The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
snyrting
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.06.2010, 18:44
No rzeczywiście Paweł Brożek to ma tyle charyzmy, że hoho.On sie tak nadaje na kapitana jak Małecki na szachistę.
Zostawcie go w spokoju, niech zajmuje się tylko strzelaniem bramek, bo to czasami mu jeszcze wychodzi.
Odpowiedz cytując
DarekK_11
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 18.06.2010, 18:56
Paweł Brożek kapitan... ktoś tu chyba zwariował
Sobol na kapitana Nie wiem kto inny mógłby być zamiast niego.
VLEPKI WISŁA ZŁOCIEŃ - SERIA II

http://img411.imageshack.us/img411/3343/wizualh.jpg

Pakiet - 8 PLN

Kontakt:
Facebook: WISŁA ZŁOCIEŃ / Gadu-Gadu: 44162245 / priv tutaj
Odpowiedz cytując
cisse1906
Member

Od: 05.2010

Stary 18.06.2010, 19:20
Pozwolę sobie przekopiować mój post sprzed kilkunastu dni
Cytat:
Mi się marzy, żeby Heniek złapał ich za jaja. Ta drużyna musi mieć charyzmę, ambicję, honor. Gdyby tak było nie musielibyśmy się martwić o transfery.
Za rok, dwa widziałbym w roli kapitana...Małeckiego. Tak, tego gościa co macha rękami i drze się na wszystkich. Tylko TRZEBA solidnie z nim rozmawiać, kształtować nie przez tydzień, miesiąc. Cały czas, żeby dojrzewał do roli kapitana. Myślę, że w 2 lata możnaby oduczyć Małego machania rękami, wyżywania się na kolegach za swoje nieudane zagrania, chamskich odzywek i nauczyć bycia najważniejszą osobą w szatni.
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 18.06.2010, 20:08
Kapitanem powinien być najlepszy zawodnik na boisku. Który daje drużynie najwięcej, wybitny. Ewentualnie taki zasłużony Wiślak z krwi i kości z charyzmą. Niestety nie widze nikogo takiego. A w ogóle to od podawania proporczyków przed meczem i innych pierdół z moneta to może być kierownik drużyny )
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Od: 11.2002

Stary 18.06.2010, 20:52
tofik napisał(a):Wyświetl post
Kapitanem powinien być najlepszy zawodnik na boisku. Który daje drużynie najwięcej, wybitny. Ewentualnie taki zasłużony Wiślak z krwi i kości z charyzmą. Niestety nie widze nikogo takiego. A w ogóle to od podawania proporczyków przed meczem i innych pierdół z moneta to może być kierownik drużyny )
Najbardziej do tych cech pasuje Sobol i szczerze mówiąc, nie widzę lepszej kandydatury.
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Stary 18.06.2010, 21:12
Raczej tak będzie. A zastępcą kto ? Chyba Paweł Brożek jednak.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 18.06.2010, 22:56
Brakuje mi kogos jak Baszczynski do dzisiejszej Wisly

albo jak Kosowski ,kogos kto poderwie zespol

dzis niestety jest coraz mniej tych "zadziornych" a coraz wiecej "machających rekami"....
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
MCX
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 19.06.2010, 00:09
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
Brakuje mi kogos jak Baszczynski do dzisiejszej Wisly

albo jak Kosowski ,kogos kto poderwie zespol

dzis niestety jest coraz mniej tych "zadziornych" a coraz wiecej "machających rekami"....
Niestety, jest tak jak mówisz i każdy to widzi.

Ostał się jedynie Sobol i Cleber, który jednak chyba pozostanie rezerwowym jeśli ściągniemy kogoś konkretnego na środek defensywy, a nie ma się co czarować - musimy.
Odpowiedz cytując
mrawczu
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 19.06.2010, 00:49
jeszcze jeden materialik z konferencji z Głową

http://kiks.tv/2010/06/pozegnanie-kapitana/

żal mi, ach żal mi...

powodzenia Kapitanie!!!
Za mało jest cudownych chwil, by bać się tych pozornie złych!
Odpowiedz cytując
Fuks
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 19.06.2010, 22:19
Małecki widziany 2 godziny temu z siatką pełną piw na Nowowiejskiej , widac bardzo mu sie ta przerwa od treningow przydaje ....
Odpowiedz cytując
DarekK_11
Senior Member

Stary 19.06.2010, 22:29
ale się czepiasz...
piłkarz też człowiek. ma urlop to się bawi. ważne żeby jak wróci do treningów to wtedy ambitnie zapieprzał i myślał tylko o piłce.
VLEPKI WISŁA ZŁOCIEŃ - SERIA II

http://img411.imageshack.us/img411/3343/wizualh.jpg

Pakiet - 8 PLN

Kontakt:
Facebook: WISŁA ZŁOCIEŃ / Gadu-Gadu: 44162245 / priv tutaj
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Stary 20.06.2010, 07:55
Hm. Od piwska się tyje. Żeby z nadwagą nie wrócił.
Odpowiedz cytując
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 20.06.2010, 08:22
DarekK_11 napisał(a):Wyświetl post
ale się czepiasz...
piłkarz też człowiek. ma urlop to się bawi. ważne żeby jak wróci do treningów to wtedy ambitnie zapieprzał i myślał tylko o piłce.
Owszem piłkarz też człowiek ale są pewne granice. Małecki ma teraz wolne i może sobie wybić piwko ale mam nadzieję że stara się utrzymać dobrą dyspozycję fizyczną ponieważ okres przygotowawczy jest krótki a jak Mały teraz będzie tylko chlał piwo i przytyje to nie mamy co się spodziewać że będzie w dobrej formie na początku rundy jesiennej i żeby później nie było zaskoczenia że znów odpadliśmy szybko z europejskich pucharów jeśli część naszych piłkarzy będzie podchodzić do tego sportu w ten sam sposób. Popatrz na Baszczyńskiego - jeszcze nie rozpoczął jego zespół przygotowań ale on dba o swoją formę fizyczną i stawił się nawet na trening Wisły . W zachodnioeuropejskich klubach jest większa dyscyplina i jak jakiś piłkarz wraca do treningów z brzuszkiem to się z nim nie cackają tylko wysokie kary finansowe , przesunięcie do drugiej drużyny lub karnet na trybuny bądź miejsce na ławie i tak powinno być też u nas . W drużynie która chce coś zdziałać powinno być miejsce tylko dla profesjonalnych piłkarzy którzy poważnie podchodzą do swojego zawodu i chcą się rozwijać i ciężko pracować nad swoją formą.
Ostatnio edytowane przez fanfan : 20.06.2010 o godz. 08:25.
Odpowiedz cytując
zjkz
Junior Member

Od: 06.2010

Stary 20.06.2010, 08:43
Panowie, od piwa się nie tyje, bez przesady Ale od dodatków - kiełbaski z grilla, golonki, chipsy itp już tak. A Mały pewnie ogląda mistrzostwa w RPA, więc piwo to obowiązkowy dodatek do meczu.
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 20.06.2010, 09:24
U nas jest taka tendencja, że jak ktoś zobaczy piłkarza z piwem albo na dyskotece to od razu jest uważany za gwiazdora prowadzącego nocne życie i obijającego się na treningach. Jakoś nie widzę, żeby ktoś się czepiał siatkarzy, szczypiornistów itp. Piłkarz też człowiek i on także potrzebuje czasem się odstresować. Dla mnie Małecki może pić codziennie ale na meczach i treningach ma dawać z siebie 100%.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 20.06.2010, 09:34
czytam to i oczom nie wierzę

Na jakim świecie żyjecie ? 90% piłkarzy chleje piwsko i wóde jak normalni ludzie ( od czasu do czasu ) , nie przeszkadza im to w wyczynowym uprawiianiu sportu . Jeśli ktos chciałby linczować Małeckiego za wypicie kilku piw to niech sam sie uderzy w pierś czy nigdy nie przesadził z alkoholem . Piłkarz to nie jest celibat i jeśli tylko będzie dobrze grał to jak dla mnie może robic po meczu co mu się żywnie podoba .

Od piwa sie tyje .. kolejny zajeb*** argument . Od pączków też , a jakos nigdy na forum nie pojawił się komunikat : " Małecki kupował pączki w supermarkecie , ludzie powstrzymajcie go ! "

Wiadomo że są przypadki ala Sypniewski , ale to są skrajne sytuacje .
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 20.06.2010, 09:42
jeśli sie to nie odbije na formie Małego to niech sobie pije piwko.2-3 browary dziennie działają dobroczynnie na ogranizm
Ostatnio edytowane przez AYALA : 20.06.2010 o godz. 09:47.
Odpowiedz cytując
Krzysiek
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 20.06.2010, 09:52
Ale piwo sprawia, że spada wydolność zawodnika. Mam nadzieję, że 'Mały' te piwa solidnie wybiega, bo zawodowiec (a kimś takim Patryk jest) nie może pozwolić sobie na taką amatorkę.
I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!

Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy!
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 20.06.2010, 10:32
Oj się czepiacie nie wiem czego, poszukajcie sobie fot z zakończenia sezonu gdzie piłkarze się spotykają i spędzają chwile przy piwku
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
Mishau
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 20.06.2010, 10:43
Nie chodzi o to że pije piwo w ogole. Chodzi o to ze zaczely sie przygotowania a on spaceruje po mieście z siatką piwa. Chcecie profesjonalizmu a pochwalacie takie zachowanie. Mały powinien brac przyklad z Baszcza u ktorego przygotowania do sezonu ie jeszcze nie zaczely a on juz trenuje bo chce byc naprawde dobrze przygotowany. Pozdrawiam
Odpowiedz cytując
pablo92TSW
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 20.06.2010, 10:50
Tylko, że jak tamci odpoczywali to Mały trenował z kadrą. trenował dłużej przedtem, zacznie później od nich...
Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Stary 20.06.2010, 10:55
A może kupił, bo przegrał z kimś zakład o zgrzewkę? Albo dla gości, a sam pije soczek w tym czasie. Nie wyciągaj wniosków, jak nie wiesz.
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Stary 20.06.2010, 11:03
Słuchajcie, to nie chodzi o jedno czy dwa piwa, tylko o to, kto te piwa pije. Nie wiadomo, jaką Mały ma psychikę, u jednego skończy się na symbolicznym piwku, inny zaś pije póki nie spadnie. Większość ludzi mających problem z alkoholem zaczynało od jednego piwa.

Poza tym nikt mi nie wmówi, że alkohol ni ma wpływu na młody organizm. Dlatego uważam, że Mały powinien się powstrzymać. Nie mówiąc o tym, że to nie jest odosobniony przypadek, wszyscy wiemy, że Mały lubi sobie pochodzić po klubach krakowskich, a tam nie pije mineralnej...

Jest na początku obiecującej kariery i nie powinien ryzykować jej zniszczeniem.
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
Odpowiedz cytując
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 20.06.2010, 11:15
AYALA napisał(a):Wyświetl post
jeśli sie to nie odbije na formie Małego to niech sobie pije piwko.2-3 browary dziennie działają dobroczynnie na ogranizm
2-3 piwa dziennie z pewnością odbiją się na formie fizycznej piłkarza. Narzekamy że Polacy nie wytrzymują trudów sezonu , że nie są w stanie grać co trzy dni a jak grają to w kolejnych meczach widać już przemęczenie - alkohol ma na to wpływ. Nie mówię ,że nic nie powinni pić ale jakiś umiar jest wskazany jeśli coś chcą osiągnąć i nie atakuję Małeckiego bo nie wiem ile on pije ale mówię ogólnie o wszystkich Polskich piłkarzach. Sport wyczynowy to też wyrzeczenia i ciężka praca, dam przykład Forlana - on dba o swój organizm, przestrzega specjalnej diety i widać tego efekty - bardzo dobra wydolność , świetnie przygotowany pod każdym względem a przecież już młodzieniaszkiem nie jest.
Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Stary 20.06.2010, 11:49
Tak w temacie, to jedno piwo dziennie jest wg. niektórych specjalistów zalecane, ze względu na jego wpływ na zakwasy i obecność witamin
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując
Reser
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 20.06.2010, 11:51
dj_ibutti napisał(a):Wyświetl post
Tak w temacie, to jedno piwo dziennie jest wg. niektórych specjalistów zalecane, ze względu na jego wpływ na zakwasy i obecność witamin

Prawda jest taka, że w jednym pomoże, a w drugim przeszkodzi.
Odpowiedz cytując
MCX
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 20.06.2010, 11:51
Jagul napisał(a):Wyświetl post
Jakoś nie widzę, żeby ktoś się czepiał siatkarzy, szczypiornistów itp.
To chyba kwestia tego, że wyżej wymienieni przez Ciebie osiągają dobre wyniki w swoich dyscyplinach.
Odpowiedz cytując
ociec Ciemka
Senior Member

Stary 20.06.2010, 11:52
dj_ibutti napisał(a):Wyświetl post
Z tymi witaminami to średnia prawda, no chyba, że pijasz piwo niepasteryzowane, co polecam
Odpowiedz cytując
grzesiek632
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 20.06.2010, 11:56
pablo92TSW napisał(a):Wyświetl post
Tylko, że jak tamci odpoczywali to Mały trenował z kadrą. trenował dłużej przedtem, zacznie później od nich...
Z tego co wiem Diaz też trenował z kadrą...
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.."

Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Stary 20.06.2010, 12:13
Karherop napisał(a):Wyświetl post
czytam to i oczom nie wierzę

Na jakim świecie żyjecie ? 90% piłkarzy chleje piwsko i wóde jak normalni ludzie ( od czasu do czasu ) , nie przeszkadza im to w wyczynowym uprawiianiu sportu .
Polskim piłkarzom chyba jednak coś przeszkadza w wyczynowym uprawianiu sportu bo grają jak amatorzy.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów