The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.06.2010, 20:41
I tak przez vuvuzele będę oglądał z wyciszonym dźwiekiem więc czy to będzie C+ czy TV Trwam nie robi mi różnicy
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 04.06.2010, 20:45
nie wiecie czy buki przyjmuja zaklady n to kto wygra mundial , patrzylem na sts.pl ale nie znalazlem ?
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 04.06.2010, 20:46
Bet-at-home przyjmuje na przykład.
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Stary 04.06.2010, 20:49
Reksio33 napisał(a):Wyświetl post
Bet-at-home przyjmuje na przykład.
no ,na Argentyne jest kurs 7.00 , moze postawie cos ,bo mam nadzieje ze Messi wszystkich powiezie na mundialu
Odpowiedz cytując
szlaQ
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 05.06.2010, 22:11
http://www.dutch-football.com/footba...g-injury.shtml czyżby Mundial bez Robbena
Odpowiedz cytując
murray
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 05.06.2010, 22:18
szlaQ napisał(a):Wyświetl post
http://www.dutch-football.com/footba...g-injury.shtml czyżby Mundial bez Robbena
Kurde jak wchodzę na jakąkolwiek stronę, to widzę, że jakaś kolejna kontuzja megazawodnika. A to Ferdinand, później Drogba, Milito, Julio Cesar i teraz Robben. Wielka szkoda, bo ci zawodnicy byli akurat w wielkiej formie i mogli to potwierdzić na MŚ i zgarnąć Złotą Piłkę.
Odpowiedz cytując
Birsa
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 06.06.2010, 19:16
Mam nadzieję, że Słowenia na nadchodzących mistrzostwach pokaże na co ich stać. Szczególnie liczę na Kirma. Mam nadzieję, że gdzy pokaże swoje umiejętności z meczów w reprezentacji i z kwalifikacji do Ligi Misiów z meczu z Levadią to jego cena podskoczy do góry. Jak co cztery lata jestem jednak za Argentyną. Messi, Tevez i Di Maria pokażą na co ich stać i nieoczekiwanie Argentyna będzie najlepszą drużyną świata!
(edit)
Dziwne to trochę dla mnie, że tylu podstawowych zawodników kontuzjowanych. Nową gwiazdą serialu "O tych co nie pojechali na mistrzostwa w RPA" został Nani. Na razie obsada jest nie zła. Behrami, Robben, John Obi Mikel, Bastos, być może Pirlo, Ferdinand, Drogba i Milito no i Portugalczyk.
Powód: Pomyłka w wymienianiu asów Argentyny
Ostatnio edytowane przez Birsa : 06.06.2010 o godz. 19:52.
Odpowiedz cytując
sessegnon
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 06.06.2010, 20:10
wonski_eNHa napisał(a):Wyświetl post
RPA 2010 tylko w TVP będzie można oglądnąć, niesamowita jakość obrazu
Akurat w tym wypadku bym nie ironizował, bo na TVP HD obraz żyleta.Prawdziwe HD, a nie takie jak serwują niektóre stacje...
wonski_eNHa napisał(a):Wyświetl post
pss. Oby Euro 2012 było w rękach POLSATU! Czy to możliwe Chyba że jest jakiś haczyk w naszym i UEFA'owskim prawie, że publiczna jedyneczka i dupeczka mają transmitować euro....
No niestety EURO 2012 będzie w TVP.Zresztą kolejny mundial, w Brazylii również...
Jeśli chodzi o turniej w Polsce, to z tego co wiem, nie było przetargu.UEFA w krajach gospodarzy, poprostu daje prawa do transmisji publicznemu nadawcy.

Szkoda Drogby.Mam nadzieje, że jakimś cudem zagra w turnieju.Bez niego WKS będzie bardzo ciężko wyjść z grupy.Stracili serce drużyny, jej głowną postać.Wystarczy popatrzeć na jego statystyki w reprezentacji...
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 06.06.2010, 20:29
Tragedia przed meczem w RPA
Odpowiedz cytując
Mahamed_isin Sahad
Junior Member

Od: 06.2010

Stary 07.06.2010, 08:13
Naprawdę wielka szkoda by była gdyby
Drogba nie mógł zagrać. Co do Argentyny to Messi i spółka mogą naprawdę coś pokazać i nie zwracał bym uwagi na to iż mieli "problem" (więcej niż to było warto media rozdmuchały) z awansem nic nie sugeruje.
Zwrócił bym bym uwage na Niemców którzy mogą mieć formę turniejówą jak to zwykle bywa. Fantastyczne przygotowania, i rozpracowanie przeciwników znów może ich doprowadzić do finału...
Osobiście mam nadzieję że do tego nie dojdzie.
I Hiszpanie ostatnio nie doceniani ale mówi się o ich formie. Więc też mogą być drużyną która może zaskoczyć i wylądować w finale. Za co trzymam kciuki powiem szczerze.
aaaa "Wielka Brazylia" to tylko już chyba nazwa która została z poprzednich lat... mam nadzieję że tym razem nie będzie ciągłej gadaniny że wszyscy grają w dobrze, pięknie a na końcu i tak wygrywa Brazylia....

I miejmy tylko nadzieję że komentatorzy dopiszą.
Nie będzie zbędnej gadaniny i przekręcania nazwisk co może najbardziej denerwować.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 07.06.2010, 13:58
szlaQ napisał(a):Wyświetl post
Robben na szczescie nie jest kontuzjowany i dzisiaj dołaczył do kolegow w RPA. Bardzo cieszy ta informacja bo wiadomo jak silna jest Holandia z Arjenem w składzie. Cos mi sie zdaje, ze Francja szybko odpadnie i pozostanie mi tylko kibicowanie Holendrom.
Odpowiedz cytując
szlaQ
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 07.06.2010, 13:59
Wlasnie czytalem o robbenie też sie ciesze że nic mu nie jest , a lekarze WKS-u caly czas starają się "uratować" Drogbe więc może on też zagra :]
Odpowiedz cytując
dawidTS
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 07.06.2010, 14:43
Ja będę kibicował Anglii nie ma co,początki piłki nożnej to właśnie Anglia,najstarsza reprezentacja,najstarsze drużyny,jedna z najsilniejszych lig na świecie a na koncie tylko jeden tytuł mistrza Świata. Mam też nadzieje ,że Rooney będzie królem strzelców -po porostu lubię tego chłopaka
TYLKO CW3L3 NOSZA ZELE !
Odpowiedz cytując
Sylwek1906
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 07.06.2010, 15:08
Też bym chciał żeby Anglia w końcu wygrała, ale ta ich liga nie jest znowu taka angielska, popatrz np na Arsenal, mają kase to kupują zagranicznych, w Anglii od czasów Simana (czy jak mu tam jest) nie ma dobrego bramkarza ..
Odpowiedz cytując
dawidTS
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 07.06.2010, 15:23
chodzi ci o Davida Seaman'a? to prawda ,że mankamentem Anglików jest brak dobrych bramkarzy, ale mając przed sobą John'a Terryego i Ferdinanda mógłby między słupkami stać Pawełek Mam nadzieje ,że Robert Green będzie podstawowym bramkarzem na mundialu jakby nie patrzeć w tym sezonie w barwach słabego West Ham'u grał dość przyzwoicie tylko problemem może być brak doświadczenia w meczach reprezentacji .
TYLKO CW3L3 NOSZA ZELE !
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 07.06.2010, 15:28
Sylwek1906 napisał(a):Wyświetl post
Też bym chciał żeby Anglia w końcu wygrała, ale ta ich liga nie jest znowu taka angielska, popatrz np na Arsenal, mają kase to kupują zagranicznych, w Anglii od czasów Simana (czy jak mu tam jest) nie ma dobrego bramkarza ..
Ostatnim najlepszym na Wyspach był Peter Shilton. Seaman był niezły, ale nie był jakis znowu rewelacyjny. Ileż on kołnierzy dostał przeciez...
Moze to jest dlatego tak, ze w Anglii, graja piłke do przodu by strzelic po prostu bramke wiecej od przeciwnika. A u nas w kraju "najważniejsze zero z tyłu"
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 07.06.2010, 19:29
szprotson napisał(a):Wyświetl post
Seaman był niezły, ale nie był jakis znowu rewelacyjny. Ileż on kołnierzy dostał przeciez...
Dostawal ale jest juz Legenda Arsenalu. Grajac przez 13 lat zrobił wiele dla tego klubu. Lehman tez był dobry ale nie taki jak David. Anglia z Japonia wygrała dzieki samobojom - gdyby nie padły to zapewne byłaby sensacja. Anglicy nie graja tak jak przyzwyczajali kibicow, Włosi w ogole załamanie maja, Hiszpanie tez jakos nie za specjalnie sie spisuja, Niemcy jak zwykle bardzo silni, Holandia w formie, Brazyli wygrywa, Argentyna nie wiem. Moze byc ciekawie na MS jezeli niektore wymienione przeze mnie druzyny tak beda grały jak graja teraz. A Hiszpanie nawet jak wysoko z nami wygraja - nie musi to oznaczac, ze wielka forma wrociła. Zawsze moze znalezc sie takie USA, ktore znowu odprawi ich z kwitkiem
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 07.06.2010, 22:50
Wojtek_Lok napisał(a):Wyświetl post
A ja wolę gości pokroju Szpakowskiego czy Szaranowicza niż ulizanych pedałków z Polsatu.

no Szpakowski z tym swoim "ajjjjjjjjj" albo Włodziu "magia Zakopanego" to ludzie potrafiacy robic klimat i tego wiekszosci polskich komentatorow powtorzyc nie potrafi.

Mam taka prosbe moglby ktos wypisac ktora stacja robila jakaie Mistrzostwa,bo musze cos sprawidzic
wiem ze

1998 Francja MS -TVP

2000 Belgia ,Holandia- ME - TVP

2002 Korea MS-TVP

2004 Portugalia ME -TVP

2006 Niemcy MS ..?

2008 Austria ,Szwajcaria Polsat

2010 RPA MS TVP

jakby ktos uzupenil braki
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
Kurt
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 07.06.2010, 22:53
2000 tylko TVP
2002 tylko Polsat, chyba tylko finał był na TVP i mecze Polaków
2004 tylko TVP
2006 licencję miał Polsat ale odsprzedał TVP połówę meczy.

Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz!
Tylko Wisła!

Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Stary 07.06.2010, 23:23
1998 na pewno tylko TVP.
2000 nie pamiętam
2002 wszystko było w rękach Polsatu, TVP transmitowało mecze Polaków, jeden ćwierćfinał, jeden półfinał i jeden finał
2004 całość dla TVP
2006 pół na pół
2008 Polsat.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 07.06.2010, 23:32
!!IRIVER!! napisał(a):Wyświetl post
1998 na pewno tylko TVP.
2000 nie pamiętam
2002 wszystko było w rękach Polsatu, TVP transmitowało mecze Polaków, jeden ćwierćfinał, jeden półfinał i jeden finał
2004 całość dla TVP
2006 pół na pół
2008 Polsat.

ok

nie bylem pewien 2000 i 2002 ,bo final pamietam byl na tvp 2 a inne mecze mial Polsat ,ba nawet TV4 ..

i pytanie za 100 pkt

podczas ktorego Mundialu bylo slynne łaczenie z Wisła i z kominkiem Antoniego Piechniczka
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
KoPer
I am what I am

Od: 09.2004

Stary 08.06.2010, 08:13
jak dla mnie to chyba 2002

Odpowiedz cytując
murray
Senior Member

Stary 08.06.2010, 08:28
A to nie było Euro 2004?
Odpowiedz cytując
SZYMEK_TSW
Senior Member

Stary 08.06.2010, 09:45
Andrzej Zydorowicz to był gość
Pamiętam jak na mundialu we Francji '98 gdy wprowadzono pokazywanie przez sędziego technicznego doliczonego czasu, w czasie gdy on pokazał na tablicy świetlnej ileś tam doliczonych minut Andrzej wypalił:"oooo szykuje nam się zmiana" Dopiero bodaj komentujący z nim Listkiewicz wyprowadził go z błędu

----edyta-------
grzechu1991 specjalnie sprawdziłem i się poprawiam bo myślałem że chodzi Ci o 3 mecz w grupie, a Anglia - USA jest 1 meczem grupowym i normalnie będzie w TVP
Ostatnio edytowane przez SZYMEK_TSW : 08.06.2010 o godz. 09:52.

Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów
Odpowiedz cytując
grzechu1991
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2008

Stary 08.06.2010, 09:45
Mam takie pytanie, nie wiecie może w jakiej stacji będzie można obejrzeć mecz Anglia USA? Bo tvp nam serwuje Niemcy- Australia...
Odpowiedz cytując
murray
Senior Member

Stary 08.06.2010, 09:49
grzechu1991 napisał(a):Wyświetl post
Mam takie pytanie, nie wiecie może w jakiej stacji będzie można obejrzeć mecz Anglia USA? Bo tvp nam serwuje Niemcy- Australia...
http://www.tvp.pl/program-telewizyjny?offset=4
Tu jest napisane, że na TVP2 będzie Anglia-USA.
Odpowiedz cytując
grzechu1991
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2008

Stary 08.06.2010, 10:01
Dzieki wielkiee, nie mam tego zasranego tvp sport i mam problem;/
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Stary 08.06.2010, 10:53
Wszystko na TVP1 i TVP2 - tylko mecze w ostatnich kolejkach: jeden na otwartym kanale, a drugi na TVP Sport - wg harmonogramu zaserwowanego przez To i Owo - w ostatniej kolejce będą pokazywać mecz faworyta za każdym razem...
Ech, ale wszystko pod RPA każdy mecz wieczorem, ostatni dopiero mecz z Francją...
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Stary 08.06.2010, 12:03
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
no Szpakowski z tym swoim "ajjjjjjjjj" albo Włodziu "magia Zakopanego" to ludzie potrafiacy robic klimat i tego wiekszosci polskich komentatorow powtorzyc nie potrafi.

Mam taka prosbe moglby ktos wypisac ktora stacja robila jakaie Mistrzostwa,bo musze cos sprawidzic
wiem ze

1998 Francja MS -TVP

2000 Belgia ,Holandia- ME - TVP

2002 Korea MS-TVP

2004 Portugalia ME -TVP

2006 Niemcy MS ..?

2008 Austria ,Szwajcaria Polsat

2010 RPA MS TVP

jakby ktos uzupenil braki
98 TVP
00 TVP
02 Polsat
04 TVP
06 Polsat
08 Polsat
Wpisałem tego, kto miał władzę, a nie tylko ochłapy
A co do kominka. Hm wydaje mi się, że był to rok 2002.
Odpowiedz cytując
KOALIK
Banita

Stary 08.06.2010, 12:41
Mam nadzieję, że TVP nie zepsuje nam MŚ. Oby zdążyli na hymny. Polsat pokazałby Mundial kilkanaście razy lepiej, ale niestety przegrał przetarg...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów