|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Proponuje wszystkie komentarze zostawić do czasu wyjazdu na obóz w Niemczech. Dopiero wtedy będzie można sprawiedliwie rozliczyć naszych działaczy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
nie no zaraz posikam się ze śmiechu jak czytam niektóre komentarze xD
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
hehehe, a może to jest ta sławna "zasłona dymna" i to jest nasz nowy masażysta z Brazylii xD
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
TYLKO NIE DREWNO KOWALCZYK!!!!!
przeciez to co ten gosc wyprawia na boisku to jest dramat, przyszly mecze o ciut wieksza stawke w reprezentacji i gosc prosto kopnac pilki nie umial, TYLKO NIE ON |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
![]() Tu nie chodzi o to, że mecze o stawkę, w lidze grał jeszcze słabiej...Prawdopodobnie tam się stawia w treningu na siłę ponad wszystko, a olewa dynamikę i szybkość, bo nie tylko po Kowalczyku widać taką zmianę in minus (m.in. Woronin grywa strasznie słabo i sztywno, ale z przebłyskami) - cały styl gry tej drużyny jest oparty na indywidualnościach, dla oka wygląda to strasznie drewnianie, zresztą tabela i miejsce Dinamo mówi wszystko. Zresztą Smuda stwierdził kiedyś podobnie, coś w stylu, że Marcin pojechał do Rosji jako szybkościowiec, a wrócił na kadrę jako atleta. Na pewno Kowalczyk potrzebowałby trochę czasu aby wrócić do dawnej formy, ale jeśli miałby przyjść za darmo, po ukończeniu kontraktu, to nic tylko się cieszyć i przyklasnąć takiemu transferowi.
Ostatnio edytowane przez rw88 : 24.06.2010 o godz. 10:21.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
To jest Brazylijski Grzegorz Piechna "Kiełbasa". Koleś rozwozi po Europie brazylijską kiełbasę. Więc z tym bigosem prosto z gara to mogą nie byc żarty
A tak na poważnie. Spokojnie, ponoć jakiś gość się kręcił cały czas przy ogrodzeniu, dzień i noc. Ponoć biegł za autobusem do Zakopca. Nocami siedział na drzewach przy hotelu. W końcu się wkurzyli i go poprosili żeby podszedł bliżej, fotę mu cyknęli a że wygląda jakoś obco to od razu że na testach jest brazylijczyk. Ale spokojnie, to jest maci0s <lol2>
Ostatnio edytowane przez rafal777 : 24.06.2010 o godz. 10:21.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Trzeba by jednak zmontować jakąś ekipę. Przekwalifikowuję się na środkowego napastnika z RPA, który uciekł do Polski przed rasizmem murzynów. Podobno mają być wzmocnienia na przynajmniej pięciu pozycjach, czyli jest jeszcze dziewięć miejsc. Największe szanse mają stoperzy ( ja jestem za niski - 182 cm ). Jak zobaczyłem tego gościa: są zdesperowani - przynajmniej na testy na pewno nas przyjmą. Tylko trzeba by się postarać o zgrupowanie zagraniczne, bo w Zakopanem już byłem...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 24.06.2010 o godz. 10:19.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
Co do Jarosza. W środowisku krąży o nim opinia, że "fajny, miły chłopak ale o piłce to on nie ma większego pojęcia". Chciałbym by tej opinii zaprzeczył swoimi działaniami. A z kolei z Marcelo to wcale bym się nie zdziwił gdyby jednak do jego odejścia było bliżej niż dalej, tzn. że już go prawie nie ma w klubie. Jak zresztą pokazał transfer nowego bramkarza, teraz o takich rzeczach dowiadujemy się, gdy są już de facto załatwione. |
|
|
|
Guest
|
|
|
Jak już napisałem wcześniej Jarosz ściąga zawodników z programu komputerowego o czym zresztą sam wspominał w Lubinie. Zresztą te jego transfery w Lubinie to też porażka, Costa któego nawet Łobodzinski jest wstanie wkrecic w ziemiię, Caiado też się nie sprawdził.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 24.06.2010 o godz. 10:24.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
super tekst ![]() ![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Miałem to trzymac w sekrecie, ale już dłużej nie mogę. Helton Pereira Pinto to fałszywe nazwisko. Tak naprawdę to tajny agent chińskiej republiki ludowej, pod przykrywką testów w Wiśle ten funkcjonariusz kontrwywiadu zamierza wykraśc tajne dokumenty na temat składu chemicznego bułek, które je na śniadanie Adam Małysz. A jeśli chodzi o wagę to jest to celowe nabranie masy tłuszczowej w celu przetrwania czternastu tygodnii marszu w górach.
![]()
"Jeżeli Wisła trafi w eliminacjach do Ligi Mistrzów na drużynę z jednej z pięciu najsilniejszych lig Europy, to niezależnie od transferów będzie to walka gołej d*** z batem."
Tomasz Hajto
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
To jest niewątpliwie śmieszne, ale koniec końców cierpi również na tym niestety reputacja klubu. O wiele bardziej wolałbym, żeby na testy przyjeżdżali młodzi zawodnicy z dawnej trzeciej czy nawet czwartej ligi, niż totalne ogórasy, o których nikt poza lokalną społecznością rdzennych Aborygenów czy innych Bonanów nigdy nie słyszał... EDIT: Hahaha, my tu mamy niezłą bekę. Ciekawe tylko, co sobie myśli Kasperczak, w momencie, gdy mu na porannym treningu następnego Pasibrzucha przedstawiają...? ![]()
Ostatnio edytowane przez enzo : 24.06.2010 o godz. 10:32.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
Zasłona dymna....ja pier... ![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
nie smiejcie tak z niego
po fotkach z linku http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=23320 widać ze to jakiś koks pokroju pudziana widać ze zaczynamy testować już nie na ilość a na wagę
Ostatnio edytowane przez 19sebawro06 : 24.06.2010 o godz. 10:38.
![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Jarosz, przyjacielu, to jest najbardziej kompetentna osoba w naszym klubie. Cala wina lezy po stronie tego sb-eckiego kutafona...
![]() Tylko Wisła Ukochana Wisła
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
przynajmniej nie ma brzuszka jak Alemao
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Tylko że chyba kurna źle wyliczył kalorie, bo mu jeszcze trochę po tym marszu zostało...
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
też mam swój sekret.! ;d wiem co robi tutaj Pinto! ;O zatrudnili go żeby smażył kiełbasy przed stadionem!! a że koleś był w chinach to i może uda się komuś chińszczyznę zamówić po meczu
...byle menu nie opierało się na zupkach chińskich z biedronki... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
to robi się coraz mniej śmieszne to robi sie tragiczne, a najbardziej traci wizerunek klubu.....
Kasperczak miej jaja i pier** komu trzeba, za ten szrot co ci podsyłają..... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
ciekawe kto za tydzien przyjedzie
może ktoś z mam talent. Odszedł Głowacki, i jego następce mieli zaprezentować na sparingu z Garcą. Rozumiem że temat już upadł, ucichł i już wszyscy zapomnieli że straciliśmy środkowego obrońcę. Uff, jak sie ciesze, ze kolega tomasz_19,powiedzial ze transfery bedą bo muszą być, wiec nie ma sie co bać. btw,skąd oni tych chłopków na testy biorą? ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
jak czytam niektóre wypowiedzi to nie wiem czy mam sie smiac czy plakac z tego ile bzdur jest tu ostatnio wypisywanych...a teraz do rzeczy - testy owych zawodników daja nam jasno do zrozumienia ze okres transferów gotowkowych i dobrych zawodników sie skonczyl choc tak naprawde na dobre sie nie zaczał. znow bedziemy testowac kilkunastu zawodnikow na obowazach z czego zaden pewnie nie bedzie sie nadawał a my usłyszymy znow ze bylismy blisko podpisania kontraktow z naprawde dobrymi zawodnikami (bez podania nazwisk) ale oni niestety wybrali inne ligi....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|