The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
picasso
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.06.2010, 17:00
Kryniu napisał(a):Wyświetl post
nie oszukujmy się transferów nie ma a jak już będą to na ostatnią chwilę. Myślicie że wyłożą pieniądze. Im zależy aby gwiazdy były za darmo i najlepiej jakby grały charytatywnie. Na tylu pozycjach są luki a tu nic jeszcze nie wiadomo. Szlak mnie jasny trafia. ile można czekać. Codziennie sprawdzam sieć w celu uzyskania jakiś informacji i nic. Nie wiem może się zbytnio nastawiłem ale nie jestem zadowolony.
jak już to szlag.to chyba nic dziwnego,że wolą mieć gwiazdy za darmo niż płacioć za nie.Tobie jak ktos będzie coś dawał za free,to bedziesz na siłę płacił?chyab nie.poza tym tak naprawdę to martwi mnie cos innego-wakacje sie zbliżają...
dziękuję za uwagę
Odpowiedz cytując
czera84
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 18.06.2010, 17:02
Zauważyłem,że sprzedajemy lub oddajemy naszych bardzo doświadczonych czyli:Baszczu,Zieniu,Cantoro,Głowacki...A szkoda, ja bardzo tęsknie za Markiem jak w sezonie 2007/2008 grał z Kosowskim.Te wrzutki Kosy do Marka i gol i na odwrót.Wracajcie!!
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 18.06.2010, 17:04
czera84 napisał(a):Wyświetl post
Zauważyłem,że sprzedajemy lub oddajemy naszych bardzo doświadczonych czyli:Baszczu,Zieniu,Cantoro,Głowacki...A szkoda, ja bardzo tęsknie za Markiem jak w sezonie 2007/2008 grał z Kosowskim.Te wrzutki Kosy do Marka i gol i na odwrót.Wracajcie!!
Ile by jeszcze pograli rok? a potem co? Zieniu, Baszczu,Cantoro z calym szacunkiem dla tego co zrobili dla Wisly ale ostatnio grali dobrze jak sie im kontrakty konczyly
,
Odpowiedz cytując
volasTSW
Member

Od: 07.2009

Stary 18.06.2010, 17:09
trzeba czekac..przecież dopiero niedługo przed potwierdzeniem transferu Jovanica, jeden z serwisów wislackich podał, że może jest w Polsce.a był już kilka dni..dostali kase za Głowe i tak jak powiedział Jarosz dożeby odzyskac mistrza i pograc troche w le, trzeba transferow...musimy im zaufac, nie mamy innego wyjscia..a jak pewne informacje niewyciekna a bedzie to z korzyscia dla klubu i negocjacji z nim, to wole sie zamartwiac i myslec, czy ktos przyjdzie..a pozniej cieszyc, ze taki i taki pilkarz nas wzmocnil. bo chyba każdy woli byc pozytywnie zaskoczony niż negatywnie rozczarowany..wszyscy mówią, że beda niedługo wzmocnienia, wiec wierze, ze mowia prawde..czekamy na potwierdzenie..
''...Ale każdy ma prawo wymagać od was ambitnej i nieustępliwej walki.." - Henryk Reyman

AVE WISŁA!
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 18.06.2010, 18:09
Niedobrze,Osasuna też chce Makinwe,trzeba sie spieszyc bo go nam zgarna sprzed nosa.
http://www.futbol.pl/artykul/87267.html
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 18.06.2010, 18:21
AYALA napisał(a):Wyświetl post
Niedobrze,Osasuna też chce Makinwe,trzeba sie spieszyc bo go nam zgarna sprzed nosa.
No jak już sam agent piłkarza potwierdził to musi to być wiarygodne
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
Reser
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 18.06.2010, 18:31
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
No jak już sam agent piłkarza potwierdził to musi to być wiarygodne

Desperackie podbijanie ceny
Odpowiedz cytując
Kryniu
Senior Member

Stary 18.06.2010, 18:37
albo chce podnieść warunki kontraktu. Zobaczymy
Odpowiedz cytując
Charlie
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 18.06.2010, 18:41
AYALA napisał(a):Wyświetl post
No oby nam zgarnęła, nie widzę sensu zatrudniania gościa, który od 2006 roku nie strzelił nawet 10 goli i w dodatku chciałby mieć jedną z najwyższych pensji w lidze.
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 18.06.2010, 18:46
saklak1906 napisał(a):Wyświetl post
Ile by jeszcze pograli rok? a potem co? Zieniu, Baszczu,Cantoro z calym szacunkiem dla tego co zrobili dla Wisly ale ostatnio grali dobrze jak sie im kontrakty konczyly
Gdy grali słabo to ten poziom był lepszy niż poziom dobrze grających "Łobo" i Jirsaka.
Odpowiedz cytując
Kryniu
Senior Member

Stary 18.06.2010, 18:54
Myślę że są inni również ciekawi gracze więc nie ma co się napalać. Może lepiej dać kasę za Sobiecha. Co jak co ale kilku Polaków musi w podstawowym składzie się znaleźć. Nie chcemy mieć chyba drużyny złożonej z samych obcokrajowców.
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 18.06.2010, 18:55
Myślę że są inni również ciekawi gracze więc nie ma co się napalać. Może lepiej dać kasę za Sobiecha. Co jak co ale kilku Polaków musi w podstawowym składzie się znaleźć. Nie chcemy mieć chyba drużyny złożonej z samych obcokrajowców.
Dlaczego ?
Odpowiedz cytując
Krystian168
Banita

Od: 07.2008

Stary 18.06.2010, 19:00
Jak dla mnie to mogą w drużynie być sami obcokrajowcy, pod jednym warunkiem. Muszą dawać z siebie wszystko, gdy mają założoną koszulkę Wisełki !
Odpowiedz cytując
blackluk
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 18.06.2010, 19:05
Niech będą sami obcokrajowcy niż darmozjady które jak trzeba dwa razy dziennie potrenować to juz płaczą. Puki mentalność sie nie zmieni to niech biorą samych obcokrajowców może to da do myślenia.
Odpowiedz cytując
Kryniu
Senior Member

Stary 18.06.2010, 19:36
Jakby na każdą pozycję była konkurencja w drużynie może i byłaby lepsza motywacja. Klub musi być prowadzony twardą ręką. A jeśli chodzi o mentalność to może nie o nią tu chodzi tylko że w Polsce nie mamy obecnie zbyt wielu dobrych piłkarzy tylko przeciętniaków którzy uważają że są warci Bóg wie ile. Pamiętacie Żurawskiego, Kosowskiego i paru innych( nie wiem czy na ich poziomie jest ktoś do wzięcia)
Odpowiedz cytując
lysy9055
Member

Od: 07.2008

Stary 18.06.2010, 19:40
Jakby na każdą pozycję była konkurencja w drużynie może i byłaby lepsza motywacja. Klub musi być prowadzony twardą ręką. A jeśli chodzi o mentalność to może nie o nią tu chodzi tylko że w Polsce nie mamy obecnie zbyt wielu dobrych piłkarzy tylko przeciętniaków którzy uważają że są warci Bóg wie ile. Pamiętacie Żurawskiego, Kosowskiego i paru innych( nie wiem czy na ich poziomie jest ktoś do wzięcia)
Dokładnie jak mówisz. Żurawki, Frankowski, Kosowski, Szymkowiak i inni. Im się wtedy chciało grać, teraz nędznie jest z tymi naszymi zawodnikami. Kasa się liczy i nic innego.
Odpowiedz cytując
kolumb
Member

Od: 08.2009

Stary 18.06.2010, 19:46
http://krak.tv/kategoria-9,film-1333.html
Kasperczak: - szukamy zawodnika na tą miarę co Głowacki, a może i lepszy...
Odpowiedz cytując
czera84
Senior Member

Stary 18.06.2010, 20:05
lysy9055 napisał(a):Wyświetl post
Dokładnie jak mówisz. Żurawki, Frankowski, Kosowski, Szymkowiak i inni. Im się wtedy chciało grać, teraz nędznie jest z tymi naszymi zawodnikami. Kasa się liczy i nic innego.
A to wszystko przez to,że piłka nożna jest coraz bardziej nakręcana przez media.Piłka jest u nas narodowym sportem(nie wiem dla czego) i to z tego się bierze.W U.S.A lepsi piłkarze zarabiają duuuużo mniej od naszych biegaczo-kopaczy i to ich właśnie dyscyplinuje do lepszej gry a potem grają w Premier League i La Lidze.Przypominam,że piłka nożna nie jest tak popularna jak u nas(chociaż coraz bardziej jest)
Odpowiedz cytując
marian paździoch
Senior Member

Stary 18.06.2010, 20:15
czera84 napisał(a):Wyświetl post
A to wszystko przez to,że piłka nożna jest coraz bardziej nakręcana przez media.Piłka jest u nas narodowym sportem(nie wiem dla czego) i to z tego się bierze.W U.S.A lepsi piłkarze zarabiają duuuużo mniej od naszych biegaczo-kopaczy i to ich właśnie dyscyplinuje do lepszej gry a potem grają w Premier League i La Lidze.Przypominam,że piłka nożna nie jest tak popularna jak u nas(chociaż coraz bardziej jest)
Niestety u nas poszło wszystko w odwrotna stronę.
Odpowiedz cytując
krzysztofff
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 18.06.2010, 21:55
cos przebakuja w komentarzach na portalu,ze upadl transfer Milinkowica,czyzby-planowali jak nigdy skonczyli jak zawsze?oczywiscie to nic pewnego ale w kazdej plotce jest ziarenko prawdy...pozyjemy zobaczymy...
Odpowiedz cytując
Reser
Senior Member

Stary 18.06.2010, 22:10
krzysztofff napisał(a):Wyświetl post
cos przebakuja w komentarzach na portalu,ze upadl transfer Milinkowica,czyzby-planowali jak nigdy skonczyli jak zawsze?oczywiscie to nic pewnego ale w kazdej plotce jest ziarenko prawdy...pozyjemy zobaczymy...

A skąd w ogóle wiesz, że taki temat był na prawdę? Jak może upaść coś czego de facto mogło nigdy nie być? Chyba że upada pod tym względem, że kończy swoją żywotność w mediach. Ludzie leczcie się.
Odpowiedz cytując
blackluk
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 18.06.2010, 22:16
Reser napisał(a):Wyświetl post
A skąd w ogóle wiesz, że taki temat był na prawdę? Jak może upaść coś czego de facto mogło nigdy nie być? Chyba że upada pod tym względem, że kończy swoją żywotność w mediach. Ludzie leczcie się.
Popieram przedmówce, a poza tym co to znaczy "przebąkują w komentarzach na portalu" jakim portalu znowu. Opamiętajcie się z tymi bredniami, bo zaczyna to być żałosne. Jeśli transfery mają być to będą i czy napisze o tym 1000 pismaków, czy żaden to one i tak będą.
Odpowiedz cytując
blz
Member

Od: 11.2004

Stary 18.06.2010, 22:22
dementi Osasuny w sprawie Makinwy

http://www.navarrasport.com/2010/06/...riano-makinwa/

to blog kolesia pracującego w lokalnej gazecie w dziale sportowym, mającego zawsze info z pierwszej reki. czytam go od kilku lat.
Odpowiedz cytując
Reser
Senior Member

Stary 18.06.2010, 22:26
blz napisał(a):Wyświetl post
dementi Osasuny w sprawie Makinwy

http://www.navarrasport.com/2010/06/...riano-makinwa/

to blog kolesia pracującego w lokalnej gazecie w dziale sportowym, mającego zawsze info z pierwszej reki. czytam go od kilku lat.

To już mamy teraz pełny obraz po co menago Makinwy pieprzy takie głupoty. Transfer Makinwy to spore ryzyko, mam nadzieję, że w Polsce przypomni sobie jak się trafia do siatki.
Odpowiedz cytując
sportnh
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 18.06.2010, 22:54
qrwa kiedy sie cos wyjasni z tym Makinwa oby do nas przyszedl
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 18.06.2010, 22:56
sportnh napisał(a):Wyświetl post
qrwa kiedy sie cos wyjasni z tym Makinwa oby do nas przyszedl
Wrzuć na luz, jak będzie coś wiadomo oficjalna strona Wisły nas poinformuje, póki co nie ma go w Krakowie więc nic nie można powiedzieć.
Odpowiedz cytując
krzywy
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 18.06.2010, 23:00
proponuje zmianę nazwy tego tematu na: spekulacje medialne na temat transferów z i do WISŁY. Ze względu na brak sieci skautingu pewnie w tym okienku prochu nie wymyślny albo rybka albo pipka jak powiedział Sofronow. Różne hieny menadżerskie, you tube....... szanse na trafienie małe, ale miejmy nadzieje.
od kołyski, aż po grób zawsze ukochany klub WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
Kryniu
Senior Member

Stary 18.06.2010, 23:22
Analiza największych transferów w Polskie lidze jak widzimy nasz nowy bramkarz klasyfikuje się w gronie najdroższych mam nadzieje że dołączy do najlepszych jakich miała Wisła.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Ekstrak..._ligi_polskiej
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 18.06.2010, 23:51
A czort wie w jakej formie jest ten Makinwa.

Obecnie napastnik to nasz priorytet ale choc Makinwa to pilkarz dobry -tyle ze jakis czas temu.Teraz kupowanie go to troche ryzyko ,czekam jak to sie rozwinie.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 19.06.2010, 06:15
Analiza największych transferów w Polskie lidze jak widzimy nasz nowy bramkarz klasyfikuje się w gronie najdroższych mam nadzieje że dołączy do najlepszych jakich miała Wisła.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Ekstrak..._ligi_polskiej
Zobacz na 4 miejsce na tej liście i zastanów się czy to się jakoś przekłada.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów