|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Na A? Pomyliłeś się czy rzeczywiście znowu pozmieniali?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2010
Offline |
|
|
O to już widze naszych kibiców siedzacych na dolnym pietrze w meczu z lechem, arka czy cracovią
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Hmm najdroższe miejsca oddają przyjezdnym, ciekawe.
|
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
może jednak na E? od strony okrąglaka.
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
ps.sam jestem zdziwiony lokalizacją sektora dla przyjezdnych, ale po potwierdzeniu u kierownika montażu otrzymałem takie zapewnienie, ze na dzień dzisiejszy jest taka a nie inna koncepcja......... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Jednak jest jeszcze coś, co może nas zaskoczyć.
Sektor gości na A ![]() Chyba nie mamy do czynienia z normalnymi ludźmi. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
dzis 1 kwietnia ?
![]() przeciez tu jak domniemam beda skyboxy / loze vip http://i48.tinypic.com/2j35t2u.jpg i w jaki sposob na dole zasiada kibice Wisly http://i47.tinypic.com/2n6yezd.jpg , przeciez to jest nielogiczne skyboxy przeciez tez by musieli wylaczyc z dostepu.. bo wystarczy ze tam zawisna flagi i nic nie bedzie widac.. poza tym jakos sobie nie wyobrazam zeby nad glowami Cupiala i jego kolegow 2 tys osob krzyczalo "jeb.. Wisle" i co gorsza stracimy bardzo, bardzo duzo pieniedzy bo ze skyboxow jest kupa kasy, zreszta ta trybuna najdrozsza i nawet na zwyklych kibicach straci klub bardzo duzo mam nadzieje ze to glupi zart.. i prosilbym powstrzymywac sie od tego typu zartow bo to nawet nie jest smieszne.. niech skoncza pajacowac tylko dadza w koncu przyjezdnych obok okraglaka na E i swiety spokoj..
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 19.06.2010 o godz. 18:09.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Cytat:
![]() Ptaka jak ptaka, dupke wystawić to i nasrać można ![]() Ani przyjezdni na górze, ani na dole "only" nie wchodzą w grę. To może góra + dół? Tylko właśnie, tak jak ktoś wspomniał, najlepsze, najdroższe miejsca zajęte przez przyjezdnych. Jedyną opcją dla kibiców gości jest E, tam gdzie było. Odpowiednio wysoka siatka, płot oddzielający, nawet buforów nie trzebaby było. Mam nadzieję, że ktoś sobie robi jaja (i nie myśle tu o naszym ekspercie) |
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Nie, to chyba nie jest możliwe, to byłaby jakaś patologia umysłowa normalnie... nie znam stadionu, na którym takie dobre i drogie miejsca oddawane by były przyjezdnym. Mam nadzieję, że to pomyłka...
![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Member
Offline |
|
Mam pytanie Kuba, odnośnie zasłaniania wentylacji na N/S o co walczy SKWK, mam nadzieje ze to się uda. Troszeczkę będzie przeszkadzać ze ta wentylacja wystaje dalej niż elewacja narożników, bo fajnie by było równo z elewacja narożnika pociągnąć jakąś plastikową gęstą siatkę w kolorze betony, prostopadle ( 90 st) do wysokości szklenia. To by dało większą spójność trybun S/N z nowymi. A jaką koncepcje ma SKWK na zasłonięcie? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie tak dawno nie wyobrażano sobie by boiska były kilka metrów od trybun ,nie mieściło się w głowie by zrezygnować z wysokich ogrodzeń(Legia chyba miała najwyższe na świecie).
Przyjdzie czas bez buforów. ![]()
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"...... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
koncepcja byłaby możliwie dla nas czy miasta najtańsza tj bardzo gęsta siatka reklamowa
Cytat:
Pytanie bardziej do specjalistów. Ja nie mam za bardzo głowy ds technicznych, dlatego zadaje tak głupie pytanie. Czy na rynku są dotępne jakieś zajebiście trwałe farby, które conajmniej kilka lat mogłyby się utrzymywać na pomalowanych krzesełkach. Nie ukrywam, że chodzi mi o ew pomalowanie krzesełek na sektorze E tak żeby nie był on całkiem niebieski.
Ostatnio edytowane przez Kuba : 19.06.2010 o godz. 18:33.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Kuba wkręcić śruby i naciągnąć linkami stalowymi to żaden problem.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
tylko musiałoby to być zrobione bardzo ostrożnie tj ew siatka musiałaby nie być zbyt oczojebna - tak żeby nikt nie robił problemu z powodu psucia koncepcji pana architekta.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
a jak przeczytałem ze goście na A to poprostu rece mi opadły.. ![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
to jest akurat mój pomysł
kosz wymiany takie ilości krzesełek to minimum 200 tysięcy. Nas narazie na to nie stać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Czemu miasto wzbrania się przed umiejscowieniem sektora gości na E to nie rozumiem. Wisła powinna się nie godzić na sprzedawanie najdroższych miejsc po najniższej cenie. Poza tym nikt nie będzie chciał wynająć skyboxa w miejscu gdzie jakaś dzicz z jakiegoś zaściankowego klubu będzie mu śpiewała pod oknem obraźliwe przyśpiewki - czyli kolejna strata kasy. Jak w ogóle przyjezdnych można umieścić na głównej trybunie koło loży vipowskich? Wisła powinna mieć coś do powiedzenia w tej sprawie. Od tego rozwiązania znacznie lepsze jest poprzednie z przyjezdnymi w rogu C
|
|
|
|
Member
Offline |
|
Myślę ze to jest najtańsze rozwiązanie a naprawdę poprawiło by spójność tej trybuny z nową. Co do farby to dajmy sobie spokój z takimi rozważaniami. Poczekajcie jak będzie cały stadion i wtedy zobaczymy czy są duże różnice, Bo nasłonecznienie robi różnice kolorów wiec za wcześnie na wściekanie się na odcienie kolorów. Bardziej są denerwujące inne barierki i kompletnie inne balustrady schodowe ( niebieskie) nie zespolone ze sobą!!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I dzięki Bogu. To zostawcie "upięknianie" stadionu w spokoju, na dobre mu to wyjdzie. Gwiazda na D jest ok, dwa napisy na C to już zalatują wioską, a malowanie krzesełek to już w ogóle. Jak zacznie farba z nich odłazić to dopiero będzie dziadostwo ;/ Ktoś rzucił propozycją, żeby A/B było bez napisów, jedynie z układem kolorystycznym takim jak C - i to moim zdaniem jest wystarczające. Zachowajcie umiar bo naprawdę wyjdzie to nam na zdrowie. Stadion nie choinka i kolejne ozdobniki nawet robione w szlachetnych wiślackich porywach tylko pogorszą sprawę.
![]()
Kibic z sektora A wizytówką klubu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Offline |
|
- estetyka, zobacz jak to wygląda http://http://www.stadionwisly.info/fotorelacje_z_budowy/2010-06-18 lina z legi juz nie bede załaczał. - zobacz barierki wychodzą z krzesełek i są pod kątem wiec nie zespolone wystaja i nie jeden kibic się nadzieje na nie wchodząc do rzędu. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|