|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez AYALA : 10.06.2010 o godz. 08:07.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
![]() Ogólnie moim zdaniem - nie dla Polaków. Nie za takie pieniądze i kontrakty. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
tak dla wychowanków bo czy ci najemnicy ze wszystkich stron świata będą umierać za Wisłę w derby z C? ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Nie wiem kto jest za to odpowiedzialny ale mam nadzieje ze nie bedziemy miec podobnej sytuacji z Filipem...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Podobno w Górniku ma być czystka więc moża wziąć za darmo Pazdana którego już kiedyś testowaliśmy?
Przydałby się rezerwowy obrońca ewentualnie mógłby grać w przypdaku ,,niedyspozycji" Sobola jako defensywny pomocnik |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak chcą się pozbyć wysokich kontaktów to może zjadą bardziej z ceny? Warto ponegocjować bo mógłby się nam przydać.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Tylko żeby Kasperczakowi nie zamarzyło się ściągnięcie do Krakowa z powrotem Strąka i Gorawskiego.
Może lepiej powalczyć o Roberta Szczota choć nie wiem jak on się tam ostatnio prezentował na tle pierwszoligowych zespołów. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Szczot to byl zawodnik jednej rundy. W Gorniku juz niczym sie nie wyroznil. Jedynie Pazdan by sie nadawal. W miejsce Jopa akurat sie wpasuje. Niecale 23 lata, Krakus, moze grac na stoperze albo defensywnym pomocniku. Mozna by wyslac zapytanie.
|
|
|
|
Banita
Od: 11.2009
Offline |
|
|
DP napisał dzis o bramkarzu, ale nie mam dostępu
http://dziennik.krakow.pl/pl/aktualn...-gieldzie.html Jeśli ktos ma, to poproszę o skana, lub zrzut ekranu (print screen) |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Teraz Wisła ma dylemat co zrobic bo Turcy chca albo zaplacić więcej za Głowe ale w ratach albo gotowka do ręki ale mniej o 300 tyś .Teraz tylko zalezy od tego komu bardziej bedzie zalezalo na Glowackim
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Ja tam na raty bym sie nie godził
Wszyscy wiemy jak kruchy jest Głowacki, złapie kontuzje w 3 kolejce i już widze te regularne przelewy od Turków |
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
Zbymak a nie wiesz czy dzieję się coś w kierunku wzmocnień? Z góry dzięki. |
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
O 300 tys. mniej to znacz ile 900 tys ojro do ręki, bo powiem szczerze zgubiłem się już w tym ile Turcy oferowali za Głowackiego na początku 1,2 mln ojro Ciekawe, czy po odejściu Głowackiego jest już pewniak do zastąpienia go w składzie czy rozpocznie się kolejne testowanie tym razem obrońców. |
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To ja proponuje w ogóle go nie sprzedawać. Jak ich nie stać to do widzenia. Odejście Głowy byłoby błędem takim jak odejście Kosowskiego. W linii obrony musi być doświadczony zawodnik, to dzięki Arkowi Marcelo gra tak dobrze, jest przy nim dużo pewniejszy jak i cała linia obrony, którą trzyma w ryzach. Nie pozbywajmy się takiego piłkarza, jednego z niewileu charyzmatycznych i mających posłuch w drużynie. Początkowo byłem za tym transferem jeżeli Arek chce dorobić przed ,,emeryturą" a potem wróci do nas np. jako trener młodzieży ale przy takich zawirowaniach to lepeij nie pakować w raty od Turków bo nie są zbyt wiarygodni. Pozatym jak będą płacić w ratach to nie będziemy mieli funduszy na sprowadzenie zastępcy od zaraz.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
No to faktycznie ciekawie, tylko żeby się nie okazało, że po sprzedaży kapitana zostaniemy bez środkowego obrońcy ( Marcelo i Cleber to raczej na długo nie starczy) nie straszcie mnie nawet że przedłużą wtedy kontrakt z Jopem, a właśnie co ze stoperem Mateuszem Kowalskim wraca z wypożyczenia czy dalej zostaje w Gliwicach
massoud łap: dzisiaj, 09:03 Dziennik Polski Cytat:
|
|
|
|
Banita
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Czyli rozumiem, że Linz chce znowu zatrudnić Jurgena. Przecież właśnie mu sie kończy z nimi kontrakt
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Bo jeśli nie to bym ich pogonił w cholere, za milion E oddawać kapitana Przecież to sie mija z celem całkowicie
Ostatnio edytowane przez bridgeburner : 10.06.2010 o godz. 12:03.
|
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
NIE dla rat.
TAK na transfer. * * - tylko w wypadku, gdy dostaniemy ponad 1mln euro i gdy wcześniej zakontraktowany będzie nie gorszy obrońca od Arka. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Wczoraj widziałem Mariusza Jopa na oddziale paszportowym. Jedzie na wakacje albo szykuje sie na jakis dluzszy wyjazd...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
skoro nie ma kasiory na Sobiechów,Sadloków itd. to może warto zaiwestowac w kilku tych Reprezentantów U-15 ? Ładnie wygrali ze Szwajcarią, myśle że ich jeszcze nie skaziła polska myśl szkoleniowa a za pare lat Wisełka miałaby z nich pocieche.Tak robi słynny Wenger i dobrze na tym wychodzi
http://www.90minut.pl/news/125/news1...zwajcaria.html
Ostatnio edytowane przez AYALA : 10.06.2010 o godz. 22:25.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
http://www.weszlo.com/news/5068
Najważniejsza drużyna - reprezentacja. Najważniejszy w niej człowiek - Franek Smuda. Z tekstu wynika, że selekcjoner doradza piłkarzom przy wyborze klubów i nie zawsze ma na pierwszym planie ich interes. Mniejsza z tym, w każdym razie przypomniało mi się od razu o tym, że przecież Smuda spotkał się z Cupiałem właśnie w celu "doradzania" przy transferach... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.90minut.pl/news/125/news1...bia-Lubin.html
Piłkarz pewnie i lepszy od tego Kiełba i pewnie za nieduże pieniądze poszedł, nie rozumiem czemu się nim nie interesowaliśmy. |
|
|
|
Banita
Od: 05.2010
Offline |
|
W Wieliczce ich Zbymak nie widziano... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
proszę takie Zagłębie potrafi dobrego grajka kupić, a my?...my nie możemy mamy czas,bo okienko otwiera sie pierwszego, bo mamy mocny skład
bo czekamy na 1 lipca bla bla bla... i po pierwszym będzie tak jak zawsze czyli wielkie nic w Piaście jest jeszce Glik do wyciągnięcia, czas nagli ale gdzie tam, będziemy wciskac Glowe komu popadnie nawet cene spuszczać o 300 tyś euro byle tylko opylić naszego kapitana....na razie turcy wzieli nas na przeczekanie a może uda sie jeszcze troche cene zniżyć![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
I znowu ktoś musiał wyjechać z tym Glikiem...
Przypomnę w takim razie raz jeszcze, chociaż to powoli staje się nudne. Kamil Glik był podstawowym obroncą klubu, który nie dość, że spadł z naszej beznadziejnie słabej ekstraklasy, to jeszcze stracił przy tym największą ilość bramek (50!). Jeżeli to nie przekonuje was do tego, że Glik jednak wirtuozem nie jest, to nie wiem czego więcej wam potrzeba. Dla przykładu można jeszcze podać, że Cracovia, która wcale nie była dużo lepszą drużyną od Piasta straciła tych bramek zaledwie 39. Nie słyszę jednak głosów, żeby spróbwać wyciągnąć Polczaka i Tupalskiego. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|