|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Orientuje się ktoś czy będą i jeżeli tak to po ile bilety na mecz sparingowy z Garbarnią ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Ustalmy fakty.
Nr imei z faktury nie zgadza sie z tym w telefonie? Tym na naklejce pod baterią Numer na fakturze zgadza się z tym na pudełku? ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Ile teraz płacą w skupie za 1 kg miedzi? I w jakim okresie w roku cena jest najwyższa?
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Wyjaśni mi ktoś co jest praca na 3/4 etatu? głównie mi chodzi o te 3/4
palczi dzięki ci dobry człowieku
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 31.05.2010 o godz. 19:14.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
(zalezy jaki ``skup`` )3/4 etatu na prosty rozum to 0,75 calego etatu -pracodawca aby zmniejszyc np zus i zaliczki do skarbowki stosuje taki manewr.np . pracujac na pelen etat minimalne zarobki (1317zl brutto) platnik oblicza skladki zus i zaliczke na dochodowy (pit) od tej kwoty , co za tym idzie jesli pracujesz na 3/4 etatu te kwoty sa nizsze.Jak masz pytania pisz na prv.pzdro |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
do kiedy i skąd mozna wziąć papier, ktory pozwala na glosowanie w wyborach poza miejscem zamieszkania ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
http://prawo.gazetaprawna.pl/artykul...ieszkania.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Panie i Panowie,
potrzebuję zrobić sobie jutro fotkę do dyplomu (mgr), w liczbie 5 sztuk. I pytanie - gdzie warto się udać w tym celu na terenie Nowej Huty i ew. Śródmieścia? By było względnie tanio, by zrobili parę ujęć i pozwolili wybrać najlepsze, by zdjęcia były od ręki... |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
na Długiej idąc w stroną centrum kawałek za Szlakiem po prawej stronie jest fotograf, jak potrzebowałem swoich zdjęć to zrobił mi je bardzo szybko (były już po 2 godzinach), niestety nie pamiętam już jak było z ceną.
![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Jak publikuje się zdjecia na picasie? W sensie "album publiczny"? Bo kombinoowalem z tym i zawsze pojawia mi się "użytkownik nie ma żadnych publicznych albumów?
![]()
PSIA KREW
"Płoną perony płynie krew, to szlak wiślackiej wiary! Rzucamy wokół śmierci zew, łopocą nam sztandary! Niech chwała Twoja wiecznie trwa! Zwyciężaj Wisło ma... ZWYCIĘŻAJ WISŁO MA! "
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Z jakim numerem grał Kuba Błaszczykowski w Wiśle? Sprawdziłem, że w Częstochowie i Borussi gra z 16. Pewnie tak było też na Reymonta ale potrzebuję pewnej informacji.
Może ktoś to potwierdzić? |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 08.2007
Offline |
|
|
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Ostatnio edytowane przez maciek777 : 01.12.2018 o godz. 15:32.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=8WQu6...eature=related
Orientuje się ktoś co to za nutka, leci w tym filmiku? ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
Sound Systen - Dreamscape http://www.youtube.com/watch?v=RLenTpYvGTU |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Gdy załączam film na WMP słychać trzeszczenie i piskanie (obraz gra), gdy włączam na innym odtwarzaczu dźwięk jest....? Co jest powodem?
![]() "Naszą najgłębszą obawą nie jest to, że jesteśmy zbyt słabi, ale to, że jesteśmy zbyt potężni. [...]"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
witam,czy ktos ma pojecie czy w miastach takich jak Łapanów lub Gdów (pow.limanowski) jest jakis notariusz?(wujek google nic nie mowi...) pozdrawiam
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Mam pytanie, czy jest jakaś stronka gdzie mogę przesłuchać cały album danego wykonawcy, piosenka po piosence?
![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Może ktoś podesłać link do archiwalnego artykułu z dowolnego źródła w którym widać, że Kasperczak pomagał Cracovii, aby pokonała Wisłę?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Skąd wziąć konto premium na RS? Potrzebne mi na jeden dzień a nie chce kupować
?![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
na allegro można kupić za jakieś grosze na jeden dzień konto RS premium
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Czy można już wyrabiać karty kibica? Słyszałem, że do niedawna z racji nie grania na R22 nie było można wyrobić.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
gdzie można tanio kupić fullcapy?
![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
www.rapidsharepremium.com.pl Tyle, że to tylko do downloadu, nic nie upniesz. Działa na takiej zasadzie, żę kupujesz transfer i sobie linki przerabiasz. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Potrzebuje kogoś kto bardzo dobrze zna się na power poincie. Mam prezentacje zrobioną i próbuje wstawić film na końcu slajdu. Film pojawia się na początku i nie znika przez co przeszkadza w widoczności. Nie wiem co mam zrobić. Doradził by ktoś? Albo zrobił tylko to za mnie? proszę o kontakt na gg: 7451638
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Działa Wam Gadu Gadu?
|
|