|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
http://new.meteo.pl/ - Dla mnie najlepsza.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Jest ktoś w stanie na podstawie zdjęć na stronie wywnioskować, gdzie to to się znajduje?
http://otomoto.pl/mazda-6-C13747289.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
Więc można wnioskować że to rejony woj. Lubuskiego/Lubelskiego? ![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Miodek
Offline |
|
|
Wydaje mi się, że to nie są polskie rejestracje. A podany w danych jest Kraków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Problem komputerowy:
Podłączając głośniki 5.1 (Creative Inspire T6160) nie mam w ogóle dźwięku z prawego przodu i tyłu. Pozostałe działają bez zarzutu. Sprawdzałem czy te dwa są zepsute ale też dobrze działały gdy wpinałem je do gniazd Rear Left i Front Left. W Menedżerze Realtek HD Audio ustawiłem 6CH. Czy ktoś wie może jak to rozwiązać?
Ostatnio edytowane przez JacobusTSW : 21.06.2010 o godz. 18:41.
|
|
|
|
Droga jeszcze długa...
Od: 10.2003
Offline |
|
|
|
Miodek
Offline |
|
|
Tak, wiem. To była odpowiedź na stwierdzenie Arkasa, że te rejestracje świadczą o woj Lubelskim
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
ktoś się orientuje którędy najlepiej i najwygodniej dojechać z Krakowa do Kazimierza Dolnego? jest trasa 79 wyszukiwana zawsze przez google maps, zumi, targeo etc, ale obawiam się, że będzie zapchana, mnóstwo "zapchajdróg" ze wsi wyjeżdżających po drodze etc + problemy z trasą po powodzi, w Koszycach skarpa sie osunela, jakies problemy w Sandomierzu itp.
zastanawiam się czy nie jechać na Kielce, odbić na Puławy i na Kazimierz. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Jakim autobusem można dojechać z okolicy kampusu uj na ulicę Podgórki Tynieckie?
![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
http://krakow.jakdojade.pl/ - sprawdź co Ci odpowiada
![]() ![]() Ty sam Boże jakoś jest zawsze sprawiedliwy,
Ty wyniszcz aż do szczętu ten naród złośliwy. Dla dobra wszystkich - i białych, i kolorowych - rozdział cywilizacyjno-kulturowy musi zostać zachowany, a każdy winien żyć tam, gdzie umieściła go ręka Najwyższego. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Da się jakoś połączyć pliki avi bez zwiększania rozmiaru pliku?
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Ma ktoś krawat Wisły sprzedawany w wiślackim świecie?
Jak się prezentuje na żywo jaki materiał ? Warto kupić ten krawat? |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
mam problem z firefoxem
wszystko chodzi normalnie (youtube, dailymotion, inne serwisy wymagające flasha) ale jeśli film z yt jest "wbudowany" w stronę nie wyświetla go, ani żadnej informacji o tym, że tam w ogóle jakiś filmik jest. Wie ktoś jak to naprawić? Okna filmu wyświetlają się poprawnie i w Chromie i w Operze. Ale nie chce mi się na w/w przesiadać na stałe ![]() z góry dzięki ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
http://www.********/gallery/others/548/DSC03280.JPG
zamiast gwiazdek skwk wie ktoś albo ma fotkę całego tego dzieła po prawej ? cóż to jest? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
![]() Pytanie odemnie...Widział ktoś w Krakowie takie buciki http://allegro.pl/item1074401552_but...ew_roz_46.html ? Tyle , że chodzi mi o halówki ![]()
Ostatnio edytowane przez Tylko_Wisła! : 22.06.2010 o godz. 22:06.
![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Inter Sport w Galerii Krakowskiej niestety modele dostępne są tylko z czarną podeszwą
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
A orientujesz sie może w jakiej są cenie ? ![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Zainstalowałem sobie na innej partycji drugi system Windows 7, tylko że 32 bitowy. Gdy wszedłem na 7 64 bit to wyskoczyło mi, że nie jest oryginalny i zrobiła się czarna tapeta z napisem w prawym dolnym rogu, że ten system nie jest oryginalny.
Co zrobić, żeby nie utracić danych (bo potem może się już nie włączyć)? Dodam, że miałem zainstalowanego wcześnie RemoveWGA. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
ja posiadam takowy, prezentuje sie bardzo dobrze, materiał jest dobrej jakości. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Wybieram się dziś samochodem do Kina Kijów.
Powie mi ktoś gdzie tam moge najbliżej (i za darmo!) zaparkować? Jak wjechać ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Pytanie: czy ktoś kto przykładowo ma umowę do końca grdunia i w pracy nic nie przeskrobie to może zostać zwolniony? Jeśli tak to na jakiej podstawie i na jakich warunkach?
![]()
"NIECH ŻYJĄ ŻOŁNIERZE POLSKIEJ ARMII PODZIEMNEJ"
|
|
|
|
Member
Od: 06.2003
Offline |
|
Zwykle rozstanie z firmą kończy się za porozumieniem stron, lub właśnie z zachowaniem okresu wypowiedzenia (ze zwolnieniem z obowiązku świadczenia pracy lub nie - decyzja pracodawcy) Warto pamiętać, że różne tryby zwolnienia mają swoje konsekwencje np. w urzędzie pracy. Wygasnięcie umowy lub zwolnienie przez pracodawce uprawnia Cie do zasilku dla bezrobotnych (po spełnieniu innych warunków: suma 1 roku pracy na umowach w ostatnich 1,5 roku). Jesli rozwiążesz za porozumieniem stron brak prawa do zasiłku. Tak na prawde, jeśli pracodawce zechce pozbyć się pracownika to na każdego znajdzie się paragraf ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Zaparkuj koło błoń na 3 maja.
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Orientuje się ktoś jaki jest koszt przejazdu busem/autobusem do Kielc?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Nie jeździłem nigdy bezpośrednio z Krakowa do Kielc ale jeżdżę tym autobusem i z tego co słyszałem jak inni kupowali to coś koło 20-25 zł.
EDIT: pamięć mnie nie zawiodła http://www.pks.kielce.pl/?page[0]=ceny_biletow&page[1]=aktualnosci_prawa
Ostatnio edytowane przez gris : 23.06.2010 o godz. 14:54.
|
|
|