|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Jeden z naszych celów transferowych strzelił 2 bramki w play-offach o 2 ligę hiszpańską
Jonathan Soriano rozstrzyga rywalizację Powód: lit
Ostatnio edytowane przez raciborzanin : 05.06.2010 o godz. 21:00.
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Czym się różnią "jakiś" z rezerw Osasuny, od "jakiegokolwiek" z rezerw Barcelony?. Nie rozśmieszaj mnie. Wiem że magia Barcy działa, ale nie kompromituj się.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
.wysiwyg { FONT: 11px tahoma; BACKGROUND: #ffffff; COLOR: #222222 } P { MARGIN: 0px } .inlineimg { VERTICAL-ALIGN: middle } Ja bym chciał Navasa i Sadloka. Jezeli sie da to Sobiecha, a niech sobie darują tych odpadów do ataku, lepiej juz dac szanse Hristovowi. No i przetestować paru chłopaków na prawą obronę. I przedluzyc kontrakt z Pawelkiem.
Mamy wtedy silny sklad mogacy spokojnie walczyc o mistrza: Navas Pawelek Singlar Glowa Sadlok Marcelo Pi.Brozek Lobodzinski Kirm Sobol Diaz Jirsak Gargula Malecki Boguski Brozek 16 wyrownanych graczy, moim zdaniem to wystarcza. Tak wiec Navas+ Sadlok i jestem zadowolony. A reszta to powinni byc ewentualnie gracze mlodzi przyszlosciowi bo nie zanosi sie na awans w pucharach, a nie ma sensu zapychac kadry przeplacanymi odrzutami. Uwazam ze Hristov nie jest gorszy od tych orlow typu Soriano Boskovic... ups sorry nie zauwazylem ze Hristov juz nas oposcil. No to bedzie trzeba jakiegos ogorka wziasc do napadu...
Ostatnio edytowane przez Acapelo : 05.06.2010 o godz. 22:04.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=HccfKRe8PMM
Pierwsza bramka Soriano, jakby się komuś sciagac nie chciało Widac chlopak ma niemałe umiejętności, polscy kibice Barcelony chwala tego chlopaka i oby to byla prawda ze może nas zasilić http://www.youtube.com/watch?v=7RbSBfjx7QM Druga bramka Jonthana na 3:0 Powód: ot tak
Ostatnio edytowane przez Mishau : 05.06.2010 o godz. 22:25.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Świetne przyjęcie, naszym piłka by pewnie odskoczyła na parę metrów. Strzał nie do obrony. Coś czuje że to zawodnik nie dla nas :(
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Soriano jes;i by przyszedl to mozna liczyc ze to moze byc duze wzmocnienie! Widac szybkosc technike czyli zawodnik w sam raz dla nas! Oby sie dzialacze postarali
![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
Ludzie, o czym wy w ogóle piszecie?!! ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Jak na początku myślałem że a rezerwy Barcy to rezerwy może się uda go ściągnąć czy coś ale jak zobaczyłem bramki i styl to twierdze powodzenia jak by się go udało ściągnąć to byłby wielki sukces po prostu transakcyjny ale nie widzę szans on za dobry żeby iść do naszej buraczanej ligi w dodatku nasz klimat raczej nie zachęca w porównaniu do Katalonii.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Już prędzej Łobodziński zostanie królem strzelców Premiership, niż ten Soriano przejdzie do Wisły. Gdzieżby on chciał wynosić sie z Barcelony i grać na Polonii Bytom ..
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Facet ma 25 lat
poprawcie mnie jeśli się mylę ale zdaję się, że w Hiszpanii w drugich drużynach mogą grać zawodnicy tylko do 25 roku właśnie A gość na pierwszą drużynę Barcy to jednak nie ten rozmiar kapelusza Jakby mu dać z 400k E rocznie kontraktu... Ehh rozmarzyłem się, chyba niepotrzebnie mało to się prawdopodobne niestety wydaje |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a wlasnie ze ten argument na szczescie powoli w Polsce przestaje miec znaczenie. Wiadomo, poziom piłkarski dno, ale jezeli chodzi o stadiony i atmosfere to nie mamy na co nadawac. Tylko w tym sezonie nowe stadiony Wisły, Lecha, Legii, Cracovii. Dobre obiekty mają już Korona, Zagłębie i Bełchatów (tutaj bez szaleństwa, ale nowe trybuny). Budują Arka i Jagiellonia. Wraca Górnik z fajnym stadionem i świetną atmosferą, wraca Widzew, Ruch może grać na nowym Śląskim o ile zbiorą na tyle widzów. W bliskiej przyszłosci Śląsk i Lechia mogą grac na stadionach z euro2012... jak widać jest bardzo dobrze i bedzie lepiej, zostają tylko te dwie Polonie, ktore maja tragiczne obiekty. Ale narzekac nie ma co pod tym wzgledem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Nie wiem czy dobrze zrozumiałem ale z twojej wypowiedzi wnioskuje, że lepiej dla Telefoniki i BC byłoby gdyby ten miliard pochodził zamiast z banku pochodził z kieszeni BC? Muszę cię rozczarować jest to ekonomicznie nieuzasadnione.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Mysle ze Brozek by 3 albo 4 wladowal w formie. Nie lepiej kupic kogos innego? Juz lepiej tego Sosina wziasc, z rok pogra a z banki pare zasadzi.... Ten koles wyglada mi na przecietniaka.
Hiszpanowi trzeba placic taki kontrakt ze spokojnie za to by sie wzielo gwiazde kazdej z lig europy wschodniej. Dajcie spokoj z takimi wynalazkami.
Ostatnio edytowane przez Acapelo : 06.06.2010 o godz. 00:04.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
A mnie zastanawia co uprawnia ciebie, żeby mieć takie oczekiwania. Taką postawę oczekiwania? Wisła (sekcja piłkarska) ma przeżyć i funkcjonować bez BC, bo on wieczny nie jest. Robisz przytyki człowiekowi, który nakarmił nas sukcesami aż do wyrzygania. Ogarnijcie się ludzie i zejdźcie na ziemię. Jakby nie było, to będzie dobrze. Istnieje piłkarska Wisła i walczy o mistrza co sezon a nie o utrzymanie. Stadion, taka otoczka jeszcze kilka lat temu była tylko w sferze marzeń.
|
|
|
|
Senior Member
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Widzę tu pełną radość większości forumowiczów bo nieziemski Soriano i Bosković mogą zasilić nasze szeregi. Ja bliżej jestem tego co napisał Baala i Uran235. Jestem sceptykiem i przekonają mnie dopiero fakty.
Boskovic - król strzelców ligi czarnogórskiej. Moja odpowiedź - Owsiannikow - król strzelców ligi Mołdawskiej.... gówno zwojował w naszej rzekomo super słabej lidze. Bueno - król strzelców ligi Maltańskiej.... już trochę lepiej, ale też słabiutko. Maycon - z Białorusi.... wiadomo, żenada. Skoro taki Bosković nie istniał w Serbii w Vojvodinie to wg mnie nie będzie istniał i w Wiśle. Soriano - jakim cudem piłkarz jeżeli strzela 25 bramek na zapleczu Primera w Hiszpanii nie dostał szansy w Realu Saragossa, Valladolid czy Sportingu Gijon? A jeśli dostał to ile strzelił 2 bramki jak w Albacete? Może to drugi Arrubarena jest? Jest też jakiś Hiszpan w Polonii Warszawa co to Bóg wie ile miał zdziałać (Andreu) a nie umywa się do Adriana Mierzejewskiego. Tacy piłkarze jak Boskovic czy Soriano to mogą być strzały - wypali nie wypali, a nie pewne transfery które nie tyle w pucharach co nawet w badziewnej naszej lidze mogą się nie sprawdzić. To ja już wolę albo "gwiazdy" naszej kopanej jak Sobiech Sadlok albo weteranów jak Cleber czy Ba sprowadzać do Wisły niż nie wiadomo co? Powód: Pisałem po pijaku Uran235:)
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 06.06.2010 o godz. 10:06.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Nie ma co piac z zachwytu nad tym pilkarzem...ma 25 lat i gra w segunda division, wiec nie przesadzajmy. Bylo juz kilku kopaczy w naszej ekstraklasie z wiekszym stazem w tamtej lidze, a nawet wyzej, ktorzy mieli byc gwiazdami... Moze wypalic albo i nie, jesli transfer dojdzie do skutku(a co do tego tez mam watpliwosci). Napewno wyglada ciekawie, ale bez peanow na jego czesc
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
||
|
||
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
Ale to tylko kwestia dni więc zobaczymy co w zamian zawiadowcy klubu zaproponują , bo to już była by spora wyrwa w trzonie drużyny . Myślę że tak dopiero może się rodzic plotka , a co do samego Boguslawa Cupiała to gosciowi należy się o tych co pamiętają lub nie dawne czasy ukłon po same jaja bez żadnej dogłebnej analizy jego polityki przy Reymonta .
Ostatnio edytowane przez kohprzem'68 : 06.06.2010 o godz. 05:43.
![]() Byliśmy , widzieliśmy już wiele ..."we all hope this is our moment." |
|
|
|
Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
co powiecie o kolejnych doniesieniach tym razem a propo zawodnika z Bulgarii Iwana Bandalowskiego
http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/2010/06/05/byly-pilkarz-feyenoordu-trafi-na-reymonta/ ![]()
Uwaga ogloszenie: Jeśli mieszkasz w okolicach Warszawy i regularnie jezdzisz na mecze Wisełki lub znasz osobę, która odpowiada tym kryteriom proszę napisz do mnie na priv. Szukam osób z tych okolic, z którymi mógłbym udawać się na mecze i wspierać ABG. Dziękuję za uwagę
Śląsk - Wisla - Lechia Braci się nie traci! edit by Jaroo1 |
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Wiele halasu a zaloze sie ze skonczy sie tak jak z Hristovem czyli sprowadzimy na dzien przed koncem okienka jakiegos ogorka po przejsciach.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Cytat:
Żadna 'magia' nie ma tu znaczenia, koleś jest po prostu zbyt dobry, żeby grać u nas. |
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
kohprzem'68: Skąd Ty masz takie info o Głowie i Sobolu ?!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Faktem jest że Wisła chce sprowadzić zawodnika, który w perspektywie zastąpiłby Sobola w pierwszym składzie - teraz jest to już konieczne wszak Radek ma 34 lata i grać we wszystkich spotkaniach na równym poziomie nie da rady....
Co do Soriano i jego porównywania z Uche swego czasu - Uche miał lat 18-19 jak do nas z rezerw przychodził, a Hiszpan ma 25 lat.... My potrzebujemy zawodników na odpowiednio wysokim poziomie i w formie - gra w rezerwach przez większość część kariery to nie to samo co gra o puchary etc...
Ostatnio edytowane przez kibicwisły1906 : 06.06.2010 o godz. 10:44.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Jak już zdążyłem zaobserwować, z Navasa będzie jedno wielkie gó*no.
Nie mówiąc o rzekomym napastniku z " o zgrozo " rezerw Barcelony... ![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
DeadOrAlive jak z Navasa moze byc wielkie go..o to co jest teraz z Pawełkiem
![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA