|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Zobaczymy na ile ten optymistyczny wariant z 6 transferami sie sprawdzi, dobre byłoby i 50%
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Chrostov pozostanie chyba największą transferową zagadką. Ściągnięty niemal jako mąz opatrznościowy i zagrał z konieczności ledwie w jednym meczu. Czy aż tak słaby,czy może gdyby zagrał to trzeba by mu więcej płacić?Tak czy siak dziwny transfer.
Wazne czy nasz nowy bramkarz jest gościem z charyzmą,co za łeb chwyci obrońce czy też ędzie taki siusiumajtek. Potrzeba w tej drużynie zmian mentalnych,także to jest istotne,nam potrzeba obecnie piłkarzy co dobiją leżącego a nie będą się zadawalać skormnym 1-0. Tak więc samo to skresla z listy zakupów polskich kopaczy. ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Jesli facet nie poradzil sobie w Australii i jesli jezdzi po klubach na testy, tzn. ze nie jest pilkarzem najwyzszej klasy(delikatnie to ujme). Najpierw zapoznaj sie z tym, co pisalem lub czego nie pisalem o Marcelo, a potem sie wypowiadaj, bo wychodzisz na idiote. Marcelo to byl podstawowy pilkarz Santosu...widzisz roznice? widzisz roznice wieku i w jakim wieku gral w tamtejszej lidze? Widac tez po twoim stazu na forum, ze mnie nie znasz, bo nie jestem choragiewka...tez ten staz pokazuje, ze nie masz pojecia o tym, co sie dzialo w naszym klubie przez ostatnie lata i jak powinna dzisiaj wygladac 11, jesli opieramy sie na slowach pracownikow(dyrektorow, rzecznikow prasowych) z ostatnich lat.
|
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Testowany Alemao:
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
For_Fun właśnie od tego są testy, żeby sprawdzić czy ten prawy obrońca się nadaje.
Jak nigdy nie byłem optymistą co do ruchów transferowych Wisły, tak w tym okienku widać, że ktoś nad tą naszą polityką kadrową panuje. Bardzo mnie to cieszy i pozwala z ufnością czekać na kolejne newsy. Być może jak zwykle okaże się, że mój optymizm był naiwnościa, ale póki co nasz zarząd pracuje wyśmienicie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Jak to nie poradzil? to kazdy pilkarz przechodzacy z klubu do klubu sobie nie radzil w poprzednim? nasz nowy bramkarz tez sobie nie poradzil? byl jednym z najlepszych jak nie najlepszym bramkarzem poprzedniego sezonu w Serbii i przeszedl do Wisly mimo ze chcial go Partizan i Twente (a to pierwszy lepszy z brzegu przyklad z milionow..) co to za tok rozumowania.. wszyscy pilkarze przychodzacy do Wisly nie radzili sobie w poprzednich klubach.. tak z tego wynika
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 14.06.2010 o godz. 16:59.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
no mam nadzieje ze Jarosz i nasi działacze wreszcie zadbaja ze bedzie kadra skompletowana na obozie w Niemczech, mam nadzieje ze wreszcie nasi dzialacze nie dadza plamy i ze dotrzymaja slowa,
tak jak Jarosz mowil srodkowy obronca, srodkowy pomocnik i lewe skrzydlo i napastnik, trzymam kciuki za zarzadz. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Kurde dobrze by było gdyby ten Alemao okazał się wartościowy. Ciekawi mnie też co będzie z środkiem obrony, mam nadzieję, ze nie zacznie się kolejna saga"Wisła szuka stopera". Strasznie mi żal, że Głowa odchodzi
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2010
Offline |
|
Panie Boże dziękuję Ci że jesteś Bogiem i że zesłałeś na Nasz klub Basałaja!!! |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://kiks.tv/2010/06/wisla-krakow-z-nowym-bramkarzem/
wideo z prezentacji Jovanica, calkiem sympatyczny gosc, miejmy nadzieje ze umie tez dobrze bronic |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
W sumie chyba domyślam dlaczego szukają tańszej alternatywy dla prawej obrony .... Bo są ważniejsze potrzeby. Oczywiście po odejściu Alvaresa zostaliśmy tylko z Singlarem i ew. z Burligą, ale mimo to są pozycje które bardziej wymagają wzmocnienia(środek obrony, napastnik, kreatywny i przebojowy skrzydłowy), więc fundusze które są chcą przeznaczyć na te właśnie pozycje i kupić wartościowych graczy, a tutaj biorą wariant testów, bo może akurat gościu się sprawdzi i będzie uzupełnieniem składu, za dość małe pieniądze. Do tego wątpię by nasz "scouting"(o ile u nas jest coś takiego) docierał, aż do Australii ale kto wie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Fragment rozmowy z Mario Djurovskim w serbskim serwisie o piłce nożnej...
Cytat:
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Poziom ligi podobny, a kasa dużo większa, nowe stadiony i perspektywa Euro 2012 = w Polsce będzie przewijało się trochę managerów... To MUSIAŁO w końcu przyciągnąć lepszych zawodników.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Chciałbym do końca tego tygodnia zobaczyć w Wiśle Sadloka oraz Mario Djurovskiego.
Jovanic wydaję się być bardzo sympatycznym facetem, oby reprezentował się jakoś na boisku. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Bardziej to bym chciał widzieć Milinkovicia i napastnika niż Djurovskiego i Sadloka...
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wg. tego co mówił Jarosz to rozumiem, że ten brazylijski obrońca przejdzie do Wisły.
Poprawcie mnie jeśli się mylę. Cytat:
Powód: cytat.
Ostatnio edytowane przez KacpiTSW : 14.06.2010 o godz. 19:53.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Jarosz sie zaplatal. Chodzilo mu o testy sportowe. Jakby od razu mial kontrakt podpisac to nie wyszedlby na trening bez zlozenia podpisu na umowie. Jak sie sprawdzi to mu moze zaproponuja kontrakt. Ciekawy tylko jestem co z niejakim Ivanem Bandalowskim. Pare dni temu media pisaly, ze jest w kregu zaimtereesowac Wisly i ze nawet rozmowy sie odbyly. A gosc wyglada ciekawie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
Media również pisały że Djurovski będzie dzisiaj na treningu ![]() |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
http://wislatube.pl/index/index/vide...ransfery_70134
Tu masz.Tylko mówi o Głowackim i jego następcy i innych transferach. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Szkoda Głowy,ale kiedyś to musiało nastąpić.Powodzenia Arek!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ciekawe kto przyjdzie za "głowę" z dwójki glik - sadlok . Wolę Sadloka, ale może przyjdzie jakiś ciekawy zagraniczniak
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
|
A skąd przepuszczenie, że ktoś z tej dwójki przyjdzie? Bo ja mam nadzieję, że jednak nie. Glik dla mnie to porażka, a Sadlok pokazał co potrafi w konfrontacji z europejską piłką... Nie wart swojej ceny.
![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sadlok jest młody i dopiero się uczy. Zaczyna grę w reprezentacji... nikt nie jest na początku perfekcyjny.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Z wypowiedzi p.Jarosza można wywnioskować (film na WisłaTube.pl - Głowacki i inne transfery), że Alemao przejdzie do Wisły. Wspomniał że czekają na niego testy medyczne. Ale chyba Jarosz się trochę zakręcił, albo było nie jasno postawione pytania
Zobaczymy co z tego wyniknie. POZDRAWIAM WIŚLACKĄ BRAĆ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sadlok lub zagraniczny stoper jak dla mnie , ale pożyjemy zobaczymy .
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|