The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Acapelo
Senior Member

Od: 04.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.06.2010, 19:13
Ten Baba Diawara byłby zajebisty. Ciekawe czy damy radę go wyciągnąć. Mając do wyboru jego albo Sobiecha za podobną cenę... cóż bez dwoch zdan.
Jakby tak go kupić i do tego wypozyczyc Djurovskiego z opcją pierwokupu i jeszcze jakiegos prawego obronce z podobna opcja. Zajebioza by byla...
Odpowiedz cytując
Witoldon
Senior Member

Stary 13.06.2010, 19:13
Manieczkin335 napisał(a):Wyświetl post
http://wisla-online.pl/news/nie-ma-t...galczyk-1115:D ciekawie się robi:d Lech się osłabia bo trudno będzie im ściągnąć lepszych niż Lewandowski i Peszko !
Ten Baba to zdecydowanie najciekawszy napastnik z tych przymierzanych do Wisły. Jego statystyki szału nie robią 6 bramek w 30 spotkaniach + 2 bramki w 3 meczach pucharowych. Ale patrząc na cały jego sezon w Maritimo to zaczynał jako podstawowy zawodnik, w 10 wyszedł z ławki. Jednak te 6 bramek w lidze portugalskiej prezentuję się bardziej okazale niż 20 w jakiś śmiesznych ligach na peryferiach europy lub w rezerwach.
"Jeżeli Wisła trafi w eliminacjach do Ligi Mistrzów na drużynę z jednej z pięciu najsilniejszych lig Europy, to niezależnie od transferów będzie to walka gołej d*** z batem."
Tomasz Hajto
Odpowiedz cytując
pan Dudi
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 13.06.2010, 19:14
Problem znaleźliście, bo gość pocałował herb na koszulce. Może nie podchodzi do tego tak emocjonalnie jak Wy? Cieszcie się, że mamy w końcu bramkarza i módlcie, aby okazał się dobry.
Prawą ręką ci pogrożę, zdrajco, a nie lewą

http://inicjatywa14.net/
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Stary 13.06.2010, 19:15
pan Dudi napisał(a):Wyświetl post
Problem znaleźliście, bo gość pocałował herb na koszulce. Może nie podchodzi do tego tak emocjonalnie jak Wy? Cieszcie się, że mamy w końcu bramkarza i módlcie, aby okazał się dobry.
Czym dla Ciebie kolego jest herb Wisly ?
Odpowiedz cytując
Maćko
Urodzony optymista

Od: 07.2005

Stary 13.06.2010, 19:16
mic napisał(a):Wyświetl post
Czym dla Ciebie kolego jest herb Wisly ?
Chyba pijesz pod zły adres...

Luzik Panowie.
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
Odpowiedz cytując
Acapelo
Senior Member

Stary 13.06.2010, 19:17
http://www.youtube.com/watch?v=E6ftjusZgng 22 lata koles to konkret pasowalby do nas...
Ja jeszcze liczę, że Kasperczak nam ściągnie obrońcę z Afryki.
Ostatnio edytowane przez Acapelo : 13.06.2010 o godz. 19:19.
Odpowiedz cytując
MCDave
Звезда изнад свега

Stary 13.06.2010, 19:18
airborne4009 napisał(a):Wyświetl post
No i mamy bramkarza;-) . Myślę że ten chłopak będzie wzmocnieniem Wisełki, no ale okaże się w sezonie. Teraz wypada czekać na kolejne newsy. A co do całowania herbu BG, to już mieliśmy jednego takiego Serba i nikt nie psioczył na jego wzorek na głowie;-). Serbowie tak mają....
Po pierwsze nie rozumiem co oznacza stwierdzenie "Serbowie tak mają". Po drugie - Nikola z Białą Gwiazdą na głowie grał po ładnych kilku miesiącach występów na R22. Miał więc prawo czuć się związany z klubem i podchodzić do niego bardziej emocjonalnie (co zresztą nadal u niego widać). Po trzecie zastanawia mnie skąd niektórzy teraz wiedzą czy będzie wzmocnieniem, czy nie. Przeszukałem trochę serbskiego internetu i jakiś strasznych peanów na jego cześć nie zauważyłem. Ponoć dosyć pewny i ma niezłe statystyki. Tyle. W Partizanie nie zagrał ponoć dlatego, że kluby nie mogły się dogadać.

Co do zdjęcia - nie wiem kto wymyślił całowanie przez niego herbu ale zawsze się we mnie gotuje jak coś takiego widzę. Zdjęcie jest niesmaczne i nie na miejscu. Gratuluję wyobraźni.
После пада устајем. Никад не одустајем. Јачи постајем. До краја остајем.
Odpowiedz cytując
K4millo
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 13.06.2010, 19:20
Manieczkin335 napisał(a):Wyświetl post
http://wisla-online.pl/news/nie-ma-t...galczyk-1115:D ciekawie się robi:d Lech się osłabia bo trudno będzie im ściągnąć lepszych niż Lewandowski i Peszko !

Ale głupoty piszą na tej stronie, Edgarowi wygasa kontrakt z Vasco 30.06.2010, dlatego Wisła nie musiała porozumiewać się w sprawie pierwokupu czy wykupu.
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
verczett
Junior Member

Od: 06.2006

Stary 13.06.2010, 19:21
Baba? Dajcie spokój, "zakazana strona" wycenia go na 3,1 mln euro. To chyba tyle w temacie
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 13.06.2010, 19:24
Acapelo napisał(a):Wyświetl post
http://www.youtube.com/watch?v=E6ftjusZgng 22 lata koles to konkret pasowalby do nas...
Ja jeszcze liczę, że Kasperczak nam ściągnie obrońcę z Afryki.
"Jest już zbudowany jakiś zaczątek, ale będziemy budowali strukturę skautingu. To najtańsza, oprócz szkolenia młodych piłkarzy, forma pozyskiwania zawodników. Musi to być prowadzone w sposób profesjonalny, a nie oglądając zawodnika poprzez YouTube. "

Kasperczak nie odpowiada i nie będzie się zajmował transferami . Podkreślał to kilka razy .
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Stary 13.06.2010, 19:24
Dajcie spokój chłopakowi, to na pewno wymysł fotografa, nie jego.
Kurde, my Polacy to jednak jesteśmy niesamowici. Dobry transfer i zamiast się cieszyć, to szukacie dziury w całym.
Jakby przyszedł do nas Messi za darmo to też byście musieli ponarzekać, że ma na przykład pieprzyka na dupie...
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
Odpowiedz cytując
Sędzia
Senior Member

Stary 13.06.2010, 19:27
Potraktujcie całowanie herbu jako hołd dla Wisły...
Miała być demokracja, a tu każdy ma własne zdanie - Lech Wałęsa
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 13.06.2010, 19:29
Można wiedzieć co to za ogórek ? Skąd oni go wytrzasnęli. Przecież miała być półroczna obserwacja. Aj.
Odpowiedz cytując
WalkerLukeTS
Member

Od: 06.2010

Stary 13.06.2010, 19:30
tofik napisał(a):Wyświetl post
Można wiedzieć co to za ogórek ? Skąd oni go wytrzasnęli. Przecież miała być półroczna obserwacja. Aj.
jaki ogórek?

Jovanić będzie super! zobaczycie....a dla mnie fajnie ze pocałował herb.....A jakby przyszedł Baba to byłoby jedwabiście....
Odpowiedz cytując
4fan_player
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 13.06.2010, 19:34
Pojebało Was chyba już do końca. Żeby czepiać się piłkarza który całuje herb i pokazuje literę "W". Chyba co niektórzy mają mało problemów życiowych i szukają na siłę jakiś dyrdymałów.
Odpowiedz cytując
KuLwIk
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 13.06.2010, 19:36
Co do Baby Diawara to taki Marcelo w ataku ;-)

Typowy lis pola karnego
Odpowiedz cytując
Wasiu
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 13.06.2010, 19:39
Chcialbym zeby rewelacje wisla on-line sie sprawdzily, ale ostatnio ta strona poleciala pare razy w przyslowiowego "ch...". Baba wydaje sie solidny chociaz tez drugi, Edgar ma lepsze statystyki. Mam nadzieje, ze rzeczywiscie sie cos dzieje w naszej polityce transferowej i teraz powoli zaczna dochodzic nowi gracze.
Odpowiedz cytując
wwf
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 13.06.2010, 19:40
Mamy w tej chwili 12-13 zawodników do gry na poziomie ekstraklasy.

Transfery do klubu muszą być.
Napastnik,
Prawy pomocnik,
Rozgrywający,
prawy obrońca,
Stoper ( w przypadku odejścia Głowackiego) ,
Bramkarz ( tu już kupiono)
A z polską piłką rzeczywiście jest źle. Mecz Legii z Szachtarem Donieck to była katastrofa. Teraz oglądam Szachtara w Lidze Mistrzów i to też jest katastrofa. To daje odpowiedź, jak daleko wam do poziomu Interu Mediolan czy Bayernu. Ta odległość bardzo mnie martwi -- Leo Beenhakker
Odpowiedz cytując
KacJKG
Banita

Od: 06.2010

Stary 13.06.2010, 19:43
Ten cały Baba nie gra przypadkiem tam gdzie Mateusz Bąk z Lechii Gdańsk?

Nie wydaje mi się, żebyśmy go kupili - 1,5 mln ojro to trochę za dużo jak na nasze progi.

Chociaż na pewno bym się nie pogniewał jakby go ściągnęli.
Odpowiedz cytując
Kordel_Walker
Banita

Od: 07.2006

Stary 13.06.2010, 19:44
4fan_player napisał(a):Wyświetl post
Pojebało Was chyba już do końca. Żeby czepiać się piłkarza który całuje herb i pokazuje literę "W". Chyba co niektórzy mają mało problemów życiowych i szukają na siłę jakiś dyrdymałów.
Mic jak zwykle troche jadu musiał przelać na klawiature i afera bo pocałował herb Może kur*a miał nasrać to by było zadowolenie?
Dokładnie dziś kilka godzin temu odhaczyłem mica z ignorowanych, bo chciałem zobaczyć co miał do powiedzenia w pytaniach do moderatorów..

Co to Baby to nie ma się co oszukiwać to nie grajek dla nas.
Odpowiedz cytując
Maćko
Urodzony optymista

Stary 13.06.2010, 19:59
Wasiu napisał(a):Wyświetl post
Chcialbym zeby rewelacje wisla on-line sie sprawdzily, ale ostatnio ta strona poleciala pare razy w przyslowiowego "ch...". Baba wydaje sie solidny chociaz tez drugi, Edgar ma lepsze statystyki. Mam nadzieje, ze rzeczywiscie sie cos dzieje w naszej polityce transferowej i teraz powoli zaczna dochodzic nowi gracze.
Dokładnie, choć Jovanicia chyba jako pierwsi podali i chwała im za to.
Ten Baba wygląda ciekawie, ale pewnie zaraz znowu pojawi się ktoś, kto powie "za drogi", "za słaby", "za czarny".
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 13.06.2010, 20:09
Maritimo ma kilku ciekawych piłkarzy. Ciekawa informacja nt Edgara. Podawałem go z pół roku temu w temacie Gdybym był Teraz się nie dogadali, ale w okienku zimowym daliby radę. No cóż.
Odpowiedz cytując
polska.mysl.szkoleniowa
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 13.06.2010, 20:11
mic napisał(a):Wyświetl post
Za calowanie BG powinien dostac kopa w dupe... Sorry, ale tydzien temu nie wiedzial ze taki klub istnieje, a teraz caluje herb. I pewnie tylko zeby sie "popisac". ehh
Jesteście chorzy.

Skorża powie, że Legia to wielki klub - judasz, bo tylko Wisła to duży klub w tym kraju.

Cantoro, że podobała mu się atmosfera na Odrze - judasz i idiota, jak on śmie wygłaszać takie małe, miłe kłamstewka.

Nowy zawodnik Waszego klubu pocałuje herb - ogórek, idiota, a może i judasz, bo jeszcze nie wie, że my tu hołdujemy Białej Gwieździe, a nie logo SSA.

Gdzie ja żyję.

Jak Brożek się uśmiechnie do Skorży, a Sobolewski poda rękę Frankowskiemu, to ich zabijecie? To pewnie jakiś spisek z Warszawy, to oni namieszali w głowie naszym zawodnikom używając do tego rządu, mediów i PZPNu.
Odpowiedz cytując
wojti11795
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2010

Stary 13.06.2010, 20:13
Przeciesz i tak z tym herbem (SA) sie nie jednoczycie to o ch.. wam chodzi?
Odpowiedz cytując
anthony09
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 13.06.2010, 20:18
haha ;d ładne jaja aż normalnie nie da się nie śmiać ... xD
http://wisla-online.pl

Ten serwis ma lepsze znajomości od przeglądu sportowego chyba xD. Za pisanie o tym Ba to powinny lecieć bany bo to jest wyłącznie sci-fi Koleś jest zbyt dobryi zbyt drogi dla nas, chociaż od Brożka chyba lepszy nie jest. Jeżeli ktoś taki miałby przyjść to nie rozumiem polityki Wisełki ;/ Alvareza za 400 tys euro nie chcą transferować, który jest zarąbistym obrońcą, kupują bramkarza za 400 tys. euro, takiego napastnika za 1,5 euro. + obrońców dwóch co najmniej trzeba kupić, co oznaczałoby, że Wisła wydałaby w okienku ponad 3mln euro ... haha xD ładne science fiction !
Ostatnio edytowane przez anthony09 : 13.06.2010 o godz. 20:27.
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Stary 13.06.2010, 20:18
Mam nadzieje, że jest wart tych 400tys € i w końcu będziemy mieli w bramce bramkarza a nie statyste.

Do tej sesji na głównej brakuje tylko dopisku "kibicowałem Wiśle od zawsze". Nienawidze takiego sprzedajnego całowania herbów. Ale to już pewnie wymyślił sobie fotograf.
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
Wasiu
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 13.06.2010, 20:21
anthony09 napisał(a):Wyświetl post
Koleś jest zbyt dobry dla nas, chociaż od Brożka chyba lepszy nie jest. !
To jest autentycznie najbardziej zalosne zdanie jakie czytalem przez 7 lat urzedowania na tym forum.
Odpowiedz cytując
seta
Socios Wisła Kraków

Stary 13.06.2010, 20:23
No to gwizdniemy Babe Deportivo La Coruna sprzed nosa.
Faktycznie jakiś taki "za czarny" ten Baba
Lepiej siedizeć cicho i wyglądać na idiotę, niż powiedzieć jedno słowo i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Odpowiedz cytując
anthony09
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 13.06.2010, 20:25
Wasiu napisał(a):Wyświetl post
To jest autentycznie najbardziej zalosne zdanie jakie czytalem przez 7 lat urzedowania na tym forum.
Trochę pokręciłem ;p Miałem na myśli, że jest zbyt dobry na to aby Wisła mogła go transferować, bo na transfer takich Lewandowskich, Peszko czy Brożków to my nie mamy szans gdy się oni rozwiną. My transferujemy przeciętnych graczy, którzy dopiero mogą się rozwinąć na gwiazdy , u nas ze względu na finanse nie ma szans na pozyskanie gwiazdy a Baba pewnie taką gwiazdą jest.
Odpowiedz cytując
iq1000
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 13.06.2010, 20:30
Posrało ich z tą babą?

Cytat:
Definitely promoted to the main squad the following summer, Diawara netted 10 times in his first full campaign, in 25 league contests. His goalscoring antics attracted the attention of several clubs, including fellow league side Sporting Clube de Portugal, Greek team Olympiacos F.C. and Scotland's Heart of Midlothian, with the latter however being put off by Marítimo's £2.5 million (2.75 million) valuation of the player.
Nie mamy żadnych szans na tego zawodnika.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów