|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
http://futbolnet.pl/wiadomosci/andrz...ula-w-cracovii ![]() ![]()
Nie! Jeszcze trochę! Mamy czas! Bo widzicie
Do stracenia nikt z nas nie ma nic - i tyle! A więc krzyczmy! Krótką chwilę - całe życie! Nim znikniemy - głośno krzyczmy krótką chwilę! Kasperczak trzymaj się!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
ale zdaje się że Guła już w ostatnich meczach ligi był gotowy do gry... tylko nie miał formy dlatego Henio go nie wystawiał... na 100% w ME zagrał jakiś mecz... ale też chyba nie za długo.
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
45 min, z Legią.
|
|
|
|
Banita
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Burliga jednak (chyba) zostanie jeszcze na trzy lata.
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...em_dalej_grac/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Tak q...a teraz ktokolwiek się pojawi(jako mozliwy transfer),to do wyscigu przyklejają Wisłe,obojetnie czy w nim uczestniczy czy nie...
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zurawia nie chcą bo za stary to jego chyba też nie
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Jak temat może dotyczyć czegoś co w tym klubie nie istnieje. 43 zawodników sprowadzonych przez ostanie 3 lata, z czego sprawdzili się Cleber, Małecki i Marcelo.
"Polityka" :W amerykańskiej literaturze współcześnie popularne jest definiowanie polityki jako sztuki bycia wybieranym (zdobywania władzy). Inne definicje zakładają, iż "Polityka" to stosunek między tym, co rząd próbuje robić, a tym, co się naprawdę dzieje. Jeżeli każdy z nas widzi że brakuje: Bramkarza, bocznych obrońców,wysokiego napastnika to "co się naprawdę dzieje"?
Ostatnio edytowane przez migifan83 : 28.05.2010 o godz. 18:28.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Fanklub Maciosa niech lepiej przestanie offtopować...
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
mam takie male pytanko, kto gra w europejskich pucharach - Wisła czy legia? oni kupili juz 3 pilkarzy i podobno na tym ma sie nie skonczyc a my? wlasnie co my zrobilismy....chcemy odzyskac mistrzostwo i grac w fazie grupowej ligi europejskiej ale ja sie pytam z nim, skoro my nawet nie potrafimy kupic bramkarza przez 2 lata, Basałaj bedzie dopiero od 1 czerwca, on powinien byc zaraz po sezonie powolany! na co my czekamy? no to ze Ruch odda nam swoich najlepszych zawodnikow za 1mln czy 1,5mln euro, coraz wiecej sie z jedej strony slyszy ze Cupiał pomoze Wisle w trudnej sytuacji i da kase a z drugiej ze jesli dalej klub bedzie tak prowadzony to staniemy sie polskim sredniakiem i dopiero wtedy bedzie zle....moze by sprobowac doprowdzic do spotkania kibicow z władzami klubu, zebysmy jasno wiedzieli ilu chca kupic zawodnikow, ile maja pieniedzy, bo znowu jest okienko, znow sie napalamy, przyjdzie koniec okna nagle sie pojawi jakis zawodnik i uslyszymy ze reszta ogladanych zawodnikow byla wysokiej klasy ale niestety wybrala inne klubu a ten zawodnik ma nas uratowac, to nie tak powinno byc, nie tak...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Ja na przykład mam wzmocnienia Legii w głębokim poważaniu. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Wisła prowadzi także rozmowy o przedłużeniu umowy z Mariuszem Pawełkiem. Kontrakt 29-letniego bramkarza wygasa z końcem roku, ale już 1 lipca może związać się z nowym klubem. Już teraz pracodawcę może zmienić Marcin Juszczyk, drugi bramkarz krakowian. Na razie Wisła nie ma dla nich alternatywy, bo testy zakończył już Mateus Versolato Junior. Brazylijski bramkarz przebywał w Krakowie od poniedziałku i wyjechał przed czasem. Pod Wawel już raczej nie wróci.
Źródło: Gazeta Wyborcza Kraków My chyba w zyciu nie bedziemy miec innych bramkarzy ;/ ![]()
Jazda, Jazda, Jazda - BIAŁA GWIAZDA!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Ależ współfinansujecie klub, kupując karnety/bilety. Nie rezygnujcie z praw konsumenckich...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Dobra Pany.
Dosyc bredni które czytam na portalach plotkarskich typu Onet, dosyc bredni które czytam tutaj na tym forum. Po pierwsze dzisiaj przeczytałem że Wisła JEST ZAINTERESOWANA Marcinem Żewłakowem. Powiem krótko jeśli to prawda to nie mam pytan. Powiem więcej bo to że Wisła jest fatalnie zarządzana to wszyscy doskonale wiemy. Pytaniem głównym jest dlaczego tak się dzieje? Co jest tego przyczyną? Głupota zarządzających czy może ograniczone pola manewru (finanse), brak szczęścia, umiejętności, a może wszystkiego po trochu? Oto Wisła Kraków potęga piłki klubowej w 40 milionowym narodzie, w którym piłka nożna to sport numer1 ubiega się o sprowadzenie ex reprezentanta Polski 34 (?) letniego Marcina Żewłakowa. Quo vadis Wisło? Ten Żewłakow to niby gdzie miałby robic różnicę, w Polskiej lidze? W Pucharze Polski? a może w Pucharze Ekstraklasy? ... no comments\ Po wtóre wielu twierdzi że Cupiał rządzi klubem kierujac sie emocjami... a tak naprawdę skąd Wy to wiecie? Jestem gotów się założyc że o Bossie 98% czytających czerpie swoją jedyną wiedzę wyłącznie z internetu. Skąd tak naprawdę wiecie jak zarządzany jest klub przez Bogusława Cupiała skoro tak naprawdę nawet 98% z was nie widziała go na żywo. Czy to nie jest może przypadkiem wasz wizerunek Bogusia stworzony przez waszą wyobraźnie. I teraz najważniejsze pytanie. Dlaczego wcześniej Wiśle nie przeszkadzało w odniesieniu sukcesów (Puchar UEFA) zły charakter Cupiała? pOOZDRO DLA KUMATYCH |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Dlatego przedłużanie umowy z Pawełkiem to dla mnie jakiś kosmos - chyba że na max rok i mniej niż zarabia dotychczas ale to i tak będzie znak że na prawdę jest źle.Pewnie następni do przedłużenia to Łobo,Juszczyk i Jop ![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
napisałem, patrząca na ostatnie lata na znalezienie dwóch bramkarzy w przeciągu pół roku szanse są małe,
ja bym chciał chociaż jednego stąd umowa dla Pawełka który może być tym drugim, albo pierwszym jak znowu z transferem nie trafią :( jak to mówią lepszy rydz niż nic
pozostałą trójkę to w formie żartu dopisałeś Łobo, Jop, - tego się nie powórnuje, bramkarz a piłkarz z pola t dwa inne światy, to że Brożek został obrońcą nie oznacza, że równie dobrze na bramce posadzić można Arka a Juszczyk - szukamy i szukamy, trzeba zrobić miejsce z dwojga złego został Pawełek
Ostatnio edytowane przez szczebrzeszcz : 28.05.2010 o godz. 23:06.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
http://futbolnet.pl/wiadomosci/marce...ja-nieobecnosc mysle,ze posumowywuje to pierwsze dwa tygodnie okresu transferowego,po prostu dziennikarze non stop wymyslaja nowe historie zeby cos sie sprzedawalo...chociaz na razie legia prowadzi 3-0...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Jeżeli to prawda ... brak słów po prostu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
on jest za słaby by u Nas grać,i do tego co chwile łapie kontuzje,niech go biorą.Mi brak słów ale na zachowanie takich ludzi jak prezesa KSP,co myślą że za pieniądze można mieć wszystko,pierw miejsce w ekstraklasie,teraz mistrzostwo skopując ligowe gwiazdki za zdecydowanie wieksze pieniądze niż sa warte,w Bełchatowie tylko zacierają ręce.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
daniel123 a przypomnij sobie jak wyglądała polityka transferowa po wejsciu do Wisły p. Cupiała. Wszystkiego za pieniadze nie można kupić, ale na pewno nie tyczy się to nowych zawodników do klubu piłkarskiego.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|