The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
skeba
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.05.2010, 11:53
Ja obstawiam, ze serial będzie trwal dalej.
Nie moglismy sprostać wymaganim smiesznych bramkarzy to myslicie, ze sprostamy zawodnika, ktory gra w reprezentacji ?
- Wątpliwe, chyba ze BC sie zdenerwowal

Po drugie - to jest paranoja, by takiego zawodnika na testy sprowadzac. Koleś gra w reprezentacji, wiec reprezentuje zapewne sobą duzo.
Jesli chodzi o zapraszanie zawodnika do Polski to chyba tylko w celu przeprowadzenia badan. Jesli badania zdrowotne beda ok - to podpisywac, a nie jakes testy 2-3 dniowe.
Ostatnio edytowane przez skeba : 31.05.2010 o godz. 11:58.
Odpowiedz cytując
Arturo Qr2nów
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 31.05.2010, 11:54
arti napisał(a):Wyświetl post
Jest jeszcze jeden aspekt odejścia Głowy - tracimy jednego z przywódców drużyny.
Fakt. Chociaż z drugiej strony, szczególnie w końcówce sezonu nie pokazał się jako przywódca. Nawet w wywiadach był strasznie stonowany, wyważony. To nie jest wada, ale w takiej sytuacji, jaką zaowocował finisz rozgrywek należało być nieco pewniejszym siebie, chwycić siebie oraz kolegów za jaja i trochę pokrzyczeć, a nawet rzucić parę buńczucznych zapowiedzi. Ja odniosłem wrażenie, że Głowa spuścił głowę i oczekiwał egzekucji.
http://wislakrakow.com/forum/signaturepics/sigpic26075_1.gif
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 31.05.2010, 11:57
Sprzedając Głowackiego rozmontowujemy jedyną formację na którą nie potrzebowaliśmy zawodnika. Do tego Wszyscy wiemy jaki jest jego wpływ na drużynę, tak naprawdę to dzięki niemu Marcelo się tak rozwinął. Po tym jak odszedł Zieniu i Baszczu widać było że już brakuje nam spokoju na boisku, oddawanie kolejnego doświadczonego zawodnika to nieodpowiedzialne zachowanie. Już teraz oni wyglądali jak zlepek 11 biegających zawodników, a nie drużyna. Oczywiście 1,7 mln euro to niezła suma ale ma to tylko znaczenie jeśli zostałaby dobrze zainwestowana, Jak pokazuje przeszłości kwoty z transferów były inwestowane najwyżej w małym kawałku i jeszcze nie do końca dobrze. Nadchodzący sezon może być naprawdę ciężki... gdybym miał wybierać to sprzedałbym Marcelo, dlaczego ? bo to młody ambitny chłopak, wyrastający ponad przeciętności i z szansami na grę w dobrym zachodni klubie i nie zdziwię się jak po kolejnym blamażu w pucharach (oby nie) gra w Polsce mu się po prostu znudzi i zacznie kombinować.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 31.05.2010 o godz. 12:07.
Odpowiedz cytując
Sopranos
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 31.05.2010, 12:07
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Po tym że takich rzeczy się nie ujawnia - 'będą go oglądali' , 'prawdopodobnie przystąpią do negocjacji' - co to ma w ogóle być, szczególnie że nie chodzi o bramkarza z A klasy tylko o pierwszego bramkarza wcale nie tak słabej reprezentacji.
Gdyby tak było, to zapewne wiadomość zobaczylibyśmy najpierw w "PS", "Fakcie" lub "SE", bo tak jest zazwyczaj. Tutaj pierwszym źródłem był chyba będący blisko klubu Kozioł, następnie TWSD (informacja własna, ponoć), a potem skopiowały to "PS" i "GK".
Konrad Gołoś: Czasami potrzeba momentu, w którym trener naprawdę na ciebie postawi. Jeśli wiesz, że masz zaufanie trenera i kolegów, wtedy też się rozwijasz. Nabierasz pewności. Czasami jest tak, że młody zawodnik idąc do jakiegoś klubu po prostu traci pewność i trudno jest to odbudować.
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Stary 31.05.2010, 13:01
Kostarykański bramkarz to z pewnością najlepszy kandydat spośród tych wszystkich 20-stu paru testowanych w ostatnich latach. Trudno mi wyobrazić sobie, aby klub mógł ściągnąć kogoś jeszcze lepszego - dlatego powinni kuć żelazo póki gorące.

Transfer Głowackiego - nie jestem orędownikiem osłabiania zespołu, ale gdyby w jego miejsce udało się zakontraktować przykładowo wolnego obecnie Michała Zewłakowa, nasza obrona nie straciłaby na jakości a klub zyskłał pieniądze, które można zainwestować również w bardzo przyszłościwych Sadloka i Sobiecha. Tylko trzeba się śpieszyć, zanim Lech zabierze ich w pakiecie.

Wtedy wzmocnienia wymagałaby jeszcze tylko druga linia i atak, gdzie sam Sobiech wszystkiego nie załatwi. Nie jestem przekonany do Nowaka i sensowności tego transferu - nie ta klasa, nie to zdrowie i nie ta skuteczność.

Nowy stadion, gra w lidze europejskiej, oraz walka w nowym sezonie ze znacznie mocniejszą niż dawniej konkurencją w kraju wymaga od Cupiała zdecydowanych ruchów. Mam nadzieję, że Basałaj wynegocjował je sobie.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując
tormenthor
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 31.05.2010, 13:11
Głowacki pokazał swoje ,,przywódcze predyspozycje" mówiąc po meczu z Koroną, że mistrzostwo nam odjeżdża. Prawdziwy kapitan powiedziałby, że daliśmy dupy, ale staniemy na głowie, aby rozjechać kolejnych rywali i dopiąc celu jakim jest mistrzostwo. Głowa nie jest przywódcą. Oczywiście coś tam próbuje krzyczeć i mobilizować, ale to raczej z tego powodu, że drużyna mianowała go kapitanem i jego rola w zespole tego wymaga.
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 31.05.2010, 13:18
tormenthor napisał(a):Wyświetl post
Głowacki pokazał swoje ,,przywódcze predyspozycje" mówiąc po meczu z Koroną, że mistrzostwo nam odjeżdża. Prawdziwy kapitan powiedziałby, że daliśmy dupy, ale staniemy na głowie, aby rozjechać kolejnych rywali i dopiąc celu jakim jest mistrzostwo. Głowa nie jest przywódcą. Oczywiście coś tam próbuje krzyczeć i mobilizować, ale to raczej z tego powodu, że drużyna mianowała go kapitanem i jego rola w zespole tego wymaga.

Cytat:
- Oczywiście, że mam wrażenie, że mistrzostwo wymyka nam się z rąk. Jest to już kolejna sytuacja, w której musimy się podnieść po przykrej porażce. Teraz jest chyba jeszcze trudniej, bo myśleliśmy, że wszystko wraca na właściwe tory - powiedział po przegranej 0:1 z Koroną Kielce kapitan Wisły Kraków, Arkadiusz Głowacki.
i co w tym zlego? skoro przegrali to logicznym jest ze sa Mistrzostwo jest dalej niz blizej.. chyba ze wedlug Ciebie po przegranym meczu Mistrzostwo nam nie odjezdza.. mozna i tak, poza tym to jest krotki wywiad do mediow, co sie w szatni dzieje nie wiesz.. powtarzam, brudy prac we wlasnym gronie, a nie wywlekac je do dziennikarzy

co do transferu to dla mnie glupota, nawet jak dadza te 1,5 mln to nie mamy pewnosci ze pojdzie ta kasa na transfery, a nawet jesli to nie na pewno nie calosc.. poza tym nie wiemy czy sie sprawdzi nowy grajek, teraz mamy Glowackiego i jest pewnosc.. przyjdzie ktos nowy i moze byc niewypalem, poza tym jak ktos wspomnial on i Sobol trzymaja jeszcze reke nad druzyna, odszedli Baszczu i Zienczuk i zaczelo sie psychicznie sypac.. Sobol sam w pojedynke moze nie dac rady, Sadlok to jeszcze lebek, nowe otoczenie, lekko przygaszony, nie jestem za sprzedaza, boli serducho ze tylu dobrych chlopakow odchodzi..
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 31.05.2010 o godz. 13:24.
Odpowiedz cytując
zbymak
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 31.05.2010, 13:25
Jak dobrze wczoraj słyszałem Koziola to gadał ,że ten zawodnik z Francji jest po wypadku i dlatego niema szans na granie w swoim klubie.Wracając do obsady bramkarza to plan jest taki żeby sprowadzić 2 nowych bramkarzy z czego jeden ma przyjechac na testy ( z Bałkanów ) a drugi ma byc zakontraktowany bez testów być może chodzi o Navasa .Jesli plan nie wypali z dwoma to Juszczyk odpada a Pawełek zostaje jako 2 z nowym kontraktem .Tyle slyszałem na temat bramkarskich ruchów a co z tego wyjdzie ? życie pokarze jak zawsze
Odpowiedz cytując
masterlag
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 31.05.2010, 13:29
A ja bym nie płakała jesli Głowa miałby przejść do Turcji za te 1,5 mln Euro. O ile te pieniądze można będzie zainwestować w nowych graczy (patrz sprawa z kupnem Sobiecha i Sadloka), to będę wręcz zadowolona.

Co do tego bramkarza z Kostaryki- nie wiem, gościa nie widziałam w grze, nie znam. Napewno lepsza kandydatura [wydaje się być] od kilku[nastu] poprzednich. Ja bym oczywiście wolała by ściągnięto Janukiewicza, bo ten gość spokojnie by sobie poradził, no ale cóż... W dodatku nie rozumiem po jaką chorobę sprzedawaliśmy Ilie. Grałby sobie zamiast Pawełka i byłby spokój, no bo z jakiś powodów do tego Rubina go wzięli.
I właśnie boję się tego, że nawet jak przyjdzie ten 23-letni Kostarykanin to i tak mu nie dadzą grać, tylko będzie spełniał rolę rezerwowego, marnował się na naszych "wspaniałych" treningach bramkarskich i tyle z niego będzie. Może najpierw byśmy znaleźli trenera bramkarzy pokroju pana Dowhania z Legii? :/

I na koniec, tak btw. Stadion się nam buduje, szkoda tylko, że nikt nie myśli o klubie.
Klubie jako wszelkich działaczach i piłkarzach, którzy będą zresztą grać na tym obiekcie i pasowałoby by nie były to umiejętności A-klasowych graczy ....
Pan Cupiał raz zbudował, a potem z czasem się to wszystko konsekwentnie rozwalało i zapomniał o odnowieniu, remoncie... I mamy co mamy.
Krakowska Wiślaczka!
Odpowiedz cytując
wojtole14
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 31.05.2010, 13:43
zbymak napisał(a):Wyświetl post
Jak dobrze wczoraj słyszałem Koziola to gadał ,że ten zawodnik z Francji jest po wypadku i dlatego niema szans na granie w swoim klubie.Wracając do obsady bramkarza to plan jest taki żeby sprowadzić 2 nowych bramkarzy z czego jeden ma przyjechac na testy ( z Bałkanów ) a drugi ma byc zakontraktowany bez testów być może chodzi o Navasa .Jesli plan nie wypali z dwoma to Juszczyk odpada a Pawełek zostaje jako 2 z nowym kontraktem .Tyle slyszałem na temat bramkarskich ruchów a co z tego wyjdzie ? życie pokarze jak zawsze
Czemu życie ma nas karać?

Odpowiedz cytując
Belzebub
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 31.05.2010, 13:45
Cebanu to tam wzieli chyba jako tłumacza dla tej wielonarodosciowej ekipy..

A w temacie ten Kostarykanczyk, napewno dalby rade, tylko ile jest w tym prawdy?
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Stary 31.05.2010, 13:53
Wisla Krakow jest blisko pozyskania tajemniczego pilkarza Auxerre. Jak udalo nam sie nieoficjalnie dowiedziec, mowa jest o lewym obroncy rodem z Rwandy. Pilkarz ten 2 lata temu odniosl wypadek, w ktorym stracil obie nogi i rece.
- Zobaczymy czy zareaguje, prawda, pozytywnie na widok pilki. - Stwierdza trener Krakowian. - Z pewnoscia 2 lata to dlugi okres bez pilki, ale jesli przepracuje okres przygotowawczy to ma szanse byc sporym wzmocnieniem zespolu.
Wisla negocjuje z Auxerre kwote odstepnego. Mowi sie o 2 tys euro, a pieniadze ma wylozyc wlascicel Wisly, Boguslaw Cupial.
Pilkarza rekomendowal nowy-stary skaut Wisly, Zdzislaw Kapka.
- Chlopak swietnie gra glowa, i ma znakomity przeglad pola. Jest niewysoki, ale swietnie sie zastawia.

To nie jedyne wzmocnienie Wisly. Mowi sie tez o 63-letnim bramkarzu z Chin i pilkarzu z Brazylii, ktory kiedys przechodzil obok stadionu Santosu.

Bartosz Karcz. Gazeta Krakowska

:(

Kadlub.
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
bozar
Senior Member

Stary 31.05.2010, 13:57
Panowie Moderatorzy, może już styknie tej cenzury na forum co? Dwukrotnie kasujecie posty Maci0sa i myślicie że że tego nie widać? Co to ma być? Od dłuższego czasu z boku obserwuję to forum i naprawdę ma to wszystko coraz mniej wspólnego z wolnością słowa..
Co do meritum: Kostarykańczyk wydaje się ciekawą opcją, z aklimatyzacją problemów większych by nie miał mając Diaza za przewodnika ale pytanie ile zajmie mu "wdrożenie się" w..ekhm.. mimo wszystko europejski styl gry. Jak się przypomni wspomnianego Diaza i to ile on czasu potrzebowal, zachodzi pytanie czy ten bramkarz byłby w stanie grać od zaraz. A właśnie ogranego golkipera nam tak bardzo potrzeba.
Odpowiedz cytując
Romy S.
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 31.05.2010, 14:09
Panie bozar
Post Waszego bożka maci0sa był nie na temat lecz odpowiedzią na Gadu-Gadu jednego z jego fanów.

Panie Pablo84
Od brandzlowania jak to pięknie określiłeś mamy inne miejsce, a nie forum kibiców Wisły więc może najpierw pomyśl dwa razy nim coś "palniesz"
...nieczytelny...
Odpowiedz cytując
kibicwisły1906
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 31.05.2010, 15:02
Przy ewentualnym odejściu Głowackiego - zostalibyśmy z jednym klasowym (na warunki polskie) środkowym obrońcom vide Marcelo.....robi się ciekawie, znów nie starczy czasu by wzmocnić pomoc i atak.....

Co do transferów do Wisły - obecnie nie prowadzimy żadnych rozmów transferowych (konkrety), oglądamy wciąż zawodników czytaj Kapka jeździ po Europie....

super profesjonalnie to wszystko wygląda....zamiast kupować będziemy testować zawodników...

z moich informacji wynika, że Basałaj wciąż się waha nad przyjęciem propozycji Cupiała....
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 31.05.2010, 18:42
Usunąłem ~140 postów.
Leczcie się.

Jak jeszcze przeczytam tutaj o jakiejś liście, to polecą konta, a nie tylko posty.

Ostatnio edytowane przez wolfy : 31.05.2010 o godz. 18:44.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
bódyń
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 31.05.2010, 18:46
O jak milo, w koncu jest spokoj. Nie ma jakiegos burdelu, ze ludzie mysla i swobodnei wymieniaja sobie poglody.
Wrocily czasy karania poslanca ze zla wiadomoscia.
trzeba ostro pracowac na chwale Swojemu Klubowi i wszelkie poparcie ponizej 1906% bedzie karane.
Nasi dobrzy Cenzorzy przypilnuja porzadku.

Zenada i tyle
Ostatnio edytowane przez wolfy : 31.05.2010 o godz. 18:56.
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 31.05.2010, 19:26
Co do Arka,oglądałem kilka miesięcy wywiad z Szymkiem na temat gry w Trabzonspor mówił,że jak strzelisz gola albo drużyna gra świetnie to jesteś noszony na rękach,wszyscy cię uwielbiają,ale jak przegrywasz lub zawalisz gola grożą ci śmiercią.Ja wiem, że finansowo jest korzystnie no ale głowa to głowa, według mnie stanowi o sile naszej obrony.
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
zbymak
Senior Member

Stary 31.05.2010, 19:26
http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,358...kilka_dni.html
Odpowiedz cytując
kibicwisły1906
Senior Member

Stary 31.05.2010, 19:39
Czyli moje informacje się sprawdzają odnośnie Bogdana Basałaja. Kwestią niezgody jest również osoba Zdzisława Kapki, odpowiedzialnego za transfery - nasz przyszły prezes? nie przepada za nim delikatnie rzecz ujmując....

Do końca tygodnia rozstrzygnie się czy Głowacki odejdzie do Trabzonu.... jego odejście w obliczu prawdopodobnego zakupu przez Lecha Sadloka i Sobiecha są strzeleniem sobie w stopę...a wbrew temu co się pisze Sadlok i Sobiech uzgodnili już kontrakty indywidualne z Kolejarzem....
Odpowiedz cytując
anthony09
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 31.05.2010, 19:40
Pojawiają się informacje o Navasie, że ma do nas dołączyć i dlatego kieruję pytanie czy wie ktoś coś na temat jego kontraktu transferowego i porównania go z kontraktem Diaza,który przyszedł za ok.400 tys. euro. . Jeżeli już bramkarz ten miałby kontrakt z klubem i był etatowym rep. kraju to wierzycie, że mistrz Kostaryki pozbędzie się go za mniej niż 300 tys.euro ? bo ja nie... a tyle to my chyba nie damy ;/
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Stary 31.05.2010, 19:41
Doradzam wszystkim czytanie newsów dotyczących Wisły na dużym luzie. Bowiem tego, co się dzieje w klubie nie można traktować poważnie, gdyż w najmniejszym stopniu od dawna poważne nie jest. Pisanie, że to kpina, a nie zarządzanie, amatorszczyzna, a nie profesjonalizm nic nie zmieni. Śmiało można tylko emocjonować się, jakiż to kolejny absurd zafundują nam sternicy klubu - teraz dowiadujemy się, że nawet prawie pół roku czasu to za mało na znalezienie i dopięcie szczegółów pracy nowego prezesa. Pół roku to za mało na zamknięcie wszystkich spraw i otwarcie nowych. W ogóle za mało na wszystko, oczywiście poza przywroceniem Zdzisia.

Czyżby Cupiał po raz kolejny wstał lewą nogą i zmienił zdanie?
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując
zbymak
Senior Member

Stary 31.05.2010, 19:45
anthony09 napisał(a):Wyświetl post
Pojawiają się informacje o Navasie, że ma do nas dołączyć i dlatego kieruję pytanie czy wie ktoś coś na temat jego kontraktu transferowego i porównania go z kontraktem Diaza,który przyszedł za ok.400 tys. euro. . Jeżeli już bramkarz ten miałby kontrakt z klubem i był etatowym rep. kraju to wierzycie, że mistrz Kostaryki pozbędzie się go za mniej niż 300 tys.euro ? bo ja nie... a tyle to my chyba nie damy ;/
Maci0s by wiedział ale dostał bana niestety
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Stary 31.05.2010, 19:46
kibicwisły1906 napisał(a):Wyświetl post
Do końca tygodnia rozstrzygnie się czy Głowacki odejdzie do Trabzonu.... jego odejście w obliczu prawdopodobnego zakupu przez Lecha Sadloka i Sobiecha są strzeleniem sobie w stopę...a wbrew temu co się pisze Sadlok i Sobiech uzgodnili już kontrakty indywidualne z Kolejarzem....
Dobrze zarządzany klub z długofalową polityką złożyłby im i Ruchowi już dawno naprawdę konkurencyjną ofertę, tyle że u nas nawet w obliczu nowego stadionu woli się stawiać na zapełnianie obiektu darmowymi lub prawie darmowymi wynalazkami Zdzisia i menadżerów, z którymi ma konszachty.

W efekcie nie będzie nic poza tradycyjnym burdelem.

PS. Jaki jest efekt pracy Cesplara i Kleidinsta w roli scoutów? Jakikolwiek? Wychodzi na to, że jedynie uszczuplenie budżetu o kolejne pensje, zanim zostali zwolnieni... Pięknie. Naprawdę, jak tu się nie śmiać?
Ostatnio edytowane przez Markus : 31.05.2010 o godz. 19:51.
(...)
"
Odpowiedz cytując
kibicwisły1906
Senior Member

Stary 31.05.2010, 19:47
Markus napisał(a):Wyświetl post
Doradzam wszystkim czytanie newsów dotyczących Wisły na dużym luzie. Bowiem tego, co się dzieje w klubie nie można traktować poważnie, gdyż w najmniejszym stopniu od dawna poważne nie jest. Pisanie, że to kpina, a nie zarządzanie, amatorszczyzna, a nie profesjonalizm nic nie zmieni. Śmiało można tylko emocjonować się, jakiż to kolejny absurd zafundują nam sternicy klubu - teraz dowiadujemy się, że nawet prawie pół roku czasu to za mało na znalezienie i dopięcie szczegółów pracy nowego prezesa. Pół roku to za mało na zamknięcie wszystkich spraw i otwarcie nowych. W ogóle za mało na wszystko, oczywiście poza przywroceniem Zdzisia.

Czyżby Cupiał po raz kolejny wstał lewą nogą i zmienił zdanie?
Problem w tym że przez takie działanie letnie okienko transferowe można będzie spisać już teraz na straty. Pamiętać bowiem należy że obecnie nie ma kto negocjować umów transferowych. Wisła miała przejść po sezonie małą rewolucję kadrową a skończy się na darmowych retuszach....

Panu Cupiałowi proponowałbym w pierwszej kolejności lepszy dobór doradców Rogala, Kapka itd....na odległość to śmierdzi...może Prezes się przyzwyczaił....
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 31.05.2010, 19:53
zbymak napisał(a):Wyświetl post
Maci0s by wiedział ale dostał bana niestety
A czy jakas Jego informacja sie potwierdzial ze robicie z Niego wiarygodnego informatora. Narazie chlopak pisze o naszych poboznych zyczeniach i tyle cos uslyszal cos widzial ale konkretow brak.

Turasy musza naprawde sypnac kase( na kontrakt) zeby skusic Glowe do przejscia do Nich po perypetriach Szymka za pare groszy wiecej na pewno nie przejdzie.

Jezeli transfer dojdzie do skutku to mam nadzieje ze maja kogos na oku bo inaczej to dramat
,
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Stary 31.05.2010, 19:54
kibicwisły1906 napisał(a):Wyświetl post
Panu Cupiałowi proponowałbym w pierwszej kolejności lepszy dobór doradców Rogala, Kapka itd....na odległość to śmierdzi...może Prezes się przyzwyczaił....
Jeśli przez tyle lat ich słuchał i nadal słucha, widać ta woń stęchlizny musi mu niezwykle odpowiadać...

Ale nie odbiegajmy już od tematu.
(...)
"
Odpowiedz cytując
wojti11795
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2010

Stary 31.05.2010, 19:57
Wkurzyli mnie z tym Basałajem na co oni czekają aż czołowe drużyny z naszej ligi sie wzbogaćą dobrymi zawodnikami a my będziemy musieli zatrudnić jakiś kopaczy których już nikt nie chce. A potem pretensje i zwalnianie trenerółw bo nie ma zwycięst albo mistrzostwa
Odpowiedz cytując
rospun
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 31.05.2010, 19:58
saklak1906 napisał(a):Wyświetl post
A czy jakas Jego informacja sie potwierdzial ze robicie z Niego wiarygodnego informatora. Narazie chlopak pisze o naszych poboznych zyczeniach i tyle cos uslyszal cos widzial ale konkretow brak.
Sprawdziło się przyjście Hristova
Odpowiedz cytując
jova
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 31.05.2010, 20:02
Bardzo wiarygodny ten artykuł. Szczególnie ten fragment aż razi:
"Gdy dwa i pół roku temu do Krakowa przychodził inny reprezentant Kostaryki - Junior Diaz - Wisła od razu podpisała umowę i bez sprawdzania umiejętności zapłaciła CS Herediano ok. 250 tys. euro."
Przecież to bzdura. Diaz grał w sparingach nim podpisał kontrakt. Nawet zdążył samobója zapakować.
http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=16971
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów