The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
bravelukas
Senior Member

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.06.2010, 15:49
Zobaczymy na ile ten optymistyczny wariant z 6 transferami sie sprawdzi, dobre byłoby i 50%
Odpowiedz cytując
Lombardino
Banita

Od: 05.2010

Stary 14.06.2010, 15:51
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
Hmm, ja takie slowa slysze od kilku lat i zawsze konczylo sie tak samo, wiec...mam prawo byc sceptyczny. Zwlaszcza, jesli przyjezdza pilkarski szrot na testy(!), a przeciez podobno mamy pieniazki !

P.S - O naiwnosci...

A po czym wnosisz kolego?Jaki szrot?Umiesz czytać ze zrozumieniem?Polecam podręcznik jak to zrobić.Zapewne to samo pisałeś jak przychodził do nas Marcelo...szkoda słów.

PS.pól roku czasu i będziesz tu pisał peany na tego człowieka...Prawda?
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 14.06.2010, 16:28
Chrostov pozostanie chyba największą transferową zagadką. Ściągnięty niemal jako mąz opatrznościowy i zagrał z konieczności ledwie w jednym meczu. Czy aż tak słaby,czy może gdyby zagrał to trzeba by mu więcej płacić?Tak czy siak dziwny transfer.

Wazne czy nasz nowy bramkarz jest gościem z charyzmą,co za łeb chwyci obrońce czy też ędzie taki siusiumajtek.
Potrzeba w tej drużynie zmian mentalnych,także to jest istotne,nam potrzeba obecnie piłkarzy co dobiją leżącego a nie będą się zadawalać skormnym 1-0. Tak więc samo to skresla z listy zakupów polskich kopaczy.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 14.06.2010, 16:46
Lombardino napisał(a):Wyświetl post
A po czym wnosisz kolego?Jaki szrot?Umiesz czytać ze zrozumieniem?Polecam podręcznik jak to zrobić.Zapewne to samo pisałeś jak przychodził do nas Marcelo...szkoda słów.

PS.pól roku czasu i będziesz tu pisał peany na tego człowieka...Prawda?
Jesli facet nie poradzil sobie w Australii i jesli jezdzi po klubach na testy, tzn. ze nie jest pilkarzem najwyzszej klasy(delikatnie to ujme). Najpierw zapoznaj sie z tym, co pisalem lub czego nie pisalem o Marcelo, a potem sie wypowiadaj, bo wychodzisz na idiote. Marcelo to byl podstawowy pilkarz Santosu...widzisz roznice? widzisz roznice wieku i w jakim wieku gral w tamtejszej lidze? Widac tez po twoim stazu na forum, ze mnie nie znasz, bo nie jestem choragiewka...tez ten staz pokazuje, ze nie masz pojecia o tym, co sie dzialo w naszym klubie przez ostatnie lata i jak powinna dzisiaj wygladac 11, jesli opieramy sie na slowach pracownikow(dyrektorow, rzecznikow prasowych) z ostatnich lat.
Odpowiedz cytując
KoPer
I am what I am

Od: 09.2004

Stary 14.06.2010, 16:53
Testowany Alemao:

Odpowiedz cytując
snyrting
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 14.06.2010, 16:54
For_Fun właśnie od tego są testy, żeby sprawdzić czy ten prawy obrońca się nadaje.

Jak nigdy nie byłem optymistą co do ruchów transferowych Wisły, tak w tym okienku widać, że ktoś nad tą naszą polityką kadrową panuje. Bardzo mnie to cieszy i pozwala z ufnością czekać na kolejne newsy.

Być może jak zwykle okaże się, że mój optymizm był naiwnościa, ale póki co nasz zarząd pracuje wyśmienicie.
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 14.06.2010, 16:54
Jak to nie poradzil? to kazdy pilkarz przechodzacy z klubu do klubu sobie nie radzil w poprzednim? nasz nowy bramkarz tez sobie nie poradzil? byl jednym z najlepszych jak nie najlepszym bramkarzem poprzedniego sezonu w Serbii i przeszedl do Wisly mimo ze chcial go Partizan i Twente (a to pierwszy lepszy z brzegu przyklad z milionow..) co to za tok rozumowania.. wszyscy pilkarze przychodzacy do Wisly nie radzili sobie w poprzednich klubach.. tak z tego wynika
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 14.06.2010 o godz. 16:59.
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 14.06.2010, 17:13
no mam nadzieje ze Jarosz i nasi działacze wreszcie zadbaja ze bedzie kadra skompletowana na obozie w Niemczech, mam nadzieje ze wreszcie nasi dzialacze nie dadza plamy i ze dotrzymaja slowa,
tak jak Jarosz mowil srodkowy obronca, srodkowy pomocnik i lewe skrzydlo i napastnik,
trzymam kciuki za zarzadz.

Odpowiedz cytując
moskit
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 14.06.2010, 17:21
Kurde dobrze by było gdyby ten Alemao okazał się wartościowy. Ciekawi mnie też co będzie z środkiem obrony, mam nadzieję, ze nie zacznie się kolejna saga"Wisła szuka stopera". Strasznie mi żal, że Głowa odchodzi
Odpowiedz cytując
Lombardino
Banita

Stary 14.06.2010, 17:59
snyrting napisał(a):Wyświetl post
For_Fun właśnie od tego są testy, żeby sprawdzić czy ten prawy obrońca się nadaje.

Jak nigdy nie byłem optymistą co do ruchów transferowych Wisły, tak w tym okienku widać, że ktoś nad tą naszą polityką kadrową panuje. Bardzo mnie to cieszy i pozwala z ufnością czekać na kolejne newsy.

Być może jak zwykle okaże się, że mój optymizm był naiwnościa, ale póki co nasz zarząd pracuje wyśmienicie.
To ty chyba z zarządu jesteś Panie Boże dziękuję Ci że jesteś Bogiem i że zesłałeś na Nasz klub Basałaja!!!
Odpowiedz cytując
Lombardino
Banita

Stary 14.06.2010, 18:03
Lombardino napisał(a):Wyświetl post
To ty chyba z zarządu jesteś Panie Boże dziękuję Ci że jesteś Bogiem i że zesłałeś na Nasz klub Basałaja!!!

PS>w sumie to mądrze piszesz...
Odpowiedz cytując
spinna
Senior Member

Stary 14.06.2010, 19:15
http://kiks.tv/2010/06/wisla-krakow-z-nowym-bramkarzem/
wideo z prezentacji Jovanica, calkiem sympatyczny gosc, miejmy nadzieje ze umie tez dobrze bronic
Odpowiedz cytując
Nehiar
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 14.06.2010, 19:23
W sumie chyba domyślam dlaczego szukają tańszej alternatywy dla prawej obrony .... Bo są ważniejsze potrzeby. Oczywiście po odejściu Alvaresa zostaliśmy tylko z Singlarem i ew. z Burligą, ale mimo to są pozycje które bardziej wymagają wzmocnienia(środek obrony, napastnik, kreatywny i przebojowy skrzydłowy), więc fundusze które są chcą przeznaczyć na te właśnie pozycje i kupić wartościowych graczy, a tutaj biorą wariant testów, bo może akurat gościu się sprawdzi i będzie uzupełnieniem składu, za dość małe pieniądze. Do tego wątpię by nasz "scouting"(o ile u nas jest coś takiego) docierał, aż do Australii ale kto wie
Odpowiedz cytując
rw88
Senior Member

Od: 01.2010

Stary 14.06.2010, 19:32
Fragment rozmowy z Mario Djurovskim w serbskim serwisie o piłce nożnej...

Cytat:
Polacy są zainteresowani Twoimi usługami ...

- Było kilka klubów i kontaktów, a Wisła wydaje się najbardziej konkretna. Dyrektor sportowy Wisły obserwował oba mecze (jego w reprezentacji), a negocjacje będą kontynuowane przez najbliższych kilka dni, gdy wrócę do Belgradu. Rozmawiałem również z dziennikarzami z Polski, dałem wywiady i przypuszczam, że nie byłoby błędem, aby tam kontynuować swoją karierę - stwierdził Đurovski.
Odpowiedz cytując
damians
Member

Stary 14.06.2010, 19:35
Poziom ligi podobny, a kasa dużo większa, nowe stadiony i perspektywa Euro 2012 = w Polsce będzie przewijało się trochę managerów... To MUSIAŁO w końcu przyciągnąć lepszych zawodników.
Odpowiedz cytując
KacpiTSW
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 14.06.2010, 19:44
Chciałbym do końca tego tygodnia zobaczyć w Wiśle Sadloka oraz Mario Djurovskiego.

Jovanic wydaję się być bardzo sympatycznym facetem, oby reprezentował się jakoś na boisku.
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 14.06.2010, 19:48
Bardziej to bym chciał widzieć Milinkovicia i napastnika niż Djurovskiego i Sadloka...
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
KacpiTSW
Senior Member

Stary 14.06.2010, 19:50
Wg. tego co mówił Jarosz to rozumiem, że ten brazylijski obrońca przejdzie do Wisły.

Poprawcie mnie jeśli się mylę.

Cytat:
Dzisiaj rozpoczną się testy też zawodnika, który wzmocni prawą stronę...
Powód: cytat.
Ostatnio edytowane przez KacpiTSW : 14.06.2010 o godz. 19:53.
Odpowiedz cytując
Wasiu
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 14.06.2010, 19:57
KacpiTSW napisał(a):Wyświetl post
Wg. tego co mówił Jarosz to rozumiem, że ten brazylijski obrońca przejdzie do Wisły.

Poprawcie mnie jeśli się mylę.
Jarosz sie zaplatal. Chodzilo mu o testy sportowe. Jakby od razu mial kontrakt podpisac to nie wyszedlby na trening bez zlozenia podpisu na umowie. Jak sie sprawdzi to mu moze zaproponuja kontrakt. Ciekawy tylko jestem co z niejakim Ivanem Bandalowskim. Pare dni temu media pisaly, ze jest w kregu zaimtereesowac Wisly i ze nawet rozmowy sie odbyly. A gosc wyglada ciekawie.
Odpowiedz cytując
Reser
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 14.06.2010, 20:00
Wasiu napisał(a):Wyświetl post
Jarosz sie zaplatal. Chodzilo mu o testy sportowe. Jakby od razu mial kontrakt podpisac to nie wyszedlby na trening bez zlozenia podpisu na umowie. Jak sie sprawdzi to mu moze zaproponuja kontrakt. Ciekawy tylko jestem co z niejakim Ivanem Bandalowskim. Pare dni temu media pisaly, ze jest w kregu zaimtereesowac Wisly i ze nawet rozmowy sie odbyly. A gosc wyglada ciekawie.

Media również pisały że Djurovski będzie dzisiaj na treningu
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 14.06.2010, 20:05
Cytat:
Przed planowanym obozem w Niemczech kadra ma zostać skompletowana.
Znowu magiczna formułka, powtarzana przez kolejne zarządy niczym mantra. Ciekawe, jak będzie teraz.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
sovinho_02
Senior Member

Stary 14.06.2010, 20:05
spinna napisał(a):Wyświetl post
http://kiks.tv/2010/06/wisla-krakow-z-nowym-bramkarzem/
wideo z prezentacji Jovanica, calkiem sympatyczny gosc, miejmy nadzieje ze umie tez dobrze bronic
A odtwarza wam się wogóle to ?
Odpowiedz cytując
czera84
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 14.06.2010, 20:07
http://wislatube.pl/index/index/vide...ransfery_70134
Tu masz.Tylko mówi o Głowackim i jego następcy i innych transferach.
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 14.06.2010, 20:08
Ciężko wejść na oficjalną? tam macie linka

http://www.youtube.com/watch?v=ZC1RR...layer_embedded
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
czera84
Senior Member

Stary 14.06.2010, 20:24
Szkoda Głowy,ale kiedyś to musiało nastąpić.Powodzenia Arek!!
Odpowiedz cytując
marian paździoch
Senior Member

Stary 14.06.2010, 20:30
Ciekawe kto przyjdzie za "głowę" z dwójki glik - sadlok . Wolę Sadloka, ale może przyjdzie jakiś ciekawy zagraniczniak
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Od: 11.2002

Stary 14.06.2010, 20:34
marian paździoch napisał(a):Wyświetl post
Ciekawe kto przyjdzie za "głowę" z dwójki glik - sadlok . Wolę Sadloka, ale może przyjdzie jakiś ciekawy zagraniczniak
A skąd przepuszczenie, że ktoś z tej dwójki przyjdzie? Bo ja mam nadzieję, że jednak nie. Glik dla mnie to porażka, a Sadlok pokazał co potrafi w konfrontacji z europejską piłką... Nie wart swojej ceny.
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
Odpowiedz cytując
KacpiTSW
Senior Member

Stary 14.06.2010, 20:41
Sadlok jest młody i dopiero się uczy. Zaczyna grę w reprezentacji... nikt nie jest na początku perfekcyjny.
Odpowiedz cytując
Krystian168
Banita

Od: 07.2008

Stary 14.06.2010, 20:41
Z wypowiedzi p.Jarosza można wywnioskować (film na WisłaTube.pl - Głowacki i inne transfery), że Alemao przejdzie do Wisły. Wspomniał że czekają na niego testy medyczne. Ale chyba Jarosz się trochę zakręcił, albo było nie jasno postawione pytania Zobaczymy co z tego wyniknie.

POZDRAWIAM WIŚLACKĄ BRAĆ
Odpowiedz cytując
marian paździoch
Senior Member

Stary 14.06.2010, 20:43
Sadlok lub zagraniczny stoper jak dla mnie , ale pożyjemy zobaczymy .
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów