|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...vanic_w_akcji/
No niesamowice dynamiczne ten obrońca |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
nie chciałem oceniać Alemało, ale musze powiedziec, ze myśle że byłbym lepszy na tej pozycji niż on.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
zobaczymy jak się spisze z Garbarnią bo trening to jednak co innego niż mecz
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
może zostaniesz naszym skautem? ![]() ![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Ja swoje zdanie wyraziłem,tak własnie dzieki 2 minutowej migawce, widzialem jak zawodnik przyjął piłke, jak zawodnik podał. To mi wystarczy by ocenić go wg. swoich kryteriow. Scoutem, owszem z chęcią bym został i licze ze w przeciągu paru lat tak bedzie ![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Jak ma sie taka profesonalna siatke scoutingu ktora sie nazywa towarzysz Zdzislaw Kapka ,to sie potem dziwic ze tacy Aleomao sa u nas ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Alemao to nie efekt pracy sieci scoutów, tylko zwykły podrzutek jakiegoś menago. Liczę, na to że za rok będziemy cieszyli się z kilku scoutów i zrezygnujemy z youtubowych podrzutków. Moim marzeniem jest abyśmy zapraszali na testy osoby, które spełniają jakieś znaczące role w swoich klubach nawet w nie najwyższych klasach rozgrywkowych i szukali kolejnych Błaszczykowskich, Lewandowskich czy to w Polsce czy to poza granicami.
|
|
|
|
Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
bedzie jakas relacja?
![]()
Uwaga ogloszenie: Jeśli mieszkasz w okolicach Warszawy i regularnie jezdzisz na mecze Wisełki lub znasz osobę, która odpowiada tym kryteriom proszę napisz do mnie na priv. Szukam osób z tych okolic, z którymi mógłbym udawać się na mecze i wspierać ABG. Dziękuję za uwagę
Śląsk - Wisla - Lechia Braci się nie traci! edit by Jaroo1 |
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
|
szlag, ale mnie przemoczy
a liczyłem na słoneczko.Mam nadzieję, że unikną jakiś urazów na takim śliskim boisku... ![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Oczywiscie jakby nie moglo zaczac padac po poludniu. Czlowiek by chcial kulturalnie dziewczyna wziasc na mecz to mu bedzie lalo jakby potop mial byc.
|
|
|
|
Banita
Od: 11.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Według ustawienia gramy jednym napastnikiem
ciekawie wygląda środek pomocy Jirsak, Sobolewski, Garguła i w pucharach![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
skład wyjściowy Wisły: Jovanić - Alemao, Marcelo, Cleber, Piotr Brożek - Łobodziński, Jirsak, Sobolewski, Garguła, Junior Diaz - Paweł Brożek czyli be or not to be dla Alemao ;p |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez fanfan : 19.06.2010 o godz. 10:01.
|
|
|
|
Banita
Od: 11.2009
Offline |
|
|
nie ma żadnych niespodziewanych testowanych graczy (na ławce)?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
na ławce .. Boguski , Mączyński i to tyle Kirm na MŚ, Małecki ma urlop po wycieczce ( 3 minut gry z Finami ) ze Smudą W takim systemie Paweł Brożek znowu może stać sam w polu karnym , bez jakiegokolwiek wsparcia , gdyś środkowi pomocnicy będą bardziej zajęci odebraniem piłki niż wyjściem na wolne pole ( a tak by się sprawa miała przy dwóch napastnikach . Owszem , w wielu meczach to może się sprawdzać , jednakże czy to Wisła , czy to kadra zawsze odnosiła najwieksze sukcesy grając dwoma napastnikami . Wszelkie eksperymenty wychodziły nam raczej na złe . ( gra 3 obońcami za Dana , diamenty Janasa czy zagęszczenie środka pola u Leo i mowa tutaj ogólnie o polskich piłkarzach ) |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
"Cleber głową trafia w słupek!" Żeby nie miał wstrząsu mózgu xDxD Nie no może nie będzie potrzebny następca z Głowackiego bo mamy Clebera
![]() |
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Kurto
Jarosiński Singlar Mączyński Kowalski ja cie krece..ale mamy ławke..szkoda gadac...i oni nie chcą robic transferow, bo nie maja kasy..to kim by bedziemy grac? ![]()
''...Ale każdy ma prawo wymagać od was ambitnej i nieustępliwej walki.." - Henryk Reyman
AVE WISŁA! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
A Boguski już kontuzjowany, że go nawet na ławce nie ma?
![]()
Nie! Jeszcze trochę! Mamy czas! Bo widzicie
Do stracenia nikt z nas nie ma nic - i tyle! A więc krzyczmy! Krótką chwilę - całe życie! Nim znikniemy - głośno krzyczmy krótką chwilę! Kasperczak trzymaj się!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
a gdzie jest Boguski? Nie ma go ani na lawce, a nie w wyjscowym skladzie
![]()
Jazda, Jazda, Jazda - BIAŁA GWIAZDA!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
A z drugiej strony to dlaczego Małecki dostał wolne po zagraniu minuty a Diaz który zagrał trzy mecze ( chyb w pełnym wymiarze) trenuje teraz z drużyną?
Karherop - to żę największe sukcesy osiągaliśmy grając 4-4-2 to bardziej zasługa tego że wtedy mieliśmy najlepszych piłkarzy a Szymkowiak który był takim rozgrywającym miał bardzo dobrą wydolność i odwalał kawał dorej roboty w środku również w destrukcji i trzeba dodać że wtedy większość drużyn grał 4-4-2 a teraz to się zmieniło i ciężko jest Wiśle grać dwoma pomocnikami w środku pola przeciwko trzem rywalom . Oczywiście Kasper zdecyduje jak chce grać ale myślę że najwyższa pora by "pomału" zmieniać ustawienie i transfery robić już bardziej pod 4-3-3 czy też 4-5-1. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Relacje się trochę różnią... Wg oficjalnej strzelił Paweł B, a wg nieoficjalnej Piotrek B.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
|
To strzelił bramkę Piotrek czy Paweł bo na oficjalnej jest Paweł , a tu Piotr
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
bo Małecki to Polak i chlopak musi po ciezkim sezonie odpoczywac
![]() ciekawe co z Rafalem Boguskim, bardzo uboga nasza lawka, 3 zawodnikow z pola ( w tym dwoch obroncow) ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
tak poza tym martwi mnei fakt , że n ławce nawet nie żadnego młodego napastnika/ skrzydłowego z ME , czyżby byli aż tak słabi ? przeciez i Garbarnia nie jest żadną potęgą i można by sprobować Jelenia czy Rado |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Na oficjalnej już poprawili. Pierwszą strzelił Pietia
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Haxijaj - poznajecie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Jeżeli ktoś będzie miał jakąś informację dlaczego Bogusia zabrakło w tym sparingu to prosze o podzielenie się wieściami. Mam nadzieję, że nie kolejna kontuzja..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
wlasnie tez zwrocilem uwage na tego goscia, kto to ten haxijaj?
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|