|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
Dlaczego na gazecie dało się dobrze zrobić, a na dóch pozostałych już nie? Na szczęście jako mieszkaniec Warszawy mam dostęp do TVN Warszawa i mogłem tam obejrzeć prezentację (konferencję) ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
).Na legia.com tylko ciągle buforowało. ![]()
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
ToTylkoJa napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
murray wez usun ten swoj post bo jego przeczytanie grozi dlugotrwalym smiechem
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
skorza na konferencji mówił ze to jego spełnienie marzeń wrócić do legły po tylu latach
czego nie mówił tego jak pracował u nas ![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
Kurde a skąd wiesz że w dziecinstwie nie marzył aby trenować Legie PS: Skorza jak przychodził do Wisły to nie mówił że to jego spełnienie marzen, moze wiec marzeniem było trenowanie Legii . |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Grzelak jakby przyszedł na choćby jeden poranny rozruch (~ 5km), jaki miałem na obozach w Bieszczadach, bądź na Mazurach to czekałby go roczny urlop. A standardowy interwał 100m - max + 100m - trucht x 10 powtórzeń oznaczałby dla niego koniec kariery. Juniorzy trenują kilka razy więcej niż taki patałach. W tamtym roku widziałem podczas Warsaw Open jak przy truchcie 10 km/h o mało co nie padał na glebę.
PS. A co do Dysko-Boto-Polo to sprawdzają się moje opinie o kolejny zaciągach z Bełchatowa.
Ostatnio edytowane przez emj10 : 01.06.2010 o godz. 20:27.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ja za "Ległą" dostałem bana więc lepiej zrobić edita jak się da. A co do sytuacji w lidze to czuje że nam się ostro wyrówna my bez wzmocnień Legia kupi coś tu coś tam no w sumie zmiana Urban na Skorża to jednak na lepsze. Amica się osłabi jak stracą Peszko i Lewego to ciężko im będzie znaleźć jakieś gotowe zmiennictwo. A my bez zmian na plus tyle że bez Ba, Alvareza i Jopa tak że u nas kadra po prostu węższa, na Ł0:3 trochę mocniej na Bułgarskiej słabiej to pewno i Dysko-Polonia nas dojdzie w przyszłym roku.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
no nie wiem czy lech się osłabi. chodzą słuchy że peszko nie odejdzie a z lewym tez nie wiadomo bo chodzi o prowizje dla niego i jego menago ( 900 tys ojro) nam kadra skurczy się o 3-4 zawodników. w razie kontuzji (odpukać) nie będzie miał kto grac nie zapowiada się na transfery wiec będzie ciężko a jeśli jakieś będą to ten sam poziom co ba alvarez i ( BOŻE wybacz) jop ![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Myślisz że nie sprzedadzą Lewego realnie dla nich to jest ostatnia szansa żeby skasować go na jakieś 4 mln euro ? w zimie będzie warty 1,5mln maks a po sezonie tyle co kontrakt... A co do Peszki jak on ma klauzule 500tysięcy czy ile tam to jak będzie chciał odejść i znajdzie się chętny to nawet okiem nie mrugnie dla niego to jest jeden z ostatnich momentów żeby jeszcze coś zwojować a każdy przeciętny klub na zachodzie może mu z powodzeniem dać ze dwa razy więcej niż dostanie w Lechu, jeśli zostanie to będzie wielki sukces Amici.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie no tak masz rację. Zagalopowałem się
Pomyliło mi się z bojkotem 'produktów' iti i agory. ![]() ![]() |
|
|
|
Piknik
Offline |
|
|
Nie dziwię się Skorży. Ja też marzę o tym, by trenować Legię...
PS. po moim trenowaniu na Łazienkowskiej byłaby tylko spalona ziemia, posypana solą;-) ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]() ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Górnik wrócił do ekstraklasy.Ciekawe czy Allianz będzie tak samo z rozmachem jak rok temu wzmacniał drużyne ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Ufff to Maciek zabiera do Warszawy profesjonalny sztab ludzi
![]() Jeden gdzie nie przygotowywuje zespolu do sezonu czy to Banik czy Wisla tam zostawia za soba tylko smród a drugi "rozpracowywacz" .....heh ma szczescie Legia ze nie gra w tym roku w Pucharach ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Piknik
Offline |
|
|
http://www.sport.pl/pilka/1,70998,79..._zaplacic.html
Odnoszę wrażenie, że sprawy by nie było gdyby nie postępujący "rozbiór" GKS. Przecież tak postępują wszyscy w naszej lidze, w dodatku są to "zapytania" do menedżera. Ciężko udowodnić klubom, że kaperują piłkarzy - konieczna byłaby współpraca menedżera piłkarza z władzami ekstraklasy, a to oznacza jego śmierć zawodową. Z GKS odszedł Tosik, Rachwał, Pietrasiak. W kolejce czekają Cetnarski i Nowak. To trzon zespołu, w przyszłym sezonie GKS będzie walczyć o utrzymanie. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A ja bym chciał zeby GKS spadl
Male miasteczko, malo kibicow. Wolałbym zeby w lidze grały takie kluby jak Pogon czy LKS wtedy kibicowsko liga by zyskala. Juz w tym roku pozytywna zmiana Odra i Piast wylot i Widzew i Gornik awans ale za rok mogloby byc jeszcze fajniej.![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Mnie to najbardziej w tym okienku śmieszy Polonia. Mając tyle kasy wydają ja na średniaków z Bełchatowa i czego oni śię spodziewają, walki o mistrzostwo? Skończy sie na środku tabeli miejsca 4-8 i tyle. To troche jak sytuacja po połączeniu Amici z Lechem z dwóch średnich drużyn myśleli że zrobią jedną bardzo dobrą i sie ździwili się że nowy Lech był sportowo na tym samym poziomie co przed połączeniem. Tu będzie tak samo z dwóch średnich drużyn wyjmą najlepszych zawodników i połączą w jeden team i dalej ten team będzie tak samo średni.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
do TVN Warszawa ma (NIESTETY) dostęp kazdy kto ma Cyfrę. Ja (NIESTETY) też mam dostęp do tej stacji choć mieszkam w Krakowie. Ale prezentacja (konferencja) jakos mnie nie skusiła
Ostatnio edytowane przez FraMat : 02.06.2010 o godz. 10:40.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
FraMat to się ciesz, możesz poznać Warszawę bez przyjeżdzania tu ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
http://www.90minut.pl/news/125/news1...e-Francji.html
Szacunek, że im się udało takich sparingpartnerów załatwić Można/ ba nawet powinno/się smiać ze sposobu zarządzania Legią przez ITI ale ostatnio trzeba im oddać ,że zmierzają we właściwym kierunku a takich meczów to im zwyczajnie zazdroszcze pamietam ile dawały takie sparingi za pierwszej kadencji Kasperczaka |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No i co, trzymalismy kciuki zeby Legia nie grala w pucharach bo sie skompromituje, za to zeby Ruch grał a sytuacja zmieni sie o 180 stopni w przeciagu kilku tygodni. To w Legii pod wzgledem sportowym zaczyna dziac sie ok, to oni maja nowego (dobrego jak na Polske trenra), to oni zrobia ciekawe transfery i pozbeda sie szrotu, to oni beda zbierali doswiadczenie w sparingach i to oni zdaje sie juz na pierwsze treningi beda mieli zamknieta ekipe- nic tylko sie przygotowywac na lige, za to w Ruchu same problemy, pewnie zero ciekawych transferow, pewnie beda oslabienia, problemy finansowe, plotki ze ich nawet nie stac na gre w Europie, zapewne mniej barwne przygotowania do sezonu- ale w sumie nawet nie ma o wyliczac. Jesli odejdzie Niedzielan, Sadlok i Sobiech to chyba oni nawet w lidze beda mieli problem zeby zajac miejsce w srodku tabeli.
![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Za czasów Wdowca też mieliśmy mocnych sparingpartnerów przed sezonem (PSG, OM). Nawet wygrywaliśmy z nimi.
A potem i tak było ''tato, tato (Walter) kupa!' ![]() ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Myślę, że to właściwy człowiek na właściwym miejscu - mówi o nowym trenerze Legii Warszawa, Macieju Skorży napastnik Jagiellonii Białystok, Tomasz Frankowski. Legia w ostatnich dniach dokonała trzech znaczących transferów. We wtorek oficjalnie przedstawiła nowego szkoleniowca. - Tych sprowadzonych z zagranicy piłkarzy nikt nie zna. Może będą gwiazdami ligi, a może nie. Natomiast każdy wie jakie dokonania ma na swoim koncie trener Skorża. Dlatego uważam, że na razie to najlepszy transfer w wykonaniu działaczy z Łazienkowskiej - mówi Frankowski.
- Znam tego szkoleniowca, lubię go i cenię. Myślę, że to właściwy człowiek na właściwym miejscu. Zresztą wyniki mówią za niego. W Wiśle pokazał, że zna się na tej robocie. A czy wyjdzie mu w Legii? życzę mu jak najlepiej, czyli żeby zajmował trzecie miejsce zaraz po Jagiellonii i Wiśle - zakończył "Franek". ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
A co Cie tak bawi ? Szacun dla Franka
![]()
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Tak sie zastanawiam.Ekstraklasa 09/10 już się skonczyła,może by założyć nowy temat albo jakiś inny np sezon ogórkowy między rozgrywkami?
![]() ![]()
By dostawać więcej od życia, dawaj więcej od siebie.
|
|
|
|
Piknik
Offline |
|
|
Każdemu normalnemu kibicowi wydawało się, że Skorża przyszedł do Legii, by odzyskać Mistrzostwo Polski dla klubu z Warszawy.
Poniekąd to prawda, okazuje się jednak że zadanie Pana Macieja jest dużo trudniejsze. Powiem szczerze, że jak mu się uda, to pełen szacun: http://www.weszlo.com/news/5041 I jeszcze jeden uroczy tekścik z Weszło: http://www.weszlo.com/news/5040 Cytat:
Ostatnio edytowane przez flamengista : 02.06.2010 o godz. 18:45.
![]()
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
No właśnie już wczoraj wspominałęm to, że "życie przerosło marzenia".
![]() |
|
|
|
Piknik
Offline |
|
|
Po Kokoszce mamy kolejnego miłośnika prawa Webstera:
http://www.90minut.pl/news/125/news1...elchatowa.html ale pewnie chodzi o wymuszenie transferu do Polonii lub Amiki. ![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|