|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
To nie Kirm przypadkiem asystowal?
Jakby ktos tylko sluchal "doping" z trybun, a nie ogladal to by pomyslal, ze to relacja ze zbierania miodu w pasiece. Masakrycznie sie oglada. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Ten spiker na stadionie ma głos jak z Mortal Kombat
Dwie najsłabsze drużyny razem z Grecją jak na razie. Brakuje techniki. Kirm nawet pozytywnie. Jego problemem jest to, że zawsze chce grać finezyjnie. Przy tej swojej szansie bramkowej zamiast walnąć mocno to chciał delikatnie wkręcić i trafił wprost w bramkarza. ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Zanim będziecie wyzywać bramkarzy od najgorszych zastanówcie się, czy specyfika nowej piłki nie miała wpływu na bramki USA i Słowenii.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
W końcu słychac jakiś doping Kibiców Słoweńskich jednak te trąbki to jest katastrofa w ogole nie da sie tego oglądac:/
Co do meczu do kiepski liczę na to że Niemcy i Serbowie coś pokażą bo jak na razie te mecze wszystkie są słabe:( |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Jakby nie ta sama Słowenia z eliminacji. Wymęczyli to zwycięstwo, ciekawe czy zagrają lepiej z USA.
Ten Zawadzki to jeszcze najlepszy komentator w TVP. I ta pasieka... tęsknie za ekstraklasa. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Mecz na remis. Popełnił błąd bramkarz Słowenii - niewykorzystali Algierczycy. Potem strzał Korena i błąd bramkarza Algierii. Mecz słaby ale czego się można było spodziewać po Słowenii która dobrze grała eliminacje dzięki obronie a z przodu "zawsze coś wpadło" oraz Algierii, zespołowi lepszemu technicznie ale słabemu taktycznie.
W Słowenii wg mnie Birsa i Koren (dzięki bramce) najlepsi. Kirm poprawnie. W Algierii kilku naprawdę dobrych technicznie piłkarzy. harthausen Rosja miała naprawdę sporo sytuacji w meczach barażowych ze Słowenią, zawiodła ich skuteczność. Żaden kryzys.
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 13.06.2010 o godz. 14:34.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Słowenia na farcie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Nie uogólniaj. To, co wczoraj wyprawiał w bramce Vincent Enyema w meczu z Argentyną było przykładem interwencji na najwyższym światowym poziomie. Gdyby nie on Argentyna wygrałaby swobodnie 4-0. Poza tym bramkarz reprezentacji RPA w pierwszym meczu Mundialu również pokazał się z bardzo dobrej strony. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dokładnie. Poza tym słaby występ bramkarza Meksyku (nie mający wpływu na wynik spotkania), kiks Greena i dzisiaj bramkarza Algierii.
Ciekawe czy Isailovic będzie bronił? |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Ciekawe, kiedy doczekamy się więcej niż 2 bramki w meczu bo na razie wyniki nie są za ciekawe z perspektywy zwykłego oglądacza. Na razie średnia kiepska 6 meczy 9 bramek, przy najmniej dla mnie.
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 13.06.2010 o godz. 14:42.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Ufff... Ale ciężko się ten mecz oglądało. Tak jakbym oglądał naszą reprezentację.
Słowenia bez pomysłu, jakaś taka ociężała i pełno niedokładności. Ale dobrze, że wygrali. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Mecz faktycznie kiepski, ale jakoś mi się fajnie oglądało i kibicoawało Słowenii i Kirmowi. Udało się, ale mam nadzieje, że w następnym meczu zagrają dużo lepiej bo to może być ich pierwsze i ostatnie zwycięstwo na tym mundialu.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
"Killing spree!" - brutalny faul "Unstoppable!" - drybling "Excellent!" - świetne podanie "Headshot!" - strzał głową "Impressive!" - znakomita obrona bramkarza "Rampage!" - gol "Humiliation!" - 3:0 itd. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
ma ktoś linka do bramki Korena z meczu Algieria - Słowenia ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Aż mi się usnęło... Tragedia , poziom jak na meczu Odra - Piast...Jak ten mecz nie będzie dobry to uwalam te średnie drużyny i oglądam potentatów
![]() ![]()
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że Ghana będzie grać ładą piłkę i zajdą dalej niż 1/8 w 2006 no ale, wtedy trafili na Brazylię kto wie
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
może i piłkarze Ghany skłóceni z trenerem. Na pewno osłabieni brakiem Essiena.
Ale Serbia mieć łatwo nie będzie, bo ci Murzyni (murzyni, Afrykanie, nie wiem jak napisać by nikt się nie przyczepił) wiedzą co z piłką zrobić i co najważniejsze - chce im się. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Chcesz ogladac piekny futbol to ogladaj mecze WKS Za 10 dni braterski pojedynek Boatengow ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
"Mają byc zniesione wuwuzele na meczach" tak mówili podczas meczu
Czy marzenie się spełni |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Coś dziwnego sie dzieje na tym Mundialu.
Nie dosc ze są te dziwne wuwuzele to jeszcze kolejna czerwona kartka już 3 w tym turnieju:/ Co do meczu jeden z ciekawszych na Mundialu chociaż znowu bramek nie ma:/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Dramat Serbii!
Kibicowałem Serbom ale muszę napisać że to są idioci. Najpierw faul na środku boiska w niegroźnej sytuacji.... czerwień. Potem ręka i karny. Idioci albo nerwowo nie wytrzymali.... Nie rozważam już czy ta czerwień powinna być. ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Strach pomyslec jaka pilke wymysla na EURO 2012... jakies propozycje
PS: Wuwuzele zle wplywaja na psychike zawodnikow ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I dobrze, że Ghana wygrała, a Serbia? Już z Polską grała piach.
A teraz porównajcie sobie grę Kirma do tego lansowanego przez media Krasicia Manchester United ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
|
I mamy pierwsze zwycięstwo zespołu afrykańskiego.
Nie rozumiem trochę płaczu Trzeciaka w studiu wielce zdziwionego, że Serbowie tak słabo grali. Nie przypominam sobie meczu Mundialowego, w którym graliby piękną piłkę, zawodników zresztą też moim zdaniem mają przeciętnych (choć grają w dobrych klubach). Ale żółtej kartki za drugi faul bym nie dał. Coś w ogóle Ci sędziowie nie z europy sędziują strasznie delikatnie, jakiś kontakt i od razu przewinienie. Zobaczymy co dzisiaj jeszcze Niemcy pokarzą. Tak nadawali na Słowenię, a to na razie jedyny zespół z Europy, który zdobył trzy punkty (wiem, że Algieria też do potęg nie należy). |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Ja z meczu najbardziej zapamiętam garnek na głowie u jednego z kibiców i lecący z niego jakiś tajemniczy dym
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Serbowie prezentują się podobnie do Polaków.W eliminacjach grają dobrze, a na turniejach zawodzą.Ostatni ich sukces to chyba ćwierćfinał EURO 2000 od tamtej pory w niczym lepsi od naszych orłów nie są.Chociaż piłkarzy mają znanych...
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Co do tej kartki, to chyba w wyniku 2 żółtych więc co tu rozważać, faul w środku zawodnik nie był zainteresowany piłką. Jak napisałem wcześniej Ghana wyjdzie z grupy ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Korea, Słowenia i Ghana to ciekawe ekipy, zwyciężając w pierwszym meczu zrobiły duży krok do awansu. Tacy np. Anglicy nawet pomimo remisu z USA są pewni wyjścia z grupy, co może się na nich zemścić, jeśli zlekceważą słabszych przeciwników.
Pokarać to ciebie powinni za niechlujną ortografię. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Niemcy grają swoje. 1-0. Niestety bo Aussies to moji faworyci nr 2 do miana Czarnego Konia Mistrzostw , Zaraz po USA. Kibicuje Kangurom
![]() ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|