|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Wracając do tych nieszczęsnych krzesełek... czy różnicy w odcieniu nie robi czasem też kąt padania światła? Bo np. z tego zdjęcia znowu wynikałoby, że róznica jest niewielka:
http://galeria.wislakrakow.com/20100.../DSCZ_1243.jpg |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
No własnie o tym samym miałem pisac na tym zdjeciu też to widac:
http://www.stadionwisly.info/fotorel...dion_wisly.jpg Nie jest tak zle gorsze są już te tandetne barierki :/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
http://stadionwisly.info/fotorelacje...dion_wisly.jpg Subiektywnie stadion robi nam się coraz piękniejszy, już nawet przyzwyczaiłem się do tej bryły i wydaje mi się, że taki klasyczny wygląd jest ponadczasowy i za parę lat docenimy to. Wiadomo, idealnie nie jest i nie będzie, mam nadzieje, że jeszcze parę postulatów, co do poprawy pewnych spraw, przejdzie i odbierzemy R22 w stanie, z którego będziemy zadowoleni. ![]()
if You only knew the power of the Dark Side
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
Pytanie tylko PO CO? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
a ponawiam pytanie co z tą kamerką bieżącą tylko mi nie działa ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
@zibikraw - gdyby karetka stała we wjeździe pod trybuną D to też nie byłoby jej widać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
tak jak juz gdzies pisałem - skonczcie narzekac na ten "podjazd dla karetek" koło okrąglaka. I tak musiałoby tam byc jakies podejscie powyzej poziomu murawy, bo okrąglak jest wyzej. A że zrobili to bardziej trwałe to chyba tylko lepiej? Lepiej niż jakas przypadkowa góra ziemi po ktorej wchodziłoby sie do srodka
. Nikt nie mowi , ze tam bedą karetki jezdzic co chwila, ale gdyby była taka potrzeba, to przynajmniej nic sie nie zniszczy, bo bedzie obetonowane. Przeciez to nie bedzie tak wystawac jak teraz, tylko bedzie nawierzchnia w srodku i po bokach.. spokojnie. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z samym stadionem niewiele się już da zrobić, dopracować. Co najwyżej jakieś szczegóły - wzór krzesełek na A/B, rozmieszczenie sektora gości i tego typu sprawy.
Dlatego wydaje mi się, że władze Wisły i SKWK powinni skupić się i lobbować za otoczeniem wokół stadionu, o którym już niektórzy pisali. Wiadomo, że jakimś groszem trzeba by też sypnąć na takie rozwiązania, ale jeśli tego nikt nie zrobi to stadion będzie wyglądał niemal jak te w RPA, gdzie dookoła jest otoczenie, które nijak pasuje do nowoczesnej areny sportowej. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Patrząc na tą fotkę zastanawiam się czy w tych miejscach które zaznaczyłem będą ławki rezerwowych ?
![]()
Ostatnio edytowane przez filip74 : 19.06.2010 o godz. 14:11.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
![]() To by było chyba najrozsądniejsze rozwiązanie. Kolorystyka - OK, napisy - NIE. |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Tak, tu mają być.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
A wie ktoś dokładnie może w jakiej odległości było stare A i B od linii bocznej ? Bo więcej niż 8 m to chyba tam nie było..
![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Też się właśnie nad tym zastanawialem....na moje oko to 10 metrów od pierwszego rzędu siedzisk do lini bocznej. Ale to tylko szacowanie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
było ponad 15 metrów.. http://pl.wikipedia.org/w/index.php?...20070506151646
z drugiej strony było kilka metrów więcej.. |
|