|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
Chyba jednak to czegoś innego dotyczyło. Za szybko napisałem. Powód: błąd
Ostatnio edytowane przez rabi86 : 15.06.2010 o godz. 14:51.
|
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Pisało, że cena za Milinkovica już ustalona i pozostaje uzgodnić kontrakt.
Kto w to uwierzy to już jego sprawa. ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Jeśli to prawda, to nic tylko pogratulować władzom Wisły. Póki co jednak, nie ma się co podniecać, bo już nie jeden piłkarz w.g. mediów był w Krakowie podpisywać kontrakt, a rzeczywistość okazywała się inna.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Transfery, ktore zrodzily sie Tu na forum, brzmia bardzo obiecujaco i wskazywalyby, ze ktos zaczal sie realnie interesowac klubem. Boje sie jednak, ze to tylko wymysly, majacena celu podtrzymanie tematu transferow do Wisly. Gdyby wypalily transfery napastnika z Lazio lub Barcy oraz Milinkovica automatycznie nasza sila razenia wzroslaby, a wartosc druzyny podniesiona. Nie wspomne o euforii sympatykow BG. Pozdrawiam i sobie i wam zycze wysnionych transferow.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
W dzisiejszym Dzienniku Polskim o tym napisali, na futbolnews przepisali, a onet jak więkoszość wiadomości piłkarskich przepisał z innego źródła tym razem z futbolnews.
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Milinkovic bardzo przypomina Stilicia z filmiku wyzej
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Raczej są to bujdy lub pobożne życzenia, tak więc radziłbym schłodzić głowy aby potem nie było płaczu i masowo wylewanych żali na forum jacy to nasi działacze są ujowi bo Kluiverta nie kupili- czyli tak jak co pół roku.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
||
|
Tyle serwisów "podprowadza" nasze informacje, że może nasza strona powinien wprowadzić mikropłatności (tylko jak?) od dziennikarzy, a pozyskane $$$ byłoby na oprawy meczowe lub dalszą działalność wislakrakow.com
![]() Do rzeczy. Jeszcze nieco informacji o Makinwie ze strony rzymskiego Lazio. Według Włochów, sytuacja rozwijała się tak: Cytat:
Cytat:
Z 15 czerwca póki co nie znalazłem żadnej świeżej informacji. Włosi podają jedynie, że odejście Makinwy do "Wisla Cracovia" (wrr!!!) jest oceniane na 80%. |
||
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Wracając do tematu środkowego obrońcy, to wydaje mi się, że bliżej Wisły jest Glik niż Sadlok. Glik jest bardziej ofensywny i chyba lepszy(przynajmniej na moje oko)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Według jakiejś stronki Lazio Wisła przysłała faks z ofertą kupna rozgrywającego z Algierii - Mourada Meghniego - http://www.lalaziosiamonoi.it/?actio...dnotizia=12650
![]() Trochę debilny ten news - piszą, że Lazio wycenia go na 2 mln euro, a sam zawodnik wraca po kontuzji i będzie do grania za... 3-4 miesiące. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Glik jest na maxa drewniany i wcale nie jest ofensywny
![]()
"Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły" - Kuba Błaszczykowski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wiem, że jednak jaskółka wiosny nie czyni ale zerknij sobie na ten filmik http://www.xn--maopolska-rub.tv/portal/?p=1412
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
![]() ![]()
"Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły" - Kuba Błaszczykowski
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
http://www.youtube.com/watch?v=YpQdj8YFsEQ Ładnie co nie? Szkoda, że tylko na filmiku. Glik to drewno, koniec i kropka. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Cale szczescie, ze to nie od Ciebie zalezy kto bedzie w Wisle gral. Jest takim samym drewnem jakimi byli Glowa, Baszczu 10 lat temu. Przejscie do Wisly wiele by mu dalo. To ciagle mlody zawodnik, a gra od 2 lat pod duza presja. Kazdemu zdarza sie gorszy okres. Wole jakis zagranicznych zawodnikow, ale ewentualnie jego przyjscie nie bedzie oslabieniem. I sie wyrobi.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
Glik miał kilka udanych meczy, a potem już jechał na etykiecie "młodego talentu", którą przylepiły mu media. Prawda jest taka, że to przeciętny piłkarz z tragiczną szybkością i zwrotnością. Wzrost to nie wszystko, jeśli mamy załatac dziurę po Głowie to kimś z zagranicy. ![]()
"Jeżeli Wisła trafi w eliminacjach do Ligi Mistrzów na drużynę z jednej z pięciu najsilniejszych lig Europy, to niezależnie od transferów będzie to walka gołej d*** z batem."
Tomasz Hajto
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A najlepiej by było jakby udało się sprowadzić drugiego Marcelo
chcociaz koncówkę sezonu miał taką sobie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Wg. tego co pisze Kołtoń Glik był w ekipie imprezowej z Nalepą i Kwapiszem. Nie wiem czy to prawda, ale wzbudza to pewne wątpliwości, co do strony pozasportowej tego piłkarza.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
coś takiego było, troche jeszcze było ale nie pamietam za dobrze i przeprasza za takie chaotyczne przekazanie tego co zapamiętałem |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
JAk czytam niektóre dyrdymały tutaj to po prostu muszę się włączyc do dyskusji. (rzadko pisze a śledze forum regularnie od 7 lat
![]() Po pierwsze Ci sami kibice krórzy wynosili Glika pod niebiosa (sam się do nich zaliczam) głównie po meczach w reprezentacji teraz wieszają na nim psy. PORÓWNUJĄ DO ARKA GŁOWACKIEGO to taki sam debilizm jak by zapytac Jolę Rutowicz o stolicę Azerbejdżanu. Odpowiedź jest wiadoma. Po pierwsze Arkowi Głowackiemu bliżej zakończenia kariery niż Glikowi do jej rozpoczęcia. Młody chłopak który pokazał że jednak coś potrafi teraz jest gnojony... to takie Polskie... Zamiast wesprzec chłopaka to po nim jedziecie. Może troche wiary? Co osiągał Głowacki będąc w GLika wieku? Dlaczego odbieracie mu szansę na to by np stał się ikoną Wisły tak samo jak Arek? Pamiętacie skąd przyszedł do nas Głowa? Przypomnę że klub z którego pochodzi Arek nie jest tu mile widziany. I co przypuszczalibyście że Arek nagle stał się w waszych oczach piłkarzem nie do zastąpienia! A pamiętacie Anglię, Totenham i wiele pechowych interwencji Arka.? Co wtedy mówiliście? Dajcie szanse GLikowi (Sadlokowi też Więcej obiektywimu życze pOOZDRO DLA KUMATYCH |
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
Hm....to w sumie nic nadzwyczajnego tam nie było,to dlaczego usunęli? ... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Niech go w końcu kupi ta Legia lub Amika i nie straszą nas więcej takimi talentami. ![]()
Mały motywator - http://i40.tinypic.com/28lxdlv.jpg
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
Zgadzam sie w 100% !! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Też uważam,że z polskiej ligi to tylko Sadlok.Powiem szczerze,że Glik nigdy mnie nie przekonywał i nie przekonuje nadal.Jest strasznie wolny i mało zwrotny,przypomina mi Jopa.Do tego sam fakt,że spuścił drużynę z ligi mowi samo za siebie.Wolałbym dopłacić te 500 tysięcy euro za dwa lata młodszego Sadloka niż potem męczyć się przez lata z Glikiem na środku obrony.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|