The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
WalkerLukeTS
Member

Od: 06.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.06.2010, 20:00
Wasiu: Jirsak być może jest przepłacony, ale to dobry zawodnik. Nie podzielam Twojej opinii. Potrafi dobrze rozegrać piłkę, zagrać prostopadłą piłe, ale też bardzo dobrze uderzyć. To że Skorża nie dawał mu szans przez długi czas nie znaczy ze jest słaby. Moim zdaniem jeszcze nie pokazał wszystkiego bo za mało grał.
Odpowiedz cytując
kibicwisły1906
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 05.06.2010, 20:06
Problem z transferem Czecha od samego początku nie podobał się wielu - znającym się co nieco na futbolu - oglądany może dwa razy przez wysłanników Wisły vide Junco był polecany do klubu jako defensywny pomocnik bo na tej pozycji w Teplicach najczęściej grywał a to Bednarz przedstawił nam go jako ofensywnego pomocnika - tylko że statystyki jakoś tego nie potwierdzały - dwa w tamtym czasie był najgorzej ocenianym pomocnikiem swojego klubu (zbierał najniższe noty) - oczywistą nieprawdą jest że przyszedł do nas za 700 tys euro ta kwota była dużo niższa ok 450 tys euro płacone w trzech transzach....
Odpowiedz cytując
snyrting
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 05.06.2010, 20:09
WalkerLuke, kur*a po trzech latach? To ile mu trzeba dać?

Od kiedy przyszedł do Wisły, to cały czas jest grupa kibiców (długo się sam do niej zaliczałem) uważa, że Jirsak to świetny rozgrywający, który tylko czeka żeby zacząć grać na światowym poziomie. Po tym jak odszedł Skorża a Czech nie sprawdził się pod wodzą nowego trenera jestem już niemal pewien, że ten chłopak możę i w piłkę grać potrafi, ale na pewno nie zacznie tego robićw Wiśle.

Przykre, ale niestety Jirsak zapisze się w annałach naszego klubu jako jeden z najgorszych transferów w historii.
Odpowiedz cytując
wojtole14
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 05.06.2010, 20:28
snyrting napisał(a):Wyświetl post
WalkerLuke, kur*a po trzech latach? To ile mu trzeba dać?

Od kiedy przyszedł do Wisły, to cały czas jest grupa kibiców (długo się sam do niej zaliczałem) uważa, że Jirsak to świetny rozgrywający, który tylko czeka żeby zacząć grać na światowym poziomie. Po tym jak odszedł Skorża a Czech nie sprawdził się pod wodzą nowego trenera jestem już niemal pewien, że ten chłopak możę i w piłkę grać potrafi, ale na pewno nie zacznie tego robićw Wiśle.

Przykre, ale niestety Jirsak zapisze się w annałach naszego klubu jako jeden z najgorszych transferów w historii.
Po pierwsze pomyliliście chłopaki tematy, a po drugie Jirsak nie zasługuje na tytuł beznadziejnego transferu Wisły. Kolejka przed nim jest ogromna do tego tytułu. Powiem więcej, jako że my tych gotówkowych transferów bardzo mało robimy to jest w czołówce najlepszych transferów ostatnich lat.

Odpowiedz cytując
raciborzanin
Member

Od: 10.2007

Stary 05.06.2010, 20:59
Jeden z naszych celów transferowych strzelił 2 bramki w play-offach o 2 ligę hiszpańską
Jonathan Soriano rozstrzyga rywalizację
Powód: lit
Ostatnio edytowane przez raciborzanin : 05.06.2010 o godz. 21:00.
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 05.06.2010, 21:25
JarTSW napisał(a):Wyświetl post
Nie porównuj jakiegoś zawodnika Osasuny, z JAKIMKOLWIEK zawodnikiem Barcelony, jeszcze takim.
Czym się różnią "jakiś" z rezerw Osasuny, od "jakiegokolwiek" z rezerw Barcelony?. Nie rozśmieszaj mnie. Wiem że magia Barcy działa, ale nie kompromituj się.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
Acapelo
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 05.06.2010, 22:01
.wysiwyg { FONT: 11px tahoma; BACKGROUND: #ffffff; COLOR: #222222 } P { MARGIN: 0px } .inlineimg { VERTICAL-ALIGN: middle } Ja bym chciał Navasa i Sadloka. Jezeli sie da to Sobiecha, a niech sobie darują tych odpadów do ataku, lepiej juz dac szanse Hristovowi. No i przetestować paru chłopaków na prawą obronę. I przedluzyc kontrakt z Pawelkiem.

Mamy wtedy silny sklad mogacy spokojnie walczyc o mistrza:
Navas Pawelek
Singlar Glowa Sadlok Marcelo Pi.Brozek
Lobodzinski Kirm Sobol Diaz Jirsak Gargula
Malecki Boguski Brozek
16 wyrownanych graczy, moim zdaniem to wystarcza.
Tak wiec Navas+ Sadlok i jestem zadowolony. A reszta to powinni byc ewentualnie gracze mlodzi przyszlosciowi bo nie zanosi sie na awans w pucharach, a nie ma sensu zapychac kadry przeplacanymi odrzutami. Uwazam ze Hristov nie jest gorszy od tych orlow typu Soriano Boskovic... ups sorry nie zauwazylem ze Hristov juz nas oposcil. No to bedzie trzeba jakiegos ogorka wziasc do napadu...
Ostatnio edytowane przez Acapelo : 05.06.2010 o godz. 22:04.
Odpowiedz cytując
Mishau
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 05.06.2010, 22:08
http://www.youtube.com/watch?v=HccfKRe8PMM

Pierwsza bramka Soriano, jakby się komuś sciagac nie chciało

Widac chlopak ma niemałe umiejętności, polscy kibice Barcelony chwala tego chlopaka i oby to byla prawda ze może nas zasilić

http://www.youtube.com/watch?v=7RbSBfjx7QM

Druga bramka Jonthana na 3:0
Powód: ot tak
Ostatnio edytowane przez Mishau : 05.06.2010 o godz. 22:25.
Odpowiedz cytując
Syn Kangura z 1984
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 05.06.2010, 22:22
Świetne przyjęcie, naszym piłka by pewnie odskoczyła na parę metrów. Strzał nie do obrony. Coś czuje że to zawodnik nie dla nas :(
Odpowiedz cytując
wislakrakow124
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 05.06.2010, 22:25
Soriano jes;i by przyszedl to mozna liczyc ze to moze byc duze wzmocnienie! Widac szybkosc technike czyli zawodnik w sam raz dla nas! Oby sie dzialacze postarali
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 05.06.2010, 22:48
Mishau napisał(a):Wyświetl post
http://www.youtube.com/watch?v=HccfKRe8PMM

Pierwsza bramka Soriano, jakby się komuś sciagac nie chciało

Widac chlopak ma niemałe umiejętności, polscy kibice Barcelony chwala tego chlopaka i oby to byla prawda ze może nas zasilić

http://www.youtube.com/watch?v=7RbSBfjx7QM

Druga bramka Jonthana na 3:0
Hahaha, ale ktoś tytuł walnął w filmiku.

Ludzie, o czym wy w ogóle piszecie?!!

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 05.06.2010, 22:51
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
Hahaha, ale ktoś tytuł walnął w filmiku.

Ludzie, o czym wy w ogóle piszecie?!!
Na to samo zwróciłem uwagę

Nie no, z filmików wynika, że to nie dla nas piłkarz raczej...
Odpowiedz cytując
pawelwislak
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 05.06.2010, 23:11
Jak na początku myślałem że a rezerwy Barcy to rezerwy może się uda go ściągnąć czy coś ale jak zobaczyłem bramki i styl to twierdze powodzenia jak by się go udało ściągnąć to byłby wielki sukces po prostu transakcyjny ale nie widzę szans on za dobry żeby iść do naszej buraczanej ligi w dodatku nasz klimat raczej nie zachęca w porównaniu do Katalonii.
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 05.06.2010, 23:21
Już prędzej Łobodziński zostanie królem strzelców Premiership, niż ten Soriano przejdzie do Wisły. Gdzieżby on chciał wynosić sie z Barcelony i grać na Polonii Bytom ..
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 05.06.2010, 23:41
Facet ma 25 lat
poprawcie mnie jeśli się mylę
ale zdaję się, że w Hiszpanii w drugich drużynach mogą grać zawodnicy tylko do 25 roku właśnie
A gość na pierwszą drużynę Barcy to jednak nie ten rozmiar kapelusza
Jakby mu dać z 400k E rocznie kontraktu...
Ehh rozmarzyłem się, chyba niepotrzebnie
mało to się prawdopodobne niestety wydaje
Odpowiedz cytując
Fuks
Senior Member

Stary 05.06.2010, 23:44
fialo napisał(a):Wyświetl post
Już prędzej Łobodziński zostanie królem strzelców Premiership, niż ten Soriano przejdzie do Wisły. Gdzieżby on chciał wynosić sie z Barcelony i grać na Polonii Bytom ..
a wlasnie ze ten argument na szczescie powoli w Polsce przestaje miec znaczenie. Wiadomo, poziom piłkarski dno, ale jezeli chodzi o stadiony i atmosfere to nie mamy na co nadawac. Tylko w tym sezonie nowe stadiony Wisły, Lecha, Legii, Cracovii. Dobre obiekty mają już Korona, Zagłębie i Bełchatów (tutaj bez szaleństwa, ale nowe trybuny). Budują Arka i Jagiellonia. Wraca Górnik z fajnym stadionem i świetną atmosferą, wraca Widzew, Ruch może grać na nowym Śląskim o ile zbiorą na tyle widzów. W bliskiej przyszłosci Śląsk i Lechia mogą grac na stadionach z euro2012... jak widać jest bardzo dobrze i bedzie lepiej, zostają tylko te dwie Polonie, ktore maja tragiczne obiekty. Ale narzekac nie ma co pod tym wzgledem.
Odpowiedz cytując
BigLeb
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 05.06.2010, 23:52
jasnyGwint napisał(a):Wyświetl post
Nie no pewnie, zazwyczaj jest tak, że jak firma jest w dobrej kondycji finansowej to zwalnia prawie tysiąc pracowniików i ma miliard złotych długów w bankach.
Nie wiem czy dobrze zrozumiałem ale z twojej wypowiedzi wnioskuje, że lepiej dla Telefoniki i BC byłoby gdyby ten miliard pochodził zamiast z banku pochodził z kieszeni BC? Muszę cię rozczarować jest to ekonomicznie nieuzasadnione.
Odpowiedz cytując
Acapelo
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 05.06.2010, 23:58
Mysle ze Brozek by 3 albo 4 wladowal w formie. Nie lepiej kupic kogos innego? Juz lepiej tego Sosina wziasc, z rok pogra a z banki pare zasadzi.... Ten koles wyglada mi na przecietniaka.
Hiszpanowi trzeba placic taki kontrakt ze spokojnie za to by sie wzielo gwiazde kazdej z lig europy wschodniej. Dajcie spokoj z takimi wynalazkami.
Ostatnio edytowane przez Acapelo : 06.06.2010 o godz. 00:04.
Odpowiedz cytując
BigLeb
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 06.06.2010, 00:24
tofik napisał(a):Wyświetl post
Cupiał miewa takie przebłyski mądrości zazwyczaj po przegranych sezonach. Także kto wie, może się coś wydarzy ciekawego ?
Ale Mnie nie interesuje doraźny ochłap typu bramkarz, ja czekam na określenie polityki długofalowej.
A mnie zastanawia co uprawnia ciebie, żeby mieć takie oczekiwania. Taką postawę oczekiwania? Wisła (sekcja piłkarska) ma przeżyć i funkcjonować bez BC, bo on wieczny nie jest. Robisz przytyki człowiekowi, który nakarmił nas sukcesami aż do wyrzygania. Ogarnijcie się ludzie i zejdźcie na ziemię. Jakby nie było, to będzie dobrze. Istnieje piłkarska Wisła i walczy o mistrza co sezon a nie o utrzymanie. Stadion, taka otoczka jeszcze kilka lat temu była tylko w sferze marzeń.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 06.06.2010, 00:54
Widzę tu pełną radość większości forumowiczów bo nieziemski Soriano i Bosković mogą zasilić nasze szeregi. Ja bliżej jestem tego co napisał Baala i Uran235. Jestem sceptykiem i przekonają mnie dopiero fakty.

Boskovic - król strzelców ligi czarnogórskiej. Moja odpowiedź - Owsiannikow - król strzelców ligi Mołdawskiej.... gówno zwojował w naszej rzekomo super słabej lidze. Bueno - król strzelców ligi Maltańskiej.... już trochę lepiej, ale też słabiutko. Maycon - z Białorusi.... wiadomo, żenada.
Skoro taki Bosković nie istniał w Serbii w Vojvodinie to wg mnie nie będzie istniał i w Wiśle.

Soriano - jakim cudem piłkarz jeżeli strzela 25 bramek na zapleczu Primera w Hiszpanii nie dostał szansy w Realu Saragossa, Valladolid czy Sportingu Gijon? A jeśli dostał to ile strzelił 2 bramki jak w Albacete? Może to drugi Arrubarena jest? Jest też jakiś Hiszpan w Polonii Warszawa co to Bóg wie ile miał zdziałać (Andreu) a nie umywa się do Adriana Mierzejewskiego.

Tacy piłkarze jak Boskovic czy Soriano to mogą być strzały - wypali nie wypali, a nie pewne transfery które nie tyle w pucharach co nawet w badziewnej naszej lidze mogą się nie sprawdzić. To ja już wolę albo "gwiazdy" naszej kopanej jak Sobiech Sadlok albo weteranów jak Cleber czy Ba sprowadzać do Wisły niż nie wiadomo co?
Powód: Pisałem po pijaku Uran235:)
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 06.06.2010 o godz. 10:06.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 06.06.2010, 00:56
Nie ma co piac z zachwytu nad tym pilkarzem...ma 25 lat i gra w segunda division, wiec nie przesadzajmy. Bylo juz kilku kopaczy w naszej ekstraklasie z wiekszym stazem w tamtej lidze, a nawet wyzej, ktorzy mieli byc gwiazdami... Moze wypalic albo i nie, jesli transfer dojdzie do skutku(a co do tego tez mam watpliwosci). Napewno wyglada ciekawie, ale bez peanow na jego czesc .
Odpowiedz cytując
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 06.06.2010, 01:50
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Widzę tu pełną radość większości forumowiczó;w bo nieziemski Soriano i Bosković mogą zasilić nasze szeregi. Ja bliżej jestem tego co napisał Baala i Uran 236. Jestem sceptykiem i przekonają mnie dopiero fakty.

Boskovic - król strzelców ligi czarnogórskiej. Moja odpowiedź - Owsiannikow - król strzelców ligi Mołdawskiej.... gówno zwojował w naszej rzekomo super słabej lidze. Bueno - król strzelców ligi Maltańskiej.... już trochę lepiej, ale też słabiutko. Maycon - z Białorusi.... wiadomo, żenada.
Skoro taki Bosković nie istniał w Serbii w Vojvodinie to wg mnie nie będzie istniał i w Wiśle.

Soriano - jakim cudem piłkarz jeżeli strzela 25 bramek na zapleczu Primera w Hiszpanii nie dostał szansy w Realu Saragossa, Valladolid czy Sportingu Gijon? A jeśli dostał to ile strzelił 2 bramki jak w Albacete? Może to drugi Arrubarena jest? Jest też jakiś Hiszpan w Polonii Warszawa co to Bóg wie ile miał zdziałać (Andreu) a nie umywa się do Adriana Mierzejewskiego.

Tacy piłkarze jak Boskovic czy Soriano to mogą być strzały - wypali nie wypali, a nie pewne transfery które nie tyle w pucharach co nawet w badziewnej naszej lidze mogą się nie sprawdzić. To ja już wolę albo "gwiazdy" naszej kopanej jak Sobiech Sadlok albo weteranów jak Cleber czy Ba sprowadzać do Wisły niż nie wiadomo co?
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
Nie ma co piac z zachwytu nad tym pilkarzem...ma 25 lat i gra w segunda division, wiec nie przesadzajmy. Bylo juz kilku kopaczy w naszej ekstraklasie z wiekszym stazem w tamtej lidze, a nawet wyzej, ktorzy mieli byc gwiazdami... Moze wypalic albo i nie, jesli transfer dojdzie do skutku(a co do tego tez mam watpliwosci). Napewno wyglada ciekawie, ale bez peanow na jego czesc .
Tak się rodzi plotka. Barcelona walczy o awans, jej rezerwy grają w lidze trzeciej a nie drugiej. Soriano został sprowadzony do rezerw Barcelony przed tym sezonem. Wcześniej grywał w różnych klubach, zaliczył nawet trochę występów w Primera Division, ale były to w znakomitej większości występy symboliczne. W trzydziestu-paru spotkaniach zaliczył trochę ponad 1000 minut na boisku do tego 2 bramki.
Odpowiedz cytując
kohprzem'68
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 06.06.2010, 05:36
BigLeb napisał(a):Wyświetl post
A mnie zastanawia co uprawnia ciebie, żeby mieć takie oczekiwania. Taką postawę oczekiwania? Wisła (sekcja piłkarska) ma przeżyć i funkcjonować bez BC, bo on wieczny nie jest. Robisz przytyki człowiekowi, który nakarmił nas sukcesami aż do wyrzygania. Ogarnijcie się ludzie i zejdźcie na ziemię. Jakby nie było, to będzie dobrze. Istnieje piłkarska Wisła i walczy o mistrza co sezon a nie o utrzymanie. Stadion, taka otoczka jeszcze kilka lat temu była tylko w sferze marzeń.
Oby przebłyskiem "geniuszu" ludzi których zatrudnia Boguś nie okazala się niepotwierdzona dotąd plotka jakoby Glowa (1,5 mln euro) w pakiecie z Sobolem (800 tys euro) zostali już dogadani przez nowe kluby .
Ale to tylko kwestia dni więc zobaczymy co w zamian zawiadowcy klubu zaproponują , bo to już była by spora wyrwa w trzonie drużyny .
Myślę że tak dopiero może się rodzic plotka , a co do samego Boguslawa Cupiała to gosciowi należy się o tych co pamiętają lub nie dawne czasy ukłon po same jaja bez żadnej dogłebnej analizy jego polityki przy Reymonta .
Ostatnio edytowane przez kohprzem'68 : 06.06.2010 o godz. 05:43.

Byliśmy , widzieliśmy już wiele ..."we all hope this is our moment."
Odpowiedz cytując
kondzio500
Member

Od: 01.2009

Stary 06.06.2010, 08:10
co powiecie o kolejnych doniesieniach tym razem a propo zawodnika z Bulgarii Iwana Bandalowskiego

http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/2010/06/05/byly-pilkarz-feyenoordu-trafi-na-reymonta/
Uwaga ogloszenie: Jeśli mieszkasz w okolicach Warszawy i regularnie jezdzisz na mecze Wisełki lub znasz osobę, która odpowiada tym kryteriom proszę napisz do mnie na priv. Szukam osób z tych okolic, z którymi mógłbym udawać się na mecze i wspierać ABG. Dziękuję za uwagę

Śląsk - Wisla - Lechia

Braci się nie traci!

edit by Jaroo1

Odpowiedz cytując
Maciuś
bananowy chłopiec

Od: 07.2006

Stary 06.06.2010, 08:15
Wiele halasu a zaloze sie ze skonczy sie tak jak z Hristovem czyli sprowadzimy na dzien przed koncem okienka jakiegos ogorka po przejsciach.
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 06.06.2010, 08:32
Cytat:
Czym się różnią "jakiś" z rezerw Osasuny, od "jakiegokolwiek" z rezerw Barcelony?. Nie rozśmieszaj mnie. Wiem że magia Barcy działa, ale nie kompromituj się.
Sam się chłopie kompromitujesz durnymi tekstami, jakby jakiś klub na końcu świata miał dla niego większe znaczenie.

Żadna 'magia' nie ma tu znaczenia, koleś jest po prostu zbyt dobry, żeby grać u nas.
Odpowiedz cytując
WalkerLukeTS
Member

Od: 06.2010

Stary 06.06.2010, 09:42
kohprzem'68: Skąd Ty masz takie info o Głowie i Sobolu ?!
Odpowiedz cytując
kibicwisły1906
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 06.06.2010, 10:40
Faktem jest że Wisła chce sprowadzić zawodnika, który w perspektywie zastąpiłby Sobola w pierwszym składzie - teraz jest to już konieczne wszak Radek ma 34 lata i grać we wszystkich spotkaniach na równym poziomie nie da rady....

Co do Soriano i jego porównywania z Uche swego czasu - Uche miał lat 18-19 jak do nas z rezerw przychodził, a Hiszpan ma 25 lat....

My potrzebujemy zawodników na odpowiednio wysokim poziomie i w formie - gra w rezerwach przez większość część kariery to nie to samo co gra o puchary etc...
Ostatnio edytowane przez kibicwisły1906 : 06.06.2010 o godz. 10:44.
Odpowiedz cytując
DeadOrAlive
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 06.06.2010, 11:09
Jak już zdążyłem zaobserwować, z Navasa będzie jedno wielkie gó*no.
Nie mówiąc o rzekomym napastniku z " o zgrozo " rezerw Barcelony...
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..

We were the Kings and Queens of promise... !
Odpowiedz cytując
wislakrakow124
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 06.06.2010, 11:15
DeadOrAlive jak z Navasa moze byc wielkie go..o to co jest teraz z Pawełkiem?
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów