|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Mam do wyboru 3 telefony: Nokia 5530 XpressMusic, Nokia 6303i, Nokia 7230...
Który z nich polecacie albo może, którego wziąć zdecydowanie odradzacie? ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
jakieś opinie o LG cookie? opłaca sie kupować?
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
A Ty jakie masz wymagania? Z jakich funkcji korzystasz etc. Jaki masz teraz telefon?
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
Dzięki 4fan_player, inne opinie też mile widziane. Powód: ...
Ostatnio edytowane przez ja_ka_ : 14.06.2010 o godz. 15:04.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
Ustawienia dźwięków -> Sygnalizacja "TAK" ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
jeżeli nie masz aż takich dużych wymagań wybierz 6303i. Dobra bateria o wiele lepsza niż w pozostałych dwóch modelach. Bardzo dobre wykonanie - telefon w stalowej obudowie. Wyświetlacz większy niż w 5310 xm. Aparat 3.2 z lampą błyskową, mini jack, mini USB. Więc na Twoim miejscu wybrałbym ten telefon ![]() |
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
ma ktoś jakieś stronki do tapet,motywów gier do samsunga corby ? szukam po necie ale nic takiego konkretnego nie ma.
![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Coś sprosta moim oczekiwaniom? Chodzi o telefon dotykowy. Musi mieć Wi FI. I jeszcze jednym priorytetem jest długo trzymająca bateria. Jest możliwe takie połączenie? cena to ok 600 zł.
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
ja mam Nokię 5530 Xpressmusic, fajny telefon, bateria trzyma dość długo, zależy jak używasz telefonu. aparat 3,2 Mpix robi naprawdę świetne zdjęcia i filmiki. ma wifi. tylko że ma taką wadę, że czasem się wiesza, ale to chyba kwestia tego, że nie wgrałem nowego oprogramowania jeszcze.
![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Jaki telefon zakupić w cenie +/- 1000 zł? Mam do wyboru np używaną Nokię N96 lub też Samsunga Omnie HD. Osobiście wolałbym Nokię , bo o Samsungach różne opinie krążyły. A może polecilibyście jakieś inne modele w tej granicy cenowej (w szczególności Nokia i SE) ?
![]()
PSIA KREW
"Płoną perony płynie krew, to szlak wiślackiej wiary! Rzucamy wokół śmierci zew, łopocą nam sztandary! Niech chwała Twoja wiecznie trwa! Zwyciężaj Wisło ma... ZWYCIĘŻAJ WISŁO MA! "
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
jak otworzyc tą dziurke na karte pamieci ładowarke w telefonie dotykowym?
otwieram to trochę za pomocą tej dziurki, ale to za małe odchylenie jest abym zdołał włożyc cos do slota. Pomocy :o ![]() FORZA WISŁA
'Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi ten raz wybrałbym tą samą droge.' |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Posiada ktoś z Was może nokię z serii E z klawiaturą QWERTY ? Bo chcę sobie kupić ale nie wiem jak będzie się nosiła w kieszeni a w komisie to trochę głupio pakować tel do kieszeni. Jak ktoś posiada to proszę o opinie
![]() Kod:
W czasach powszechnego fałszu, mówienie prawdy jest rewolucyjnym aktem 9 października wywal Tuska do śmietnika !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
![]() Cytat:
WISŁA! |
||
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Weź coś z androidem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Powiedzcie mi jak to jest z GPSem w Nokiach...? Ojciec ma E52, chcemy wgrać Ovi Mapy, no i z tym nie ma problemu, ale chodzi o to, żeby nie brał kasy za pobieranie pakietów danych. Czy ta bezpłatność tej aplikacji to nie jest ściema?
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Szukam telefonu który
a) będzie miał obudowę standardową b) nie będzie telefonem dotykowym c) będzie to nokia d) będzie posiadał wi-fi e) będzie posiadał GPS f) będzie posiadał możliwość wgrania automapy Jakie modele łapią się do moich wytycznych? Cena bez znaczenia. ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Żadne. Nie zainstalujesz Automapy na telefonie bez Windows Mobile. A o ile wiem, to nie ma żadnej Nokii z klasyczną obudową, bez dotyku i z WM.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
mam pytanie w LG GT500, da sie korzystac z nawigacji bez wchodzena na internet?
![]() jeśli ktoś jest kumaty w tych sprawach poproszę o PW. ![]() ![]() FORZA WISŁA
'Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi ten raz wybrałbym tą samą droge.' |
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Ja ze swojej strony polecam Ci nokię e72. Sam ją kupiłem niedawno i jestem zadowolony. Bateria trzyma 6 dni przy intensywnym używaniu internetu i dzwonieniu. Sprawdzanie e-maila to bajka. Możesz odpisywać na maile, robić przelewy itp. Możesz odbierać pocztą załączniki z offica i pdfy i je czytać czy nawet edytować i potem odsyłać pocztą. Fajne bajery ma także polecam
![]() ![]() Kod:
W czasach powszechnego fałszu, mówienie prawdy jest rewolucyjnym aktem 9 października wywal Tuska do śmietnika !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Witam poszukuje jakieś fajnej komórki dotykowej i zastanawiam się co by tu kupić bo wybór jest duży.
Wymagania: WiFi Radio niech trzyma przynajmniej te 3 dni przy średnim używaniu Moga być modele firm Smsung, Nokia, HTC mniej więcej do 1200zł |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
www.telepolis.pl/artykuly.php?id=345 Powód: link
Ostatnio edytowane przez 4fan_player : 29.07.2010 o godz. 07:00.
|
|
|
|
FC OLKUSZ
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Mam mały problem.
Wczoraj kupiłem LG KU990i i od razu wsadziłem nową karte SDHC 4gb.Na początku wszystko śmigało bez problemu jednak po paru godzinach kiedy chodziłem po menu telefon nagle się wyłączył.Kiedy go chciałem włączyć pokazywało się logo LG i nagle ekran gasł.Potem znowu logo i tak w kółko.Żeby go całkiem wyłączyć musiałem wyciągać baterie bo przyciski nie działały.Zrobiłem tak kilka razy i dalej to samo.Kiedy jednak wyciągnąłem kartę pamięci z telefon to działał.Z braku wiedzy nie sformatowałem od razu karty.We wcześniejszych telefonach też tego nie robiłem a wszystko mi zawsze działało bez problemu. Czy to jest wina formatu? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
Nie jest to wina formatu. Miałem tak samo gdy miałem ten telefon. Poprostu KU990i obsługuje karty microSD do 2GB . Na potwierdzenie: www.mgsm.pl/pl/katalog/lg/ku990i/ |
|
|
|
FC OLKUSZ
Offline |
|
|
Na forum KU990i wyczytałem że jest możliwość obsługi większej jednak będzie mulić i fon i tak będzie odczytywał ją jako 2 gb np. kiedy będziemy sprawdzać stan pamięci.
Tak czy siak będę musiał ją zmienić na mniejszą. Dzięki za odpowiedz. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam pytanie;
mam lg gt500 i problem w tym ze jak zapisuje rzeczy na karcie pamieci to podwoje zapisuja mi sie one na pamieci telefonu da sie to jakos ominac aby bylo tylko na karcie pamieci? ![]() FORZA WISŁA
|
|
|
FC OLKUSZ
Offline |
|
|
Pytanie do posiadaczy LG KU990i
Za każdy razem kiedy ktoś do mnie dzwoni najpierw muszę wcisnąć klawisz blokady mimo że telefon jest odblokowany.Następnie kiedy go wcisnę i odbiorę rozmowę nic nie słyszę mimo iż mnie po drugiej stronie słychać.Musze wówczas wyłączyć głośnik i włączyć rozmowę "cichą".Wtedy wszystko gra tyle że za ten czas mój rozmówca się zdąży wyłączyć.Sprawdzałem w ustawieniach telefonu i nie mogę tego zrobić żeby grało tak jak należy tzn po ludzku wcisnąć zieloną słuchawkę i tyle. Z kolei kiedy ja go kogoś dzwonie nie słyszę sygnału.Kiedy wykonam wszystkie wyżej opisane operacje dopiero jest ok. Ja mam tego gnoja ustawić żeby było git bo już wielu rzeczy próbowałem? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
A Nokia E52... Sam takową posiadam... Nie wiem czy da się wgrać AutoMapę ale wszystkie pozostałe punkty są spełnione..
|
|
|