|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Z Boguskim to co dzieje to jakby nie było tak straszne, to by było śmieszne
Żeby k... w takim Klubie jak Wisła mieć rok kłopot z blizną na mieśniu Za chwilę wyjdzię( tfu, tfu, oby nie) , że Brożek też jest tylko zaleczony i potrzebuje przerwy w treningach |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Nie doczekamy się chyba przygotowań bez urazów i kontuzji.
Boguś jakoś grał to ostatnie pół roku, a tu na początku nam już wypada i pewnie znowu będzie nieprzygotowany do sezonu. |
|
|
|
Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
dla mnie po tym artykule najweiskzym zaskoczeniem byl tekst:
"bez Alemao" po czym napisali ze ma uraz miesniowy i jak go wyleczy to szybko dolaczy na zgrupowanie do Zakopanego ja tu myslalem ze go odeslali, a tu takie rzeczy... narazie jestem jego przeciwnikiem ale mam nadzieje ze cos umie, skoro trenerzy zdecydowali sie go zostawic 2. pytanie: skoro ma dolaczyc do Zakopanego to znaczy ze podpisal juz kontrakt, albo wiaza z nim nadzieje? ![]()
Uwaga ogloszenie: Jeśli mieszkasz w okolicach Warszawy i regularnie jezdzisz na mecze Wisełki lub znasz osobę, która odpowiada tym kryteriom proszę napisz do mnie na priv. Szukam osób z tych okolic, z którymi mógłbym udawać się na mecze i wspierać ABG. Dziękuję za uwagę
Śląsk - Wisla - Lechia Braci się nie traci! edit by Jaroo1 |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Przykro o Bogusiu czytać, że znowu nie zaczyna normalnie przygotowań do sezonu z drużyną z powodu kontuzji... Jeśli dłużej to potrwa, będzie znowu miał problem z kondycją w rundzie jesiennej.. Szkoda wielka, szczególnie że na obecną chwilę jesteśmy tylko z Broziem w przodzie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
o której po południu zawsze Wisła trenowała w Krakowie ? Bo nie wiem od której czekać w Zakopanem na stadionie na piłkarzy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Już nie chce mi się pisać o tej żenadzie, kolejne kontuzje, 1, słownie JEDEN napastnik, zero alternatywy na obronie, kadra licząca może 15 graczy...Nie będę tu nic pisał tylko proszę ten klub o jedno: jak odpadną w pierwszym dwumeczu w pucharach to nie chcę słyszeć o żadnych dymisjach, o żadnych nagłych, nerwowych ruchach bo obecnie ten klub przegra z każdym rywalem...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Pilkarze juz w Zakopanem
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...z_w_zakopanem/ Już dziś wieczorem zapraszamy do oglądania materiału wideo i zdjęć z Zakopanego, na których zobaczyć będzie można, gdzie mieszkają i trenują zawodnicy Białej Gwiazdy. Codzienne relacje z obozu, a także relacje na żywo ze wszystkich sparingów, materiały wideo i setki zdjęć znajdziecie tylko na www.wisla.krakow.pl Zapraszamy!
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 21.06.2010 o godz. 15:48.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() "Bazą drużyny będzie hotel Nosalowy Dwór, który znajduje się naprzeciwko Nosala." Byłem w tym hotelu...nie chcecie wiedzieć ile kosztuje tam doba... W klubie nie ma pieniędzy na nic,a oni bujają się w takich luksusach..droższego miejsca w Zakopanem to chyba nie ma ;/ ![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Oj sa uwierz mi, klub dostal na pewno wielki upust za pakiet i reklama dla nich tez jest nie mala. Ale Oni za te dwa ostatnie mecze to powinni mieszkac w schronisku z jedna lazienka dla wszystkich pokoji a pokoje 10 osobowe.
![]() ,
|
|
|
|
Ave Wisła!
Od: 09.2003
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
![]() Tak żeby woda ciepła za piątke była Tak na serio, cieszę się że powróciliśmy do zgrupowań w Polsce i w górach. Nie od dziś wiadomo, że kondycję najlepiej "buduje" się "na wysokościach". |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No bo bije. Zastanawiam się czy wszyscy trenerzy Wisły są tacy tępi, że nie dostrzegają, że na 10 wrzutek Małego jedna stwarza zagrożenie i to nikłe. Myślę, że każdy zawodnik z Wisły potrafi lepiej wykonać takie zagrania w porównaniu do "świec" Małeckiego. Mam nadzieje, że jeżeli Guła wróci do formy, to on będzie wykonywać wolne.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
zdjecia http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeri...n_w_Zakopanem/ ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No to nie sloneczna Hiszpania, plazy i palemek to oni tam nie zobacza.
A w ramach codziennego treningu powinni biegac z Kuznic na Giewont i to o 5 rano
Ostatnio edytowane przez saklak1906 : 21.06.2010 o godz. 21:05.
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Moga sobie i mieszkac w super hotelu itd
moga sobie i jechac do Hiszpanii na sloneczko itd ale niech tylko "nie trafia z formą" na to FK Szawle ,.... ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chłopcy i dziewczęta czy orientuje się ktoś czy sobotni sparing z Tatranem jest otwarty dla kibiców? I czy 14 to już ostateczna wersja, bo początkowa była chyba 16
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
oczywiście jest otwartu dla kibiców, bilety są w cenie 10zł-ulgowe i 15 zł i mecz będzie o 14 to już pewne i jest to ostateczna godzina meczu.
Cały dochód z tego meczu zostanie przekazany dla powodzian z gminy Szczurowa, nawet wójt tej gminy ma być na meczu |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
W końcu ktoś poszedł po rozum do głowy i odpuscił zgrupowania w Turcjach i Hiszpanii. Chodż podejrzewam,że pobyt w Zakopanem tańszy od Turcji nie jest. Ale nie istotne. Ma lać,pizgać błyskawicami a oni mają zpaierniczać od rana do wieczora. Jak na kopaczy tej kalsy to i tak w sumie dobre warunki do przygotowania mają. Biegusiem co rano na Nosal powinni wybiegać i wracać. Jesli któryś by zgubił się lub padł,znaczy nie wytrzymał albo pierdoła zgubił się,to ok, nam takich na boisku nie potrzeba. Strata byłaby żadna. Szkoda,że drugie zgrupowanie nie odbywa się gdzieś na Słowacji. Na jakimś zadupiu w wyskokich Tatrach,żeby zobaczyli jak wiele ich dzieli od prawdziwych piłkarzy.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W ten weekend byłem w NT i powiem Ci,że z tyłu lodowiska jest w miarę porządne boisko. Może tam. Innych dobrych nie widziałem.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Raczej nie chodzi o to, to o którym piszesz jest na ulicy parkowej o ile się nie myle w tym momencie.
Ostatnio edytowane przez wiertar : 23.06.2010 o godz. 11:21.
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
Na 90% mecz odbędzie się na tym stadionei co do drugiego to jest on obok lodowiska bodajże jest tam ulica Parkowa. Na koniec wg. mnie lepszym rozwiązaniem jest oczywiście stadion Piłsudskiego więcej kibiców może wejśc na mecz no i jest chyba łatwiejszy do znalezienia dla tych którzy nie są z NT. Co do murawy to lepsza jest na boisku koło lodowiska ale więcej na ten temat postaram się napisać wieczorem(na miejskim gra i trenuje Szarotka więc jest bardziej zużyta) |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.xn--maopolska-rub.tv/portal/?p=1907 - ciekawa rzecz, piszą, że w sobotę będą robić VIDEO relacje live z meczu z Tatranem. No ale mnie to mało interesuje, bo wybieram się do Nowego targu <jupi>
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
13 z pola trenuje w Zakopanem...
czy naprawdę nie ma ani JEDNEGO młodego piłkarza w tym klubie, którego można by zabrać na obóz? chociażby po naukę? to już naprawdę z lekka zakrawa na kpinę... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
A właśnie, co z Kubowiczem? On ponoć był tylko wypożyczony do Floty. Czekaj i Chrapek też zdaje się byli już włączeni do kadry pierwszego zespołu- oni trenują z Wisłą?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Czekaj z Chrapkiem grali wczoraj w eliminacjach mistrzostw polski juniorów, ale Wisła odpadła, więc może dołączą na treningi 1 zespołu po krótkim odpoczynku.
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat: