawia iż piłkarze czują że mogą coś zdziałać, jestem przekonany że w głębi duszy zaczynają czuć bojaźń przed każdym rywalem. Widząc co się dzieje, nie dziwię im się...
Odpowiedz cytując
pablo92TSW
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 24.06.2010, 09:53
bravelukas napisał(a):Wyświetl post
może te testy to tylko zasłona dymna przed transferami?.........ale trudno się oprzeć wrażeniu, że jednak tak nie jest

Tak, wy wszędzie widzicie zasłony dymne... Makinwa zasłoną dymną, testy zasłoną dymną. Zasłony dymne to nasza specjalność...
Odpowiedz cytując
Syn Kangura z 1984
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 24.06.2010, 09:55
Proponuje wszystkie komentarze zostawić do czasu wyjazdu na obóz w Niemczech. Dopiero wtedy będzie można sprawiedliwie rozliczyć naszych działaczy.
Odpowiedz cytując
tomasz_19
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 24.06.2010, 09:59
nie no zaraz posikam się ze śmiechu jak czytam niektóre komentarze xD
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 24.06.2010, 10:01
7 kotów napisał(a):Wyświetl post
I jeszcze koles wyglada na takiego co to bigos bezposrednio z gara bedzie wyzeral.

Ja Cię, takiego gościa jeszcze chyba nie testowaliśmy. Autentycznie - jak zobaczyłem zdjęcie, to oplułem monitor. Ciekawe jak duży ma mięsień piwny, bo po twarzy to to jest "Kwaśniewski rok po wyborach".

piotrekwrd napisał(a):Wyświetl post
widać że w tych chinach spasł się okrutnie...
Widać, że ostatnio jest tam całkiem znośnie. Ewidentnie dobrze karmią.

maci0s coś o nim pisał? Wrzucił wcześniej zdjęcie? Mógł nas jakoś przygotować...
Chyba, że to miałoby zaszkodzić naszym negocjacjom. Wiadomo, gość pewnie zażyczył sobie karnetu w McDonaldzie, albo w KFC i nasi twardo negocjują jakiś bar mleczny

Panowie, tylko pamiętajcie - z humorem i godnością trzeba to wszystko przyjąć na klatę.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 24.06.2010 o godz. 10:06.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
tomasz_19
Senior Member

Stary 24.06.2010, 10:04
wolfy napisał(a):Wyświetl post

Ja Cię, takiego gościa jeszcze chyba nie testowaliśmy. Autentycznie - jak zobaczyłem zdjęcie, to oplułem monitor. Ciekawe jak duży ma mięsień piwny, bo po twarzy to to jest "Kwaśniewski rok po wyborach".
hehehe, a może to jest ta sławna "zasłona dymna" i to jest nasz nowy masażysta z Brazylii xD
Odpowiedz cytując
sportnh
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 24.06.2010, 10:13
TYLKO NIE DREWNO KOWALCZYK!!!!!

przeciez to co ten gosc wyprawia na boisku to jest dramat, przyszly mecze o ciut wieksza stawke w reprezentacji i gosc prosto kopnac pilki nie umial, TYLKO NIE ON
Odpowiedz cytując
rw88
Senior Member

Od: 01.2010

Stary 24.06.2010, 10:14
7 kotów napisał(a):Wyświetl post
I jeszcze koles wyglada na takiego co to bigos bezposrednio z gara bedzie wyzeral.
To było mocne...

sportnh napisał(a):Wyświetl post
TYLKO NIE DREWNO KOWALCZYK!!!!!

przeciez to co ten gosc wyprawia na boisku to jest dramat, przyszly mecze o ciut wieksza stawke w reprezentacji i gosc prosto kopnac pilki nie umial, TYLKO NIE ON
Tu nie chodzi o to, że mecze o stawkę, w lidze grał jeszcze słabiej...Prawdopodobnie tam się stawia w treningu na siłę ponad wszystko, a olewa dynamikę i szybkość, bo nie tylko po Kowalczyku widać taką zmianę in minus (m.in. Woronin grywa strasznie słabo i sztywno, ale z przebłyskami) - cały styl gry tej drużyny jest oparty na indywidualnościach, dla oka wygląda to strasznie drewnianie, zresztą tabela i miejsce Dinamo mówi wszystko. Zresztą Smuda stwierdził kiedyś podobnie, coś w stylu, że Marcin pojechał do Rosji jako szybkościowiec, a wrócił na kadrę jako atleta. Na pewno Kowalczyk potrzebowałby trochę czasu aby wrócić do dawnej formy, ale jeśli miałby przyjść za darmo, po ukończeniu kontraktu, to nic tylko się cieszyć i przyklasnąć takiemu transferowi.
Ostatnio edytowane przez rw88 : 24.06.2010 o godz. 10:21.
Odpowiedz cytując
rafal777
Senior Member

Stary 24.06.2010, 10:14
To jest Brazylijski Grzegorz Piechna "Kiełbasa". Koleś rozwozi po Europie brazylijską kiełbasę. Więc z tym bigosem prosto z gara to mogą nie byc żarty

A tak na poważnie. Spokojnie, ponoć jakiś gość się kręcił cały czas przy ogrodzeniu, dzień i noc. Ponoć biegł za autobusem do Zakopca. Nocami siedział na drzewach przy hotelu. W końcu się wkurzyli i go poprosili żeby podszedł bliżej, fotę mu cyknęli a że wygląda jakoś obco to od razu że na testach jest brazylijczyk. Ale spokojnie, to jest maci0s <lol2>
Ostatnio edytowane przez rafal777 : 24.06.2010 o godz. 10:21.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 24.06.2010, 10:15
bridgeburner napisał(a):Wyświetl post
Ktoś tu kiedyś miał koncepcje, żeby udawac obcokrajowca i się zgłosic na testy
potrenował by tydzień z Wisłą, pomieszkał w dobrym hotelu za darmo
i do tego miałby dobre info z pierwszej ręki- darmowe wakacje
To byłem ja, ale miałem być bramkarzem bo w polu za szybko dostaję zadyszki. I jak na złość - akurat teraz kupili...

Trzeba by jednak zmontować jakąś ekipę. Przekwalifikowuję się na środkowego napastnika z RPA, który uciekł do Polski przed rasizmem murzynów. Podobno mają być wzmocnienia na przynajmniej pięciu pozycjach, czyli jest jeszcze dziewięć miejsc. Największe szanse mają stoperzy ( ja jestem za niski - 182 cm ).
Jak zobaczyłem tego gościa: są zdesperowani - przynajmniej na testy na pewno nas przyjmą.
Tylko trzeba by się postarać o zgrupowanie zagraniczne, bo w Zakopanem już byłem...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 24.06.2010 o godz. 10:19.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
maRgrabkarz
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 24.06.2010, 10:17
tomasz_19 napisał(a):Wyświetl post
hehehe, a może to jest ta sławna "zasłona dymna" i to jest nasz nowy masażysta z Brazylii xD
masuje to on się sam po brzuchu kończąc 5-tego chessburgera na śniadanie.
Co do Jarosza. W środowisku krąży o nim opinia, że "fajny, miły chłopak ale o piłce to on nie ma większego pojęcia". Chciałbym by tej opinii zaprzeczył swoimi działaniami.
A z kolei z Marcelo to wcale bym się nie zdziwił gdyby jednak do jego odejścia było bliżej niż dalej, tzn. że już go prawie nie ma w klubie. Jak zresztą pokazał transfer nowego bramkarza, teraz o takich rzeczach dowiadujemy się, gdy są już de facto załatwione.
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 24.06.2010, 10:22
Jak już napisałem wcześniej Jarosz ściąga zawodników z programu komputerowego o czym zresztą sam wspominał w Lubinie. Zresztą te jego transfery w Lubinie to też porażka, Costa któego nawet Łobodzinski jest wstanie wkrecic w ziemiię, Caiado też się nie sprawdził.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 24.06.2010 o godz. 10:24.
Odpowiedz cytując
19sebawro06
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 24.06.2010, 10:22
pablo92TSW napisał(a):Wyświetl post
Tak, wy wszędzie widzicie zasłony dymne... Makinwa zasłoną dymną, testy zasłoną dymną. Zasłony dymne to nasza specjalność...

super tekst
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY

PRZEMYŚL
Odpowiedz cytując
Witoldon
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 24.06.2010, 10:27
Miałem to trzymac w sekrecie, ale już dłużej nie mogę. Helton Pereira Pinto to fałszywe nazwisko. Tak naprawdę to tajny agent chińskiej republiki ludowej, pod przykrywką testów w Wiśle ten funkcjonariusz kontrwywiadu zamierza wykraśc tajne dokumenty na temat składu chemicznego bułek, które je na śniadanie Adam Małysz. A jeśli chodzi o wagę to jest to celowe nabranie masy tłuszczowej w celu przetrwania czternastu tygodnii marszu w górach.
"Jeżeli Wisła trafi w eliminacjach do Ligi Mistrzów na drużynę z jednej z pięciu najsilniejszych lig Europy, to niezależnie od transferów będzie to walka gołej d*** z batem."
Tomasz Hajto
Odpowiedz cytując
enzo
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 24.06.2010, 10:28
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Panowie, tylko pamiętajcie - z humorem i godnością trzeba to wszystko przyjąć na klatę.
Szkoda tylko, że to drugi zawodnik na testach i zarazem drugi, który raczej pączkom nie odmawia. Ja się zaczynam poważnie zastanawiać, czy w klubie ktokolwiek ogląda tych zawodników, zanim wysłane zostanie zaproszenie na testy...

To jest niewątpliwie śmieszne, ale koniec końców cierpi również na tym niestety reputacja klubu. O wiele bardziej wolałbym, żeby na testy przyjeżdżali młodzi zawodnicy z dawnej trzeciej czy nawet czwartej ligi, niż totalne ogórasy, o których nikt poza lokalną społecznością rdzennych Aborygenów czy innych Bonanów nigdy nie słyszał...

EDIT: Hahaha, my tu mamy niezłą bekę. Ciekawe tylko, co sobie myśli Kasperczak, w momencie, gdy mu na porannym treningu następnego Pasibrzucha przedstawiają...?
Ostatnio edytowane przez enzo : 24.06.2010 o godz. 10:32.
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 24.06.2010, 10:30
bravelukas napisał(a):Wyświetl post
może te testy to tylko zasłona dymna przed transferami?.........ale trudno się oprzeć wrażeniu, że jednak tak nie jest
jak maja byc takie zasłony dymne ,to niech lepiej dadza jakies ogłoszenie.Teraz wakacje ,wielu moze przyjechac, a trening z Wisła to nie lada gratka,przez co moga zapłacic za kwatery (gdzies obok ich hotelu)....Przynajniej bedzie za darmo.
Zasłona dymna....ja pier...
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
19sebawro06
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 24.06.2010, 10:34
nie smiejcie tak z niego
po fotkach z linku http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=23320 widać ze to jakiś koks pokroju pudziana
widać ze zaczynamy testować już nie na ilość a na wagę
Ostatnio edytowane przez 19sebawro06 : 24.06.2010 o godz. 10:38.
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY

PRZEMYŚL
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Stary 24.06.2010, 10:35
19sebawro06 napisał(a):Wyświetl post
nie smiejcie tak z niego
po fotkach z linku http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=23320 widać ze to jakiś koks pokroju pudziana
Pinto troche wygląda jakby piłka była jego zajęciem dorywczym w przerwach przy smażeniu szaszłyków
Odpowiedz cytując
JacaTS
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 24.06.2010, 10:36
westersyl napisał(a):Wyświetl post
Jak już napisałem wcześniej Jarosz ściąga zawodników z programu komputerowego o czym zresztą sam wspominał w Lubinie. Zresztą te jego transfery w Lubinie to też porażka, Costa któego nawet Łobodzinski jest wstanie wkrecic w ziemiię, Caiado też się nie sprawdził.
Jarosz, przyjacielu, to jest najbardziej kompetentna osoba w naszym klubie. Cala wina lezy po stronie tego sb-eckiego kutafona...
Tylko Wisła
Ukochana Wisła
Odpowiedz cytując
tomasz_19
Senior Member

Stary 24.06.2010, 10:36
przynajmniej nie ma brzuszka jak Alemao
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 24.06.2010, 10:39
Witoldon napisał(a):Wyświetl post
A jeśli chodzi o wagę to jest to celowe nabranie masy tłuszczowej w celu przetrwania czternastu tygodnii marszu w górach.
Tylko że chyba kurna źle wyliczył kalorie, bo mu jeszcze trochę po tym marszu zostało...
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
opetany_tsw
Junior Member

Stary 24.06.2010, 10:39
też mam swój sekret.! ;d wiem co robi tutaj Pinto! ;O zatrudnili go żeby smażył kiełbasy przed stadionem!! a że koleś był w chinach to i może uda się komuś chińszczyznę zamówić po meczu ...byle menu nie opierało się na zupkach chińskich z biedronki...
Odpowiedz cytując
sportnh
Senior Member

Stary 24.06.2010, 10:40
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html
Odpowiedz cytując
wiśnia
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 24.06.2010, 10:44
to robi się coraz mniej śmieszne to robi sie tragiczne, a najbardziej traci wizerunek klubu.....

Kasperczak miej jaja i pier** komu trzeba, za ten szrot co ci podsyłają.....
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 24.06.2010, 10:47
ciekawe kto za tydzien przyjedzie
może ktoś z mam talent.

Odszedł Głowacki, i jego następce mieli zaprezentować na sparingu z Garcą. Rozumiem że temat już upadł, ucichł i już wszyscy zapomnieli że straciliśmy środkowego obrońcę.

Uff, jak sie ciesze, ze kolega tomasz_19,powiedzial ze transfery bedą bo muszą być, wiec nie ma sie co bać.

btw,skąd oni tych chłopków na testy biorą?
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
rafal777
Senior Member

Stary 24.06.2010, 10:49
opetany_tsw napisał(a):Wyświetl post
też mam swój sekret.! ;d wiem co robi tutaj Pinto! ;O zatrudnili go żeby smażył kiełbasy przed stadionem!! a że koleś był w chinach to i może uda się komuś chińszczyznę zamówić po meczu ...byle menu nie opierało się na zupkach chińskich z biedronki...
Teraz tylko czekam na wypowiedź Majchrowkiego: "Sprawa cateringu na Wiśle została właśnie załatwiona"
Odpowiedz cytując
marcin19876
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 24.06.2010, 10:51
jak czytam niektóre wypowiedzi to nie wiem czy mam sie smiac czy plakac z tego ile bzdur jest tu ostatnio wypisywanych...a teraz do rzeczy - testy owych zawodników daja nam jasno do zrozumienia ze okres transferów gotowkowych i dobrych zawodników sie skonczyl choc tak naprawde na dobre sie nie zaczał. znow bedziemy testowac kilkunastu zawodnikow na obowazach z czego zaden pewnie nie bedzie sie nadawał a my usłyszymy znow ze bylismy blisko podpisania kontraktow z naprawde dobrymi zawodnikami (bez podania nazwisk) ale oni niestety wybrali inne ligi....
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Stary 24.06.2010, 10:55
http://www.tsw.com.pl/news/Reprezent...ki-w-Wisle-306
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
skeba
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 24.06.2010, 10:56
Napisałęm 22 czerwca:
Cytat:
Patrząc na zawodnikow jakich nasi wpuszczaja na obozy - smiem stwierdzic, ze beda to amatorzy z lig brazylijskich, ktorzy zagraja w sparingu 15 minut i odjadą, a Kasperczak bedzie tlumaczyl: "jest za silny na ME, ale za slaby na I sklad" - dla mnie jest smieszne to, ze jakies testy sprowadzaja. Powazne kluby sprowadzaja zawodnikow od razu. Co takie testy moga pokazac ? NIC
"Polityka transferowa" Wisły jest przewidywalna jak Moda na sukces. Idzmy tak dalej, a Levadia będzie powtorzona
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów