The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.06.2010, 14:35
Pierwsza kolejka to wielka niewiadoma - w zasadzie nie mam pojęcia czego i po kim mogę się spodziewać. Gdybym miał iść do Totomixa albo STSu to zupełnie nie wiem, na kogo miałbym postawić, bo opieranie się na sparingach to błądzenie... Jednocześnie Argentyna może rozwalić w/w Nigerię 4:0 i przegrać z nią 1:2. Tak samo Anglia z USA. Aczkolwiek w takie "uwielbienie" Amerykańców bym raczej nie wpadał - to są solidne kopacze, ale bez przesady... Pierwsza czwórka? Maks ćwierćfinał i to przy dobrym układzie, tzn. albo Amerykanie wygrywają grupę, albo Niemcy okazują się gorsi od Serbii czy Ghany. No bo jeśli trafią na szkopów w 1/8 to marnie to widzę.

Ciśnienie we mnie narasta przed tym Mundialem , nie będę oszukiwał Życzę sobie kapitalnej postawy Holandii, Brazylii i Argentyny, bo to są drużyny, które zawsze grały ofensywny futbol i futbol ładny dla oka. Nigdy nie zapomnę meczu z 2006, gdzie Argentyna rozbijała Serbów 6:0. Śmiem stwierdzić, że tamta Argentyna to był zespół na Mistrzostwo Świata, ale niestety trafili na gospodarzy, którym (przy całym szacunku) zawsze pomagają ściany, a jeszcze jak są to Niemcy, to już w ogóle podwójny niefart.
Teraz gospodarz to raczej maksymalnie wyjście z grupy (coś jak Japonia w 2002).

No i oby Włosi i Niemcy jak najszybciej odpadli - daj Bóg z grupy nie wyszli. Choć w taki cud (z udziałem Italii) nie liczę..
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Zasady wysyłania postów