|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Cyfry mają takie same, więc jesli sie potwierdzi to 1,2 mln E
to znaczy, że ktoś w naszym klubie oszalał i zdurniał doszczetnie albo sie pozbywamy najwyzszych kontraktów |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Kto ci niby mówił wczoraj ze Głowa na pewno zostaje? Bo mi sie wydaje ze było powiedziane na dzień dzisiejszy Głowa jest zawodnikiem Wisły, a to delikatnie zmienia postać rzeczy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
Kierowałem się tym: a w szczególności Głowackiego ![]()
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.." |
|
|
|
Banita
Od: 12.2006
Offline |
|
jest nadal nie znaczy ze jutro nie będzie... nieprawdy nikt nie powiedział ![]() taka mala szkola dyplomacji ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No tak mówić można wiele, wiadome ze w czasie negocjacji nikt nie będzie zdradzał ich szczegółów.
|
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Poczekajmy na oficjalne potwierdzenie Wisły. Ale jeśli to prawda to nie jest dobrze. Odchodzą: Ba,Alvarez, Głowacki. A w drugą stronę....cisza. Jakby nie patrzeć to pozbywamy się 3 zawodników z pierwszego składu. No..."ale transfery robi się w okienku"...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
A tak na poważnie to jeśli się sprawdzi to info i dostaniemy za transfer kapitana Wisły 1,2 mln euro to myśle że cześć tej kwoty pójdzie na zakup Sadloka. Odchodzi Jop, odchodzi Głowacki, Cleberowi kończy się kontrakt, Marcelo myśli o wyjeździe, Alvareza juz nie ma, Burliga kontuzjowany.... niefajnie to wygląda w obronie. Ja czekam na oficjalne zaprzeczenie.
Ostatnio edytowane przez grzesiek632 : 08.06.2010 o godz. 19:47.
![]()
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.." |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
póki co nie było jeszcze żadnego info na temat kto od nas odejdzie nawet o Ba czy Alvarezie wszystko to domysły gazet tak samo jak i z transferami do nas.. Przestańcie być jak transfermarkt.de gdzie co info to tam gracza przenoszą
Trudno musimy poczekać do 1 lipca. pzdr ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
No jakby tak spojrzeć to obrona się lekko sypie, a my mówilismy głownie o wzmconieniach ataku...eh..a tu następny problem
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jezu co wy tacy dziwni jesteście, powiedziane było ze o transferach dowiemy się po 30 czerwca, a nie ze będą wtedy robione. Kontrakty z wolnymi graczami można podpisywać,ale i tak będą mogli trenować dopiero od 1 lipca. Większości zawodników kontrakty kończą sie z dniem 30 czerwca wiec chyba oczywiste ze nie mogą zacząć trenować z innym klubem. Jezu ale ci ludzie w gorącej wodzie kompani.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Czy klubom wolno oficjalnie negocjowac z zawodnikami ktorzy maja jescze wazny kontrakt przed 1 lipca? ![]() ,
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Zobaczcie.....http://tsw.com.pl/news/Transfery-w-czerwcu-272
dobra już nic nie wiem, zgłupiałem... ale jeśli to prawda to prezes ma pełną rację...jaki sens byłby w lipcu łapanke robić |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ludzie bo juz mnie tu trafia...umowy transferowe miedzy klubami mozna podpisywac 1 lipca,1 czerwca a nawet maja tylko,ze zawodnik moze grac w nowym klubie od 1 lipca!!!nie rozumiecie tego
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
zawsze jest opcja ze "nieoficjalnie" się już dogadają, a przedstawią ich 1 lipca. z resztą jak pisałem poczekajmy na wieści na wisła.kraków.pl
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Panowie jak chcecie wszystko wiedziec to do hotelu Novotel rozmowy trwaja jeszcze nic nie jest przesadzone ale chyba po Głowackim
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
Jak SF transferowe i "Gdybym był bogaty...", to skoro już mowa o skrzydłowych/pomocnikach z Brazylii, to równie ciekawym zawodnikiem z Sao Paulo jest Carlinhos Paraiba. Sprowadzony do tego klubu chyba w grudniu ubiegłego roku również z Coritiby, wypożyczony krótko po podpisaniu kontraktu (chyba z powrotem do Coritiby). Oglądałem parę meczów na żywo z nim w necie jeszcze w czasach gdy grał w Coritibie i zrobił na mnie ogromne wrażenie. Zawsze widzi co się dzieje na boisku, jest szybki, dosyć dobrze drybluje, lubi cofnąć się po piłkę, zmieniać pozycje. Wszechstronny piłkarz, może grać na całej szerokości pomocy, ale najlepiej czuje się na lewej lub jako środkowy rozgrywający pomocnik, bardziej ofensywnie ustawiony. Jedyny minus to wzrost i trochę brak masy i siły jak na naszą ekstraklasę. No i cena - wg transfermarkt 750k ojro. http://www.transfermarkt.co.uk/en/ca...ler_72409.html Drugi zawodnik to równie wszechstronny Joao Soares da Mota Neto, znany bardziej jako Mota (lub Mota Neto). Krótki epizod w Sportingu CP, król strzelców K - leauge, najlepiej spisuje się jako skrzydłowy-napastnik. Potrafi ładnie przejść rywala na pełnej szybkości, ładnie wychodzi na wolne pole, o górne piłki też potrafi powalczyć - może za wysoki nie jest, ale silny. Do tego ma "ciąg na bramkę", potrafi strzelić z bardzo trudnej pozycji, zazwyczaj strzela z dużą siłą. http://www.transfermarkt.de/de/mota/...ler_29008.html |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
skoro nie ma pieniędzy na transfery to ja bym pościągał tych kadrowiczów U-15. Wole żeby Kapka zainwestował w tych chłopaków niż ściągał kolejnych Hristovów,Betów czy rekonwalescentów jak Ba.W młodych inwestuje Wenger w Arsenalu i dobrze na tym wychodzi, więc róbmy tak samo.
http://www.90minut.pl/news/125/news1...zwajcaria.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Dobra bo zaczyna sie robić kocioł.Rozmowy z Turkami trwają (Hotel Novotel) i co do ceny to sie z Wisłą dogadali tylko... jak to Turcy chca placić w ratach a Wisła nie chce sie zgodzić i nastąpił pat.Jak sie zakończy sprawa ? pewnie po 3 flaszce.Wiec info z oficjalnej klubu tureckiego jeszcze nie jest aktualne.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
ja bym postawił sprawę jasno: albo płacicie całą sumę od razu , albo szukajcie innego środkowego obrońcy....koniec tematu. Swoją droga poleciłbym im Choto albo Astiza
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
... Taką mam przynajmniej nadzieję i tak bym to widziała. A i na żadne raty się nie zgadzać! Nie warto tym bardziej u Turków. ![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
- szkołe i internat - wykwalifikowanych trenerów młodzieży - dobre boiska, żeby mogli przez CAŁY rok podnosić umiejętności Póki co w tych punktach mamy pewne braki, więc jedyną co im mozna zrobić sciągająć ich na pęczki w tej chwili to jest zahamowanie ich ewentualnych karier Wszytsko musi być robione po kolei i z głową |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Klubom wolno negocjować z zawodnikami, których kontrakt wygasa do pół roku.
![]()
Colin McRae[*] Żegnaj Mistrzu. Teraz pewnie ścigasz się z Ryśkiem i Januszem pilotowany przez "Beefa" po niebiańskich OSach...
"Heroes don't die, they just move on to the next stage" |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
Dziwne - przynajmniej jak dla mnie, bo chociażby tym postem na bana zasługujesz, o reszcie wspominać nie będę. ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
czy to prawda, że Milan Jovanic, serbski bramkarz ma przechodzić testy w Wiśle?
|
|
|
|
Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
a skad masz takie info?
![]()
Uwaga ogloszenie: Jeśli mieszkasz w okolicach Warszawy i regularnie jezdzisz na mecze Wisełki lub znasz osobę, która odpowiada tym kryteriom proszę napisz do mnie na priv. Szukam osób z tych okolic, z którymi mógłbym udawać się na mecze i wspierać ABG. Dziękuję za uwagę
Śląsk - Wisla - Lechia Braci się nie traci! edit by Jaroo1 |
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
|
No i mamy rozwiązanie wszystkich naszych problemów:
)http://www.tvn24.pl/12694,1659913,0,...wiadomosc.html ![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|