|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Może ktoś podesłać link do archiwalnego artykułu z dowolnego źródła w którym widać, że Kasperczak pomagał Cracovii, aby pokonała Wisłę?
W jakich gazetach i kiedy można się spodziewać jakiegoś Vademecum, dodatku itp o MŚ 2010. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Ja mam taką prośbę czy mógłby ktoś podrzucić jakieś zdjęcie meczowe ( ligowe ) z lat 2001-2004 jeżeli takowe posiada
![]() ![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
praktycznie każda sportowa + m.in Dziennik Polski. jeśli chodzi o datę, to w DP będzie to 11 czerwca
![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
czy ktos kto był juz w Rimini, moglby mi powiedziec ile kosztuje wejscie do tamtejszych klubów?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Z racji tego, że komary polują na każdego przez całą dobę, postanowiłem spróbować ich wydymać i zakupić coś co by im pomogło.
Możecie coś skutecznego polecić? Na allegro znalazłem takie rzeczy: http://allegro.pl/item1053381151_lam...moc_3000v.html http://allegro.pl/item1052149639_ant...ca_komary.html http://allegro.pl/item1054765260_mug...ze_meszki.html Warto? ![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Wiślacki Miechów
Od: 07.2004
Offline |
|
podbijam ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
W Sporcie skarb kibica MŚ ,11 czerwca ![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
sssssssss..
Od: 10.2003
Offline |
|
|
jak ten pasek http://www.sklep.wisla.krakow.pl/pl/...ek_jasny_braz/ prezentuje się w realu
z samym herbem pewnie nigdzie nie dostanę ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
Sporo czytania, ale tam jest praktycznie wszystko. ![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dzieki wislak_92
http://www.atcrozkos.com/pl/ był ktoś może już na tym campingu i mógłby się podzielić swoją opinią? ewentualnie czy był ktoś na innym campingu w Czechach nad jeziorem i może go polecić?
Ostatnio edytowane przez kamilll1906 : 06.06.2010 o godz. 13:24.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Gdzie można obejrzeć/ściągnąć drugi mecz Wisły z Barcą z ostatnich el.LM? Będę wdzięczny za okazaną pomoc
![]()
Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi.K.Błaszczykowski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Zna ktoś może jakiś program na telefon, którym można mierzyc przebytą podczas jednego dnia trasę, bo miałem to na jakimś telefonia, a teraz bardzo by mi sie przydał. Prosiłbym o link jeśli ktoś zna taki program
Z góry dziękuje ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Nagle zauważyłem ze mam chińskie(?) znaczki zamiast polskich liter w górnym pasku. Co się mogło stać?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Pytanie. Czy ktoś mi może polecić dobry sklep muzyczny w internecie, w którym mogę zamówić CD bądź DVD koncertowe, które nie jest zbyt dostępne w Polsce?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Jak w miarę szybko dojechać z Wielickiej na Koszykarska?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Pytanie do osób jeżdżących do Warszawy trasą katowicką. Jakąś dobrą knajpę po drodze do stolicy, poleci ktoś ? gdzieś w połowie drogi mniej więcej. Nawet bliżej stolicy.
![]()
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Poratujcie miałem gdzieś zapisaną stronę gdzie były zdjęcia z opraw meczowych Wisły Kraków i nie mogę znaleźć a potrzebuję. Mógłby ktoś poratować linkiem.
edit krzysiek92 dzięki.
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 07.06.2010 o godz. 12:18.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
na skrzyzowaniu obok przystanku - powstancow slaskich w prawo na nowohucka i juz trafisz
luknij na mape ![]()
Ostatnio edytowane przez DominoForza : 07.06.2010 o godz. 12:55.
![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Ma ktoś może zdjęcie stadionu Wisły tego drewnianego tego przedwojennego który się spalił
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
jest w internecie transmisja z konferencji?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
czy WD -40 nadaje sie do tego zeby nim psiknac przedni amortyzator w rowerze zeby lepiej chodzil
![]()
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW.. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja używam WD-40 do wszystkiego. Myślę że smiało możeś psiknąć, ale na dłuższą metę to nie pomoże.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Skąd mogę pobrać cały koncert Top Trendy (tegoroczny)?
Z góry dzieki ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
nei radze psikac... raz psiknalem i tak jakby sie cos zacieralo... nie chodzil plynnie a wrecz przeskakiwal jakos tak dziwnie.
![]()
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)
"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP ! ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Ma ktoś może numer telefonu do serwisu nokii na ul. Dolnych Młynów?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
wiadomo kiedy pojawi się terminarz Ekstraklasy na nowy sezon?
![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|