|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
szkoda, że Baszczu nie jest z nami... cholernie by się przydał! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Ciakawą aczkolwiek bardzo smutną informacje znalazłem w sieci , przywitanie naszego Arka Głowackiego (chyba) na lotnisku w Turcji. Zna ktoś turecki? to może by to przetłumaczył ... ech smutek http://www.xn--maopolska-rub.tv/portal/?p=1446
|
|
|
|
Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
Jest pierwsza informacja o zainteresowaniu Wisły Milinkoviciem http://www.futbolnews.pl/informacje/...-odejdzie.html
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
prawdopodobnie mająca źródło na tym forum
a teraz wszystkie portale to kopiują (jest już na onecie), każdy doda coś od siebie i mamy oficjalne, wiarygodne info ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 02.2003
Offline |
|
|
pamięta ktoś jak długi kontrkt podpisał Baszczu?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Lol to juz wiemy skad dziennikarze czerpia informacje
EOT . |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Baszczyński na rok, ech... Przydałby się w miejsce Głowackiego. Nawet nieźle mu szło na środku.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Baszczu na stoperze zaliczył udane występy. Przydałby się nam bo na tej pozycji jeszcze kilka latek może spokojnie pograć.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Zakazana strona twierdzi, że Baszczu ma kontrakt do czerwca 2011.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Ale robicie aferę, ma Baszczu urlop, akurat jest w Krakowie to sobie przyszedł z chłopakami potrenować. Nie ma szans na jego powrót.
Co do innych informacji. Jovanić to dla mnie ciekawy wybór, młody, będzie można na nim zarobić, do tego coś tam bronił w tej lidze serbskiej. Oferta Partizana sama za siebie świadczy. Koniecznie trzeba kupić teraz środkowego obrońcę, środkowego pomocnika, skrzydłowego i napastnika. Jeżeli chodzi o prawego obrońcę to sam jestem ciekaw co działacze zrobią, bo w końcu teoretycznie dwóch takich zawodników mamy - Burligę i Singlara. Co do Makinwy to tutaj już jest ryzykowanie. Nie mówię nie, ale meczą go kontuzje, a sam mało zarabiać nie chce. Choć może się okazać, że "wystrzeli" i będziemy mieli z niego pociechę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Zeby czegoś nie znalezli http://www.trabzonspor.org.tr/defaul...ND=4592#Icerik
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
i jeszcze takie coś:
http://wisla-online.pl/news/marko-mi...c-w-wisle-1124 najciekawsze: Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Ciekawy jestem skąd oni mają takie informacje. Czy okaże się to prawdą? OBY!
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
A ja uważam, że Baszczu nie powinien wracać (chociaz uwazam, ze w ogole takiego tematu nie ma) Baszczu grał, był dobry ale moim zdaniem powinismy patrzec w kierunku młodych graczy. Marzy mi się żeby Wisełka była takim drugim Ajaksem Amsterdam
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
W milinkovica nie chce mi się wierzyć. Ten gfracz ma naprawdę spore umiejętności i dziwi mnie, że nikt inny, bogatszy od nas nie wyciągnie go z Koszyc.
Postępowanie z Sadlokiem i Glikiem prawidłowe. Ruch ma ogromne problemy finansowe, a duktuje ceny z kosmosu. Czy ktoś tam myśli? Nie lepiej sprzedać Sadloka i Sobiecha i zarobione pieniądze (realnie patrząc byłoby to okolo 5 mln złotych) przeznaczyć na długi i zaległe pensje/premie? Szkoda gadać. Skończą z Sadlokiem i Sobiechem, bez kasy, a kto wie czy będą grali na tym samym poziomie co w tym sezonie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Tam jest napisane, że "została ustalona już cena za transfer", a gdzieś indziej znalazłem informację, że właśnie kończy mu się kontrakt... Jak jest naprawdę?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Fakt, kontrakt kończy mu się z końcem czerwca 2010r., ale nie ma się co na razie napalać. Widać, że media czerpią informacje z tego forum, więc o ustaleniu kwoty odstępnego (jakiej skoro kończy mu się kontrakt?) czy warunków kontraktu nie ma na razie prawdopodobnie mowy. Aczkolwiek piłkarz b.dobry.
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Online |
|
|
Nieprawda Milinkoviciowi kontrakt konczy sie w czerwcu 2011. Zakazana strona ma bardzo zle dane dot. ligi slowackiej. Zaplacic by trzeba bylo.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Przestańcie cytować już te dzieci.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a co ciekawe na tsw.com.pl nie ma juz tej strony
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://tsw.com.pl/news/Nowi-pilkarze...d8eb4a4024c445
A co tam pisało odnośnie nowych zawodników mógłby ktoś napisać ![]()
"Można wyjechać za granicę, można też grać całe życie w jednym klubie. Ja wybrałem drugą opcję i jestem z tego dumny" - Arkadiusz Głowacki
"Na jednej z konferencji po zakończeniu przygody z reprezentacją mówiłem, że chciałbym zostać w Wiśle nawet do 40. roku życia...Jeżeli zależałoby to tylko ode mnie, to chciałbym zostać" - Radosław Sobolewski." "Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub." - Bogusław Cupiał |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
mógłbym ale mi sie nie chce
|
|
|