|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
NO też to słyszałem a ten co po kontuzji wraca to sissoko.
A co do bramkarza no to ciewakawe ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Keylor Navas dostal wyroznienie : Najlepszy bramkarz w 2009 w Pucharze Conacaf
![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Jeśli owym bramkarzem, który będzie niedługo u nas na testach będzie rzeczywiście Keylor Navas to niech podpisują go bez chwili zastanowienia.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Sissoko to obronca boczny
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Z tego co slyszałem to na testy przyjedzie bramkarz z bałkanow a na tajemnej liscie Kapki sa 4 nazwiska bramkarzy
|
|
|
|
Member
Od: 09.2009
Offline |
|
Co do ludzi wyrażających swoja opinie na temat BC. Pamiętajcie, że to on stworzył markę tego klubu. Wisla przez 72 lata zdobyła 5 raza mistrzostwo Polski. Za czasów BC w 10 lat - 7 razy, nie możemy o tym zapominać, bez niego najprawdopodobniej Wisła nie liczyła by sie nawet w marnej polskiej lidze. Co do polityki transferowej - poczekajcie. Wszyscy wiemy, że wraz z upływem czasu ( piłkarza są tansi ponieważ cześć klubów nie moze sobie pozwolić na zatrzymanie zawodników. Ja jestem dobrej mysli ![]()
Ostatnio edytowane przez wolfy : 31.05.2010 o godz. 02:41.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
Mame Ousmane Cissokho nigdy nie grał w pierwszej drużynie Auxerre i z tego co sprawdziełem jest to napastnik bądź ofensywny pomocnik. Gra on od paru lat w rezerwach Auxerre (4 liga francuska) i jest tam w większości meczów rezerwowym! Wypada chyba mieć tylko nadzieję, że to pomyłka dziennikarska. Chociaż z drugiej strony już nie tacy artyści byli testowani w naszym klubie... ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ten Keylor Navas nie jest przypadkiem na zgrupowaniu Kostaryki przed mundialem w RPA? Ostatnio grał on w meczu towarzyskim z Francją przegranym 1:2 przez Kostarykę. Mocno zdziwiłoby mnie gdyby selekcjoner reprezentacji pozwolił mu opuścić zgrupowanie żeby przejść testy w Wiśle...
Pytam oczywiście w kontekście tego artykułu: http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=23200 ![]()
Konrad Gołoś: Czasami potrzeba momentu, w którym trener naprawdę na ciebie postawi. Jeśli wiesz, że masz zaufanie trenera i kolegów, wtedy też się rozwijasz. Nabierasz pewności. Czasami jest tak, że młody zawodnik idąc do jakiegoś klubu po prostu traci pewność i trudno jest to odbudować.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
To Kostaryka jedzie na mundial?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A, pardon.
Zapomniałem, że Kostaryka nie awansowała.![]()
Konrad Gołoś: Czasami potrzeba momentu, w którym trener naprawdę na ciebie postawi. Jeśli wiesz, że masz zaufanie trenera i kolegów, wtedy też się rozwijasz. Nabierasz pewności. Czasami jest tak, że młody zawodnik idąc do jakiegoś klubu po prostu traci pewność i trudno jest to odbudować.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
Ale Cissokho według wikipedii jest obrońcą i ma dokładnie 2 mecze na koncie w swojej karierze w pierwszej drużynie. Chciałbym mieć nadzieję, że to nie on... No, ale znając naszych działaczy to na 99% on. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Zdaje się kolejna bzdura
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ehh... kolejny znakomity bramkarz (patrząc na osiągnięcia i ostatnie mecze), do tego młody, raczej w naszym zasięgu finansowym i kolejne nadzieje że to będzie ten upragniony gracz, a komedia pt. "testy" się już skończy. Oby... tylko który to już raz?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Na wikipedii różne rzeczy można przeczytać, niekoniecznie zgodne z prawdą.
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Widać, że jutro poniedziałek i chwilowy weekendowy zastój w doniesieniach znowu rozkręca się na dobre
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Online |
|
|
Nie sadze zeby akurat ten zawodnik mial sie pojawic na testach. We wtorek gra mecz ze Szwajcaria. Poza tym to zbyt znany bramkarz zeby przechodzic testy w lidze polskiej. Jesli Wisla jest zdecydowana to przystepuje do negocjacji, raczej innej opcji nie ma.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Po czym wnosisz? Informację potwierdzają dwa inne źródła (TWSD i Janusz Kozioł w TVP).
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Ten bramkarz wygląda bardzo ciekawie. Można by podpisać z nim na rok z opcją przedłużenia kontraktu. Gość ma świetny refleks. Trochę nie chce mi się wierzyć, że bramkarz reprezentacyjny przyjedzie na testy i to w dodatku takie że będzie indywidualnie z jakimś trenerem pracować.
Natomiast ten drugi zawodnik, to trochę śmieszne że Ba odszedł bo kontuzjogenny, a ten przyjdzie po także długiej kontuzji i z tego samego klubu. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak pójdzie o kasę co wielce prawdopodobne to będą w stanie to zrozumieć.
Jeśli jednak ostatnie słowo będzie należeć do Łaciaka i odeśle do domu podstawowego bramkarza reprezentacji Kostaryki, gracza najlepszej drużyny w kraju, który kilka miechów wstecz został wybrany najlepszym bramkarzem Pucharu CONCACAF - czyli nie byle gówna mając na uwadze jego wiek i zapewne najlepsze lata przed sobą to trzeba się z nim delikatnie pisząc pożegnać. Bo nie łyknę bajeczki że chłopak może być z pierwszej łapanki. Tyle że nie do końca zrozumiałem Kozioła - Taylor coś tam.. Ale dodał że kolega Diaza, a że nikogo takiego nie widzę u nich to musi być to Keylor. Chyba że Kozioł nas w chuja zrobił. Trzeba jednak wierzyć że nie będzie zgrywał drugiego Białońskiego.
Ostatnio edytowane przez element : 30.05.2010 o godz. 23:26.
![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy po kilkudziesięciu próbach zakontraktowania goalkeepera uda się w końcu Wiśle podpisać kontrakt z bramkarzem, który będzie miał realne szanse na zajęcie miejsca w bramce?
Jeśli chodzi o CV to wygląda całkiem ciekawie. Zobaczymy co z tego wyniknie... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Dla mnie to jest albo wymysł albo świadome działanie mające na celu pokazać że Wisła wcale nie jest taka słaba. A inna informacja że niby miał by na testy przyjechać to to już jest na 1906% bzdura - pomijając to że na testy to on by się raczej nie zgodził to wyobraża sobie ktoś sytuację że 24 letniego wielokrotnego reprezentanta testuje ex bramkarz Proszowianki ![]() Dlatego uważam że w ogóle nie ma sensu się tego typu njusem zajmować
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 30.05.2010 o godz. 23:30.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Daj Boze zeby poszlo i zebysmy znalezli w koncu bramkarza kończac robienie z siebie posmiewiska na skale Europejską......
Ciekawe tez jak beda wygladaly nasze ruchy trnasferowe po ogloszeniu nowego prezesa. Trzeba montowac sztab ,potem ten sztab swoich ludzi itd.Taka siatka nie do utkania w 2 -3 tygodnie. Czasu malo ,do pierwszego obozu trzeba miec juz wszytskich graczy .....mam nadzieje ze to nasze slynne "mamy czas" odeszlo w zapomnienie i cos w tym klubie sie zmieni ,bo kiedys w koncu musimy zaczac uczyc sie na wlasnych bledach. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
W co wy wierzycie
![]() Kolejny wymysł dziennikarski, po co nam bramkarze, koledzy ? Mamy Pawełka i Juszczyka... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Diaz tez u nas był na testach jako podstawowy reprezentant Kostaryki. A informacja bardzo dobra przed jak ciężkim (przynajmniej dla mnie) następnym tygodniem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
![]() Takich gości, jak ten bramkarz z Kostaryki to się nie zaprasza na testy, chyba że medyczne. Podpisywać i spokój z tym cyrkiem z bramkarzami! Gorszy od Mariuszka nie będzie... ![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Urodzony optymista
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Cytat:
Pomijając sprawę Łaciaka - akurat piłkarzyki nie powinny patrzeć na to, jaką przeszłość piłkarską ma trener. Trenera trzeba słuchać i szanować, pod jego okiem zapierdalać, tak jak wypisane w kontrakcie, jak pracownicy w fabrykach - tyle. Wyobraź sobie, że wielokrotnego reprezentanta Kostaryki(Diaz) testował ex obrońca AZS-AWF Warszawa. Testował też wielokrotnego reprezentanta Senegalu(Ba). Żadnemu z nich ujmy to nie przyniosło. A wiadomość sama w sobie, jeśli tylko prawdziwa, bardzo pozytywna. ![]()
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|