|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Billy - ja też... Cupial jednak niecierpi przegrywac i chyba zdaje sobie spawe, ze bez wzmocnien raczej nie odzyskamy msitrzostwa..tym bardziej, ze Legia kupuje wartosciowych pilkarzy ( przynajmniej za spora kase) zatrudnili korże....Lech ma juz Kiełba, pewnie Sobiech tez bedzie.. a to nie koniec..musimy sie wzmocnic..ale to chyba wszyscy kibice wiedza..
![]()
''...Ale każdy ma prawo wymagać od was ambitnej i nieustępliwej walki.." - Henryk Reyman
AVE WISŁA! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
a co wy tak z tym Sadlokiem
|
|
|
|
Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
mozna do Wisly przymierzac Grodzickiego,Piecha ,Jakubowskiegi i tym podobnych graczy...
Co to za ogórki? A co do Sadloka to nie oceniaj go po meczu w takich warunkach, a popatrz na mecz z Finlandia i mecze Ruchu |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
@vola Navas jest na zgrupowaniu i wszystko się zapewne wyjaśni po jego powrocie z kadry. Tak samo pewnie zresztą jak z Sadlokiem.
Ostatnio edytowane przez Pawlolek : 03.06.2010 o godz. 12:39.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Co do Navasa to troszkę poszperałem i znalazłem wypowiedź zawodnika. Jeśli translator wujka Googla w miarę oddał sens wypowiedzi to żadnej oferty Wisły nie było. http://www.everardoherrera.com/notic...la-%28AUDIO%29
![]()
"Jeżeli Wisła trafi w eliminacjach do Ligi Mistrzów na drużynę z jednej z pięciu najsilniejszych lig Europy, to niezależnie od transferów będzie to walka gołej d*** z batem."
Tomasz Hajto
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
"Powiedzmy, że oficjalnie nic nie wiem, mówię z Keylor i zarówno dla mnie, bo nie dojechać, ale to nic dziwnego,"
powiedzmy wiec jesli transator dobrze to przetlumaczyl to jednak cos jest na rzeczy Jednak Cabanas powiedział, że decyzja będzie w lipcu, po World Cup 2010. Na razie, Navas ma umowę z Saprissa do października.
Ostatnio edytowane przez Chlopek123 : 03.06.2010 o godz. 13:26.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
||
Cytat:
![]()
"Jeżeli Wisła trafi w eliminacjach do Ligi Mistrzów na drużynę z jednej z pięciu najsilniejszych lig Europy, to niezależnie od transferów będzie to walka gołej d*** z batem."
Tomasz Hajto
|
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Powiem szczerze, ściągając takiego gracza jak ten Soriano naprawdę robimy jakiś krok do przodu. Koleś na pewno jest świetnie wyszkolony taktycznie i technicznie, ma za sobą kilkadziesiąt meczy w Primera Division i myślę, że u nas miałby szanse się pokazać w dorosłej piłce, tak jak np Napoleoni w Widzewie. Pytanie czy rzeczywiście jesteśmy nim zainteresowani. Wydaje mi się, że raczej nie miałby kosmicznych wymagań finansowych.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
http://www.wisla-online.pl/news/burl...tuzjowany-1106
Priorytetem na wczoraj powinno być pozyskanie wysokiej klasy bocznego obrońcy i bramkarza.... Na 90% Sadlok do nas nie trafi, w ten sposób Wisła będzie się wzmacniać (jeśli do tego w ogóle dojdzie) zawodnikami zagranicznymi... Do klubu mogą wrócić Mielcarski i Bednarz - Basałaj prowadzi rozmowy na temat ich powrotu na Reymonta.... Dopiero po załatwieniu wszystkich organizacyjnych spraw można się spodziewać zwołania konferencji na której zostanie przedstawiony nowy prezes..... Transferów nie ma się co spodziewać przez obozem w Niemczech (będziemy tam testować ok. 8 zawodników).... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Micanski 600tys ojro odstępnego
Kiełb 250tys ojro odstępnego. Zdecydowanie bardziej jestem przekonany do Micanskiego niż Sobiecha, jestem moim zdaniem o klasę lepszy... Sobiech w tej rundzie tyle setek przestrzelił, tymczasem Micanski był najskuteczniejszy Wiosną... ![]() Cytat:
WISŁA! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
kibicwisly1906:
Fantazjujesz sobie czy jestes kolejna osoba z dostepem do tajemniczych informatorow? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
||
Cytat:
![]()
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...) "Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze" |
||
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
a ja bym tak nie dramatyzował...jeśli garguła po kontuzji bedzie grał tak dobrze jak przed to nie bedzie zle...Paweł brozek gdy strzelał najwiecej to byl kto mu podawac m.in.źenczuk.a teraz nie ma co strzelać.A na transfery poczekajmy chocicaż nie spodziewam sie cudow...
ps.ja też wole micanskiego od sobiecha. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
Przed publikacją polskiej prasy o zainteresowaniu Wisły Kraków kostarykańskim bramkarzem Keylorem Navasem, jego reprezentant Ricardo Cabañas powiedział www.everardoherrera.com, że wciaż nie pojawiło się nic oficjalnego, ale nie wyklucza podejścia (zbliżenia) w kolejnych dniach. "Powiedzmy, że oficjalnie o niczym nie wiemy, rozmawiałem z Keylorem i zarówno do mnie jak i do niego nic na razie nie dotarło, lecz nie jest to dziwne" wyznał Cabanas, z pochodzenia Hiszpan. Ponadto mówił także o tym, co wydarzyło się w środę podczas towarzyskiego meczu z Francją, kiedy to Navas zaliczył doskonały występ. "Kluby, które znały go już wcześniej, potwierdziły swoją ocenę jego umiejętności. Są też ekipy takie jak ta, o których ja nic wcześniej nie wiedziałem, a które go odkryły oraz inne, które przyjechały obejrzeć mecz (przeciw Francji) i nawet nie szukając, odkryły bramkarza" podsumował Cabanas, który przyznał dodatkowo, że przez ostatnie dni kontaktowali się już z nim niektórzy zainteresowani. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Najlepsi w Barca Atlethic(czy jakoś tak
) zarabiają 200k euro wiec ten Soriano jak najbardziej w zasiegu ale nie wydaje mi się żeby jednak było coś na rzeczy |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pytanie tylko, czy naprawdę się nim interesujemy. Bo nie wątpię, że jesteśmy w stanie dać mu akceptowalny kontrakt (w tych rezerwach przecież kokosów nie zarabia). I jeżeli mamy go testować na obozie, to podejrzewam, że wcale nie będzie mu się chciało jechać. Takich graczy powinniśmy klepać bez testów na rok lub dwa a jak się sprawdzi to przedłużać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
po kiego grzyba brac ogorka z 3 ligi hiszpanskiej, ktory przyjdzie do Polski i nie dosc ze bedzie zarabial duze pieniadze to bedzie udawal gwiazdke i a na boisku gowno pokaze tak jak hiszpanski zaciag w Legii..?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
||
Jak sam tyle wiesz to albo idź do tematu s-f i się podziel, za to nie dostaniesz bana. A jak nie masz zamiaru się dzielić informacjami, to przynajmniej nie obnoś się z tym, bo zachowujesz się jak szczeniak, który szpanuje przed kumplami nowym rowerem, ale nikomu nie da się przejechać i jednocześnie uzurpuje sobie prawo do bycia jedynym autorytetem w sprawie rowerów. |
||
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam nadzieje, że jakiś cypryjski klub sprzątnie go nam sprzed nosa, dość już trzydziestoletniego drewna jest w tym lesie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Ja juz wole takiego Sosina niz kolejnego Hristova czy Beto. Kiedys sporo strzelal, napewno nie zgubil swojego instrynktu. Troche popracuje i bedzie wzmocnieniem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
A i zapomniałem,jest jeszcze Bartek Grzelak,może uda sie go wyciągnąć z Legii.Swego czasu był gwiazdą w Widzewie,na pewno nie zapomniał jak się strzela. Boże,chroń od transferów typu Sosin czy Żurawski.
Ostatnio edytowane przez BiałaGwiazda : 03.06.2010 o godz. 18:37.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Dla mnie to będzie ośmieszenie jeśli weżniemy zawodnika, którego nie chcą na Cyprze... ok możemy wziąć zawodnika którego nie chcą w Bundeslidze, we Francji ale nie z Cypru ludzie przecież my takie kluby powinniśmy okładać pucharach a nie zbierać od nich niechcianych zawodników.
(tak wiem ostatnio grał w Grecji)
Ostatnio edytowane przez westersyl : 03.06.2010 o godz. 18:52.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|