|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
No rzeczywiście Paweł Brożek to ma tyle charyzmy, że hoho.On sie tak nadaje na kapitana jak Małecki na szachistę.
Zostawcie go w spokoju, niech zajmuje się tylko strzelaniem bramek, bo to czasami mu jeszcze wychodzi. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Paweł Brożek kapitan... ktoś tu chyba zwariował
![]() Sobol na kapitana Nie wiem kto inny mógłby być zamiast niego.![]()
VLEPKI WISŁA ZŁOCIEŃ - SERIA II
http://img411.imageshack.us/img411/3343/wizualh.jpg Pakiet - 8 PLN Kontakt: Facebook: WISŁA ZŁOCIEŃ / Gadu-Gadu: 44162245 / priv tutaj |
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Pozwolę sobie przekopiować mój post sprzed kilkunastu dni
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Kapitanem powinien być najlepszy zawodnik na boisku. Który daje drużynie najwięcej, wybitny. Ewentualnie taki zasłużony Wiślak z krwi i kości z charyzmą. Niestety nie widze nikogo takiego. A w ogóle to od podawania proporczyków przed meczem i innych pierdół z moneta to może być kierownik drużyny
) |
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Raczej tak będzie. A zastępcą kto ? Chyba Paweł Brożek jednak.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Brakuje mi kogos jak Baszczynski do dzisiejszej Wisly
albo jak Kosowski ,kogos kto poderwie zespol dzis niestety jest coraz mniej tych "zadziornych" a coraz wiecej "machających rekami".... ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
Ostał się jedynie Sobol i Cleber, który jednak chyba pozostanie rezerwowym jeśli ściągniemy kogoś konkretnego na środek defensywy, a nie ma się co czarować - musimy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
jeszcze jeden materialik z konferencji z Głową
http://kiks.tv/2010/06/pozegnanie-kapitana/ żal mi, ach żal mi... powodzenia Kapitanie!!! ![]()
Za mało jest cudownych chwil, by bać się tych pozornie złych!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Małecki widziany 2 godziny temu z siatką pełną piw na Nowowiejskiej , widac bardzo mu sie ta przerwa od treningow przydaje ....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ale się czepiasz...
piłkarz też człowiek. ma urlop to się bawi. ważne żeby jak wróci do treningów to wtedy ambitnie zapieprzał i myślał tylko o piłce. ![]()
VLEPKI WISŁA ZŁOCIEŃ - SERIA II
http://img411.imageshack.us/img411/3343/wizualh.jpg Pakiet - 8 PLN Kontakt: Facebook: WISŁA ZŁOCIEŃ / Gadu-Gadu: 44162245 / priv tutaj |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Hm. Od piwska się tyje. Żeby z nadwagą nie wrócił.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Owszem piłkarz też człowiek ale są pewne granice. Małecki ma teraz wolne i może sobie wybić piwko ale mam nadzieję że stara się utrzymać dobrą dyspozycję fizyczną ponieważ okres przygotowawczy jest krótki a jak Mały teraz będzie tylko chlał piwo i przytyje to nie mamy co się spodziewać że będzie w dobrej formie na początku rundy jesiennej i żeby później nie było zaskoczenia że znów odpadliśmy szybko z europejskich pucharów jeśli część naszych piłkarzy będzie podchodzić do tego sportu w ten sam sposób. Popatrz na Baszczyńskiego - jeszcze nie rozpoczął jego zespół przygotowań ale on dba o swoją formę fizyczną i stawił się nawet na trening Wisły . W zachodnioeuropejskich klubach jest większa dyscyplina i jak jakiś piłkarz wraca do treningów z brzuszkiem to się z nim nie cackają tylko wysokie kary finansowe , przesunięcie do drugiej drużyny lub karnet na trybuny bądź miejsce na ławie i tak powinno być też u nas . W drużynie która chce coś zdziałać powinno być miejsce tylko dla profesjonalnych piłkarzy którzy poważnie podchodzą do swojego zawodu i chcą się rozwijać i ciężko pracować nad swoją formą.
Ostatnio edytowane przez fanfan : 20.06.2010 o godz. 08:25.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Panowie, od piwa się nie tyje, bez przesady
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
U nas jest taka tendencja, że jak ktoś zobaczy piłkarza z piwem albo na dyskotece to od razu jest uważany za gwiazdora prowadzącego nocne życie i obijającego się na treningach. Jakoś nie widzę, żeby ktoś się czepiał siatkarzy, szczypiornistów itp. Piłkarz też człowiek i on także potrzebuje czasem się odstresować. Dla mnie Małecki może pić codziennie ale na meczach i treningach ma dawać z siebie 100%.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
czytam to i oczom nie wierzę
Na jakim świecie żyjecie ? 90% piłkarzy chleje piwsko i wóde jak normalni ludzie ( od czasu do czasu ) , nie przeszkadza im to w wyczynowym uprawiianiu sportu . Jeśli ktos chciałby linczować Małeckiego za wypicie kilku piw to niech sam sie uderzy w pierś czy nigdy nie przesadził z alkoholem . Piłkarz to nie jest celibat i jeśli tylko będzie dobrze grał to jak dla mnie może robic po meczu co mu się żywnie podoba . Od piwa sie tyje .. kolejny zajeb*** argument . Od pączków też , a jakos nigdy na forum nie pojawił się komunikat : " Małecki kupował pączki w supermarkecie , ludzie powstrzymajcie go ! " Wiadomo że są przypadki ala Sypniewski , ale to są skrajne sytuacje . |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
jeśli sie to nie odbije na formie Małego to niech sobie pije piwko.2-3 browary dziennie działają dobroczynnie na ogranizm
Ostatnio edytowane przez AYALA : 20.06.2010 o godz. 09:47.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Ale piwo sprawia, że spada wydolność zawodnika. Mam nadzieję, że 'Mały' te piwa solidnie wybiega, bo zawodowiec (a kimś takim Patryk jest) nie może pozwolić sobie na taką amatorkę.
![]() I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!![]() Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Oj się czepiacie nie wiem czego, poszukajcie sobie fot z zakończenia sezonu gdzie piłkarze się spotykają i spędzają chwile przy piwku
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Nie chodzi o to że pije piwo w ogole. Chodzi o to ze zaczely sie przygotowania a on spaceruje po mieście z siatką piwa. Chcecie profesjonalizmu a pochwalacie takie zachowanie. Mały powinien brac przyklad z Baszcza u ktorego przygotowania do sezonu ie jeszcze nie zaczely a on juz trenuje bo chce byc naprawde dobrze przygotowany. Pozdrawiam
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Tylko, że jak tamci odpoczywali to Mały trenował z kadrą. trenował dłużej przedtem, zacznie później od nich...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A może kupił, bo przegrał z kimś zakład o zgrzewkę? Albo dla gości, a sam pije soczek w tym czasie. Nie wyciągaj wniosków, jak nie wiesz.
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Offline |
|
|
Słuchajcie, to nie chodzi o jedno czy dwa piwa, tylko o to, kto te piwa pije. Nie wiadomo, jaką Mały ma psychikę, u jednego skończy się na symbolicznym piwku, inny zaś pije póki nie spadnie. Większość ludzi mających problem z alkoholem zaczynało od jednego piwa.
Poza tym nikt mi nie wmówi, że alkohol ni ma wpływu na młody organizm. Dlatego uważam, że Mały powinien się powstrzymać. Nie mówiąc o tym, że to nie jest odosobniony przypadek, wszyscy wiemy, że Mały lubi sobie pochodzić po klubach krakowskich, a tam nie pije mineralnej... Jest na początku obiecującej kariery i nie powinien ryzykować jej zniszczeniem. ![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
2-3 piwa dziennie z pewnością odbiją się na formie fizycznej piłkarza. Narzekamy że Polacy nie wytrzymują trudów sezonu , że nie są w stanie grać co trzy dni a jak grają to w kolejnych meczach widać już przemęczenie - alkohol ma na to wpływ. Nie mówię ,że nic nie powinni pić ale jakiś umiar jest wskazany jeśli coś chcą osiągnąć i nie atakuję Małeckiego bo nie wiem ile on pije ale mówię ogólnie o wszystkich Polskich piłkarzach. Sport wyczynowy to też wyrzeczenia i ciężka praca, dam przykład Forlana - on dba o swój organizm, przestrzega specjalnej diety i widać tego efekty - bardzo dobra wydolność , świetnie przygotowany pod każdym względem a przecież już młodzieniaszkiem nie jest.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak w temacie, to jedno piwo dziennie jest wg. niektórych specjalistów zalecane, ze względu na jego wpływ na zakwasy i obecność witamin
![]() ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
Prawda jest taka, że w jednym pomoże, a w drugim przeszkodzi. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Z tego co wiem Diaz też trenował z kadrą...
![]()
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.." |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Polskim piłkarzom chyba jednak coś przeszkadza w wyczynowym uprawianiu sportu bo grają jak amatorzy.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|