|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Dlaczego, gdy była burza, to tylko TVP1 i TVP2 wysiadły?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
U mnie wysiadło wszystko, żaden kanał nie odbierał ![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
1. w jaki sposob zalatwic sobie legalnie (odpada sharing) canal+ sport. Interesuje mnie tylko ten kanał z oferty C+?
2. do kiedy C+ bedzie transmitowal mecze polskiej ekstraklasy (do kiedy obowiazuje umowa o transmisje meczow)? |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Sezon 2010/11 jest ostatnim który transmituje Canal + na podstawie poprzedniego przetargu, na jesień 2010 ogłoszony zostanie nowy konkurs na sezony 2011/12 2012/13 2013/14
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Mam pytanie zna ktoś stronę internetową lub jakiś sposób żeby kupić reprezentacyjną koszulkę Kirma tą z mundialu?
|
|
|
|
Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Mam pytanie;
Gdzie w Krakowie można swobodnie poćwiczyć sobie prowadzenie auta. Nie chodzi mi o plac bo tam w zasadzie można poruszać się po łuku albo parkować między słupkami. Chodzi mi o miejsce w które można pojechać ze znajomym posiadającym prawo jazdy i po prostu porobić kółeczka, zapoznać się ze sprzęgłem etc ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
||
1)Nike http://infobot.pl/r/1M02 2) eBay http://infobot.pl/r/1M07 3) sklep internetowy(wysyłka do UE 12$) http://www.worldsoccershop.com/9359-dg.html albo podejdz do sklepu nike i sie zapytaj czy jest mozliwosc zamówienia P.S. bez obrazy ale google nie boli
Ostatnio edytowane przez Oxydrene : 13.06.2010 o godz. 14:12.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Czy dostępne jest w internecie zdjęcie grupowe naszej obecnej kadry już z Kasperczakiem jako trenerem?
Ewentualnie bardzo bym prosił o podesłanie najnowszego jakie mamy. ![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Kiedy jest losowanie LE
![]() ![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Gdzie jest w Krakowie sklep z okularami "Hummer" ?
![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Jeśli na forum jest jakaś osoba zajmująca się ubezpieczeniami OC/AC, to prosze o kontakt na priv...
![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
podbijam pytanie
![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
^^ jeśli skończył się czas obowiązywania umowy to muszą ściągnąć za darmo jesli ktoś chce - takie jest prawo. W innych wypadkach bym na to nie liczył ale nie wiem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Skoro jesteśmy w temacie telefonów, to czy jak mam abonament w orange mixa od 2 lat i za rok mi się skończy to będę mógł na tej karcie bez zmiany numeru doładowywać sobie doładowaniami konto
![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
oczywiście, bedziesz miał tak jakby miał mixa na czas nieokreślony
![]()
TYLKO WISŁA !
http://www.zapunktuj.pl/rejestracja,30818.html zaloguj się tu a ja zaloguje się w twojego linka
|
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Wie ktoś jak to jest na Eventim? Ile czasu ma się na zapłacenie za bilety
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Ma ktoś może czcionke ABG?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
ma ktos material video z faulu na Bieleckim ?
![]()
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)
"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP ! ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
jest jakiś program który pozwala zarządzać siecią domową ? chodzi mi o to żeby móc okreslić przepustowość łącza na dany komputer
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Miał ktoś z was do czynienia z geodetą? Jutro mam wizytę, a nic nie wiem jak to wygląda itp? Ja jestem jako wezwany jako właściciel swojej działki i ile trwa wyznaczanie granicy działki,matula za granicą a z nią rozmawiałem to mi mówiła, że 4 h.Czy coś będe podpisywał? nie chce,żeby to wyglądało podsunie mi pod nos i pan tu podpiszę a później chodź po sądach z własnej głupoty.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Witam
Mam pytanie. Chciałbym nauczyc się jeździc samochodem ale nie bardzo wiem gdzie. mieszkam w Krakowie jedyne miejsce które przychodiz mi do głowy to plac na os. Dywizjonu 303. Znacie może jeszcze jakieś miejsca gdzie mozna swobodnie pocwiczyc jazde samochodem w okolicach Krakowa bądz w samym Krakowie ? ![]() WISŁA AZORY !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Grywal ktos w sniegowkach na Orliku? Jak wrazenia?
![]() Tylko Wisła Ukochana Wisła
|
|
|