|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
![]()
"Jeżeli Wisła trafi w eliminacjach do Ligi Mistrzów na drużynę z jednej z pięciu najsilniejszych lig Europy, to niezależnie od transferów będzie to walka gołej d*** z batem."
Tomasz Hajto
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Urodzony optymista
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Chyba pijesz pod zły adres...
Luzik Panowie. ![]()
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=E6ftjusZgng 22 lata koles to konkret pasowalby do nas...
Ja jeszcze liczę, że Kasperczak nam ściągnie obrońcę z Afryki.
Ostatnio edytowane przez Acapelo : 13.06.2010 o godz. 19:19.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
Ale głupoty piszą na tej stronie, Edgarowi wygasa kontrakt z Vasco 30.06.2010, dlatego Wisła nie musiała porozumiewać się w sprawie pierwokupu czy wykupu. ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Baba? Dajcie spokój, "zakazana strona" wycenia go na 3,1 mln euro. To chyba tyle w temacie
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Kasperczak nie odpowiada i nie będzie się zajmował transferami . Podkreślał to kilka razy . |
|
|
|
a.k.a. morgenes
Offline |
|
|
Dajcie spokój chłopakowi, to na pewno wymysł fotografa, nie jego.
Kurde, my Polacy to jednak jesteśmy niesamowici. Dobry transfer i zamiast się cieszyć, to szukacie dziury w całym. Jakby przyszedł do nas Messi za darmo to też byście musieli ponarzekać, że ma na przykład pieprzyka na dupie... ![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Potraktujcie całowanie herbu jako hołd dla Wisły...
![]()
Miała być demokracja, a tu każdy ma własne zdanie - Lech Wałęsa
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Można wiedzieć co to za ogórek ?
|
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Co do Baby Diawara to taki Marcelo w ataku ;-)
Typowy lis pola karnego |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Chcialbym zeby rewelacje wisla on-line sie sprawdzily, ale ostatnio ta strona poleciala pare razy w przyslowiowego "ch...". Baba wydaje sie solidny chociaz tez drugi, Edgar ma lepsze statystyki. Mam nadzieje, ze rzeczywiscie sie cos dzieje w naszej polityce transferowej i teraz powoli zaczna dochodzic nowi gracze.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Mamy w tej chwili 12-13 zawodników do gry na poziomie ekstraklasy.
Transfery do klubu muszą być. Napastnik, Prawy pomocnik, Rozgrywający, prawy obrońca, Stoper ( w przypadku odejścia Głowackiego) , Bramkarz ( tu już kupiono) ![]()
A z polską piłką rzeczywiście jest źle. Mecz Legii z Szachtarem Donieck to była katastrofa. Teraz oglądam Szachtara w Lidze Mistrzów i to też jest katastrofa. To daje odpowiedź, jak daleko wam do poziomu Interu Mediolan czy Bayernu. Ta odległość bardzo mnie martwi -- Leo Beenhakker
|
|
|
|
Banita
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Ten cały Baba nie gra przypadkiem tam gdzie Mateusz Bąk z Lechii Gdańsk?
Nie wydaje mi się, żebyśmy go kupili - 1,5 mln ojro to trochę za dużo jak na nasze progi. Chociaż na pewno bym się nie pogniewał jakby go ściągnęli. ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
Może kur*a miał nasrać to by było zadowolenie?Dokładnie dziś kilka godzin temu odhaczyłem mica z ignorowanych, bo chciałem zobaczyć co miał do powiedzenia w pytaniach do moderatorów.. ![]() Co to Baby to nie ma się co oszukiwać to nie grajek dla nas. |
|
|
|
Urodzony optymista
Od: 07.2005
Offline |
|
Ten Baba wygląda ciekawie, ale pewnie zaraz znowu pojawi się ktoś, kto powie "za drogi", "za słaby", "za czarny". ![]() ![]()
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Maritimo ma kilku ciekawych piłkarzy. Ciekawa informacja nt Edgara. Podawałem go z pół roku temu w temacie Gdybym był
Teraz się nie dogadali, ale w okienku zimowym daliby radę. No cóż. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
Skorża powie, że Legia to wielki klub - judasz, bo tylko Wisła to duży klub w tym kraju. Cantoro, że podobała mu się atmosfera na Odrze - judasz i idiota, jak on śmie wygłaszać takie małe, miłe kłamstewka. Nowy zawodnik Waszego klubu pocałuje herb - ogórek, idiota, a może i judasz, bo jeszcze nie wie, że my tu hołdujemy Białej Gwieździe, a nie logo SSA. Gdzie ja żyję. Jak Brożek się uśmiechnie do Skorży, a Sobolewski poda rękę Frankowskiemu, to ich zabijecie? To pewnie jakiś spisek z Warszawy, to oni namieszali w głowie naszym zawodnikom używając do tego rządu, mediów i PZPNu. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2010
Offline |
|
|
Przeciesz i tak z tym herbem (SA) sie nie jednoczycie to o ch.. wam chodzi?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
haha ;d ładne jaja
http://wisla-online.pl Ten serwis ma lepsze znajomości od przeglądu sportowego chyba xD. Za pisanie o tym Ba to powinny lecieć bany bo to jest wyłącznie sci-fi Koleś jest zbyt dobryi zbyt drogi dla nas, chociaż od Brożka chyba lepszy nie jest. Jeżeli ktoś taki miałby przyjść to nie rozumiem polityki Wisełki ;/ Alvareza za 400 tys euro nie chcą transferować, który jest zarąbistym obrońcą, kupują bramkarza za 400 tys. euro, takiego napastnika za 1,5 euro. + obrońców dwóch co najmniej trzeba kupić, co oznaczałoby, że Wisła wydałaby w okienku ponad 3mln euro ... haha xD ładne science fiction !
Ostatnio edytowane przez anthony09 : 13.06.2010 o godz. 20:27.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam nadzieje, że jest wart tych 400tys € i w końcu będziemy mieli w bramce bramkarza a nie statyste.
Do tej sesji na głównej brakuje tylko dopisku "kibicowałem Wiśle od zawsze". Nienawidze takiego sprzedajnego całowania herbów. Ale to już pewnie wymyślił sobie fotograf. ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
No to gwizdniemy Babe Deportivo La Coruna sprzed nosa.
Faktycznie jakiś taki "za czarny" ten Baba |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Trochę pokręciłem ;p Miałem na myśli, że jest zbyt dobry na to aby Wisła mogła go transferować, bo na transfer takich Lewandowskich, Peszko czy Brożków to my nie mamy szans gdy się oni rozwiną. My transferujemy przeciętnych graczy, którzy dopiero mogą się rozwinąć na gwiazdy , u nas ze względu na finanse nie ma szans na pozyskanie gwiazdy a Baba pewnie taką gwiazdą jest.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Posrało ich z tą babą?
Cytat:
|