|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Coś odnośnie naszej polityki transferowej:
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,1740,ti...wiadomosc.html Jonczyk...skąd ja go znam... |
|
|
|
Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
no rzeczywiście tak było...Nieodgadnione są zamysły naszych 'działaczy' xD
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
wróżbici i tarociści milczą na onecie i wp cisza czyli będzie jakiś zakup
![]() ![]()
Ohghnom wasz jeśli wy przyjdziecie do Izraela byliście mordowane wy uważacie w aeroporcie my fiksujemy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Rzeczywiście na tej serbskiej stronie jest taka informacja:
http://www.sportske.net/vest/domaci-...slu-22591.html Tyle, że to najpewniej próba wywarcia presji na Partizanie, żeby szybko finalizowali umowę. Edit: Chyba, że Partizan już kogoś kupił (bo chyba tak wynika z tego artykułu), to wtedy jest to zwyczajna, kolejna plotka. A w komentarzach, jeśli dobrze rozumiem, chwalą jego umiejętności- w takim wypadku wniosek jest prosty- Wisła go nie kupi.
Ostatnio edytowane przez pan Dudi : 10.06.2010 o godz. 12:41.
![]() |
|
|
|
Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
zwłaszcza jeżeli popatrzymy na jego wartość,a kontrakt kończy mu się za rok.
No cóż, poczekamy zobaczymy |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Co pisze jeden z serbskich kibiców:
ovanic chciał przyjść do Partizan, ale kluby nie są dogovorili.Pa Partizan po sprzedaży są drogie i nie zniżki cen (Kowalski) i przy zakupie (Jovanic) nie chce plati.Ma ludzi, którzy tam pracują są niekompetentni (administracja), dla Jovanic lepiej, gdyby udał się do Wisły Kraków i klub w ciągu ostatnich 10 Gogha. Był 7 razy mistrzem Polska i teraz kwalifikującą grę ligu.Sretno Jovanic ..... Jednak mamy jakąś markę na świecie ![]() Brać go i Navasa! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Jovanić z Navasem niech walczą o numer jeden, numerem 3 Juszczyk i sprawa bramkarzy załatwiona. Kontuzjowanemu Pawełkowi się skończył kontrakt.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Wpisałem się w tym temacie po chyba dość długiej przerwie, ale po poście wyżej przypomniałem sobie dlaczego sobie tą przerwę zaaplikowałem.
Nadmienię tylko, że Pawełek ma kontrakt do końca ROKU- 31 grudnia 2010. Resztę przemilczę. ![]() |
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Na tej serbskiej stronce jest chyba nawet napisane ze podpisał kontrakt. Heh, oczywiście jeśli dobrze rozszyfrowałem. Ale trudno mi w to uwierzyć. Jak na razie nie ma informacji Wisły dlatego lepiej się nie cieszyć jeszcze
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Z tego co pamiętam to o transferach klub ma informować dopiero po otwarciu okienka.
Albo mi sie śniło ![]() ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Przecież to był zwykły wykręt na rzecz opinii publicznej. Tak samo zresztą jak forsowanie poglądu, że upływający w październiku kontrakt uniemożliwia zakontraktowanie Nevesa (wystarczy po prostu dogadać się z jego klubem, składając ofertę).
![]()
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...) "Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze" |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak, tylko że to wszystko jest jakieś bez sensu... Co im szkodzi teraz podpisywać kontrakty, sprawdzać zawodników, w lipcu to można wiecie... jechać na wakacje!!! Kurde, że też oni się jeszcze nie nauczyli na błędach z przeszłości!!! Jak tak dalej pójdzie to nie będzie kim zagrać w tej upragnionej II rundzie eliminacyjnej... Lipa...
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Skąd ta pewność, że nie negocjują kontraktów z piłkarzami Być może ogłoszą je 1 lipca i dopiero od tego dnia będą mogli z nami trenować, co Ci to da że dziś podpiszą kontrakt z 10 zawodnikami jak i tak będą naszymi piłkarzami od lipca. Edit: Widocznie nasz klub prowadzi inną politykę transferową i zatrudnia piłkarzy od 1 lipca ![]() Wszyscy doskonale wiemy jak wygląda/ wyglądała polityka transferowa naszego klubu, nic tego nie zmienią narzekania i lamenty na forum.
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 10.06.2010 o godz. 15:39.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
A ty dalej swoje. Nie ma znaczenia że 1 lipca będą oficjalnie zawodnikami nowego klubu. Stary klub zawodnika jeśli jego działacze są w miarę normalni bez problemu wyda zgodę na treningi sprzedanego piłkarza już w czerwcu.
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
To jest wlasnie ta "profesjonalna" polityka. Transfery za pięc dwunasta (patrz. nieudany Christov)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
O ile dobrze pamiętam to pan Turzański powiedział że "prowadzimy intensywną rekrutację do zespołu". Ciekawi mnie czy powiedział to żeby zamknąć usta kibicom, czy naprawdę co się szykuje. Z drugiej strony jeśli jego słowa są nieprawdą to po nieudanym okienku mogą zostać mu wypomniane. Powinien więc postawić sprawę jasno: albo "będą transfery" albo "przykro mi odpuszczamy to okienko, liczymy na waszą wierność i obecność przy Reymonta w dużej liczbie pomimo braku wzrostu jakości sportowej"
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Ten temat od wielu już lat nie istnieje w naszym klubie. Po co go więc ciągnąć - każdy widzi co się dzieje i działo w poprzednich okienkach transferowych....
W ostatnich latach jedynym tak naprawdę sensownym transferem było sprowadzenie Marcelo a resztę lepiej pominąć milczeniem... Jeden dobry zawodnik na kilka lat to najlepsze podsumowanie tego działu w klubie....
Ostatnio edytowane przez Fantomas : 10.06.2010 o godz. 18:22.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
Wiem o tym nie od dziś że polityka naszego klubu to jeden wielki cyrk w dodatku na kółkach, których z każdym okienkiem transferowym stacza się w dół. Prowadzimy taką a nie inną politykę transferową i nic na to nie poradzimy. Bardziej chodzi mi o to, że i tak nic nie zmienimy bo my w tym klubie nie rządzimy niestety, sam dobrze wiesz, że w temacie S-F podawane są nazwiska gości, którzy mogliby wzmocnić Wisłę są do wzięcia za darmo lub za małą opłatą, nie są to zawodnicy pierwsi lepsi z brzegu lecz tacy którzy byliby jakimś wzmocnieniem lecz nikt z zarządu niestety nie zagląda do tego działu i co okienko raczymy się wynalazkami typu: Beto, Hristov, Kryszałowicz, Dudu - wszyscy sprowadzeni jako osoby mające odmienić oblicze zespołu co z tego wyszło sami wiemy. Myślę, że ktoś poważny to jest - Bogdan Basałaj, który już pracuje w naszym klubie i mam nadzieję, że weźmie się za to wszystko porządnie - bo zapowiedzi były szumne. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
@WISŁAZWE Rozumiem Cię, my możemy gadać, a oni zrobią swoje! Czasami mam wrażenie, że jedynymi osobami wiedzącymi jak zarządzać klubem są kibice...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Na razie to jest nie dobrze , jeżeli chodzi o nasze zakupy. Każdy się zbroi , Legia dała nam świetny tego przykład. Na dzień dzisiejszy wyglądają już mocniej. U nas na razie bilans - 2 ( BA , Alvarez ) , Burliga prawdopodobnie nie wykuruje się na początek rundy , także juz jest problem z prawą obroną. Nie wiadomo , co z Łukaszem Gargułą.. aj nie ciekawie nam się to wszystko zapowiada na dzień dzisiejszy.. Zresztą do 6 sierpnia jest jeszcze trochę czasu a już się boje o Głowę i Marcelo. Nawet pasy się zbroja ( Radomski ) i Lech właśnie zakontraktował Kiełba. Peszko i Lewandowski nie odeszli jeszcze i wcale to nie jest pewne , także konkurencja się zbroi a my stoimy w miejscu..Zobaczymy co z tym golkiperem jeszcze wyjdzie. Nawet Polonia się zbroi ( Rachwał , Onyszko ) i jeszcze walczą o Sadloka , Sobiecha oraz Nowaka. coś mam złe przeczucia ,że znacznie się nie wzmocnimy przed początkiem rundy , niestety coś mi tak mówi. a my jak nikt inny tych wzmocnień potrzebujemy..
![]()
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''
Henryk Reyman |
|
|
|
Banita
Od: 11.2009
Offline |
|
|
http://tsw.com.pl/news/Basalaj-Wisla...964cda8a5cf3c1
ciekawy wywiad z nowym prezesem właśnie o polityce w klubie |
|