|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Szukam w Krakowie hurtowni gdzie kupię wódeczkę w ilości hurtowej ale na paragon i bez koncesji bo to na wesele
![]() Gdzie dzwonię to albo tylko piwko na paragon albo potrzebna koncesja. Selgros? Ok, ale maja kiepska cenę na Wyborową. ![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Wiślacki Miechów
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Gdzie w Krakowie kupie najtaniej gre Battlefield Bad Company 2 na pc?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
w każdym razie często widzę ludzi którzy kupują ilości weselnehttp://www.taniealkohole.pl/?strona=1&showNews=30
Ostatnio edytowane przez L U Z N Y : 09.06.2010 o godz. 16:41.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
Ja mam takie pytania: 1. Kiedy zostają odblokowane punkty payback po dokonianiu zakupu na allegro? 2. Coś dobrego na komary może ktoś polecić? ![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Ma ktoś może działające linki do patchu z ekstraklasą do PES-A 10 ?Szukałem w google i pousuwane z serwerów ...:/
![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Gdzie znajdę wzory tribali na reke? najlepiej na cała? podeślecie linka?
![]()
"Wisła To My!! Lepsza Strona Błoń i Duma Tego miasta!!"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Jak potrzebujesz dużą ilość (ok 200 butelek) to w makro możesz negocjować cenę na paragon. Wiem że wyborowa 1litr w makro na paragon 37,40 wiec sobie porównaj z innymi hurtowniami.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Coś ty, nie przyjdzie ci nic, te kamery są przeglądane jeśli sie cos stało (wypadek, napasc). Nie mieliby czego robic...
![]() "Gdy nadchodzi burza ludzie pokazują swoją prawdziwą naturę. Jedni chowają się ze strachem. Inni rozpościerają szeroko skrzydła do lotu."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Poszukuje wulkanizatora czynnego od jutra o 7 czy możliwie jak najwcześniej. Potrzbuje pilnie mała dziurkę uszczelnić. Jakby ktoś miał znajomego (albo lepiej zna firme otwarta od siódmej) który może wcześniej otworzyć, za jakieś pare groszy więcej, to niech da znać.
![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Proszę o kontakt na PW kogoś kto ma choć trochę pojęcia z zabawą w photoshopie albo w podobnych. Mam kilka wykresów kołowych, są one osobno a chcę aby wszystkie były obok siebie miały wspólną legendę i tytuł. W paincie się bawiłem z tym ale to nie na moje nerwy i umiejętności.
Chyba że jest ktoś kto potrafi coś takiego wykombinować w Excelu (dokładnie 4 wykresy z różnych przedziałów czasowych z czterema wartościami procentowymi każdy). Ja generalnie każdy wykres robiłem osobno a potem kopiowałem to do painta i odpowiednio ustawiałem, ale efekt wygląda co najmniej koszmarnie ![]() Powód: TSW
Ostatnio edytowane przez tomo : 09.06.2010 o godz. 18:57.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Jeszcze nie, póki co się szykują na otwarcie, zaplanowane na 26ego czerwca.
Powód: nie w Dni Olkusza jak przewidywałem...
Ostatnio edytowane przez simone : 09.06.2010 o godz. 21:14.
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
A nie próbowałeś zrobić jednego słupkowego? Chyba, że to kołowe muszą być. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
@ gris
Będzie zajebiście nieczytelne. Cóż pokombinowałem sam i po prostu metodą kopiuj/wklej do painta i jakoś to wygląda... . Chodzi generalnie o dane zawarte w wykresach więc jakość na drugi plan schodzi. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Słyszał ktoś cokolwiek o styhle.fm? Trafia na komputer w postaci maila od znajomego, który rzekomo wysyła "prezent" - po kliknięciu przenosimy się na stronę logowania, gdzie jeśli wpiszemy hasło do naszej poczty, to ponoć takiego maila sami wysyłamy do naszych kontaktów.
To tylko spamujący program czy poważniejszy wirus? |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=KwBmr...layer_embedded
czyj to szalik trzyma koleś po lewej w 0:54? wydaje mi się że nasz, ale pewien nie jestem... ![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
http://www.oponyserwis.pl/contents/pl/contact.html Jedyny feler to, że otwarte od 8.
Ostatnio edytowane przez spartan : 09.06.2010 o godz. 21:58.
![]()
ANTY-RABBIN-FRONT
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
![]() "Bo nasza ARMIA to potęga" |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Jak lecisz na Olkusz zaraz za rondem ofiar Katynia masz po lewej stronie wulkanizatora 24h
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Pytanie jest bardzo poważne, możliwe, że je już kiedyś zadawałem, ale nadal nie uzyskałem odpowiedzi... Więc: jak nazywa się taka kreskówka, która leciała w tv (nie pamiętam, co to był za kanał. Polonia1? RTL7? Może coś innego?) i opowiadała o losach jakiegoś złego gościa (chyba był różowego koloru), podobnego do mrówkojada... To znaczy miał taki dłuższy nochal, palił cygaro i zwykle próbował wprowadzić w życie jakiś swój biznes, niszcząc przyrodę. Ktoś (jakieś dzieci chyba?) mu w tym cały czas przeszkadzał. Kojarzy ktoś? Szukałem po youtube, ale nie byłem w stanie znaleźć. Naprawdę będę baaardzo wdzieczny za odpowiedź, bo trapi mnie to od dłuższego czasu.
|
|
|
|
Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Jak wygląda kwestia przejazdu przez Rondo Ofiar Katynia na kierunku Armii Krajowej-Olkusz? Szczególnie w godzinach szczytu. Dużo czekania?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Wczoraj o godzinie 16 stałem z 15 minut
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Używa ktoś Windows 7 64 bitowy? Jak z działaniem gier i programów?
![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie spotkałem się z żadnym nowym programem który by nie działał. Nieco gorzej sytuacja może wyglądać na laptopach bo tam sterowniki od producenta są bądz ich nie ma (ale 32 bitowe sterowniki też działają wiem bo instalowałem), a przy zwykłym PC problemów nie ma ze sterownikami pod 64 bity bo producenci części wypuszczają ich stare i nowe wersje
Z nowymi programami i z ostatnich 2 lat nie powinno być żadnych problemów. Gorzej jak się ma jakieś gry z 2000 roku to czasami można mieć pewne trudności z ich uruchomieniem ale zazwyczaj mozna to naprawić. |
|
|
|
Banita
Od: 11.2009
Offline |
|
|
DP napisał dzis o bramkarzu, ale nie mam dostępu
http://dziennik.krakow.pl/pl/aktualn...-gieldzie.html Jeśli ktos ma, to poproszę o skana, lub zrzut ekranu (print screen) |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Zna ktoś sklepy/komisy komputerowe na terenie Nowej Huty oprócz tego na Złotej Jesieni
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
witam,czy ``zna sie ktos`` na ``licznikach`` przy kaloryferach o nazwie ``ista``?
![]() |
|
|