|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|||
http://www.fkspartakzlatiborvoda.com...detaljnije/37/ Cytat:
Cytat:
Ostatnio edytowane przez gooro33 : 12.06.2010 o godz. 08:22.
![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|||
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Jeśli Makinwa chce 500 tys E podstawy, to raczej nie ma sensu o nim rozmawiać w tym temacie. W kwestii bramkarzy, to nie wiem czemu, ale mam wrażenia, że Navas byłby lepszy od Jovanovivia. No ale obojętnie, który przyjdzie to i tak będzie lepszy od Pawełka. Na razie nic nie słychać o tym, gdzie wylądował Żurawski, więc może negocjuje z Wisłą.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Czyli bramkarza już mamy, w końcu zakończyła się ta epopeja.
|
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
cisee1906 słuszna racja
) Makinwa na pewno nie przyjdzie, a tez myślę ze najlepiej by było sprzedać Pawełka i kupić bramkarza pogoni jako rezerwa...a co do żurawskiego to po co on nam. on jest stary i pies na pieniądze...jakiegos napastnika z 1ligi nie ma ciekawego |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Nie wiem czy wszystko dobrze przetłumaczone. Jest to news z włoskiej strony: http://www.lalaziosiamonoi.it/?actio...dnotizia=12636
Negocjacji pomiędzy Lazio i Wisły Kraków do Ayodele Makinwa może zamknąć się w najbliższych dniach, aby potwierdzić to agent nigeryjskiego napastnika Paolo Fabbri mikrofony wyłączne de Lalaziosiamonoi.it: "Mogę potwierdzić, otrzymaliśmy un'offerta napisane na oficjalnej firmowy z Wisłą Kraków -zaczyna-Fabbri. Ale muszę także powiedzieć, że oferuje skromnie żenujące. W najbliższych dniach na spotkanie z moim partnerem Silvano Martina Lotito i zrozumieć, jeśli prezydent jest skłonny do negocjacji na tej podstawie. Powtarzam, jest tylko oferta urzędowych, które zostały przedstawione, są także graczem niemieckiego klubu, który jednak tylko prosty w obsłudze badań. Zmniejszenie zaangażowania? Niech najpierw zdecydować, co Lotito i pomyśleć o tych szczegółów. Negocjacji w rurociągu? Nie wiem, bo jak wiadomo nie jest łatwo rozmawiać z Lotito (śmiech). Ważne jest, aby spróbować zamknąć tej transakcji, która uczyni nas szczęśliwy, że Lazio. " Tak, ponieważ zniknięcie " Atakujący Lagos pozostawi pole poza UE. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mnie ten serbski bramkarz pasuje. Nie jest stary, a interesował się nim mocny Serbski klub. To zapewne sporo znaczy.
Co do Makinwy, to teraz gra słabo, albo wogóle. Widziałem jednak wcześniej jego mecze w Palermo. Chłopak grał naprawdę świetnie, pokazywał dużo większy potencjał niż Ba w Auxurre. Swego czasu obok Martinsa i Obinny najlepszy nigeryjczyk w Serie A. Bardzo wysoko go ceniono. W Lazio jest jednak specyficznym klubem i tam wielu czarnych piłkarzy zmarnowało swoje kariery. Co gorsza wielu już nigdy nie wróciło do wcześniejszej formy. Widząc jednak potencjał Makinwy zaryzykowabym bo to jest pikarz, który (przy odpowiednim przepracowaniu okresu przygotowawczego i zgraniu z drużyną) może być dużo lepszy niż Brożek, Boguski i Małecki. Druga sprawa to żeby nie kupować piłkarzy na 5 min. przed startem ligi, bo się skończy podobnie jak z Christowem. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.wisla-online.pl/news/koni...mkarskiej-1113 - to już jest pewne, w końcu bramkarz!
Ostatnio edytowane przez TRNKRN : 12.06.2010 o godz. 09:00.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Albo z drugiej strony by go przygarnęli by gwiazdora w swoje szeregi, z cyklu machaj rękami tak jak my
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Z powyższego artykułu: "O transfer z drużyną Białej Gwiazdy walczył m.in Partizan Belgrad, który nie potrafił jednak przebić oferty krakowskiego klubu.".
Wiem, że to niepotwierdzona informacja, ale dawno takie słowa nie padały w kontekście Wisły. ![]()
Jest jeden klub dla którego warto żyć...
..:::WISŁA:::.. ... i nie zmienia sie nic!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Właśnie dlatego nie wierzę w ten transfer...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
No nareszcie mamy bramkarza...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
No aż się wierzyć nie chce zapewne tym co lamentowali, że nie będzie transferów za kasę i w ogóle. A że przebiliśmy ofertę Partizana, to już znaczy że w Wiśle Basałaj zaczyna mieć większą władzę, a ta cała Rada Nadzorcza dostała solidną reprymendę od Bogusia Cupiała, który obiecał sypnąć groszem w tym sezonie. Jeśli faktycznie przyszedł za 400tyś. ojro, to ten klub wraca wreszcie na właściwe tory.
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
W koncu mamy bramkarza.Jak ja się cieszę!!!Czuję, ze ten bramkarz bedzie bardzo dobry.W zyciu bym sie nie spodziewał dziś takiego newsa
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Ma ktoś jakieś filmiki z jego interwencjami?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Nie wiem, czy nie lepiej byłoby kupić reprezentanta Kostaryki. Koles był z tego co wynika - tańszy.
Ja jednak poczekam na moment, kiedy założy trykoty naszej Wiselki |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Info pochodzi z oficjalnej strony drużyny Spartaka, więc jest potwierdzone. To że Wisła nic nie potwierdziła oznacza, że czekają na poniedziałek, żeby go zaprezentować. Ale tak czy owak jest nasz.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Myślę, że on wciąż jest brany pod uwagę. Wolą poczekać spokojnie na decyzję FIFA i wtedy zapadnie decyzja czy Navas czy Pawełek.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
jak sie nie ma co sie lubi to sie kradnie co popadnie a ten zawodnik nie jest zly a nawet jest dobry ![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Prawdopodobnie dla samego Jovanovicia nie będą robić konferencji prasowej w poniedziałek, dlatego wydaje mi się, że są finalizowane kolejne transferu, tak żeby chociaż ze 3 nowych piłkarzy pokazać dziennikarzom.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
|
Cytat:
Pewnie Keylor był taką potrawką dla mediów, by odciagnac uwage od Serba. Cytat:
Jeszcze o rok młodszy. Bo kariera reprezentacyjna serbskiego bramkarza to tylko 5 minut w meczu Serbii z Japonią, więc to taki Przyrowski Polskiej kadry |
||
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
||
![]()
Ostatnio edytowane przez grzesiek632 : 12.06.2010 o godz. 10:00.
![]()
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.." |
||
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Mam pytanie do tych użytkowników forum "lepiej poinformowanych". Czy pozyskanie tego bramkarza oznacza że nie ędziemy już nikogo testować na pozycję bramkarza nr 2 na obozach?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja chyba jeszcze śpię i nie wierzę
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
taki Ronaldinho nie powinien być brany pod uwagę bo nie jest powoływany do kadry?![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|